|
|
Stranica: 11/20.
|
[ 476 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
protein
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 15:28 |
|
|
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cvv35
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 15:44 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
Muslici sa maskotama svojih voljenih na prvenstvu ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 16:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25915 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da, došao je i taj dan. Tko bi rekao da će večeras Hrvati navijati za Turke. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 16:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39870 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bobovac je napisao/la: Da, došao je i taj dan. Tko bi rekao da će večeras Hrvati navijati za Turke. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mislim da neće biti potrebe jer će Švabe odraditi to za nas, ali ako bude potrebno Haydi Turkiye
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 17:15 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7478 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
znači,ako Nijemci pobijede Sj.Irce,a mi dobijemo Španjolce,u donjem dijelu ždrijeba će biti i Njemačka,Italija,Španjolska,Francuska,Engleska...
mogli bi Nijemci odigrati malo nonšalantnije da se prebace u gornji dio ždrijeba kao drugoplasirani i navijati za HRV da Španjolci odu dolje,ali im ne ide na ruku jer igraju 3 sata ranije nego naša skupina...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 17:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39870 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sumnjam, nerealno da Švabe idu u te kombinacije.
Ibra se oprostio od švedske reprezentacije, sutra vjerovatno zadnji put nastupa s obzirom da moraju dobiti Belgiju za prolaz.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 18:36 |
|
|
Njemci poveli protiv Sjeverne Irske.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 21 lip 2016, 23:29 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7478 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
eto im sad ,Nijemcima...nek se kolju dole svi međusobno... ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 00:34 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Valja mi otići na Forum Hr pa da ljudima čestitam ako su pobijedili. Španija je dobro igrala i prvi gol su dobro dali, Hrvati su mogli dobro popušiti ali nisam pratio dalje, imam ja svog posla, a lijep je bilo ionako je dan Opštine Srebrenik bio nekih 20 minuta sam gledao onako bezveze sa jaranima, iako smo većinu vremena pričali sa trenerom ali šta vas briga to ha ya. Nego hoćel biti kakvog pucanja, pih jakih Bosankih Hrvata bez pucanja.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 00:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bobovac je napisao/la: Da, došao je i taj dan. Tko bi rekao da će večeras Hrvati navijati za Turke. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Muslimani ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Nema kod njih katolika u manjini su ima ortodoksije i ateistkinja Ataturkovih ali mentalitet žena sigurno je onaj folirajući iskulira te pošteno. Valja se oko njh dosta boriti. A ako je Turkinja onda je kao Turčin gleda valjda bogastvo nakit ferarija, sitna ste su Hrvati riba tu. Nun sakin- mjesec i zvijezda nije mogla u Osmanskom carstvu biti preko Save, sad će Pereci to nosati po kućama.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 00:57 |
|
|
Korisnik jel pratiš Euro, zar to nije haram?
Već sam se pobojao za tebe da te ovi vehabuliju nisu obradili, ali sve je super, sve je za 5, kad si muško i voliš nogomet.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 01:02 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Valja mi otići na Forum Hr pa da ljudima čestitam ako su pobijedili. Španija je dobro igrala i prvi gol su dobro dali, Hrvati su mogli dobro popušiti ali nisam pratio dalje, imam ja svog posla, a lijep je bilo ionako je dan Opštine Srebrenik bio nekih 20 minuta sam gledao onako bezveze sa jaranima, iako smo većinu vremena pričali sa trenerom ali šta vas briga to ha ya. Nego hoćel biti kakvog pucanja, pih jakih Bosankih Hrvata bez pucanja. dašta se već puca,u Mostaru je bilo žešće nego za doček Nove godine... ![wink :wink](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wink.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 01:06 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Gledajte ako ikako možete pokositi kojeg Bošnjaka rafalom kao neposredno iza rata...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
korrisnik
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 04:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Korisnik jel pratiš Euro, zar to nije haram?
Već sam se pobojao za tebe da te ovi vehabuliju nisu obradili, ali sve je super, sve je za 5, kad si muško i voliš nogomet. Haram po kome. Opširno je to pitanje da ti ga odgovaram po ovoj temi. Ma Slučajno pogledao i kad Igra Bih Malo pogledam, Da mi ne vadi huju.tj da me ne ljuti, Hrvarsku sam onako gledao bez nekih emocija jer mi je svejedno pobijedili ili izgubili..Nećemo sad nositi kockaste bokserice sto je Hrvatska pobijedila
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 08:06 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Gledajte ako ikako možete pokositi kojeg Bošnjaka rafalom kao neposredno iza rata... Tebi ovaj ramazan izgleda ne lezi. De ti malo cvaraka da dodjes sebi ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 08:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25915 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Šta ovo krme od @Amidže držite na ovome forumu više? Čovjek uopće ne diskutira već samo provocira i vrijeđa. Na svakom drugom forumu bi dobio crveni.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 08:57 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 09:09 |
|
|
Uđe o teme o nogometu i onda presarava svoja velešvedsnjačka sranja, nijedan post vezan za nogomet ili švedsku repku, čak i nogometnu legendu Ibrahimovića nazva bijelim ciganinom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 11:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24103 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nje mi je sinoć bilo žao. ![slika](http://imageshack.us/a/img924/7862/9rxZLP.jpg)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 11:38 |
|
|
Ovima se isplatilo doći na tekmu unatoč porazu, barem se nisu totalno razočarani vratili kući Danas moramo navijati za Belgijance pritiv hamidžinih Šveda, jedino mi žao Ibre što će se tako oprostiti od švedskog dresa, sve se bojim da ne poludi pa utrpa koji Belgijanerima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
protein
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 11:44 |
|
|
Italija bi mogla izgubit.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 11:59 |
|
|
protein je napisao/la: Italija bi mogla izgubit. Nadam se da se šališ Misliš da bi Talijani namjerno izgubili?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 12:39 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Bobovac je napisao/la: Šta ovo krme od @Amidže držite na ovome forumu više? Čovjek uopće ne diskutira već samo provocira i vrijeđa. Na svakom drugom forumu bi dobio crveni. Ja sam zlatoust u odnosu na recimo srbadijsku eskvadrilu na forumu i u odnosu na mnoge forumske Hrvate poput bbca, proteina, cvva35 i drugih... Ja provociram i vrijeđam jer se mene vrijeđa. Kada se prestane pisati o Bošnjacima u onakvom tonu kakav vlada na forumu, prestati ću i ja koristiti epitete kao što su "kockoglavi" i "papisti".
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
juanpablom
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 12:47 |
|
|
daramo je napisao/la: protein je napisao/la: Italija bi mogla izgubit. Nadam se da se šališ Misliš da bi Talijani namjerno izgubili? oni su zacementirali prvu poziciju
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
protein
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 22 lip 2016, 13:17 |
|
|
juanpablom je napisao/la: daramo je napisao/la: Nadam se da se šališ Misliš da bi Talijani namjerno izgubili? oni su zacementirali prvu poziciju Imaju razloga da se osvete Svedjanima. Pozicija I'm je potpuno sigurna, igraju sa Spanjolskom kako god odigrali. Odmorit ce igrace, a Irska, koliko god slabija je neizmjerno motiviranija za tu utakmicu.
Mises
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|