|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 06 svi 2016, 17:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lider30 je napisao/la: Obrstio sam Seiersberg, prodajni centar.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 06 svi 2016, 17:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Proslomjesecna kupnja: Cipele, sorc 6-7 seksi potkosulja i majica bez rukava/ tank tops.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 07 svi 2016, 00:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doduše, ako si ti u tridesetima, a šorc 20-godišnjak, ili nisi puno narastao od onda ili si bio mrga odmalena. . Misliš u četrdesetima? Letnju haljinu, cipele, mini ranac, šnalicu za kosu, sve u dva dana.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 07 svi 2016, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Extra slim fit (no homo)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 07 svi 2016, 15:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
@MoS,zar ti možeš navući extra slim fit na sebe? kožne tenisice lacoste sport,naletim prvi dan sniženja,taman stavlja oznaku na staklo doduše,malo su poteške,trebat će neko vrijeme da se opuste...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 07 svi 2016, 15:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: @MoS,zar ti možeš navući extra slim fit na sebe? Ne ako je europska marka. Npr Lacoste je katastrofa, iako ovdje sve što kupujem je L, za Lacoste je na granici XL i XXL. Eurofags!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 07 svi 2016, 19:32 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: doduše, ako si ti u tridesetima, a šorc 20-godišnjak, ili nisi puno narastao od onda ili si bio mrga odmalena. . Misliš u četrdesetima? Letnju haljinu, cipele, mini ranac, šnalicu za kosu, sve u dva dana. ministar nije prešao 40. odjenula sam prozore u nove zavjese, računa li se to? ostadoh bez novih cipela, mami se svidjele pa sam ih proslijedila. dobila sam ponudu da zauzvrat uzmem njene. malo se uvrijedila kad sam rekla da neću bapske cipele.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 08 svi 2016, 14:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ministar nije prešao 40. Negde sam pročitala da gazi četrdesetu što bi značilo 30+. Ako je greška moje izvinjenje. Sve bih rekla da ako ovako nastavi sa gm (gr) otićiće u stečaj pre vremena. Adio darling! Pozdravi Zagreb! Danas nisam ništa sebi kupila a možda i jesam jer, nije kupovina samo kada platiš, kupovina je i nagrada.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 08 svi 2016, 22:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ministar nije prešao 40. Negde sam pročitala da gazi četrdesetu što bi značilo 30+. Ako je greška moje izvinjenje. Sve bih rekla da ako ovako nastavi sa gm (gr) otićiće u stečaj pre vremena. Adio darling! Pozdravi Zagreb! Danas nisam ništa sebi kupila a možda i jesam jer, nije kupovina samo kada platiš, kupovina je i nagrada. ako počinje s 3, onda su tridesete. samo se usudi reći da sam ja u pedesetima.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 08 svi 2016, 23:45 |
|
|
Gabiška, ako neko pređe 30 godina i počne "trošiti" četvrtu deceniju to znači da je u četrdesetim godinama pa makar imao 31 ili 39. Koju ti "trošiš" ili Mini uopšte nije važno ako ste mladi duhom. I bi nagrada, Bogu hvala i Sv. apostolu i jevanđelisti Marku koga smo danas slavili.
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 08 svi 2016, 23:50 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Joj dobre teme :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 09 svi 2016, 00:08 |
|
|
Hm, nisam znala da si biciklista. Da li ovo koristiš kao amater ili profi biciklista?
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 09 svi 2016, 00:16 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Ksenija je napisao/la: Hm, nisam znala da si biciklista. Da li ovo koristiš kao amater ili profi biciklista? Nisam biciklista ... Ne bi mi ovo palo na pamet da nisam imao problema sa spadanjem zavoja i mrezice :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 09 svi 2016, 00:23 |
|
|
Uh, zaboravila sam, oprosti na nesmotrenosti mojoj. Dobro si se setio. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|