|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 396 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 16:29 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ok, shvatam da su u Hr i fBiH protiv Draže Mihailovića (s obzirom da su većini preci bili ili u ustašama i domobranima ili u partizanima), i sam imam dosta dilema oko tog postupka, ali genijalni su mi ovi zahtevi da ovaj ili onaj zaustavi proces. Neko je malo ostao u komunističkom mindset-u. Nezavisno sudstvo, evropske vrednosti.  Da ne trcimo pred rudu...aj da vidimo sutra ishod...sudeci po neutralnom stavu B92, cini mi se da sutra rehabilitovati Drazu.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 16:57 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ok, shvatam da su u Hr i fBiH protiv Draže Mihailovića (s obzirom da su većini preci bili ili u ustašama i domobranima ili u partizanima), i sam imam dosta dilema oko tog postupka, ali genijalni su mi ovi zahtevi da ovaj ili onaj zaustavi proces. Neko je malo ostao u komunističkom mindset-u. Nezavisno sudstvo, evropske vrednosti.  Europske vrijednosti imaju veze sa ovime? Citat: KOMANDA ČETNIČKIH ODREDA Jugoslovenske Vojske GORSKI ŠTAB Str. Pov. Dj. Br. 370 20. decembra 1941. god.
Ciljevi naših odreda jesu:[5]
1.) Borba za slobodu celokupnog našeg naroda pod skiptrom Njegovog Veličanstva Kralja Petra II.
2.) Stvoriti veliku Jugoslaviju i u njoj veliku Srbiju, etnički čistu u granicama Srbije – Crne Gore – Bosne i Hercegovine – Srema – Banata i Bačke.
3.) Borba za uključenje u naš državni život i svih još neoslobođenih, slovenačkih teritorija pod Italijanima i Nemcima (Trst – Gorica – Istra i Koruška) kao i Bugarske, severne Albanije sa Skadrom.
4) Čišćenje državne teritorije od svih narodnih manjina i nenacionalnih elemenata.
5.) Stvoriti neposredne zajedničke granice između Srbije i Crne Gore, kao i Srbije i Slovenačke čišćenjem Sandžaka od Muslimanskog življa i Bosne od Muslimanskog i Hrvatskog življa.
6.) Kazniti sve Ustaše i Muslimane koji su u tragičnim danima nemilosrdno uništavali naš narod.
7.) Kazniti sve one koji su krivi za našu aprilsku katastrofu.
8) U krajevima očišćenim od narodnih manjina i nenacionalnih elemenata izvršiti naseljavanje Crnogorcima (u obzir dolaze siromašne nacionalne ispravne i poštene porodice).
9.) Osiguranje jednog takvog političkog tela koji će voditi državni brod smerima opštih narodnih težnji i interesa.[6]
10.) Ciljevi su ogromni zato je borba utoliko zahvalnija za one koji se bore za njihovo ostvarenje.[7]
KOMANDANT: Đeneralštabni đeneral Drag. M. Mihailović Str. pov. br. 10, 10.I.1942.g. Komandant, pešad. kap. I kl. M.P. Citat: PROGRAM ČETNIČKOG POKRETA DM OD SEPTEMBRA 1941. ZA VREME I POSLE ZAVRŠETKA DRUGOG SVET-SKOG RATA UPUĆEN IZBEGLIČKOJ VLADI KRALJEVINE JUGOSLAVIJE1
II Tačka
Pripremati da bi u danima sloma mogli izvršiti ove akcije:
a: da kazni sve one koji su na zločinački način služili neprijatelju i koji su svesno radili na istrebljenju srpskog naroda; b: omeđiti »defakto« srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj;
v: posebno imati u vidu brzo i radikalno čišćenje gradova i njihovo popunjen je svežim srpskim elementom;
g: izgraditi plan za čišćenje ili pomeranje seoskog stanovništva sa ciljem homogenosti srpske državne zajednice;6
d: u srpskoj jedinici kao naročito težak problem uzeti pitanje muslimana i po mogućnosti rešiti ga u ovoj fazi,7 i
e: unapred odrediti koje i kakve jedinice treba da provode izvršenje programskih tačaka pod b, v. g. d,. Jedina razlika između Ustaša i Četnika je što su ustaše bile pod Hitlerom. Četnici su, izuzet tog detalja, imale u planu počiniti genocid, etnička čišćenja i zvjerstva najgore vrste. Tu ti je crno na bijelo. Ukoliko Četnici budu rehabilitirani, sumnjam da će Hrvatska samo tako prijeći preko toga.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 17:01 |
|
|
|
Sudostvo kolega, sudstvo. Javljaju se bitni i nebitni tipovi i zahtevaju od izvršne vlasti da preglasa (još nedonesenu) sudsku odluku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 17:17 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Sudostvo kolega, sudstvo. Javljaju se bitni i nebitni tipovi i zahtevaju od izvršne vlasti da preglasa (još nedonesenu) sudsku odluku. Meni srbijansko sudstvo ne znači ništa. A mogu misliti koliko bi i vama značilo hrvatsko da je recimo oslobodilo Vladimira Zagorca ili Merčepa.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 17:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Krivo ljudi ovo doživljavaju. Ne rehabilitiraju se četnici već osoba Mihajlović na zahtijev obitelji. I nije uopće bitno je li kriv i koliko je kriv. Rehabilitacija se radi jer su glupi komunisti pravili montirane sudske procese.
Da su ga osudili na normalan način, a mogli su bez problema, danas se ta njihova sranja ne bi morala ispravljati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 17:31 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Meni srbijansko sudstvo ne znači ništa. A mogu misliti koliko bi i vama značilo hrvatsko da je recimo oslobodilo Vladimira Zagorca ili Merčepa. Tebi ne znači, meni znači. Meni ne znači ništa šta neka opština, ili predsednik neke skupštine, odbora itd. iz susedne države misli o postupku pred beogradskim sudom. Ako suđenje nije bilo ispravno prvi put, sada će imati osnova da ga rehabilituju. Nasleđe komunizma. To naravno ne znači da neko rehabilituje zločine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Void
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 19:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Citat: Priština -- Albanska nacionalna armija zapretila pretnjom da će se silom suprotstaviti svakom pokušaju organizovanja srpskih izbora na Kosovu u maju.
Fotografija pripadnika ANA-e iz 2007.Inače, UNMIK i SAD su ANA-u proglasili za terorističku organizaciju.
Kako piše portal Balkan insajt, ANA je zapretila je da će upotrebiti silu da spreči održavanje srpskih izbora na Kosovu, ako ih medjunarodja zajednica ne spreči.
Ta grupacija koja se zalaže za ujedinjenje Kosova s Albanijom poslala je imejl Balkan insajtu i drugim medijima u kojem navodi da je rešila da se ponovo aktivira da bi zaštitila Kosovo od još jedne srpska invazije.
"Centrala Albanske nacionanle armije je na sastanku 17. marta, odlučilo da reaktivira sve svoje vojne strukture i da se suprotstavi Srbiji i njenim bandama u republici Kosovo", navodi se u saopštenju.
ANA je u pismu navela da je prekinula sve aktivnosti kada je Kosovo proglasilo nezavisnost 2008. u nadi da će severni sused dozvoliti Kosovu da napreduje.
"Ali četiri godine od nezavisnosti, Srbija nije prestala sabotažu republike Kosovo. Pozivamo međunarodnu zajednicu pre nego što počne rat - intervenišite da sprečite balkanski rat", navodi se u saopštenju.
Balkan insajt podseća da su Vlada Kosova i međunarodna zajednica osudili najavu Srbije da će svoje lokalne izbore zakazane za 6. maj održati i na Kosovu. Kosovska vlada to smatra kršenjem teritorijalnog integriteta i suverenitata zemlje koju Beograd ne priznaje.
Uniformisani pripadnici grupe ANA povremeno su viđani na Kosovu posle sukoba 1999. i snimljeni kako patroliraju sa oružjem. Grupa je preuzela odgovornost za nekoliko bombaških incidenata na Kosovu od 1999. godine, navodi Balkan insajt.
Grupaciju ANA čiji je akronim na albanskom AKSH (Armata Kombatare Shquiptare) za terorističku organizaciju je proglasio bivši šef UNMIK-a Mihael Štajner.
Policija Kosova je, kako navodi Balkan insajt, saopštila da su "upoznata sa ovom informacijom" i da se time bavi. ANA... pomalo sam i zaboravio...  Ne dovlače Ruski avioni šatore,ćebad i agregate u Niš,svake nedelje, za džabe..moj Gibsone.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 21:57 |
|
|
teranova je napisao/la: Nikako da utuve da je Srbija za njih inostranstvo i da je sve ovo naša unutrašnja stvar. Upravo tako, gospođo Genocidna. Koga još briga za govna koja dolaze iz Srbije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 21:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 22:14 |
|
|
Ne, ni u kom slučaju. Samo volim "čačkati" po prošlosti Balkana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 22 ožu 2012, 23:10 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 12:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
PilotInstruktor je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Ok, shvatam da su u Hr i fBiH protiv Draže Mihailovića (s obzirom da su većini preci bili ili u ustašama i domobranima ili u partizanima), i sam imam dosta dilema oko tog postupka, ali genijalni su mi ovi zahtevi da ovaj ili onaj zaustavi proces. Neko je malo ostao u komunističkom mindset-u. Nezavisno sudstvo, evropske vrednosti.  Europske vrijednosti imaju veze sa ovime? Citat: KOMANDA ČETNIČKIH ODREDA Jugoslovenske Vojske GORSKI ŠTAB Str. Pov. Dj. Br. 370 20. decembra 1941. god.
Ciljevi naših odreda jesu:[5]
1.) Borba za slobodu celokupnog našeg naroda pod skiptrom Njegovog Veličanstva Kralja Petra II.
2.) Stvoriti veliku Jugoslaviju i u njoj veliku Srbiju, etnički čistu u granicama Srbije – Crne Gore – Bosne i Hercegovine – Srema – Banata i Bačke.
3.) Borba za uključenje u naš državni život i svih još neoslobođenih, slovenačkih teritorija pod Italijanima i Nemcima (Trst – Gorica – Istra i Koruška) kao i Bugarske, severne Albanije sa Skadrom.
4) Čišćenje državne teritorije od svih narodnih manjina i nenacionalnih elemenata.
5.) Stvoriti neposredne zajedničke granice između Srbije i Crne Gore, kao i Srbije i Slovenačke čišćenjem Sandžaka od Muslimanskog življa i Bosne od Muslimanskog i Hrvatskog življa.
6.) Kazniti sve Ustaše i Muslimane koji su u tragičnim danima nemilosrdno uništavali naš narod.
7.) Kazniti sve one koji su krivi za našu aprilsku katastrofu.
8) U krajevima očišćenim od narodnih manjina i nenacionalnih elemenata izvršiti naseljavanje Crnogorcima (u obzir dolaze siromašne nacionalne ispravne i poštene porodice).
9.) Osiguranje jednog takvog političkog tela koji će voditi državni brod smerima opštih narodnih težnji i interesa.[6]
10.) Ciljevi su ogromni zato je borba utoliko zahvalnija za one koji se bore za njihovo ostvarenje.[7]
KOMANDANT: Đeneralštabni đeneral Drag. M. Mihailović Str. pov. br. 10, 10.I.1942.g. Komandant, pešad. kap. I kl. M.P. Citat: PROGRAM ČETNIČKOG POKRETA DM OD SEPTEMBRA 1941. ZA VREME I POSLE ZAVRŠETKA DRUGOG SVET-SKOG RATA UPUĆEN IZBEGLIČKOJ VLADI KRALJEVINE JUGOSLAVIJE1
II Tačka
Pripremati da bi u danima sloma mogli izvršiti ove akcije:
a: da kazni sve one koji su na zločinački način služili neprijatelju i koji su svesno radili na istrebljenju srpskog naroda; b: omeđiti »defakto« srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj;
v: posebno imati u vidu brzo i radikalno čišćenje gradova i njihovo popunjen je svežim srpskim elementom;
g: izgraditi plan za čišćenje ili pomeranje seoskog stanovništva sa ciljem homogenosti srpske državne zajednice;6
d: u srpskoj jedinici kao naročito težak problem uzeti pitanje muslimana i po mogućnosti rešiti ga u ovoj fazi,7 i
e: unapred odrediti koje i kakve jedinice treba da provode izvršenje programskih tačaka pod b, v. g. d,. Jedina razlika između Ustaša i Četnika je što su ustaše bile pod Hitlerom. Četnici su, izuzet tog detalja, imale u planu počiniti genocid, etnička čišćenja i zvjerstva najgore vrste. Tu ti je crno na bijelo. Ukoliko Četnici budu rehabilitirani, sumnjam da će Hrvatska samo tako prijeći preko toga. yup ... objava rata momentalno. yusipović ide prvi i kliče " drugovi i drugarice - za mnom!!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 24 ožu 2012, 17:27 |
|
|
Glede rehabilitacije Draže Mihajlovića, evo par odličnih postova sa jednog drugog foruma. Citat: Viši sud u Beogradu uopće se ne bavi "likom i djelom" Draže Mihailovića, niti će presuda 11 svibnja biti presuda o njegovom djelovanju.
Sud u Beogradu zapravo ocjenjuje i sudi komunističkom pravosuđu i načinu na koji je ono tretiralo Mihailovića. Da li su mu bila gažena i negirana postupovna prava ili nisu? Moguća rehabilitacija ne podrazumijeva njegovu nevinost u odnosu na možebitne četničke zločine nego bi samo utvrdila da krivnja i odgovornost za te zločine nije bila i nije mogla biti nedvojbeno utvrđena. Citat: To je doista srpska stvar i treba im dozvoliti da je izvedu do kraja, uz jasno podsjećanje da se istovremeno i od njih očekuje da budu "tiho" kada druge države u regiji budu preispitavale vlastitu prošlost i u II svj. ratu i u drugim razdobljima. "Jugoslavenski nacionalisti" baš to međutim ne žele i zato su digli ovakvu halabuku. Oni bi i danas propovijedali samo jednu istinu, oni bi da se povijest uči iz "zajedničkih uđbenika", da se slave samo neki datumi a ne i neki drugi, da Sabor sponzorira komemoracije u Srbu ali ne i one u Bleiburgu i tako dalje i tako šire.
Srbija ima pravo na odnos prema vlastitoj povijesti kakav sama poželi i mi joj se u konzumaciju tog njenog prava nemamo pravo miješati - zauzvrat imamo pravo tražiti i očekivati i od Srbije da se ne miješa u naše stvari. Josipović, Pusićka, Goldštajn i njima slični negiraju to pravo Srbiji samo da bi ga sutra još žešće mogli negirati Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 24 ožu 2012, 22:21 |
|
|
|
ma neka ljudi rehabilitiraju koga hoće, što se mene tiče, mogu i pavelića, jer mi ga nećemo rehabilitirati sigurno....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 24 ožu 2012, 22:32 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
osa je napisao/la: ma neka ljudi rehabilitiraju koga hoće, što se mene tiče, mogu i pavelića, jer mi ga nećemo rehabilitirati sigurno.... Slažem se sa tobom . Neka rade u Srbiji šta god žele ,to je njima na sramotu. Neznam čemu tolika hajka oko toga... Ne tiče me se sve dok ne budu to pokušali u BiH ili RH.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 24 ožu 2012, 22:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
mario_cro je napisao/la: Ne tiče me se sve dok ne budu to pokušali u BiH ili RH. To vrlo dobro rade Mesić i Josipović sa svojim feštama u Srbu. Problem je u Zagrebu, ne u Beogradu. U hrvatskim biračima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 24 ožu 2012, 23:05 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ne tiče me se sve dok ne budu to pokušali u BiH ili RH. To vrlo dobro rade Mesić i Josipović sa svojim feštama u Srbu. Problem je u Zagrebu, ne u Beogradu. U hrvatskim biračima. Šta su izabrali to su dobili ,tko im kriv... Ja osobno bi volio da je Boris Mikšić pobijedio tad.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 31 ožu 2012, 13:16 |
|
|
BBC je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ne tiče me se sve dok ne budu to pokušali u BiH ili RH. To vrlo dobro rade Mesić i Josipović sa svojim feštama u Srbu. Problem je u Zagrebu, ne u Beogradu. U hrvatskim biračima. To si dobro reko. Dodaj Kosorica, Milanović i Pupovac. Vrli antifasisti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 31 ožu 2012, 13:35 |
|
|
Citat: Merdare: Uhapšeni pripadnici KPS-a
Izvor: Tanjug
Beograd -- Pripadnici Žandarmerije jutros su u 10:30 sati uhapsili dva pripadnika KPS-a u rejonu Merdare, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Uhapšeni su sa sobom imali dve automatske puške, dva pištolja i specijalnu opremu za merenje daljine.
Uhapšeni su Šukre Binaku i Sami Bećiri, rekao je Dačić novinarima u Palati Srbije, nakon sastanka s porodicama srpskih policajaca iz Kosovskog Pomoravlja, koji su danas odlukom Vrhovnog suda Kosova pušteni iz pritvora u Prištini i Gnjilanu, gde su bili od 25. februara, kada su uhapšeni zbog sumnje da su podrivali ustavni poredak Kosova.
Ministar Dačić je naglasio da je to (upad dvojice pripadnika KPS) drastično narušavanje Vojno-tehničkog sporazuma potpisanog u Kumanovu 1999. godine.
"Šta oni traže na teritoriji centralne Srbije i po kom je to sporazumu", upitao je Dačić i dodao da Srbija takve postupke neće tolerisati.
Ministar je pozvao UNMIK, Kfor i Euleks da se izjasne o tom događaju i istakao da će svako ko na taj način povređuje Vojno-tehnički sporazum iz Kumanova biti lišen slobode.
"Ne može tako sa Srbijom, to je prevešilo svaku meru", naglasio je Dačić.
Mirise mi na komplikovanje situacije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 31 ožu 2012, 14:14 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
DzoniBG je napisao/la: Citat: Merdare: Uhapšeni pripadnici KPS-a
Izvor: Tanjug
Beograd -- Pripadnici Žandarmerije jutros su u 10:30 sati uhapsili dva pripadnika KPS-a u rejonu Merdare, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Uhapšeni su sa sobom imali dve automatske puške, dva pištolja i specijalnu opremu za merenje daljine.
Uhapšeni su Šukre Binaku i Sami Bećiri, rekao je Dačić novinarima u Palati Srbije, nakon sastanka s porodicama srpskih policajaca iz Kosovskog Pomoravlja, koji su danas odlukom Vrhovnog suda Kosova pušteni iz pritvora u Prištini i Gnjilanu, gde su bili od 25. februara, kada su uhapšeni zbog sumnje da su podrivali ustavni poredak Kosova.
Ministar Dačić je naglasio da je to (upad dvojice pripadnika KPS) drastično narušavanje Vojno-tehničkog sporazuma potpisanog u Kumanovu 1999. godine.
"Šta oni traže na teritoriji centralne Srbije i po kom je to sporazumu", upitao je Dačić i dodao da Srbija takve postupke neće tolerisati.
Ministar je pozvao UNMIK, Kfor i Euleks da se izjasne o tom događaju i istakao da će svako ko na taj način povređuje Vojno-tehnički sporazum iz Kumanova biti lišen slobode.
"Ne može tako sa Srbijom, to je prevešilo svaku meru", naglasio je Dačić.
Mirise mi na komplikovanje situacije... Blize se izbori, samo ovakav rasplet dogadjaja na kosovu ide u prilog naprednjacima, ako se ne varam.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 31 ožu 2012, 14:35 |
|
|
totem je napisao/la:
Blize se izbori, samo ovakav rasplet dogadjaja na kosovu ide u prilog naprednjacima, ako se ne varam.
Ide u prilog Dacicu, koji Tomi otkida glasove, jer ciljaju na slicni profil ljudi... Na stranu to, sta traze Siptari u zoni bezbednosti?! http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=596154Vidi ovo ponizavanje, na zemlji kao kriminalci... treba videti kako ce Taci reagovati, ovo je takva bruka za njega, ne iskljucujem radikalizaciju...a prvi je poceo sa provokacijama...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Kosovski rat Postano: 31 ožu 2012, 15:40 |
|
|
|
Neka, treba ih podsetiti Šipce da se po admin.liniji ne šeta samo tzv.multietnička policija, već i jedna druga ekipa...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|