|
|
Stranica: 19/20.
|
[ 476 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 10 srp 2016, 23:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39289 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šesta neriješena Portugala na prvenstvu, umoriše. Živa patnja gledati ovaj Portugal, Francuzi totalno razočarenje, definitivno u finalu nisu dvije najbolje reprezentacije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 10 srp 2016, 23:36 |
|
|
Cestitke Portugalezima-
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 10 srp 2016, 23:46 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Baš mi je drago, Francuzi su igrali prljavo. A Messi papak popušio još jedno finale.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
cvv35
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 10 srp 2016, 23:57 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
Nadasve zasluzeno. Cestitke Purtuxalu. PS: Pobijedi me ako mozes
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:01 |
|
|
Koliko ljigav ovaj CR7, ono od Payeta je bilo dno, i nebi bili zasluzili.
Ispada na kraju da bi ovi zeleni sve iztaktizirali sto se na Euru krecalo, pa i neka su dobili.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Šesta neriješena Portugala na prvenstvu, umoriše. Živa patnja gledati ovaj Portugal, Francuzi totalno razočarenje, definitivno u finalu nisu dvije najbolje reprezentacije. dosadan si i zavistan. jos uvek boli kvarezma iz 117 minute. izgubili ste od prvaka evrope i po meni najteza ste im prepreka bili... uostalom bi kako sam i rekao. ni sada nisu izgubili i dali su gol usred francuske u sred finala na njihovom terenu. uostalom taj portugal je dao prelepe golove, sa distanci ali i petom kako sam majstor moze sto je i najlepsi gol prvenstva a i onaj skok glavom protiv velsa... Franuczi su prljavo igrali sto je njihov obicaj (jos svet pamti ruku protiv iraca i odlazak na prvenstvo) pa su startom grubim nad ronaldom pokusali da... svaka cast ronaldo majstore, uzivaj zasluzio si... aaleeee portugal
|
|
Vrh |
|
|
cvv35
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:05 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
kolubara je napisao/la: dosadan si i zavistan. jos uvek boli kvarezma iz 117 minute. izgubili ste od prvaka evrope i po meni najteza ste im prepreka bili...
Dosta potcjenjivanju Poljaka ..
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7375 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
znači,Hrvatska je i 1996. i 2012. na neki način kao i 2016. ispala od budućih europskih prvaka...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39289 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako ti gledaš nogomet radi toga da se glavno ne primi gol tvoj ukus, ja ovakav nogomet ne volim, ako je itko zaslužio titulu na ovom prvenstvu to je Njemačka.
Jesi ti dobar kakve veze ima Quaresma i 117. minuta s finalnom, produži sa svojim nebulozama vidim da si cr7 fan tako da ne želim u te dječje rasprave. Francuzi su igrali prljavo a šta Portugal nije protiv nas, to ti je promaklo?
Što se tiče finala kako sam i predviđao, taktička pobjeda Portugala, kad se sve zbroji najveću zaslugu za titulu ima Santos, vrhunski posao, protivnike je pomeo pa i Deschampa.
Nespektakularno finale, očekivano s obzirom na protivnike.
Portugal je iskoristio priliku i uzeo titulu, ne može se reći ne zasluženo jer su taktički razbili i držali i pat poziciji sve protivnike. Ipak taj naslov ostat će u sjećaju kao i onaj Grčke, po ružnoj defanzivnog igri i šest remija u regularnom dijelu.
Na kraju se proširenjem osjetio pad kvalitete nogometa ali i bilo je i lijepih priča, prvenstvo će se pamtiti prije svega po Islandu i Walesu kao najljepšim iznenađenjima.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 00:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Za osvojiti Euro dovoljno je ostvariti jednu pobjedu u 90 minuta igre.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 01:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pas i majku. Idu mi na živce ali nek su hebali majku ciganiji iz Francuske.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 01:13 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
Čestite Cristianu Ronaldu, velikom prijatelju naše braće iz Palestine, na osvojenom prvenstvu Evrope.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 02:05 |
|
|
Od 38 anketiranih nitko nije pogodio pobjednika, finalist ima tek jedan glas.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 12:17 |
|
|
Ja nikad u životu nisam vidio turista iz Portugala tako da nisam imao kome čestitati. Iz svih zemalja sudionica prohujalog EP-a našao bi se netko u Dubrovniku, jedino nema Portugalaca ni Islanđana. Vidio sam na Stradunu neke tužne ljude, umotane u francusku zastavu i s tetovažom okomito plavi-bijeli-crveni na licima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 12:49 |
|
|
Najdosadniji Euro do sada, malo golova, defanzivna taktička igra, bez puno zanimljivih utakmica.
Kad je kod prvaka najbolji igrač prvenstva Pepe a najbolji strijelac Ronaldo s 3 gola sve jasno kako su igrali.
Kad su slomili Ronalda Portugal je igrao i bolje, lakše su mogli igrati defanzivno bez Ronalda na teretu.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 13:03 |
|
|
Ljudi da vole puno golova i šuplje obrane išli bi gledati mali nogomet ili gledati drugu županijsku ligu. Upravo je meni ovdje zanimljiv taj rudarski nogomet sa puno rada i malo ljepote. Drago mi je zbog Portugala pogotovo nakon što su slomili Ronalda.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 13:11 |
|
|
Da baš je krasan ovaj moderni nogomet, super bi bilo da svi igraju kao Grčka i Portugal, nismo ni mi loši kad ih kopiramo, bile bi sve to spektakularane utakmice kao naša s Portugalom.
Mogli bi s oduševljenjem čekati udarac prema golu i uživati u beskonačnim dodavanjima obrane na svojoj polovici. Baš je zanimljivo gledati parkiran autobus u šesnaestercu.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 13:23 |
|
|
Ja sam svojedobno igrao destruktivca pa znam koliko je truda potrebno za ne primiti gol kad igraš protiv bolje ekipe. To je isto umijeće. Da je jučer umjesto Portugala bio San Marino izgubili bi 7-0 makar svi stajali na svojoj gol-crti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 11 srp 2016, 13:37 |
|
|
Nitko i ne kaže da nije, za to treba imati igrače i trenera, samo konstatiram da nije gledljivo, takav Mourinhov stil je doživio totalni krah a ovaj grčki je bio mrtav 12 godina.
Igrali su i Talijani defanzivno ali je to bilo daleko ljepše, oni se barem znaju brzo transformirati u kontru s brzim napadačima, ne igraju na grešku protivnika i ubačaj nego izrađenu kontru.
U idealnoj postavi Eura Pepe i Rui Patricio.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 12 srp 2016, 02:30 |
|
|
ovaj portugal je deset puta lepse igrao od grcke... i golovi su bili izvanredni...
tebe ebe 117 minut kvarezma idi pokri se usima i trpi do naredne prilike... do tad vredno vezbaj mozda nesto i uspete...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 12 srp 2016, 11:52 |
|
|
Jado kad vi vidite Euro onda se javi, Albanija vas guzi i ti imaš nešto reći o drugoj prilici i vežbanju, pokrij se po ušima.
Hrvatska je izgubila od europskog prvaka i u toj utakmici je bila bolja i opasnija, novi europski prvak nas nije nadigrao, niti pobijedio u regularnom dijelu. Dok su vas 2 puta u kvalifikacijama.
Odlično odigrano prvenstvo, o Hrvatskoj se pričalo, pobjeđen stari europski prvak a posebno o igri koja je bila najljepša uz Njemačku. Gignac gađa stativu i lopta se odbija 3m od Griezmanna, nekad trebaš imati i sreće.
Tebe ne jebe uspjeh Hrvatske, ma kakvi.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 13 srp 2016, 16:55 |
|
|
kompleks...
albanija guzi ? sam pokazujes koliko si jadan i koliko nemocan sto ni pored otvorenog zreba niste mogli nista... pa dobro taj uspeh tvoj medju sesnaest je za tebe nesto ali cim je dosao oybiljan protivnik i nokaut ispalo se... a svedoci smo bili napumpanih gluposti "bicemo prvaci" "nadmasiti generaciju iz 98" i slicne balkanske mastarije sklone narodu i fudbalerima sa ovog prostora... tada mi je bilo jasno nema od toga nista, pa zato i ne mozes da prebolis portugal vec si zavistan jer te nenormalno bole neispunjene ne realne mastarije...
kad se vec dodirujes albanije i budala zna kako je ona i na sta odigrala sa srbima, pa je u susretu u bg i onoj pripremljenoj igranki dobila sest bodova prednosti nad srbijom (kojoj su tri umanjena) i tako ne samo srbiju izbacila vec ne zasluzeno bila ispred danske zbog te poklonjene pobede u bg.... STA SE DESILO U SRED ALBANIJE PRED NJIHOVIM PUNIM STADIONOM I SAMARCINOM KOJU IM JE SRBIJA TAD LUPILA videli su svi... a ciganiji albanskoj je ostalo da tako "kurvanjski" dodju do prvenstva... nikako drugacije... neka su oni otisli eto pitaj ih ono ebanje u sred albanije od srbije i danas ne mogu prebole ali to su cinjenice... kao sto im i prilici ne sluze se fer stvarima nikada...
toliko osporava portugal govoreci da su kao grci dobili titulu a grci su poto propali jer je to nazadni fudbal... pa prvo i najbitnije upravo su portugalci tad nesrecno izgubili titulu! i eto vratilo im se!
samo to su oni mnogo bolja ekipa ngo sto su onda grci bili i sto su dali prlepe golove u francuskoj... ronaldo petom pa fenomenalan skok, potom eder, pa onaj mali...
e tako su i nasi slepci u africi govorili imamo otvoren put, dobili nemacku a sjebali ih kenguri i crnci...
balkanska sranja...
moja sucut i ziveo kvarezma!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 13 srp 2016, 17:18 |
|
|
Ja samo znam da je Albanija na kraju bila druga i na Euru a vi četvrti i u papučama. Koliko ono čekate da nastupite na Euru 20 godina, kompleksaši teški, tako ste i za SP u JAR-u smišljali viceve a od tada niste vidjeli veliko natjecanje.
Samo jedna velika razlika Hrvatska je sada završila prva u skupini a vi tada treći i pakirali se kući poslije prvog kruga. Čitaj ti svoje medije imat ćete još prilika za komplekse i medijsku cenzuru bez brige. De malo pročitaj šta kažu Marca, Kicker, BBC Sporta a ne Blic.
|
|
Vrh |
|
|
juanpablom
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 14 srp 2016, 10:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016. Postano: 28 srp 2016, 12:13 |
|
|
Potvrđeno je to u zadarskoj policiji koja je, iako je počinjena mala šteta, s obzirom na prašinu koja se digla oko incidenta koji je odmah okarakteriziran kao huliganski ispad navijača protiv hrvatskog nogometa i države, događaju prišla maksimalno ozbiljno. Obavljeni su deseci obavijesnih razgovora, među ostalim i s Rakitićem, koji u vrijeme “kamenovanja” vile nije bio u kući nego u obližnjoj pizzeriji. Policija slučaj još drži otvorenim, ali činjenica da je kamen kojim je razbijeno staklo iz vrta vile Maria, kao i to da je bio isključen videonadzor u vrijeme kad je bačen kamen baca sjenu sumnje na cijeli događaj. http://www.dalmacijanews.hr/clanak/aaf6 ... tica-lazan
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|