|
|
Stranica: 15/122.
|
[ 3026 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2016, 23:50 |
|
|
bura je napisao/la: Koliko su reis i Irinej primili imigranata?! zasto bi i jednog trebali primiti?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2016, 23:56 |
|
|
Svaki iskreni hrvatski domoljub treba da bespogovorno slijedi rijeci i djela svetoga oca.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 06:04 |
|
|
krstjanin je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: U kršćanstvu nema računice, već samo ljubav i milosrđe prema svakom čovjeku, to se ne da glumiti. Takav postupak preobraćuje i razoružava svakog i najvećeg zločinca (primjer je Pavao). Evanđelje je u velikom postotku vrlo čitljivo i razumljivo bez izčitavanja. Evanđelje je dovoljno samo štit. Tko sam ja da biram koga ću spasiti? Samo Bog smije suditi. Druga je sad stvar što bih ja radio kano čovjek, a što pod utjecajem Duha Svetoga... Isus je stalno sa sobom imao Judu, jednog od 12 najbližih, a koji ga je poslije izdao. Mnoge je ozdravio, a kasnije kad je trebalo svi su ga napustili (i sv. Petar). A Isus na kraju ne samo da ne zamjera takvima koji bi mu izravno trebali biti zahvalni, već sa križa moli svog Otca da oprosti i onima koji su ga mučili i pribili na križ. Nemoj izčitavat evanđelje, već ga štij.
Onda ne pricamo o istoj stvari. Ja pricam o katolicanstvu i Kristu. Ti pricas o nekoj sekti. Mi katolici ne mozemo biti milosrdniji od Krista on je jedini i Ljubav i Milosrdje. Kako sam ja u sekti kad sam na strani pape? Lupaš po papi, događaje iz evanđelja objašnjavaš suprotno nego što oni sami po sebi već jesu i onda biš još određivao tko smije biti katolik...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 09:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Papa Leo X posthumno postao internetska fora:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 10:03 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Onda ne pricamo o istoj stvari. Ja pricam o katolicanstvu i Kristu. Ti pricas o nekoj sekti. Mi katolici ne mozemo biti milosrdniji od Krista on je jedini i Ljubav i Milosrdje.
Kako sam ja u sekti kad sam na strani pape? Lupaš po papi, događaje iz evanđelja objašnjavaš suprotno nego što oni sami po sebi već jesu i onda biš još određivao tko smije biti katolik... Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 10:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Papa Leo X posthumno postao internetska fora: Nije samo papa posto fora vec je taj umjetnik fernando sve slikao na taj nacin. Lav x nije ni slican ovome bio kao ni mona liza
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 10:59 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati? Sve u 16t. Što ne bi smjeli?
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 11:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati? Sve u 16t. Što ne bi smjeli? danino misljenje me zanima, a kad odgovori vidjet ces zasto
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 14:26 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
krstjanin je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Kako sam ja u sekti kad sam na strani pape? Lupaš po papi, događaje iz evanđelja objašnjavaš suprotno nego što oni sami po sebi već jesu i onda biš još određivao tko smije biti katolik...
Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati? Pa šta je kc nego pedofilsko-sotonistička sekta koja je Bibliju izmjenila i vjeri dala nove sadržaje koji nisu u skladu s ucçenjem biblije i krista?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 14:47 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17446 Lokacija: יום טוב
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati?
Pa šta je kc nego pedofilsko-sotonistička sekta koja je Bibliju izmjenila i vjeri dala nove sadržaje koji nisu u skladu s ucçenjem biblije i krista? veli sljedbenik pedofila. dobar si.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 14:53 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Pa šta je kc nego pedofilsko-sotonistička sekta koja je Bibliju izmjenila i vjeri dala nove sadržaje koji nisu u skladu s ucçenjem biblije i krista?
veli sljedbenik pedofila. dobar si. Pa kada vi etiketirate mene i moju vjeru kao takvu, nemojte se ljutiti kada vama uzvratim istim vokabularom.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 14:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17446 Lokacija: יום טוב
|
Amiđa je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: veli sljedbenik pedofila. dobar si. Pa kada vi etiketirate mene i moju vjeru kao takvu, nemojte se ljutiti kada vama uzvratim istim vokabularom. aha, ok. ja mislila ti ozbiljno koristiš govor mržnje. :P
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 14:58 |
|
|
Amidja, vecina Kurana je preradjeni jevrejski Stari Zavjet.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 15:40 |
|
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati?
Pa šta je kc nego pedofilsko-sotonistička sekta koja je Bibliju izmjenila i vjeri dala nove sadržaje koji nisu u skladu s ucçenjem biblije i krista? Istina KC nije savrsena jer je sastavljena od gresnika i nesavrsenih koji se vjezbajubu savrsenosti. Ali je njezin Gospodin i bozanski zarucnik savrsen i svet i on je posvecuje i vjezba u savrsenstvu, sto znaci da nije pokvarena u srzi vec samo onoliko koliko je cine pokvareni lljudi Za razliku recimo od islama gdje je vec njegov zacetnik bio pedofil, ubojica , oskrnavitelj djecaka i srebroljubac Dakle islam za razliku od KC je vec pokvaren i odvratan u svojoj srzi
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 15:51 |
|
|
krstjanin je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Kako sam ja u sekti kad sam na strani pape? Lupaš po papi, događaje iz evanđelja objašnjavaš suprotno nego što oni sami po sebi već jesu i onda biš još određivao tko smije biti katolik...
Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati? Onda si ti osnuj svoju ,,pravu'' katoličku crkvu... Evo, s obzirom da si ti veći stručnjak (makar se tako postavljaš), ja bih volio čuti tvoje opravdanje ratovanja kroz kršćansko učenje, a pogotovo preko Isusa i Apostola. Iskreno me zanima s čime iz Evanđelja ćeš opravdati ratovanje.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:01 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Pa šta je kc nego pedofilsko-sotonistička sekta koja je Bibliju izmjenila i vjeri dala nove sadržaje koji nisu u skladu s ucçenjem biblije i krista?
Istina KC nije savrsena jer je sastavljena od gresnika i nesavrsenih koji se vjezbajubu savrsenosti. Ali je njezin Gospodin i bozanski zarucnik savrsen i svet i on je posvecuje i vjezba u savrsenstvu, sto znaci da nije pokvarena u srzi vec samo onoliko koliko je cine pokvareni lljudi Za razliku recimo od islama gdje je vec njegov zacetnik bio pedofil, ubojica , oskrnavitelj djecaka i srebroljubac Dakle islam za razliku od KC je vec pokvaren i odvratan u svojoj srzi Začetnik islama nije Muhamed a.s niti je on to što navodiš da jeste.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38978 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hamidža nam postaje veliki stručnjak za teološka pitanja KC, eto vidim ipak na njega djeluje kršćanska okolina Sverige.
Zašto bi se u evanđelju pravdao rat, pa katolici nisu fundamentalisti da sve što rade traže u evanđelju koje je pisano prije 2000 godina, onda možemo i pitati smiju li kršćani letiti zrakoplovom, imati transplantaciju organa.....
Tko je onda začetnik islama ako prije Muhameda nitko nije znao za Alaha?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:10 |
|
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Istina KC nije savrsena jer je sastavljena od gresnika i nesavrsenih koji se vjezbajubu savrsenosti. Ali je njezin Gospodin i bozanski zarucnik savrsen i svet i on je posvecuje i vjezba u savrsenstvu, sto znaci da nije pokvarena u srzi vec samo onoliko koliko je cine pokvareni lljudi
Za razliku recimo od islama gdje je vec njegov zacetnik bio pedofil, ubojica , oskrnavitelj djecaka i srebroljubac Dakle islam za razliku od KC je vec pokvaren i odvratan u svojoj srzi
Začetnik islama nije Muhamed a.s niti je on to što navodiš da jeste. Koliko ja znam za Alaha i islam nitko nije znao prije Muhameda. Dakle pedofil ipak jest zacetnik i navjestizelj islama
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:11 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Po tumacenju svetog Pisma jasno je da nisi katolik. Mnogi sektasi su pobornici pape nema tu nista cudno. Ali o toj temi sam sve rekao necu se vise vracati na to. Nego samo jedno pitanje. Smiju li krscani ratovati?
Onda si ti osnuj svoju ,,pravu'' katoličku crkvu... Evo, s obzirom da si ti veći stručnjak (makar se tako postavljaš), ja bih volio čuti tvoje opravdanje ratovanja kroz kršćansko učenje, a pogotovo preko Isusa i Apostola. Iskreno me zanima s čime iz Evanđelja ćeš opravdati ratovanje. Krscani dakle ne smiju ratovati?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:11 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Začetnik islama nije Muhamed a.s niti je on to što navodiš da jeste.
Koliko ja znam za Alaha i islam nitko nije znao prije Muhameda. Dakle pedofil ipak jest zacetnik i navjestizelj islama Allahu su se molili svi poslanici još od Adema a.s.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:14 |
|
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Koliko ja znam za Alaha i islam nitko nije znao prije Muhameda. Dakle pedofil ipak jest zacetnik i navjestizelj islama
Allahu su se molili svi poslanici još od Adema a.s. dokazi nekim spisima
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:22 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Svaki iskreni hrvatski domoljub treba da bespogovorno slijedi rijeci i djela svetoga oca. Samo kada tumači ex-catedra, inače u ostalim riječima i djelima ne.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:24 |
|
|
Amiđa je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Koliko ja znam za Alaha i islam nitko nije znao prije Muhameda. Dakle pedofil ipak jest zacetnik i navjestizelj islama
Allahu su se molili svi poslanici još od Adema a.s. Jel ti vjeruješ u onu muslimansku dogmu da se svi rađaju kao muslimani, samo što izgube pamčenje o tome u ranom djetinjstvu?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:24 |
|
|
Papa je nepogrešiv valjda.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2016, 16:25 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Allahu su se molili svi poslanici još od Adema a.s.
Jel ti vjeruješ u onu muslimansku dogmu da se svi rađaju kao muslimani, samo što izgube pamčenje o tome u ranom djetinjstvu? Ne, nego vjerujem u katoličku dogmu o izvornom grijehu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|