|
|
Stranica: 22/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 21 svi 2016, 19:18 |
|
|
Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 21:53 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i jedan kutak na moru za Kseniju. Pa ovo je predivno. Za moju Drugaricu, posebno odabrano. Opčinjena sam. I da se zasladi
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
upravo sam malo odrijemala na jastucima. nije pogled kao na slici, ali bit će. i pojela malo tamne čokolade. ne pamtim kad sam je jela, danas mi baš došlo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:07 |
|
|
Naravno, uvek moramo istrajati u želji a kada je Bogu ugodna onda je i ostvariva. Čokolada je naročite vrste, vidiš po nazivu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:19 |
|
|
vidim da je rađena za mene.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:24 |
|
|
Wind je napisao/la: Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi. Ovo neka psihijatrija? Parket je ok,vólim ga.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: vidim da je rađena za mene. Pa da, samo za tebe i ljubitelje tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:48 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi. Ovo neka psihijatrija? Parket je ok,vólim ga. Da znaš da sam se naježila kada sam videla prizor. Sve je očajno osim parketa.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:52 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovo neka psihijatrija? Parket je ok,vólim ga. Da znaš da sam se naježila kada sam videla prizor. Sve je očajno osim parketa. Dr.Džekil style
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:55 |
|
|
Neko voli i to, verovatno hladne duše.
Npr. meni se dopada i patos i to bez lakiranja. Uopšte, mislim da je lak bilo na parketu ili patosu suvišan, i da ga zapravo i vizuelno kvari. Možda bi na parket mogao ev. jedan sloj laka i to mat, na patos ništa, to je što se mog ukusa tiče.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 22:59 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Neko voli i to, verovatno hladne duše.
Npr. meni se dopada i patos i to bez lakiranja. Uopšte, mislim da je lak bilo na parketu ili patosu suvišan, i da ga zapravo i vizuelno kvari. Možda bi na parket mogao ev. jedan sloj laka i to mat, na patos ništa, to je što se mog ukusa tiče. Kvaka je da bez laka parket lako dobije parnice i oštećenja,vlaga itd.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 23:06 |
|
|
ogledalo je dobro. za laku noć malo vikend-ugođaja. meni prejake boje za svaki dan, ali za vikendicu su ok. a ja odoh natrag u svoje jastuke. zzzzz
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 25 svi 2016, 23:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Neko voli i to, verovatno hladne duše.
Npr. meni se dopada i patos i to bez lakiranja. Uopšte, mislim da je lak bilo na parketu ili patosu suvišan, i da ga zapravo i vizuelno kvari. Možda bi na parket mogao ev. jedan sloj laka i to mat, na patos ništa, to je što se mog ukusa tiče. Kvaka je da bez laka parket lako dobije parnice i oštećenja,vlaga itd. To je tačno ali računam na neko sredstvo za održavanje. Ne bi valjalo čistiti ga vodom. @Gabi U tom ambijentu ništa nije dobro osim parketa. Pogledaj samo koliko je ogledalo, potpuno odudara. Laku noć!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 27 svi 2016, 16:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @Gabi
U tom ambijentu ništa nije dobro osim parketa. Pogledaj samo koliko je ogledalo, potpuno odudara.
ogledalo samo za sebe je dobro. u drugom prostoru izgledalo bi sjajno. meni sad treba ovako nešto:
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 27 svi 2016, 16:22 |
|
|
da ne kažete da mislim samo na sebe, evo i za društvo.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 svi 2016, 02:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Da znaš da sam se naježila kada sam videla prizor. Sve je očajno osim parketa.
Dr.Džekil style Berlin Style, visoki plafoni....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 svi 2016, 02:22 |
|
|
Inace, meni bi ovo bilo neko vrime sasvin dovoljno, ova jedna kucica, ambient je vazan.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 svi 2016, 11:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što je tu lijepo. Izađeš vanka da osunčaš guzicu i kupaš se, susjed iz Nizozemske bulji u tebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 svi 2016, 21:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi. Ovo neka psihijatrija? Parket je ok,vólim ga. Paaa, što ti uđe preko reda?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 svi 2016, 22:22 |
|
|
samo dodati bijele prozračne zavjese i sve 5.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 29 svi 2016, 23:57 |
|
|
Wind je napisao/la: Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi. al mu treba brusenje, lakiranje da bi licio na nesto
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 16:47 |
|
|
pagan je napisao/la: Wind je napisao/la: Dobri stari parketi. Prosto ih se čovjek poželi pored svega novoga što se nudi. al mu treba brusenje, lakiranje da bi licio na nesto Ne treba ništa. On priča svoju priču, takaf kakaf jeee.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 17:00 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: samo dodati bijele prozračne zavjese i sve 5. Previše ikeasto. Sliči mi na odjeljak u ikei gdje se ja obično zavalim dok moje šizerice u naletu kompulzivnog kupovanja brste sve ono što im treba i ne treba, još više.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 17:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto ideš u trgovinu ako nemaš namjeru ništa kupovati. To je kompulzivno ponašanje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 30 svi 2016, 19:40 |
|
|
Wind je napisao/la: pagan je napisao/la: al mu treba brusenje, lakiranje da bi licio na nesto
Ne treba ništa. On priča svoju priču, takaf kakaf jeee. prica skripavu stogodisnju pricu .... fala
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|