|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rubi
|
Naslov: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 12:25 |
|
|
Pozdrav svim "normalnim" (po mojim kriterijima, ocjeni i procjeni) i dobronamjernim ljudima! Došao sam na ovaj forum da se "kulturno" (po)svađam sa sljedbenicima Tuđmanove politike na Bobanovom putu. Pretpostavljam da takvih ima na ovom forumu?! Pošto je ovo moja prva poruka da odmah naglasim: Ne volim modertore (koji nisu na "mojoj strani")!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 12:59 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Rubi je napisao/la: Pozdrav svim "normalnim" (po mojim kriterijima, ocjeni i procjeni) i dobronamjernim ljudima! Došao sam na ovaj forum da se "kulturno" (po)svađam sa sljedbenicima Tuđmanove politike na Bobanovom putu. Pretpostavljam da takvih ima na ovom forumu?! Pošto je ovo moja prva poruka da odmah naglasim: Ne volim modertore (koji nisu na "mojoj strani")! Svađat ćeš se sam sa sobom, ovdje osim malobrojnih Titoista i cvjećara nitko ne slijedi kult ličnosti.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 13:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Prvo pa muško. Dečko pun predrasuda...
Evo ja sam na forumu i nisam čuo još niti jednog da ima namjeru iščupat dijelove Banovine i pripojenje Hrvatskoj.
Pretpostavljam da na to misli kad kaže Tuđman-Boban politika. Iako i nema pravih dokaza da je se tako nešto htjelo a i ako jest podudodarno je želji Bošnjaka i njihovog Alje za što većom islamskom državom. Pa sad...
Uglavnom se Rubi razmišlja kako zaštiti Hrvate unutar BiH, kantonima, ustavom ili entitetom.
I ima pobornika svega ali se svi slažemo da je u interesu i drugih da se Hrvatima situacija poboljša.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 13:23 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Junuz istakao kandidaturu za novootvoreno radno mjesto kao "bosanski Nino".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 13:52 |
|
|
Dok bude hrvatskih domoljuba bit će hvala Bogu i Tuđmanovaca, a što se tiče Tuđmanovih suradnika bilo Bobana, Mesića ili Manolića, oni su svoja priča.
Franjo Tuđman i Gojko Šušak žive vječno!
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 14:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Dok bude hrvatskih domoljuba bit će hvala Bogu i Tuđmanovaca, a što se tiče Tuđmanovih suradnika bilo Bobana, Mesića ili Manolića, oni su svoja priča.
Franjo Tuđman i Gojko Šušak žive vječno! Meni je nepojmljivo,kako ti možeš istovremeno se diviti i Tuđmanu,Šušku,Paveliću,Kraljeviću,Aliji Izetbegoviću,kada je očito da niti jedna od tih politika se ne oslanja na onu drugu ? Napravio si pravi mix svega i svačega,samo ti još J.B.Tito,kao pravom botaničaru poput Komšića u čijem uredu vise slike J.B.Tita i Blaža Kraljevića. Neke stvari su nepomirljive i ne možeš ih trpati u isti koš.
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60229 Lokacija: DAZP HQ
|
divim se Bobanu i sanjam dan kad ćemo isčupat dio BIH i odnijeti sa sobom u Hrvatsku, 1.000 km daleko od tamnog vilajeta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Rubi
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 18:07 |
|
|
Ej, narode, pa ovdje je veselo! Mogu vam kazati da me to raduje! Slučajno naletio na ovu stranicu i kao "novajlija" da pozdravim i kažem zbog čega sam se registrovao. Ispade da se neću imati s kim ni "pošteno" posvađati (pa ko koga!). Onu "formulu" - "Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu" - smislio sam odmah poslije rata (kazao je jednom od ministara "hrvatskog naroda" , odvraćajući ga od tog puta i Bobanovih saradnika). Nekako u to vrijeme mu A. Jelavić raspustio općinski HDZ , jer navodno nisu bili "dovoljno dobri hrvati". Nešto slično kao što i danas ima onih "pravih" i "pravijih" hrvata (ko kod Orvela), ili malo ranije: Stjepan Kljujić kao "nije bio dovoljno dobar" da bude na čelu HDZ, te ga trebalo smijeniti i zamijeniti "boljim i podobnijim"! Usput i da se ukratko predstavim (po onom kako me drugi nazivaju): Ja sam "četnik", "ustaša", "mudžahedin", ili malo drugačije - Nikom nisam po volji!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 19:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Stjepan Kljujić kao "nije bio dovoljno dobar" da bude na čelu HDZ
Ovo doduše je točno a i ovi poslije njega se osim Zubaka (iako se za ovo mnogi neće složit sa mnom) nisu baš pokazali...
Nikom nisam po volji!
U pravu si, i meni nisi po volji, čovjek koji se registrira i otvori odmah ovakvu temu je provokator, no dobro mi ih gledamo apsorbirat.
Izvoli sudjeluj malo u diskusijama malo pokaži pamet pa onda otvaraj teme.
Ovako si samo prdnuo u liftu gdje ima i drugih ljudi. Takve niko ne voli u pravu si, ni četnici ni ustaše ni mudžahedini.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 22:19 |
|
|
Rubi je napisao/la: Pozdrav svim "normalnim" (po mojim kriterijima, ocjeni i procjeni) i dobronamjernim ljudima! Došao sam na ovaj forum da se "kulturno" (po)svađam sa sljedbenicima Tuđmanove politike na Bobanovom putu. Pretpostavljam da takvih ima na ovom forumu?! Pošto je ovo moja prva poruka da odmah naglasim: Ne volim modertore (koji nisu na "mojoj strani")! oooo jeboteee... MUJO KUJEMujo is forgingMujo kuje konja po mjesecu Mujo is shoeing a horse in the moonshine (lit. on moon / is forging a horse)Mujo kuje, a majka ga kune Mujo is forging, and his mother is cursing himSine Mujo, ziv ti bio majci My son Mujo, you shall be alive for your mother*ne kuju se konji po mjesecu you don't shoe a horse in the moonshinevec po danu i zarkome suncu but when it's day and on the hot sunMila majko, ne kuni me mlada Dear mother, don't curse me (i'm) youngznas kad meni na um padne draga you know me, when i think about my darlingI ja ne gledam sunca nit' mjeseca i don't watch(notice) the sun nor the moonnit' moj doro mraka nit' oblaka nor the darkness nor the clouds my ...(don't know the meaning of "doro")nit' moj doro Drine vode hladne nor the cold water of the Drina my ....
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 01 ožu 2010, 22:37 |
|
|
Rubi je napisao/la: Ej, narode, pa ovdje je veselo! Mogu vam kazati da me to raduje! Slučajno naletio na ovu stranicu i kao "novajlija" da pozdravim i kažem zbog čega sam se registrovao. Ispade da se neću imati s kim ni "pošteno" posvađati (pa ko koga!). Onu "formulu" - "Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu" - smislio sam odmah poslije rata (kazao je jednom od ministara "hrvatskog naroda" , odvraćajući ga od tog puta i Bobanovih saradnika). Nekako u to vrijeme mu A. Jelavić raspustio općinski HDZ , jer navodno nisu bili "dovoljno dobri hrvati". Nešto slično kao što i danas ima onih "pravih" i "pravijih" hrvata (ko kod Orvela), ili malo ranije: Stjepan Kljujić kao "nije bio dovoljno dobar" da bude na čelu HDZ, te ga trebalo smijeniti i zamijeniti "boljim i podobnijim"! Usput i da se ukratko predstavim (po onom kako me drugi nazivaju): Ja sam "četnik", "ustaša", "mudžahedin", ili malo drugačije - Nikom nisam po volji! narodski dakle rečeno-kompleksaš.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 02 ožu 2010, 00:06 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Rubi je napisao/la: Pozdrav svim "normalnim" (po mojim kriterijima, ocjeni i procjeni) i dobronamjernim ljudima! Došao sam na ovaj forum da se "kulturno" (po)svađam sa sljedbenicima Tuđmanove politike na Bobanovom putu. Pretpostavljam da takvih ima na ovom forumu?! Pošto je ovo moja prva poruka da odmah naglasim: Ne volim modertore (koji nisu na "mojoj strani")!
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 02 ožu 2010, 16:59 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Dok bude hrvatskih domoljuba bit će hvala Bogu i Tuđmanovaca, a što se tiče Tuđmanovih suradnika bilo Bobana, Mesića ili Manolića, oni su svoja priča.
Franjo Tuđman i Gojko Šušak žive vječno! Meni je nepojmljivo,kako ti možeš istovremeno se diviti i Tuđmanu,Šušku,Paveliću,Kraljeviću,Aliji Izetbegoviću,kada je očito da niti jedna od tih politika se ne oslanja na onu drugu ? Napravio si pravi mix svega i svačega,samo ti još J.B.Tito,kao pravom botaničaru poput Komšića u čijem uredu vise slike J.B.Tita i Blaža Kraljevića. Neke stvari su nepomirljive i ne možeš ih trpati u isti koš. Djela i činjenice u važne. Isto tako mnogi Hrvati istovriemeno poštuju i bana Jelačića i Starčevića, a Starčević Jelačića nije mogao niti smislit. I Tuđman i Šušak i Pavelić i Kraljević su napravili velikih stvari, a što se tiče Alije Izetbegovića, za njega znam da nije bio toliki protuhrvat kakvim ga se prikazuje.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 03 ožu 2010, 13:47 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
DarthCroat je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Dok bude hrvatskih domoljuba bit će hvala Bogu i Tuđmanovaca, a što se tiče Tuđmanovih suradnika bilo Bobana, Mesića ili Manolića, oni su svoja priča.
Franjo Tuđman i Gojko Šušak žive vječno! Meni je nepojmljivo,kako ti možeš istovremeno se diviti i Tuđmanu,Šušku,Paveliću,Kraljeviću,Aliji Izetbegoviću,kada je očito da niti jedna od tih politika se ne oslanja na onu drugu ? Napravio si pravi mix svega i svačega,samo ti još J.B.Tito,kao pravom botaničaru poput Komšića u čijem uredu vise slike J.B.Tita i Blaža Kraljevića. Neke stvari su nepomirljive i ne možeš ih trpati u isti koš. Isto tako su "Hrvatine" poput tebe i govorenje istine nespojive stvari pa se ti i tebi slični redovno koristite lažima po onoj oprobanoj Goebbelsovoj "sto puta ponovi laž i ljudi će povjerovati da je istina". Željko Komšić NIKADA NIJE OBJESIO SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA POKRAJ TITOVE JER SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA ON NIKADA NIJE NI DOBIO. On je zatražio sliku od HSP-a BiH ali su mu odgovorili da prvo mora skinuti Titovu sliku sa zida svog ureda, što on naravno nije napravio, zbog čega i nije dobio sliku. Još da napomenem da ovo nije prvi put da moram na ovom forumu demantirati ovu laž, što uostalom i nije čudno, s obzirom na to tko se sve okuplja na ovom forumu.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 03 ožu 2010, 13:52 |
|
|
TomislavM je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Meni je nepojmljivo,kako ti možeš istovremeno se diviti i Tuđmanu,Šušku,Paveliću,Kraljeviću,Aliji Izetbegoviću,kada je očito da niti jedna od tih politika se ne oslanja na onu drugu ? Napravio si pravi mix svega i svačega,samo ti još J.B.Tito,kao pravom botaničaru poput Komšića u čijem uredu vise slike J.B.Tita i Blaža Kraljevića.
Neke stvari su nepomirljive i ne možeš ih trpati u isti koš.
Isto tako su "Hrvatine" poput tebe i govorenje istine nespojive stvari pa se ti i tebi slični redovno koristite lažima po onoj oprobanoj Goebbelsovoj "sto puta ponovi laž i ljudi će povjerovati da je istina". Željko Komšić NIKADA NIJE OBJESIO SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA POKRAJ TITOVE JER SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA ON NIKADA NIJE NI DOBIO. On je zatražio sliku od HSP-a BiH ali su mu odgovorili da prvo mora skinuti Titovu sliku sa zida svog ureda, što on naravno nije napravio, zbog čega i nije dobio sliku. Još da napomenem da ovo nije prvi put da moram na ovom forumu demantirati ovu laž, što uostalom i nije čudno, s obzirom na to tko se sve okuplja na ovom forumu. tko se okuplja na ovom forumu? muslićko/katolički mješanci koji se u potrazi za identitetom kite povjesnim hrvatskim grbovima i prosipaju kvaziustaško-cvjećarske mitove podebljane kifle, odnosno, halal-hrvatske-do-drine-bez-hercegovaca-i-hrvata-bobanovaca?
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 03 ožu 2010, 14:08 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Ilirka je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Isto tako su "Hrvatine" poput tebe i govorenje istine nespojive stvari pa se ti i tebi slični redovno koristite lažima po onoj oprobanoj Goebbelsovoj "sto puta ponovi laž i ljudi će povjerovati da je istina". Željko Komšić NIKADA NIJE OBJESIO SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA POKRAJ TITOVE JER SLIKU BLAŽA KRALJEVIĆA ON NIKADA NIJE NI DOBIO. On je zatražio sliku od HSP-a BiH ali su mu odgovorili da prvo mora skinuti Titovu sliku sa zida svog ureda, što on naravno nije napravio, zbog čega i nije dobio sliku.
Još da napomenem da ovo nije prvi put da moram na ovom forumu demantirati ovu laž, što uostalom i nije čudno, s obzirom na to tko se sve okuplja na ovom forumu. tko se okuplja na ovom forumu?muslićko/katolički mješanci koji se u potrazi za identitetom kite povjesnim hrvatskim grbovima i prosipaju kvaziustaško-cvjećarske mitove podebljane kifle, odnosno, halal-hrvatske-do-drine-bez-hercegovaca-i-hrvata-bobanovaca? Na ovom forumu se u velikom broju okupljaju kojekakvi srboljubi koji pokušavaju glumiti Hrvate. A što se mene tiče, ja sam katolik, Hrvat. Što se tiče Hercegovaca, Hrvata do Drine je bez njih nezamisliva. Kolike su bile tvoje ocjene i zemljopisa "ilirko" (ako slučajno ne znaš, Ilira već jako dugo nema).
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Sljedbenici Tuđmanove politike na Bobanovom putu - javite se! Postano: 03 ožu 2010, 15:53 |
|
|
Ako ti se ne sviđa na ovom forumu,..put pod noge.
A tko se okuplja a tko ne, ti si zadnji za procjeniti.
Paragini budalaši koji u dlaku imaju ista stajališta prema Tuđmanu, Šušku i domovinskom ratu sa zadnjim udbaškim šljamom što smo milion puta vidili na forumu hr.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|