|
|
Stranica: 41/48.
|
[ 1187 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 00:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62652 Lokacija: DAZP HQ
|
Igrali smo kao po jajima, ne bi da branimo titulu, pa se bojimo izgubiti, nego nakon 98. igramo drugu knockout utakmicu i odigramo beskrvno. Ocekivao sam juris na njihov gol kao zadnjih par min, a dobili smo kamilicu i dosadu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 00:50 |
|
|
Amidja zlocest si. Deckima je fortuna okrenula leđa i nikakvo vodjstvo bledog trenera.
Plus Ronaldo i Nani kao da im papa rekao da svoje sabotiraju i puste braću po krizu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 00:52 |
|
|
Amiđa ne seri više mimo nogometa jer ćeš da odeš u 3... !!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 00:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43639 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hamidža odjebi, koliko su ono puta Portugalci mlatnuli tvoje u ključnim utakmicama za odlazak na prvenstvo, bolje ti je da šutiš, drži se ti skijanja.
Tko kaže da nebi pali na penale, pa šta hoćete riskirali su zadnje minute, mogli su se povući i čekati finale. Problem je što trebali početi ofanzivno igrati na početku a ne deset minuta prija penala.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:07 |
|
|
Iskreno momci, ko jebe Amidzu, ko bi od vas osa na neki bosnjacki forum prkosirati njima ako di izpadnu, to vec dovoljno govori.
Jebiga, momcima nije bilo svejedno, mrzin inace kad ljudi glumataju bolje stratege nego sto su treneri, ali Cacic je u ovoj igri bija toliko statican da je za popizditi, mislin da bi nas jedan Bilic provuka uz ovaj potencijal, i to posteno.
Idemo dalje, nije vridno kukati.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62652 Lokacija: DAZP HQ
|
A di dalje, pa nije ovo tenis, pa sutra novi turnir. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:19 |
|
|
Jasno.
A jebiga, dvi, tri ljute i pripremamo se za SP. ; )
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:20 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Strinić - no comment
Mandžukić - izgubio je "filing", trebao je igrati Kalinić umjesto njega od prve
Pjaca - potpuno mi je nejasno zašto je tek ušao pred kraj tekme, napravio više nereda u portugalskoj obrani u zadnjih 5 min nego svo vrijeme prije ulaska
Santos je taktički opro pod s Čačićem.
|
|
Vrh |
|
 |
cvv35
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:24 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
ZlatkoZG je napisao/la: Strinić - no comment
Pjaca - potpuno mi je nejasno zašto je tek ušao pred kraj tekme, napravio više nereda u portugalskoj obrani u zadnjih 5 min nego svo vrijeme prije ulaska
Santos je taktički opro pod s Čačićem. Da, Strinica je zato i reditelj prenosa zoomirao .. Mandzo nije izgubio nista nego je procitan njegov style of play - izbornik kriv sto ga stavlja .. Pjaca .. ni meni .. tako je odlicno odigrao protiv Spanije, da samo Cacic, koji nije pravi izbornik, nego mora radit sta manageri nalazu, "ne vidi" to.. Kakav Cacic .. znalo se od pocetka zasto i kako je tu .. ne lazimo se ..
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:26 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Strinić - no comment
Santos je taktički opro pod s Čačićem. Strinića van,to vidi i moj ćaća.Mandžu također.Čačić zajeb'o sam sebe.Nije mu Santos slagao ekipu pa poslije izmjene.Još malo kad te i gol neće,posloži se da ti gaće same spadnu.Imali su naši prilike da riješe utakmicu-nisu iskoristili.
|
|
Vrh |
|
 |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 01:37 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Mar-kan je napisao/la: Strinića van,to vidi i moj ćaća.Mandžu također.Čačić zajeb'o sam sebe.Nije mu Santos slagao ekipu pa poslije izmjene.Još malo kad te i gol neće,posloži se da ti gaće same spadnu.Imali su naši prilike da riješe utakmicu-nisu iskoristili. Portugal ima veoma lošu, sporu obranu, jedina im je nada bila primiriti nas na sredini terena što je Santos odradio maestralno posloživši svoju ekipu. Čačić čak ni na poluvremenu nije regairao na očigledno, potpuni mutavac ili samo sluša naredbe consigliera iz Dinama. Da je Pjacu uveo odmah na početku, pa makar i drugog poluvremena portugalci bi ošli kući s nekoliko komada u mreži, nama je čitavo vrijeme falio taj razbijač obrane, i veza napada i sredine terena.
|
|
Vrh |
|
 |
BarackObama
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 02:56 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
Bio sam večeras svim srcem uz Portugal. I jako sam sretan. Toliko sam oduševljen da umalo nisam uzeo bocu rakije iz regala da nazdravim. A onda sam se sjetio da je Ramazan pa sam odustao. Napokon da dahnem od ovih svojih sunarodnjaka Bošnjaka-Turaka po svom šeheru kojima su bila puna usta "odlične Hrvatske". Već sam pamet počeo puštati. Sad su stvari došle na svoje mjesto i nakon ispadanja moje Turske u miru ću nastaviti pratiti Euro. Navijat ću za Francusku jer u njoj živi 5-6 miliona braće muslimana.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
 |
cvv35
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 03:28 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Bio sam večeras svim srcem uz Portugal. I jako sam sretan. Toliko sam oduševljen da umalo nisam uzeo bocu rakije iz regala da nazdravim. A onda sam se sjetio da je Ramazan pa sam odustao. Napokon da dahnem od ovih svojih sunarodnjaka Bošnjaka-Turaka po svom šeheru kojima su bila puna usta "odlične Hrvatske". Već sam pamet počeo puštati. Sad su stvari došle na svoje mjesto i nakon ispadanja moje Turske u miru ću nastaviti pratiti Euro. Navijat ću za Francusku jer u njoj živi 5-6 miliona braće muslimana. A jel te strah "Amidja" kad te puno veca sila nadgleda i igra se ovako s tobom ?
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 04:24 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
cvv35
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 05:08 |
|
|
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 05:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Užasno dosadna utakmica, žao mi je neutralaca koji su je bili primorani gledati.
Strinić tragičar. Nakon one šanse Perišića olako prodao loptu umjesto da brzog centaršuta, što je otvorilo kontru. A grešku je najavio mislim 10-ak minuta prije, kada je isto tako prodao jednu loptu u našoj polovini.
Što se tiče same utakmice, ne znam dijagnosticirati gdje je točno zapelo. Pali smo bez ispaljenog metka. Nije samo do trenerove taktike, i glavni igrači su bili indisponirani. Ne sjećam se zadnjeg puta kad sam vidio Modrića da je prodao toliko lopti. Od ostalih, standardno loša ubacivanja, loše izvođenje slobodnih itd. Ipak, drago mi je zbog 2 stvari:
1) Ispali smo uz lošu igru i bez da nas je sudac oštetio (tako da neće biti lamentiranja o bačenoj prilici ili mračnim silama UEFE) 2) Nismo ispali na penale
I dalje ne kontam kako to da se najsmotaniji igrač (Vida) pronađe u toliko prilika nakon prekida? Zar je moguće da on ima najbolji njuh za priliku ili da je najagresivniji u skoku?
Molim vas bez glupiranja o mentalitetu i sl.
Ekipa je jaka onoliko koliko je jaka njena najslabija karika. Fokusiramo se na prosjek ekipe ili na najbolje igrače bez dobre analize oko toga koliko su nam loši najlošiji igrači. Kroz veliki broj utakmica sa podjednako jakim protivnicima, tim sa jačom slabom karikom će odnijeti prevagu. A nas će prema dnu povući Tomas, Pletikosa, sada Strinić itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:19 |
|
|
Dirljivi trenuci športa    gospoda Luka i Cristiano
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43639 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nakon prespavane noći ostaje samo pobogu zašto uvijek nama, hoće li ijednom novčić pasti na našu stranu u odlučujućim trenucima.
Završni pogled na nastup daje jasnu sliku, za veći rezultat od ovoga trebaju puno jače karike na svim pozicijama od terena do klupe.
Što se tiče trenera mora mu se priznati psihološki rad i postignuća na koheziji momčadi, ali se sad jasno vidjelo da to nije trener za ovu razinu, pa samo je promatrao dok je Santos igrao svoju igru, ugušio nas je i utakmicu pretvorio u definitivno najgoru na ovom prvenstvu. Santos je grčkim antinogometom i defanzivom oprao Čačića, sad je svima jasno zašto je Portugal igrao slabo protiv slabijih ekipa gdje oni trebaju preuzeti inicijativu, ovakvom defanzivnom igrom i s Ronaldom u vrhu, Portugal ide u finale.
Santos je utakmicu pretvorio kao stvorenu za Portugal, džaba tebi kvaliteta kad nemaš muda da je iskoristiš, posložio je utakmicu i čekao svoju priliku. Čovjek uvodi onog klinju Renata koji preokreće utakmicu na portugalsku korist a Čačić bleji i čeka tko zna kojeg vraga. Umjesto toga on radi zamjene u 85. minuti kao da je to međužupanijska liga, dok svi stoje na nogama Čačiću dosta.
Jednostvno ovu utakmicu je dobio Santos, tako je to kad na klupi imaš velikog dečka, iskusnog prekaljenog lisca s velike scene a mi na klupi početnika s hrvatskih krumpirišta.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:33 |
|
|
daramo je napisao/la: Nakon prespavane noći ostaje samo pobogu zašto uvijek nama, hoće li ijednom novčić pasti na našu stranu u odlučujućim trenucima. Poznata izreka kneza i pjesnika Frana Krste Frankopana: "Navik on živi ki zgine pošteno"važi i za hrvatski sport i njene (ne)uspjehe. Sinoć su vatreni igrali pošteno, vrlo malo prekršaja, ali nisu zginuli do zadnjih par minuta, kada je bilo kasno za sve. To je sve. Svi hrvatski sportaši koji žele postići značajan uspjeh moraju prvo naučiti gore poznatu izreku, frizura ne pomaže.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:35 |
|
|
Sprega menadžera trenera u klubovima sportski radnika da njihovi puleni igraju i ako ne zaslužuju da bi se dobro prodali.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:53 |
|
|
Sistem igre zvani "pička" u ključnim utakmicama koji već decenijama gaji Srbija , sinoć je demostrirala i Hrvatska.
Mislio sam da ćete odrati i ove pijačare sa iberijskog poluostrva , ali srpska fudbalska beskrvnost je proradila u vama.
Verujte mi nemate pojma koliko je lep život kad reprezentacija na učestvuje na ovim velikim takmičenjima. Sinoć sam na momente gledajući Hrvatsku osetio kako je grozan osećaj biti deo svetskog ili evropskog prvenstva.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 08:57 |
|
|
Najslabija karika kao što smo se svi pribojavali Strinić, pa lik je bio totalno izgubljen na terenu što je i kumovalo golu, ta nas pozicija doslovno ubija i gdje baš da se Pivarić ozlijedi. Mandžukić u 4 utakmice jedno veliko ništa, nikako ne mogu shvatiti zašto Kalinića nije ubacio na početku drugom poluvremena. Rakitić najslabiji u najvažnijoj utakmici, od čarobnog reda sve stajalo na Badelju koji je jedino odigrao na svojoj razini. Pjaca više napravio u 5 minuta na terenu nego cijeli naš napad u utakmici. Kapetanu hvala na svemu, ovo je tužan kraj jedne sjajne generacije. 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 09:16 |
|
|
Meni osobno sinoć Srna i Ćorluka najbolji u HR nogometnoj vrsti. Zginuli su pošteno.
Mandžo je završio svoje.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 10:07 |
|
|
utakmica je dosla u prevelikim hvalospevima, gde se najavljivala i borba za pehar... grupa je izgledala mozda i najteza na oko, al realno hrvati jesu bolji dosta od turaka i ceha... sa spanijom je glupo komentarisati, spanci su dosta bolji ali i oni imaju losiji dan, a hrvati su odigrali otvoreno i sa ladi igracima leteli po terenu... imaju odlične igrače ali protivnik je portugal a ruku na srce oni jos nisu pokazali sta umeju i ovo prvenstvo ne igraju na dobrom nivou, sto je donelo i nervozu kod njih zbog pritiska medija... doduse protiv islanda i austrije su se napromasivali...
po meni portugal je jaca ekipa, ne mnogo ali jaca... utakmica je bila tvrda, nezanimljiva i jasno je da su hrvati morali u drugom poluvremenu da krenu zesce...
problem je u balkanskom temperamentu koji eto nakon pobede nad prosecnim ekipama turske i ceha govori o finalu...
cak su i igraci poleteli...
ok, jasno je i budali da su se nasli u nogo laksem zrebu ako pobede portugal... (dok se na drugoj strani nalaze nemacka spanija francuska engleska italija) ali ipak je to portugal olicna ekipa...
vrlo brzo se to obilo o glavu... siguran sam da ce portugal tek sada poceti da igra bez grca i da ce ronaldo nani kvarezma i druzina tek sad eksplodirati...
imali ste istorijsku priliku ali se pokazalo da je to nesto jaca klasa gubitnika od nas...
ona turcin sad kvarezma i ajmo ca...
biti bolji u nezanimljivoj i najlosijoj utakici na prvenstvu i ne znaci mnogo... narocito kada ispadnes...
kazem pogresan pristup ih je ponovo kostao... ego se opet pokazao kao koban... uhvatili boga za muda misle pa vec pricaju o borbi za sampiona...
balkanska humoreska... na zalost tako je...
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 26 lip 2016, 10:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Nastranu ispadanje Hrvatske, katastrofa je da se prolazi dalje s ovakvim antinogometom. Još k tome, Portugal je s četiri remija u četvrtfinalu Eura. Kao da sam gledao Grčku 2004. u ovoj utakmici protiv nas.
Želim im da što prije ispadnu pa da gledam onog njihovog CR7 klauna ogorčenog, rasplakanog, razočaranog i s onim tikovima i grčevima po faci. Neprocjenjivo! Dočekat ćemo i to.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|