HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 07:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7150 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 286  Sljedeća

Na popisu ćete se nacionalno izjasniti kao
Bošnjak 16%  16%  [ 47 ]
Hrvat 49%  49%  [ 145 ]
Srbin 13%  13%  [ 37 ]
Bosanac/Bosanac i Hercegovac 3%  3%  [ 10 ]
Musliman 1%  1%  [ 3 ]
Ostali 1%  1%  [ 4 ]
Neću biti obuhvaćen popisom 16%  16%  [ 48 ]
Ukupno glasova : 294
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Popis stanovništva 2013
PostPostano: 19 lip 2016, 11:44 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Praktično vi i Srbi zajednički ste dodali 10% minimalno a Bošnjaci neka bude da su 5%. Obzirom da trubite o nekoj kršćanskoj BiH i da su sve vaše dosadašnje manipulacije svodila se na to da Bošnjaka bude ispod 50%, to praktično znaci da ste vi skupa sa Srbima nas zakinuli 10% a mi vas po 2, 5%? Mada sam sigurna da Bošnjaci nisu dodali ni 5% već najviše negdje oko 2, 5-3%..

Eto ti ga sad. Sad svi kažu da su njihovi najmanje muljali a oni drugi najviše. Balkanska posla. Realno, Hrvati i muslimani jesu mnogo muljali a Srbi nešto manje.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 11:47 

BIH je naša prčija i mi ćemo dodavati i oduzimati stanovnika koliko mi hoćemo bez da ikog konzultiramo oko toga. Nadalje, mi ćemo odrediti koje će se metode popisa primjenjivati i pritom nećemo za mišljenje pitati ni EU, ni OHR, ni Bošnjake, ni Srbe, nego kako se nama učini nabolje.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 12:12 

dudu je napisao/la:
BIH je naša prčija i mi ćemo dodavati i oduzimati stanovnika koliko mi hoćemo bez da ikog konzultiramo oko toga. Nadalje, mi ćemo odrediti koje će se metode popisa primjenjivati i pritom nećemo za mišljenje pitati ni EU, ni OHR, ni Bošnjake, ni Srbe, nego kako se nama učini nabolje.

Zašto vam se nije učinilo najbolje da imate svoj tv kanal?

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 12:16 

Carmello Šešelj je napisao/la:
dudu je napisao/la:

FTV je naš TV kanal za zaluđivanje bošnjačke javnosti. hrvatski najpodiliji plan i program.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 12:20 

dudu je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:

FTV je naš TV kanal za zaluđivanje bošnjačke javnosti. hrvatski najpodiliji plan i program.

U pravu si. Moje pitanje bi imalo smisla da ste vi tražili svoj tv kanal, pa vam Bošnjaci rekli da vam ne daju. Ovako ipak serem bezveze. :D

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 13:00 

dudu je napisao/la:

Do nove platforme spremni! :zivili

@Bobo, molim te pa izračunaj procentualno koliko ste vi dodali :D

I to po Čehinoj megalomanskoj procjeni. Jer ako Čeha kaže onu cifru tri posta prije, ja sam fakat zabrinuta koliko je rezidentnih onda kod vas :D

Sve od Čeha dijelim sa 3 :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 13:03 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Do nove platforme spremni! :zivili

@Bobo, molim te pa izračunaj procentualno koliko ste vi dodali :D

I to po Čehinoj megalomanskoj procjeni. Jer ako Čeha kaže onu cifru tri posta prije, ja sam fakat zabrinuta koliko je rezidentnih onda kod vas :D

Sve od Čeha dijelim sa 3 :D

od zadnje platforme se još niste oporavili. keep calm i slušaj Čovića- kao Bakir.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 13:26 

Srbi drže broj rođenih na 34 posto i ima ih 1.1 milijun. Procenat može samo rasti.
Hrv je 400 tisuća i 11 posto rođenih. Zbog putovnicu i zova ka EU to će ići ....
Muslimani oko 1.4 milijuna plus ostali sa Arapskim imenima Romi bosanci Arapi patriJote oko 100 tisuca

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 14:33 

dudu je napisao/la:

:zivili
Pola milijuna Hrvata (manje-više), u ovim kombinacijama vrijedi barem kao milijun i pol Muslimana i Srba.
Kao što gosp. Sarajka množi s 3 (da nije srpkinja :D), pa da ih ne razočaramo.
Uostalom, kako je krenulo, fBiH lagano ispada hrvatski pašaluk.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 14:53 

Želim vam da porobite muslimane i da se družite sa njima. Kao Srbi sa Siptarima.
Kancer će samo rasti kada ih skrbite socijalnom. Mnozit će se.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 17:09 

KiM je napisao/la:
Srbi drže broj rođenih na 34 posto i ima ih 1.1 milijun. Procenat može samo rasti.
Hrv je 400 tisuća i 11 posto rođenih. Zbog putovnicu i zova ka EU to će ići ....
Muslimani oko 1.4 milijuna plus ostali sa Arapskim imenima Romi bosanci Arapi patriJote oko 100 tisuca

Stavi te podatke za 34% rođenih. :laugh
1.1 mil. Srba :smijeh

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 17:20 

2014. godine 29% rođenih su činili Srbi, bez Hrvata rođenih u RH.
Ne'ko vas je dobro slagao. :D

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 17:36 

zec je napisao/la:
2014. godine 29% rođenih su činili Srbi, bez Hrvata rođenih u RH.
Ne'ko vas je dobro slagao. :D

Dodaj veliku vecinu od 246 nepoznatih u Srpskoj 2014. I to bez Srba rodjenih u Srbiji.
To je minimum 30%. A 1989. tek 24%.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 22:09 

KiM je napisao/la:
Želim vam da porobite muslimane i da se družite sa njima. Kao Srbi sa Siptarima.
Kancer će samo rasti kada ih skrbite socijalnom. Mnozit će se.

Pola USK smo izvezli u Sloveniju.
Eppur si muove :D

Vrh

PostPostano: 19 lip 2016, 22:45 

Iznenadilo bi me da na popisu ne uzmemo većinu u Jajcu. Hrvati čine 52% srednjoškolaca, a 47% osnovnoškolaca pohađa nastavu po hrvatskom programu.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2016, 02:05 

Kak'e fantazije hamidža, vidit ćeš kad 7 od 12 općina u SBŽ bude imalo hrvatsku većinu. Citiraj me nakon objave rezultata. :kava

Vrh

PostPostano: 20 lip 2016, 02:32 

zec je napisao/la:
Kak'e fantazije hamidža, vidit ćeš kad 7 od 12 općina u SBŽ bude imalo hrvatsku većinu. Citiraj me nakon objave rezultata. :kava

Tako nešto bi trebalo biti realno :D

Vrh

PostPostano: 20 lip 2016, 09:24 

Ceha je napisao/la:
dudu je napisao/la:

:zivili
Pola milijuna Hrvata (manje-više), u ovim kombinacijama vrijedi barem kao milijun i pol Muslimana i Srba.
Kao što gosp. Sarajka množi s 3 (da nije srpkinja :D), pa da ih ne razočaramo.
Uostalom, kako je krenulo, fBiH lagano ispada hrvatski pašaluk.

Kao što rekoh bez ikakve želje da te podHebavam, vjerovao ili ne, no ja zbilja tvojim podacima i kartama ne vjerujem. Jasno mi je da je tvoje prisustvo na forumu i odredjena vrsta mitomanije poželjno, no ti zbilja pretjeruješ. Tako da podaci ne samo da ne djeluju vjerodostojno iole upućenom prosječnom forumašu, nego su smiješni.
Razumijem da ti silno vrijeme trošiš na te zajebancije, no ako želiš imalo vjerodostojno da izgledaš " smanji doživljaj" i te cifre, bojenje karti po svojim mokrim željama i sl. Šteta je zbilja utrošeno truda i rada. Zato sam ti rekla da sve što tvrdiš od teritorije do brojki kojekakvih ja dijelim sa 3. I ne samo ja.
To ti je od mene neko prijateljsko pojašnjenje jer vidim da odradjuješ dio posla ( no posla koji nažalost nema vrijednost) jer sve što izneseš polutačno je. Uzmem recimo tvoje brojke, brojke sa foruma hr od osoba koje se bave takodjer demografskim prilikama, sa kliksa... i još nekog manjeg usputnog foruma ( miješanog) te usporedim... najveća odstupanja su kod tebe.

Druga stvar, zamaranje prebrojavanjem nekih totalno nebitnih gradića sa širom okolicom kažeš da ti je opušajuć i neka vrsta hobija...
Iskreno ( već sam ti rekla ) meni je to šiziov posao. U rangu gluposti prebrojavanja Turbeta, Pazarića...N tvoje vrijeme o njemu odlučuješ isključivo ti.

Shvati ovaj moj post kako god želiš ... još jednom ti kažem dobronamjeran je. A i ti nisi loš čovjek cim te zanima BiH i hrvatski narod u BiH a nemaš nikakvih familijarnih veza.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 21 lip 2016, 20:00 

Za Sarajku poklon. Iz RS s ljubavlju. :D

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=207476

=))

A i bilo je očekivano s obzirom da Bošnjaci preko tuđih leđa pokušavaju da sa ogromnom brojkom ljudi koji žive vani smanje procentualni broj Srba i Hrvata u BiH pošto većina tih koji ne žive sa nama su Bošnjaci. Nebi bilo fer da neko drugi odlučuje o sudbini ovdašnjih ljudi.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 12:19 

http://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan-c ... /160622036

Dragan Čović: Jukićeva odluka o objavi rezultata popisa je greška koju moramo ispraviti

slika

Koji je ovo zajebant :sega

Pitanje za forumske Srbe: vjerujete li mu? :kava

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 13:30 

Ne. Covek nemoze verovati ni vlastitoj guzici. Nekad ga izda i puhne, te ga osramoti.

Ne verujem ni jednom politicaru, zato sto im je posao da spinuju, truju, mazu i lazu naivni puk, dok pune svoje dzepove i Svicarska konta.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 15:38 

slika

Ako se ovo zaista desi, nema nikakve sumnje da će Bošnjaci iz RS-a bojkotovati taj popis :sega

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 16:01 

Secas se pizdarija oko popisa 1991 i sta se ubrzo desilo. Da li te ovo podseca na sindrom de za vi = vec vidjeno.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 16:23 

Ovo su nepotrebni i infantilni sukobi izmedju Srba i Bosnjaka koji usporavaju BiH ka EU.
No kad smo vec tu kao treci i "mekani" faktor (po stilu, iako imamo preko 15 ustavnih mehanizama i za grublju igru ako je potrebno intervenirati da se stvari usmjere nazad na europski put), Hrvati ce pokusati s medijacijom, u zamjenu za skromnih 1% na sve transakcije izmedju Bosnjaka i Srba.
Slazem se i da Jukic treba ispraviti gresku, no ako se ne moze onda ne moze.
Musterija je uvijek u pravu (https://en.wikipedia.org/wiki/The_custo ... ways_right), no nije lako kada ti u trgovinu udju u istom trenutku Srbin i Bosnjak.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 22 lip 2016, 16:30 

@Sarajka, stvari koje radim radim prvenstveno za sebe, jer mene interesiraju.
Ako mi nešto ne vjeruješ, slobodno provjeri.
Mitomanije nema, apsolutno nikakve. Osim ako ne vjeruješ u 10 milijardi mrtvih Srba u ww2 i islam prije islama.
Sve što kažem se da provjeriti.
Ako nekom smeta, što da mu velim?
Demokracija, svaka budala ima pravo na svoje mišljenje.

Evo priča s onom zadnjom kartom SBŽa i Vareša, imaš popis iz 91 i preliminarne rezultate popisa iz 2013.
Sva sela koja su monoetnička (dakle ako su imala preko 90% jednog naroda) nisu mijenjala svoj etnik.
Tko bi se (i to masovno), doseljavao u selendre?
Ali zato ima pun kufer praznih (ili polupraznih) sela.
Npr. fino se vidi pretvaranje onog ruba Bugojna i Donjeg Vakufa (ili djelova Vareša) u šumu.
Konjic je vjerojatno još gori.
Kao i Kakanj. DGGa vjerojatno više niti nema (izvan središta općina).
Zanimali bi me i rezultati za Posavinu.

Nismo svi isti da nas moraju zanimati iste stvari, to je valjda jasno ?

A kaj se tiče djeljenja i vjerovanja, jbg. moji podaci bi trebali biti lako dostupni i provjerljivi, ne širim ja glasine poput one o razlici između Hrvata i Srba od 9 % (bez uvrede :D).
Načelno, u BiH vas (bilo koje od 3 nacije) nema previše, zemlja je poprilično slabo naseljena (a bit će sve slabije) i trebalo bi vam svima biti dobro (i to poprilično), a to nije tako.
Umjesto da se ložite jedni na druge i imate megalomanske planove, trebali biste se prvo okrenuti vlastitim liderima (a neki i priznati da niste jedini u državi).
Hrvati su tu "mala" iznimka jer su im ipak donedavno drugi birali predstavnike, a dok se god to ne riješi (dakle ne uspostavi demokracija) neće biti prečih stvari. No, mislim da ta rasparava ovdje nema smisla, tvoji stavovi su poprilično različiti od mojih, a nije da su i jedni i drugi pretjerano bitni.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7150 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 286  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: