|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 20:30 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: teranova je napisao/la: I da si obučen u kao arlekin, u stilu švajcarske garde.  Mah, nebih oblačio ništa, već bio gol i danonoćno uvlačio svoju plemenitu kitu u zgodne Talijanke.  I krepo od sifilisa za par godina. Bolje ti je kod mladih vlahinjica u zaleđu , ono daš oku soli i jebeš do Dmitrovog danka koliko te volja , a sve čisto i zdravo. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 20:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Teško. Takva radna mjesta su dobro plaćena i uvažena. Onakvi kao Lagumdžija bi ih razgrabili prvi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 20:32 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
joe enter je napisao/la: I krepo od sifilisa za par godina. Bolje ti je kod mladih vlahinjica u zaleđu , ono daš oku soli i jebeš do Dmitrovog danka koliko te volja , a sve čisto i zdravo.  Nebih hvala, Krajiškinje onog vremena teško da su bile lijepo uređene, ili se redovito prale. 
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 20:47 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 20:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Jeste li ikada pomislili na to da bi vam sve današnje znanje bilo beskorisno da se možete vratiti u srednji vijek ?
- Znate li napraviti Aluminij, Bronzu, razne metale ? - Znate li napraviti kvalitetan plug za oranje ? - Napraviti plastiku ? Najlon ? Staklo ? Etc, lista je duga.
U biti vrlo vjerojatno bi završili u zatvoru ili na vješalima. Ako bi previše propagirali današnje znanje. Za bronzu se znalo, za razne druge metale takodje... aluminijum ne... Slazem se da bi tesko mogao konkretno da im pomognes, ali bi svojim iskazima otvorio oci mnogima...ako bi ti poverovali, ali pre ce biti da bi te dotukli ko vola u kupusu, jer im pricas idiotluke. Samo ako znas kako se pravi barut, brzo bi mogao da ih opremis puskama, a onda bi bili nenadjebivi.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 21:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
E jbg, svi bi da se vrate u prošlost ali da budu neki patriciji, plemići. grofovi... lako je tako.
Ako želiš iskusiti stari Rim, budi rob. Ako želiš iskusiti srednji vijek budi kmet kome velikaš kara ženu i kćerku. Ako želiš u XIX stoljeće onda radi 12 sati u manufakturi da zdjelu kaše.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 21:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 21:53 |
|
|
Koji je as glasao za drugu opciju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
s one strane dinare je napisao/la: Koji je as glasao za drugu opciju?  Biščanin nam se garant vratio 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 22:24 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Koji je as glasao za drugu opciju?  Ja sam glasao...iz zezanja 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 27 ožu 2012, 22:30 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Koji je as glasao za drugu opciju?  Ja sam glasao...iz zezanja  Hehe, i mislio sam da se neko zajebavao, osim onog Biščanina nevjerujem da bi itko više zapravo dao glas drugoj opciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 08:49 |
|
|
mario_cro je napisao/la: 7  da, da, to je ta estetika... rock'n'roll, moda, film, elvis, merlin, nasa, svemirski programu, put na mjesec...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 09:14 |
|
|
|
Čuti političke rasprave u pariškom salonu Madame de Stael, gdje se okupljala intelektualna elita tih vremena, osjetiti Pariz tog razdoblja. U vedroj toskanskoj noći, na terasama Firenze s Galileom gledati zvijezde. S Masarykom prošetati praškim jutrom i rastabiriti dnevnopolitička sranja. Nositi stalak Daliju za vrijeme nastanka Postojanosti pamćenja i uživati u društvu tog enormnog ega i jedinstvene ekscentričnosti. I da, Lav Trocki i Rusija. Lav Tolstoj i Rusija. Općenito, biram Jurop naspram Amer'ke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 09:37 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: Negdje po St. Petersburgu, u hladnu zimu dok pada snijeg, u zadimljenim birtijama, zabančiti s Grigorijem Rasputinom, najblesaviji peksini jebač. Bivši saborski zastupnik Anto Kovačević je veliki ljubitelj Jesenjina a kao idealno mjesto i vrijeme za život vidi rusko selo iz tog doba. Izjavio je to jednom u Saboru, u svom čuvenom pjesničkom zanosu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 09:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bivši saborski zastupnik Anto Kovačević je veliki ljubitelj Jesenjina a kao idealno mjesto i vrijeme za život vidi rusko selo iz tog doba. Izjavio je to jednom u Saboru, u svom čuvenom pjesničkom zanosu  S njim u takvom okruženju, propucat si glavu unatoč pejzažnoj idili ;) Ali zapravo, glava ti i ne treba, ionako je žena za madraca stvorena ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 09:49 |
|
|
Dobar je gospodin Anto. U to vrijeme je bilo dobre sprdačine u Saboru. Gospoda Anto i Ljubo su znali napraviti atmosferu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 10:53 |
|
|
|
Vreme romana "Veliki Getsbi", muzika, moda, grafički dizajn, sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 11:24 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
teranova je napisao/la: Vreme romana "Veliki Getsbi", muzika, moda, grafički dizajn, sve. Najbolji period američke povijesti.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 11:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Volio bih se više vratiti u sadašnje vrijeme. Život prolazi na gluposti. Godine samo lete.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 17:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Volio bih se vratiti u Šeer prije 150 godina. Živiš u blatnjavoj kući sa još 20-ak članova uže i šire porodice, od 8 djece možda ti 3 prežive, jedeš nešto malo kukuruznog kruha i mlijeka sa sinije par puta dnevno ali se dobro najedeš samo ako si domaćin, po ljeti cijeli dan crnciš na lošoj zemlji, po zimi ubacivaš na metre drva u ognjište... Ah meraka 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 17:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ilirk@ je napisao/la: mario_cro je napisao/la: 7  da, da, to je ta estetika... rock'n'roll, moda, film, elvis, merlin, nasa, svemirski programu, put na mjesec... Po svemu tomu onda ja duhovno a i velikim dijelom i materijalno doista i živim u tvom tvojemu idealnom dobu... pridruži mi se ponekad... provozaću te u svom Delmondu 88! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 18:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Po svemu tomu onda ja duhovno a i velikim dijelom i materijalno doista i živim u tvom tvojemu idealnom dobu... pridruži mi se ponekad... provozaću te u svom Delmondu 88!  wooow!!! dat ću ti da mi zaviriš pod haubu za jedan đir!  svaka čast modernom dizajnu, daleko od toga da današnje mašine nisu vrhunske, brze, moćne u svakom pogledu... ali brate mili, volim kad je auto ko motel na cesti i kad sliči na auto, a ne na hebeni spejsšatl.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 18:41 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Bobovac je napisao/la: Po svemu tomu onda ja duhovno a i velikim dijelom i materijalno doista i živim u tvom tvojemu idealnom dobu... pridruži mi se ponekad... provozaću te u svom Delmondu 88!
Auto je do jaja... Ma neka , ima vremena,dogurat ću ja dotle.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 28 ožu 2012, 18:43 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Bivši saborski zastupnik Anto Kovačević je veliki ljubitelj Jesenjina a kao idealno mjesto i vrijeme za život vidi rusko selo iz tog doba. Izjavio je to jednom u Saboru, u svom čuvenom pjesničkom zanosu  S njim u takvom okruženju, propucat si glavu unatoč pejzažnoj idili ;) Ali zapravo, glava ti i ne treba, ionako je žena za madraca stvorena ;) Obraćao se Vesni Pusić, a ne ženama općenito. Po meni je tu ispao gospodin. Većina kaže da Pusićka nije ni za madraca. Meni je zanimljiv i London druge polovice 19. stoljeća. I život njihovog plemstva, tada na vrhuncu. Downton Abbey. Naravno vjerojatnije je da bi posluživao večere, nego im prisustvovao. Volio bi svašta vidjeti ali ipak mi je najbolje današnje doba. Ima brdo mana ali na nama je da ih ispravimo, a ne kukamo za prošlošću.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji period ljudske civilizacije-onaj u kome biste voljeli živjeti. Postano: 29 ožu 2012, 00:22 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ja nikako nemam živaca da čitam teme od početka do kraja...pa šta je ovo :( Ništa, samo ću reći 60's, 70's, 80's. prije svega zbog dobre muzike. Samo bih visila po koncertima jer sad stvarno nemaš kome otići na koncert. Srećom Bare dolazi na ljeto. Barem nešto. A inače privlače me 4 zadnje opcije. Samo ne znam kako bih se navikla na platnene higijenske uloške i noćne posude Šalim se.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|