HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 svi 2025, 14:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 80 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Obilježena godištnjica hrvatskog velikana Fehima Spahe
PostPostano: 10 ožu 2010, 20:22 

Sinko sredi se ti jer velicati cvjecarstvo i pavelica i biti DOMOLJUB DANASNJE HRVATSKE pa to je totalno glupo gdje su muslimani klali nase HRVATE i gdje pavelic u danasnjoj HRvatskoj nema mjesta ni na smecu (jer nije on stvorio danasnju Hrvatsku )
Ja neznam odakle si care ali iz srednje BiH nisi sto posto jer tamo cvijece smrdi zestoko.
I jos nesto bitno ja zivim danas i danas bi za Hrvatsku zivot dao a crnu mrlju zvanu NDH nespominjem svojom i hvala bogu pa je trajala samo 3god,jer u njoj su HRVATI ubijali HRVATE a to brate neide.
Atebe mi je samo zao sto tako razmisljas
BOG i HRVATI

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 20:31 

Bez ,,cvjećarstva'' je suludo govoriti o hrvatskom domoljublju.

Ma ti nisi normalan matere mi kakve veze ima danasnja hrvatska i moja ljubav prema njoj sa cvjecarstvom iz 1943npr.
i jos jedno pitanje za tebe
GDJE JE BILO TO NASE SMRDLJIVO CVIIJECE 1992 u lasvanskoj dolini kad su mi muslimani ubili dva rodjaka i jednog napravili invalidom imam ja jednu preporuku za tebe:

IL SI SNJIMA IL SA NAMA ::::ako si hrvat uopce

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 21:16 

hib je napisao/la:
Bez ,,cvjećarstva'' je suludo govoriti o hrvatskom domoljublju.

Ma ti nisi normalan matere mi kakve veze ima danasnja hrvatska i moja ljubav prema njoj sa cvjecarstvom iz 1943npr.
i jos jedno pitanje za tebe
GDJE JE BILO TO NASE SMRDLJIVO CVIIJECE 1992 u lasvanskoj dolini kad su mi muslimani ubili dva rodjaka i jednog napravili invalidom imam ja jednu preporuku za tebe:

IL SI SNJIMA IL SA NAMA ::::ako si hrvat uopce

Ti zločinci iz Lašvanske doline nisu niti muslimani niti Bošnjaci, isto kano što onaj tko je napravio Ahmiće nije niti katolik niti Hrvat.
Pravi Bošnjak i pravi musliman je uviek uz Hrvata. A kad me pitaš s kim sam, ja sam sa svim Hrvatima od Trsta do Sandžaka, ter je sve drugo za mene čista izdaja Hrvatske. A Pavelića kako ide vrieme sve više cienim i divim se njegovoj veličini. Da nije bilo Pavelića, ne bi bilo niti današnje Hrvatske. On je prvi uspio razbiti robski način razmišljanja Hrvata ter im pokazati da mogu imati svoju državu.

Nego da ja tebe nešto pitam: Ili si sa Zagrorcima ili si s Hercegovcima, trećega ne ima. Kako ti se ovo sviđa plitki čovječe.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 22:19 

Nego da ja tebe nešto pitam: Ili si sa Zagrorcima ili si s Hercegovcima, trećega ne ima. Kako ti se ovo sviđa plitki čovječe.

hahahahahah sad pravis razliku i izmedju Hrvata iz Zagreba i Hercegovine vidi se ko je plitak meni se cini da je tebi drazi onaj muhamed iz neke rupe u bosni nego Hrvat iz Zagreba ili Hrvat koji nerazmislja kao ti, a sto se tice pavelica tu nemam komentara vidi se da nemas pojma o povijesti danasnje Hrvatske i na cemu je ona osnovana.
Da je NDH opstala ja bi se sramio za tu tvorevinu i takva kofol samostalna Hrvatska mi ni netreba.Hvala bogu pa su ljudi kao Tudjman se izborili za danasnju Hrvatsku jer na takvu sam i ponosan jer je osnaovana na temeljima koje ti nerazumijes,jer zivis u proslosti.

Jos nesto citiram:isto kano što onaj tko je napravio Ahmiće nije niti katolik niti Hrvat........a sta su onda bile ustase iz Jasenovca i stare gradiske jesu to bili pravi KATOLICI I HRVATI HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAH MISLIM STIDI SE

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 22:31 

Pravi Bošnjak i pravi musliman je uviek uz Hrvata

http://www.youtube.com/watch?v=07VP0CuT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XRN6_ZF_ ... re=related
ovaj je pravi:
http://www.youtube.com/watch?v=_h3HAsdv ... re=related
i samo za daneta ustasu:
http://www.youtube.com/watch?v=FshJPF-U ... re=related
uzivaj i ljubi svoje bosnjake

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 22:56 

dane-croatia je napisao/la:
hib je napisao/la:
Dragi nasi muslimani

http://www.youtube.com/watch?v=EJlXKrqdTss
http://www.youtube.com/watch?v=xfmQyk6B ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xPnBpFmK ... re=related

jebo vas fehim i cvjecarstvo i pavelic a zivjela Hrvatska,Gotovina,i ako bog da HB

Psovati Fehima i Pavelića a veličati Hrvatsku, je podjednako kano da psuješ Tuđmana, Stepinca ili Kuharića a veličaš hrvatstvo.
Sinko, sredi se, to ti je moja preporuka. Bez ,,cvjećarstva'' je suludo govoriti o hrvatskom domoljublju.

Dobro, oće itko banati više ovog daneta-balijastan? Hrvatsko domoljublje se ne prikazuje na ovom forumu, niti ispred one džamije u Zagrebu gdje se slikaš sa zastavom koju su nosili isti oni koji su klali Hrvate po BiH. To domoljublje se pokazivalo u Žepču, Vitezu, Mostaru, Kiseljaku i da ne nabrajam dalje, tamo gdje su tvoji pogani i nevjernici napadali HRVATSKI NAROD u Bosni i Hercegovini. A ti kretenčino koja možda nije ni vidjela drugog balije osim svog oca, daleko od BiH granice pričaj takve gluposti negdje drugdje, jer ovdje jedino što radiš, je da ideš na živce svakome tko se '92, '93 pa na dalje zatekao u BiH, i gdje mu susjede prave tvoji muslimani. I dosta o tome, kako to nisu pravi bošnjaci i slične tvoje sto puta ispričane baljezgarije, jer takvih koji su ubijali moj narod, i koji su ga htjeli ubijati ali hvala Bogu nisu mogli, ima bar 1000 puta više nego tih tvojih koji pate od krize nacionalnog identiteta i još uvijek ne shvačaju da nam je '93. mnogo bliža nego '43, iako mi se jebe i za sve te balije koji su i tada bili u ustaškoj vojsci, jer sa tim narodom koji je nebrojeno puta prodao vjeru i naciju za večeru neću nigdje, a kamoli ga zvati bratom.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2010, 23:57 

Starfucker226 je napisao/la:
Muslimana je 1991. bilo u RH 43.469, po tvojim podacima 16.000 - 21.000 muslimana iz RH sudjelovalo je u Domovinskom ratu, dakle 37-48% ukupnog muslimanskog stanovništva. Jesi ti uopće svjestan koliko je smješna ta brojka?

Jedno su Muslimani, a drugo su muslimani.

Dane, kada si poslidnji put bio u Herceg Bosni?? Gdi si bio 1991-95.

Gdi danas živiš?

Može i na pp ako hoćeš.

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2010, 00:14 

Zepce Jugend je napisao/la:

Psovati Fehima i Pavelića a veličati Hrvatsku, je podjednako kano da psuješ Tuđmana, Stepinca ili Kuharića a veličaš hrvatstvo.
Sinko, sredi se, to ti je moja preporuka. Bez ,,cvjećarstva'' je suludo govoriti o hrvatskom domoljublju.

Dobro, oće itko banati više ovog daneta-balijastan? Hrvatsko domoljublje se ne prikazuje na ovom forumu, niti ispred one džamije u Zagrebu gdje se slikaš sa zastavom koju su nosili isti oni koji su klali Hrvate po BiH. To domoljublje se pokazivalo u Žepču, Vitezu, Mostaru, Kiseljaku i da ne nabrajam dalje, tamo gdje su tvoji pogani i nevjernici napadali HRVATSKI NAROD u Bosni i Hercegovini. A ti kretenčino koja možda nije ni vidjela drugog balije osim svog oca, daleko od BiH granice pričaj takve gluposti negdje drugdje, jer ovdje jedino što radiš, je da ideš na živce svakome tko se '92, '93 pa na dalje zatekao u BiH, i gdje mu susjede prave tvoji muslimani. I dosta o tome, kako to nisu pravi bošnjaci i slične tvoje sto puta ispričane baljezgarije, jer takvih koji su ubijali moj narod, i koji su ga htjeli ubijati ali hvala Bogu nisu mogli, ima bar 1000 puta više nego tih tvojih koji pate od krize nacionalnog identiteta i još uvijek ne shvačaju da nam je '93. mnogo bliža nego '43, iako mi se jebe i za sve te balije koji su i tada bili u ustaškoj vojsci, jer sa tim narodom koji je nebrojeno puta prodao vjeru i naciju za večeru neću nigdje, a kamoli ga zvati bratom.

Što bi ga se baniralo?? Čemu??

Čovik mlati svoje, a druga je stvar što to zapravo nema veze s realnošću!

Ako Srbadija tu može prosipat hrpu velikosrbskih govana (jebate nakotilo ih se tu na forumu, da nema grba Herceg Bosne na uzglavlju pomislio bih "Krajina force") ... može Dane i to svoje cvićarstvo ... agronomiju ... kakogod se zvalo.

A ovi su "prodali viru za večeru" samo jedanput više negoli mi koji smo rimokatolici.
Istina i Bog, "naciju" više puta ... i još traje koliko vidim.

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2010, 00:33 

hib je napisao/la:
Sinko sredi se ti jer velicati cvjecarstvo i pavelica i biti DOMOLJUB DANASNJE HRVATSKE pa to je totalno glupo gdje su muslimani klali nase HRVATE i gdje pavelic u danasnjoj HRvatskoj nema mjesta ni na smecu (jer nije on stvorio danasnju Hrvatsku )
Ja neznam odakle si care ali iz srednje BiH nisi sto posto jer tamo cvijece smrdi zestoko.
I jos nesto bitno ja zivim danas i danas bi za Hrvatsku zivot dao a crnu mrlju zvanu NDH nespominjem svojom i hvala bogu pa je trajala samo 3god,jer u njoj su HRVATI ubijali HRVATE a to brate neide.
BOG i HRVATI

Ja nisam cvjećar,naprotiv,povraća mi se od tolikog baščovanstva,ali s kojim pravom i razlogom pljuješ po NDH ?
Navedi bar valjane argumente kada lupetaš da je ona bila crna mrlja.
Tebi očito povjest počinje 1941 ili 1945 god. a vjerojatno uglavnom crpiš spozanje o NDH iz jugoslavenske literature i historiografije.
Zbog takvih po drugi put za redom imamo komunjaru na Pantovčaku.

Drugo,NDH nije propala 1943,nego dvije godine poslije.

Da sam imao godina sigurno bih 90tih dobrovoljno išao u rat,ali za ovu današnju crvenu,komunističku i Sovjetsku Hrvatsku,nebi dao nokat a kamo li život.

A sve ove jugofiličarske i prokomunističke Hrvate,mrzim milijardu puta više od bilo kog Četnika i Vehabije.

To što Dane i ostali baščovani trabunaju o nekakvom nakardnom Hrvatsko-Bošnjačkom bratstvu,nije nikakav razlog da bi se pljuvalo po NDH.

Ustaški pokret i NDH su stvar povijesti,a ovi pojedinci koji zloupotrebljavaju Ustaško ime,nisu mjerodavni da bi prezentirali i predstavljali se za pokret koji više ne postoji.Dapače,oni svojim bizarnim idejama i nekim svojim sanjarenja samo nanose štetu Ustaškom imenu,jer svoje opsjenarske zamisli žele poturiti kao izvorno Ustaške.

Neki to rade svjesno,dok su drugi uvjereni u to što govore,ali prvenstveno zbog toga što su zabili glavu u 1941 god. i misle da je u današnjim vremenima moguće raditi nešto po šablonu iz 1941 god. a to je isto kao u današnje vrijeme čitate burzovna izvješća iz prošlog stoljeća.

NDH i Ustaški pokret treba ostaviti u povijesti gdje i jesu a jedino što treba kroz argumentirane povijesno-znastvene i utemeljene činjenice,boriti se za raskrinkavanje srbo-jugoslavenskih podmetačina i falfsikata,te prikazati ono što se drugo skrivalo i iskrivljivalo.

Tko želi biti budala i slijepo vjerovati u sve što je srpska i jugokomunistička historiografija iskonstruirala o NDH,neka to čini i dalje,njegov izbor,ali tko u današnje vrijeme još želi slijepo i bezpogovorno vjerovati u nešto a da pri tome ne otkloni svaku sumnju i ne uzme u obzir ono što govori i druga strana.

To mogu činiti samo oni okorjeli Titoljupci i sinovi i unuci njegovih crvenih Talibana,jer nije pošteno nekoga napadati a ne dati mu priliku da se brani.

Podržajem borbu za istinom o NDH,ali ono što nikako ne podržajem je zloupotrbljavanje Ustaškog imena na jedan tako prizeman i bezobrazan način,tako što svoje blastfemične gluparije prezentiraju kao oriđiđi Ustaške.

I ti kažeš da su za vrijeme NDH Hrvati ubijali Hrvate što nije točno,jer su u tim vremenima Hrvati ubijali Jugoslavene i Jugoslaveni Hrvate.

Mogu li se Hrvatima zvati oni što su poubijali fratre na Širokom Brijegu ?

Kada pljuješ po NDH,budi svjestan činjenice da su mnogi Hrvati otišli u Ustaše i Domobrane i dali svoj život da bi se borili za svoju zemlju,baš kao što su i devedesetih,išli Hrvati da bi se borili za svoj Dom.

Jedan seljak koji je otišao u Ustaše ili Domobrane,da bi branio svoj dom od jugoslavenskih bandi, Četnika i partizana,sigurno nije otišao iz objesti,nego što mu je bila dužnost,kao i svakom Hrvatu u zadnjem ratu.

Bojovnici HVO-a i HOS-a,sigurno su išli iz istih domoljubnih pobuda u rat,ali nisu oni krivi što je politika kurva,te što je poslije bilo nesuglasica između njih.

Drugi puta kada budeš pljuvao po NDH,barem nastoj podkrijepiti sa argumentima razloge zbog kojih to činiš,jer mogu razumjeti Srbe pa i Bošnjake zašto to čine,ali nikako ne mogu razumjeti Hrvate,osim ako im na srcu ne leži Tito.

I još ću se vratiti na onu tvoju izjavu gdje kažeš da su za vrijem NDH,Hrvati ubijali Hrvate.

E vidi prijo,ne daj Bože da opet nekada dođe do toga,pa da Hrvati budu u dva susprostavljena tabora, ja bih milijardu puta prije pucao u onog Hrvata koji bi stavio na glavu zvijezdu petokraku,nego što bi pucao u nekog Srbina ili Bošnjaka.

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2010, 20:58 

Slusaj care komunjare me mogu polizat po mojoj dlakavoj guzi, ali sto se tice NDH pa kako mozes tako da pricas
Ja tebi nemoram nikakve argumente da dokazujem jer sve se to zna npr.
NDH je bila samostalna al u papcima
NDH je bila bez istre i dalmacija gorskog kotara
NDH je za kratko vrijeme pobila 1000e i 1000e ljudi
NDH je jednostavno smijesna tvorevina a to pokaziva i kolko je opstala
Rasni zakoni proglašeni su odmah nakon nastanka NDH
mislim odgovori ti meni sta je to pozitivno bilo u NDH,
Da se razumijemo Ustaski pokret i borba za samostalnu drzavu je bilo nesto pozitivno u mojim ocima i ja bih sigurno tako postupio ali ono sto je doslo poslije toga to nikako (kao katolik) nemogu da nazivam necim pozitivnim.
Jer ja zelim Hrvatsku na koju covjek moze da se ponosi a ne stidi a ko se moze da ponosi sa NDH taj nema tri ciste u glavi.

Ti kazes to nisu bili Hrvati vec Jugosloveni e sad cu ti ja otkriti jednu tajnu JUGOSLOVENI NEPOSTOJE
Kako god ti to sebi objasnjavao HRVATI SU UBIJALI HRVATE drugih svjetonazora a sad te pitam kao vjernik da li je tebi to opravdano.

I jos nesto ti si za ustase ali protiv cvjecara ????????????????????eee sinko ni to nemoze cvjecari su dio NDH i ustaskog pokreta al meni se cini da ti pises sam svoju povijest

BOG I HRVATI

Vrh

PostPostano: 11 ožu 2010, 23:29 

hib je napisao/la:
NDH je bila samostalna al u papcima

A jeli ti samostalna današnja BiH ?

A jeli današnje Kosovo samostalno ?...ali to nikako ne znači da ne postoje.

NDH nije bila ništa manje samostalna nego što je danas Kosovo,jer baš kao i u slučaju Kosova,tu se radilio o mnogo širim geopolitičkim prilikama,te s obzirom na okolnosti u kojima je nastala NDH,tu nema nikakve sumnje da je ona bila priznata država i od onih država koje su bile nezadovoljne Versajskim poretkom.
Upravo je taj nepravedni poredak jedan od glavnih razloga zbog čega se i vodio WW2.

Hrvatska je imala i previše razloga stupiti u rat na strani onih koji su bili nezadovoljni Versajskim poretkom u prvom redu s Njemačkom,mada su Hrvatska i Mađarska takođe bile najteže pogođene jer je Mađarska izgubila gotov 40% svog etničkog teritorija a Hrvatska je imala još manji oblik državnosti nego u Austrougarskoj.

S današnje vremenske distance lako je govoriti o opravdanosti ili neopravdanosti stupanja Hrvatske na stranu Osovine,ali pravi krivci za WW2 nisu ni Nijemci ni Hrvati,nego oni koji su započeli WW1.

Jedna Slovačka nastala je i nestala u istim okolnostima kao i NDH,pa joj danas to nitko ne spočitava.

hib je napisao/la:
NDH je bila bez istre i dalmacija gorskog kotara

I Kraljevina Jugoslavija je bila bez Istre,Zadra i nekih otoka,te ne vidim zašto se Ustašama imputira da su odgovorni i za one djelove koji su bili u sastavu Italije još i prije raspada Kraljevine Jugoslavije.

Hrvatska je ostala bez djela Dalmacije,no prije nego se dotaknemo Rimskih ugovora koje je potpisao Pavelić,njima su prethodili Rapallski,gdje je srpski ministar Nikola Pašić prepustio Italiji veće dijelove Dalmacije.

Italijanska okupacija Dalmacije sa 200 000 vojnika,kada NDH nije uopće imala ustrojenu vojsku,nije ostavljalo nekih mogućnosti za manevriranje,jer s jedne strane pokolji nad hrvatskim civilnim stanovništvom od ostataka odmetnuh bandi razbijene kraljevske vojske i s druge strane uvjetovanje o vojnoj i tehničkoj pomoći hrvatskoj vojsci ispunjenjem talijanskih zahtjeva,na kraju su rezultirali gubitkom dijela Dalmacije.

Talijanska potraživanja bila su daleko veća,jer oni su se pozivali na Londonske i Rapalske ugovore,jer prvima je Italija nagarđena za sudjelovanje u WW1 na strani sila atante a drugim je od srpske vlade i potvrđeno to pravo,jer je Srbija i sama bila nagrađena u ratu protiv Austrougarske.No pregovorima između NDH i Italije ipak su izbjegnuti talijanski maximalistički zahtjevi.

Svjetske prilike su utjecale na formiranje hrvatskih državnih granica,jer baš kao i sada,tako i onda,Hrvati nisu bili toliko velike zvjerke da bi mogli povući granice tamo gdje nam pripada.

Situacija u kojoj se danas nalaze Hrvati u BiH,slična je bila za Hrvate u Dalmaciji 1940tih,jer nije volja hrvatske politike povlačiti granice između Hrvatskih zemalja,a na to utječu svjetske prilike i sile,a za nas je primarno bilo pitanje fizičke opstojnosti naroda i formiranje kakve takve samostalne države.

Pavelić uopće nije mogao trgovati sa nečim čega nema,jer u tom trenutku uopće nije ni postojala hrvatska država,a kako onda tako i danas,mnogi bi bili sretni da ona ne postoji ni danas.
Mi smo mali narod okružen većim neprijateljskim narodima,koji su uvijek gledali kako nam što više uzeti i u takvom okruženju pravo je čudo da smo uopće uspjeli i opstati.

hib je napisao/la:
NDH je za kratko vrijeme pobila 1000e i 1000e ljudi

V.Britanija,Francuska,Španjolska i ostale kolonijalne sile,poubijale su mnogostruko više ljudi u svojim osvajačkim i imperijalnim pohodima na tuđe zemlje,pa to nije razlog da bi i one prestale postojati.
Prve konc.logore izumili su Britanci u Burmi,u kojima je skončalo najmanje 100 000 ljudi,domorodaca ali i Nizozemaca,danas o tome niko ne govori.
Jedna današnja zemlja,za koju vlada uvriježeno mišljenje da je kolijevka civilizacije,barem iz njihove perspektive,imala je konc.logore mnogo prije nego se i pojavio fašizam.

A što je sa tisućama ljudi za čiju smrt je kriva Amerika ?

Hrvati ako su i činili zločine,nisu išli u tuđe zemlje i činili zločine,mada nijedan zločin nema opravdanja,ali i onome kome se sudi za ubojstvo,sud uzima olakotne i otegotne okolnosti.

Ustaše ako su i bile krive za neke zločine nad nedužnom srpskom nejači,uglavnom su platili svojom glavom,a mnogi visoki ustaški dužnosnici su suđeni,među njima i Dinko Šakić.
Bila to pravedna ili nepravedna suđenja,možemo reći da su Ustaše platile svoju kaznu za te navodne zločine o kojima se posebno može diskutirati.

Ali,jeli netko od partizana platio za svoje zločine ?

Jeli se i kada sudilo nekom partizanu ili udbašu za njihove zločine.

Jugoslavija je takođe nastala na zločinu i genocidu,a osim što su pobili tolike Hrvate,partizani i komunisti su počinili genocid nad Talijanima,Folksdojčerima,Mađarima namećući tim narodima kolektivnu odgovornost,a i dosta je Srbijanaca poubijano od strane partizana.

hib je napisao/la:
NDH je jednostavno smijesna tvorevina a to pokaziva i kolko je opstala

Nije važno koliko je opstala,jer ona je u ratu poražena od neprijateljske jugoslavenske ideje,no ta ista Jugoslavija raspala se sama od sebe,baš kao i SSSR,a zar to nije još smješnije.

NDH je nastala u okolnostima globanog rata i u istim okolnostima je nestala a oni koji su bili protiv NDH,bili su i protiv stvaranja današnje Hrvatske,a tu su u prvom redu Francuzi i Britanci.
Ne kažem ja da oni mrze Hrvate,ali Hrvatska se jednostavno ne uklapa u njihove okvire versajske Europe.

hib je napisao/la:
Rasni zakoni proglašeni su odmah nakon nastanka NDH

Kad pogledam u što se Europa pretvara,kamo sreće da su i danas na snazi ti rasni zakoni.
Ti zakoni su bili isključivo za zaštitu svog naroda a ne za progone drugih.
Vidjet ćeš u što će se Hrvatska pretvoriti za nekih 20-30 god. kada nam dođe cijela horda Marokanaca i sličnih.

Osim toga,rasne zakone su imale i druge zemlje,pa nismo mi izmislili te rasne zakone što bi smo mi bili jedini koji bi se zbog toga trebali sramotiti ?

hib je napisao/la:

mislim odgovori ti meni sta je to pozitivno bilo u NDH,

Meni osobno bilo je sve,a da ti sad to idem obrazlagati ne bih završio do jutra.

hib je napisao/la:
,
Da se razumijemo Ustaski pokret i borba za samostalnu drzavu je bilo nesto pozitivno u mojim ocima i ja bih sigurno tako postupio ali ono sto je doslo poslije toga to nikako (kao katolik) nemogu da nazivam necim pozitivnim.

Šta je to došlo poslije toga ?

Mani se ti toga s katoličanstvom.Znači neko nas treba hebavat a mi konstantno okretati i drugi obraz,osim toga,ništa mi nismo bili gori prema drugima nego što su drugi bili prema nama,pa tako da...

hib je napisao/la:

Ti kazes to nisu bili Hrvati vec Jugosloveni e sad cu ti ja otkriti jednu tajnu JUGOSLOVENI NEPOSTOJE
Kako god ti to sebi objasnjavao HRVATI SU UBIJALI HRVATE drugih svjetonazora a sad te pitam kao vjernik da li je tebi to opravdano.

Oooo, postoje i te kako,zar nisu čuo za ORJUN-u ?

Jeli postoje Bošnjaci ?

Za mene ni Bošnjaci ne postoje,jer to je isto jedan nakardano sklepan narod baš kao i Jugoslaveni,jer su sastavljeni od islamiziranog stanovništva Bosne različitih etničkih skupina.

Znam da je Bošnjaštvo lijek za njihove frustracije proizašle iz činjenice da korijene vuku od poturčenih Srba i Hrvata ali i od doseljenih Turaka,ali i ako nisu nikakva posebna etnička skupina,oni su nacija stvorena na ideologiji,baš kao što su i Jugoslaveni.

hib je napisao/la:

I jos nesto ti si za ustase ali protiv cvjecara ????????????????????eee sinko ni to nemoze cvjecari su dio NDH i ustaskog pokreta al meni se cini da ti pises sam svoju povijest

BOG I HRVATI

Prvo,Ustaše više ne postoje osim još onih par vremešnih dedeka a oni se ljute na ove novopečene ''Nastaše'' koji se izdaju i predstavljaju za nešto što nemaju nikakvo pravo.
Ustaša može biti samo onaj koji je položio prisegu,a takvih više nema već jako dugo,osim ovih novopečenih koji jedan drugom polažu. :zubati

Drugo.NDH je priznavala Hrvate muslimanske vjere a nikakve Bošnjake,a to što ovi današnji cvjećari su rastegli taj pojam i u njega nastoje ugurati i prilagoditi ono što im odgovara to je druga stvar.

Meni je na prvom mjestu nacija a tek onda vjera,a potpuno mi je svejedno koje je netko vjere i za mene nema razlike između Hrvata bio on katolik,musliman,pravoslavac,ateist,itd. niti vidim razloga zašto bi se neko od njih stavljao na pijedestal.
Ali Bošnjaci bez obzira tko su i što su bili,danas su druga nacija,koja je uzgraed budi rečeno neprijateljski nastrojena prema Hrvatima,te nisam za dodvorničko i ulizivačko držanje prema njima kao što to čine ovi baščovani.

Tih par baščovana uzelo je sebi za pravo da budu exkluzivni predstavnici nečega što više ne postoji.

Ja simpatiziram NDH i U.P. ali to je stvar povijesti i tako treba da ostane,ali to nije razlog da zatvaram oči pred ovim što se događa danas pa da ustrajem na nečemu što danas nema nikakvog smisla a tu prije svega mislim na botaničarstvo.

Danas su druga vremena i druge okolnosti,i treba se ponašati u skladu s njima,pa tako ne može jedan liječnik danas liječiti pacijente kao što su se liječili prije 20 a kamo li prije 60 god.

Ja sam krajne radikalni nacionalist koji simpatizira U.P i NDH,ali to nije razlog da glumim nekakvog Ustašu i nešto što više ne postoji.

Mogu ja simpatizirati i trenkove pandure,ali neću glumiti jednog od njih. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 17:01 

Dobro mislim nisi ti jedini skim sam ja disktirao o NDH i bla bla bla,ti imas svoj stav ja svoj i mislim da se to nece nikada promijenuti .
Sve sto si napisao stoji (mislim ako se postavim u tvoju ulogu) ali jedna stvar mi malo pece oci ti kazes: "a oni koji su bili protiv NDH,bili su i protiv stvaranja današnje Hrvatske,",mislim kako mozes tako nesto reci jedno je bila NDH a drugo danasnja Hrvatska najbolji primjer FRanjo Tudjman (znas sta mislim) a drugi primjer je ja bih kao i moja rodbina stao da branim Hrvatsku 90-ih i danasnju hrvatsku bih branio protiv onih koji je ugrozavaju

Jos nesto ti sigurno mislis ako je netko protiv NDH on je manje Hrvat i voli svoju Domovinu manje nego ti a to ti buraz nemogu oprostit jer nemas pojma sta sam ja za ovu zemlju dao al to nije razlog da volim i ndh

I mislim da imamo i previse neprijatlja da bi se medjusobno svadjali i mrzili

Bog i Hrvati za ljepsu i bolju HRVATSKU

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 19:14 

Dobro si rekao,svatko ima svoj stav i nema smisla da više nastavimo razglabati.

Ova današnja Sovjetska Hrvatska,mogla bi se preimenovati u Antifašikistan,jer osim imena koje nosi,nema više nikakve veze sa Hrvatstvom.

Država koja progoni svoje generale,koja četnicima diže spomenike,ima nazive ulica i trgova po partizanskim koljačima te ih veliča više nego branitelje,država gdje su 90% novinara jugoslavenske orijentacije i država gdje su u svim porama društva ostaci one udbaške klike,ne zaslužuje se zvati Hrvatskom.

Ne vjerujem da su naši branitelji ginuli za ovakvu zemlju koju ovi mafijaši i udbaši rasturaju kao svoju privatnu prčiju,te jednoj jugoslavenskoj kuji dozvoljavaju da pjeva usred Zagreba a Thompsonu ne daju u Puli.

Za ovakvu zemlju u kojoj su predsjednici reciklirani komunisti a vlada i sabor jedna najobičnija institucionalizirana mafija,ne bih mrdno ni prstom,jer ni strani okupatori nam nebi bili gori od ovih domaćih izdajnika i EU ulizica.

Sutra da nas Italija ili Mađarska hoće okupirati,za ovaj Antifašikistan ne bih dao nokat,a kamo li život.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 19:21 

hib je napisao/la:

Da,zaboravi na ovo.

Istina,imamo mi i previše neprijatelja,ali od svih tih neprijatelja bili oni četnici,vehabije ili netko drugi,milijardu puta više mrzim ove jugofiličarske Hrvate koji slave Tita i Jugoslaviju.

Ta gamad orjunaška i udbaška,gori su nego Turci i četnici i te mržnje uvijek će biti dok jednih od nas ne nestane,jer ne plače drvo na sjekiru koja ga sječe,nego na držalo koje je nastalo od njega.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 20:19 

hib je napisao/la:
Dobro mislim nisi ti jedini skim sam ja disktirao o NDH i bla bla bla,ti imas svoj stav ja svoj i mislim da se to nece nikada promijenuti .
Sve sto si napisao stoji (mislim ako se postavim u tvoju ulogu) ali jedna stvar mi malo pece oci ti kazes: "a oni koji su bili protiv NDH,bili su i protiv stvaranja današnje Hrvatske,",mislim kako mozes tako nesto reci jedno je bila NDH a drugo danasnja Hrvatska najbolji primjer FRanjo Tudjman (znas sta mislim) a drugi primjer je ja bih kao i moja rodbina stao da branim Hrvatsku 90-ih i danasnju hrvatsku bih branio protiv onih koji je ugrozavaju

Jos nesto ti sigurno mislis ako je netko protiv NDH on je manje Hrvat i voli svoju Domovinu manje nego ti a to ti buraz nemogu oprostit jer nemas pojma sta sam ja za ovu zemlju dao al to nije razlog da volim i ndh

Bog i Hrvati za ljepsu i bolju HRVATSKU

Primitit ću pristojno da te Darth lipo zasikao tamo gdi triba i s pravom mirom i to je to.

Inače ste mi jebeni igrači vi koji mislite da se ljubav prama Hrvatskoj miri s hračkanjem po NDH tamo gdi triba i tamo gdi ne triba.

Sve me to vraća u ona doba; dobri i pošteni Hrvat i ostali Hrvati (t.zv. "fašisti" - uglavnom oni koji su bili za Hrvatsku izvan Juge pa makar i s crnim vragom).

Samo da te podsitim na jednu stvar glede "1000-a i 1000-a" pobijenih u NDH.

Današnja se RH u preambuli svog ustava izrikom poziva na ZAVNOH i pravna je i ina slidnica FDH/NRH/SRH.

Međutim, kako danas znamo, ta ista "komunistička Hrvatska" je zapravo bila odgovorna za masovne pokolje baš Hrvata odmah posli rata, ali i suodgovorna za smaknuća brojnih hrvatskih emigranata do kasnih osamdesetih prošloga stolića.

Dokazi koji su izkopani (ljudske kosti i masovne grobnice) t.j. njihova brojnost višestruko nadmašuje bilo što nađeno kao "žrtve NDH" pa se ti sad zamisli koji je kreten čovik tribao biti i inzistirati na guranje tog sranja (antifašizma) u ustav i koje to poslidice može izazvati ako se niki čovik koji se osića oštećenim od te FDH/NRH/SRH/ odluči to i sudski rišit .. ali na europskom sudu, a ne na prčiji od našeg sudstva.

Je li ti to palo na pamet .. onako uzput??

I s Darthom se slažem u jednoj stvari.
Da sam znao kako će se danas srati s tim "antifašizmom", nikad, ali nikad ne bih bio dragovoljac. Niti u snu.

Bože čuvaj Hrvatsku, ode ja u Australiju .. eto tako bi bilo.

Umisto toga sam pet godina jebav'o mačku mater po čukama i poljima i izjeb'o si zdravlje do kraja da bi se nike pederčine za to vrime debelo obogatile i natukle 150 kila žive vage ... k'o onaj Luka Bebić koji je u bivšem SKJ napridovao cinkajući ljude posli Hrvatskog prolića.

:smajl037

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 21:22 

Luka Bebić 24. prosinca 1971. "Na današnjoj sjednici SO Metković u želji da se što prije provedu u djelo riječi druga Tita i zaključci sjednice Predsjedništva SKJ i 23. sjednice CK SKH predsjednik Luka Bebić izložio je program djelovanja Skupštine i mjesnih organa u suzbijanju nacionalizma i šovinizma i svih drugih pojava kontrarevolucionarne djelatnosti. Zaključeno je da se odmah poduzmu mjere za likvidaciju ogranka Matice hrvatske kao osnovnog žarišta nacionalističkih i šovinističkih djelatnosti. Još u toku dana njezine su prostorije zapečaćene, a financijsko poslovanje podvrgnuto kontroli."

Baraba Luka grčevito se borio da se ne postavi spomenik Stjepanu Radiću u Metkoviću 70tih godina,da bi on danas izigravao velikog domoljuba i Hrvata,a o dojučerašnjem predsjedniku da ne govorimo,koji je bio suradnik udbe i deklaraciju hrvatskih akademika o hrvatskom jeziku,usporedio sa terorizmom ustaške emigracije i postavljanjem bombi.

I takvi ljudi su na čelu Hrvatske,pa ne znam jeli bi i Vojislav Šešelj bio gori od njih.

S obzirom da se današnja Hrvatska temelji na ZAVNOH-u,onda bi kao takva trebala preuzeti moralnu i svaku drugu odgovornost zbog genocida na Talijanima,Mađarima i Folksdojčerima nakon 1945 god.,jer kada Hrvati ne znaju istjerati pravdu za svoje žrtve,onda neka to bar učine drugi narodi.

Istina je da su Talijani bili okupatori,ali svi oni obični činovnici koji su za vrijeme talijanske uprave Istrom i Dalmacijom doselili sa svojim obiteljima,svirepo su poubijani i pobacani u fojbe.

Ajde mogu donekle razumjeti da su strijeljali talijanske vojnike,pa čak i te civilne činovnike,ali što su njihove žene i djeca bili krivi pa da ubijaju i njih.

No pored tisuća tih doseljenih fašističkih činovnika i njihovih obitelji,partizani su ubijali i one nedužne Talijane koji su živjeli tu i prije rata.

Tisuće su pubijali a gotov sve ostale protjerali i njihovu imovinu konsficirali a ništa bolje nisu prošli ni Mađari u Vojvodini,Baranji,Međimurju.
Folksdojčeri su prošli još gore,ali posebnu svirepost partizani su iskazali prema ,,domaćim izdajnicima'' Ustašama,Četnicima,Domobranima ali i njihovim obiteljima.

A gdje su još tisuće ljudi likvidiranih kao narodni neprijatelji i suradnici okupatora,pa udbaške likvidacije emogranata i svih koji nisu razmišljali u njihovim partijskim jednoumnim okvirima,ali kao šlag na kraju,tu su i tisuće onih ubijenih u njihovim poslijeratnim međusobnim obračunima.

Možda su Ustaše,Nijemci,Talijani,Četnici odgovorni za smrt tisuća ljudi na prostoru bivše Šugoslavije,ali svi oni zajedno nisu poubijali ljudi u 4 god. koliko je trajao rat,kao partizani za par mjeseci pred kraj i nakon rata.

I sad mi se tu pojave neki koji nabacuju nekakve crne mrlje na NDH kojih ako je i bilo,bilo je u ratu,dok ono što je došlo poslije NDH,bilo je milijun puta gore,jer je bilo poslije rata i stanje mira.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2010, 22:48 

sta da kazem ja bih opet za hrvatsku na liniju stao a vi u australiju pa na internet
ma kako god i jos nesto sada si vidio koliko je ljudi glasalo za Josipovica znaci svi ti ljudi (Hrvati ) su gori od nekih cetnika za tebe i ti bi prije se borio protiv njih nego npr.cetnika i balija cestitam!!!!!
Netrebaju meni takvi Hrvati koji jos uvjek dijele na Hrvate i jugohrvate
JEDNO PITANJE pa sta mislis koliko ima onda onih pravih HRVATA kao sto si ti 1,5-mozda 2MIO i sta onda sta je sa onim ostalima sto nemisle kao ti njih se treba rijesiti ili sta

I jos nesto po vasim postovima zakljucujem da vi niste domoljubi jer nevolite ovu Hrvatsku danas pa Zasto je Thompson onda toliki Domoljub on je voli kao i ja o tom se nediskutira ali ni on ni ja nismo zadovoljni sa danasnjom politikom ali politicari se mijenjaju zemlja opstaje ovaka ili onaka a vama dvojici je draze nesto sto poznajete samo iz prica haaalllooooooooo probudite se i borite se za vasu i moju bolju Hrvatsku

Sve bih dao da je vidim
ponosnu i lijepu k'o u snovima
sve bih dao da je vidim
i opet bih spreman stao, svoj bih zivot dao

bas tako opet

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2010, 00:05 

hib je napisao/la:
sta da kazem ja bih opet za hrvatsku na liniju stao a vi u australiju pa na internet
ma kako god i jos nesto sada si vidio koliko je ljudi glasalo za Josipovica znaci svi ti ljudi (Hrvati ) su gori od nekih cetnika za tebe i ti bi prije se borio protiv njih nego npr.cetnika i balija cestitam!!!!!
JEDNO PITANJE pa sta mislis koliko ima onda onih pravih HRVATA kao sto si ti 1,5-mozda 2MIO i sta onda sta je sa onim ostalima sto nemisle kao ti njih se treba rijesiti ili sta

I jos nesto po vasim postovima zakljucujem da vi niste domoljubi jer nevolite ovu Hrvatsku danas pa Zasto je Thompson onda toliki Domoljub on je voli kao i ja o tom se nediskutira ali ni on ni ja nismo zadovoljni sa danasnjom politikom ali politicari se mijenjaju zemlja opstaje ovaka ili onaka a vama dvojici je draze nesto sto poznajete samo iz prica haaalllooooooooo probudite se i borite se za vasu i moju bolju Hrvatsku

Sve bih dao da je vidim
sve bih dao da je vidim

bas tako opet

I te kako smo budni, mi i živimo tu današnju Hrvatsku. Zato nas i sve to boli.

I moram ti reć da mi se živo jebe (da prostiš) tribaju li tebi ovakvi Hrvati koji misle slično nama.

A i to što ti nas ne smatraš domoljubima, pa i zato mi puca ona stvar.

Svoje sam domoljublje dokazao prid Bogom i prid sobom kad je bilo najgore i ne mislim ga prid ikim više dokazivati, a kamoli prid nikim "antifašistima"!

Ajd sad ... pivaj borbene.

:smajl010

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2010, 00:50 

hib je napisao/la:

Možemo mi jedan drugom govoriti,ja sam ovo,ja sam ono,ja bi ovo,ali tko zna kako bi tko postupio,pa tako nema smisla da pričamo priče jedan drugom,niti sebe stavljamo u prvi plan,jer upravo anonimnost foruma nije nikakva garancija koja bi stajala iza nečijih riječi.

Ne znam,mogu ja sad govoriti,uzeo bih prvi pušku i u boj,a možda bi među prvima zdimio u Austriju a isto tako možda ja sad govorim da me zaboli ona stvar za ovaj Antifašikistan,ali tko zna kako bih postupio da ipak netko napadne ovaj Antifašikistan.Jednostavno ne znam.

hib je napisao/la:

Rekao sam doslovno,da bih prije pucao u onog Hrvata koji bi stavio petokraku na čelo i onoga koji veliča Tita i Jugoslaviju,nego što bih pucaoi u nekog Četnika ili Vehabiju i to stojim iza toga.
Ali,ne vjerujem da su svi oni koji su glasali za Josipovića baš tolike Jugoslavenčine,niti Josipovića smatram tolikim zlom kao Mesića,ali ako bi svi njegovi glasači doista bili takve Jugoslavenčine,onda mi se čisto hebe kada bi ih Četnici,vehabije ili bilo tko drugi sve odreda poubijao.

hib je napisao/la:

A tko je prvi počeo sa podjelama ?

Tko je najzaslužniji što se u proteklih 10 god. hrvatski narod toliko podjelio ?

Tuđman je imao plemenitu namjeru pomirbe,ali ne možeš se ti miriti sa gamadi koja je odmah nakon njegove smrti počela vraćati Hrvatsku u ona vremena kada se nosila štafeta drugu Titu.

Istina,nije njima do Jugoslavije,ali im zato jest do Sovjetske Hrvatske,a da su takvu Hrvatsku mogli ostvariti samu bez pomoći nacionalista,oni bi to učinili,ali ovako iskoristili su nacionaliste da bi se oslobodili svojih srbijanskih kolega iz SKJ,pa su onda poslije ponovno mirnim putom vratili svu vlast i medije u svoje ruke.
Nisu bez veze govorili,,emigraciji čast,nama vlast''
Tuđmana krive za pljačku u pretvorbi i privatizaciji,a zar nisu isti oni kadrovi iz bivšeg sistema,ostali na vodećim mjestima tih tvrtki koje su privatizirane i propale.
Znači za pljačku Hrvatske odgovorni su bivši komunisti.
Zašto je njima bilo stalo do samostalne Hrvatske ? Sigurno ne zato što je vole,nego da svoj dio kolača ne moraju djeliti sa svojim kolegama iz drugih republika,kada je već svima bilo jasno da od samoupravnog socijalizma nema više ništa.

hib je napisao/la:

Ne razumijem što ti hoćeš reći ? :neznam

Ako se ova tvoja izjava odnosi na onu moju gdje kažem da mrzim više Jugofiličarske Hrvate,nego Četnike i Vehabije,onda da ja tebe pitam,što ti misliš koliko ima takvih jugofiličarskih Hrvata ?

Ja ne vjerujem da ih takođe ima više od 1,5% jer da ih je više,umjesto SDP-a,vodeća stranka lijevice bila bi SRP.

hib je napisao/la:

I jos nesto po vasim postovima zakljucujem da vi niste domoljubi jer nevolite ovu Hrvatsku danas pa Zasto je Thompson onda toliki Domoljub on je voli kao i ja o tom se nediskutira ali ni on ni ja nismo zadovoljni sa danasnjom politikom ali politicari se mijenjaju zemlja opstaje ovaka ili onaka a vama dvojici je draze nesto sto poznajete samo iz prica

Ti si nešto pobrkao.
Ja nisam rekao da ne volim Hrvatsku.
Ja ne volim ovaj poredak i društveno uređenje današnje Hrvatske.
Ovoj državi,prikladnije bi bilo da se zove Antifašikistan ili Sovjetska Hrvatska.

Drugo,za koga bih se trebao boriti i protiv koga ?

Nisu li hrvatski Srbi plebiscitarno podržali Josipovića,a kada u to veselo drušvo ubrojim Vesnu Pusić,Kajina i ostalu jugo-udbašku ekipu,pitanje je za koga bi se borio ?

Ja da bih bio u rovu i na ratištu a da mi vladaju onakvi poput Mesića,Sanadera,Vesne Pusić,Pupovca i ostala gamad.

Ne hvala

Kada vidim kako se tretiraju branitelji,gdje su završili naši generali,nema šanse da bih ratovao za takvu državu,gdje veća prava imaju oni protiv koga su se borili,nego oni koji su za ovu državu ginuli.

Ja da ginem za državu u kojoj svaki gotov svaki grad ima ulicu ili trg nazvan po najvećem krvniku nad hrvatskim narodom.

Ne hvala

Pored ovakve udbaško-mafijaške gamadi,strani okupator mi se čini kao manje zlo.

hib je napisao/la:
haaalllooooooooo probudite se i borite se za vasu i moju bolju Hrvatsku

Ti se bori ako hoćeš a mene zaboli me ona stvar za ovu državu,jer od sada ću biti kao i svaki drugi građanin ove države,što znači GRAĐANIN,a građanin mogu biti bilo koje zemlje.
Kada već toliko forsiraju tu građansku državu,gdje je mnogo bolje biti bilo šta drugo nego Hrvat,onda neka ti građani ginu za ovaj građanski Antifašikistan,jer kako god je većina tih ''građana'' uglavnom razočaranih raspadom Jugoslavije,bili idiferentni i bilo im svejedno tko će pobijediti u Domovinskom ratu,koji danas toliko pljuju i obezvbrijeđuju,tako bih i ja danas bio idiferentan da netko napadne ovaj Antifašikistan.

Da bih išao za nešto ginuti,to nešto bi moralo biti vrijedno.

Što bi to trebalo motivirat me da se borim za ovu državu ?

Kada vidim jednog Norca u zatvoru ili prođem ispred zagrebačkog HNK i vidim ploču s natpisom''Trg maršala Tita'' ili još gore,kada vidim kako podižu spomenik četnicima koji su pobili naše civile u Srbu,ne samo da ne bih dao život za ovo smeće od države,nego bih baš i otišao pa neka se za ovu zemlju bore Pupovac,Kajin,Pusić,Mesić i ona druga bagara koja su je popljačkala i osiromašila.

hib je napisao/la:

Sve bih dao da je vidim
sve bih dao da je vidim

bas tako opet

Tko je sretan sa ovom crvenom i Sovjetskom Hrvatskom,neka se bori za nju,mene zaboli dupe za njom i od sad će ona za mene pretstavljati što i bilo kom drugom GRAĐANINU,jer za ovu zemlju neću više biti Hrvat,nego GRAĐANIN.

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2010, 08:47 

Jebiga zalosno je da je tako ali razumijem tvoj stav!!!!!!
Ti kazes:
Drugo,za koga bih se trebao boriti i protiv koga ?

Nisu li hrvatski Srbi plebiscitarno podržali Josipovića,a kada u to veselo drušvo ubrojim Vesnu Pusić,Kajina i ostalu jugo-udbašku ekipu,pitanje je za koga bi se borio ?

trebao bih se boriti za sebe i svoja prava (sa boriti nemislim odmah uzeti pusku u ruke)
vidis kako se grci bore,francuzi,svicarci,svi redom izlaze na ulice a mi Hrvati posebno u HB samo cekamo nas nestanak

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2010, 00:21 

hib je napisao/la:
BOG i HRVATI

Bravo sada ste počeli uspoređivati Bošnjake i Hrvate Islamske vjeroispovijesti.
Također preporučujem vam da maknete sliku ''dolaska HRVATA'' jer ju ovakvim izjavama sramotite!

ZA DOM SPREMNI!

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2010, 22:17 

Hrvati islamske vjeroispovjedi(na podruciju BiH)hahahahahahahahahah i sta je bilo kad si se probudio.
E bas me interesuje koliko ce se Muslimana izjasnit kao Hrvati na sljedecem popisu stanovnistva 2011.

Jebote imamo na ovoj temi tri Neo ustase a sva trojica svoju pricu furaju

Dane: cvijecar i ljubitelj muslimana

DarthCroat: nevoli cvjecare ali sve ostalo sto se tice NDH iako su cvijecari dio NDH

Hrvatski Zrinjski:voli muslimane ali samo one koji su Hrvati jer oni su nasi prijatelji ovi fini Hrvatski muslimani one druge nevoli to jest Bosnjake

A nijedan nevoli danasnju Hrvatsku kao sto bi rekao DarthCroat:
(Ti se bori ako hoćeš a mene zaboli me ona stvar za ovu državu)

Nemogu da vjerujem da postoje samo Ustasice kao ova trojica i jugonostalgicari koji mi jos vise idu na zivce.

Znas onu :
Mirno zivim ponosan na svome
makar nije uvijek sve po mome
Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira

Bog i Hrvati

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2010, 22:21 

hib je napisao/la:
Hrvati islamske vjeroispovjedi(na podruciju BiH)hahahahahahahahahah i sta je bilo kad si se probudio.
E bas me interesuje koliko ce se Muslimana izjasnit kao Hrvati na sljedecem popisu stanovnistva 2011.

Jebote imamo na ovoj temi tri Neo ustase a sva trojica svoju pricu furaju

Dane: cvijecar i ljubitelj muslimana

DarthCroat: nevoli cvjecare ali sve ostalo sto se tice NDH iako su cvijecari dio NDH

Hrvatski Zrinjski:voli muslimane ali samo one koji su Hrvati jer oni su nasi prijatelji ovi fini Hrvatski muslimani one druge nevoli to jest Bosnjake

A nijedan nevoli danasnju Hrvatsku kao sto bi rekao DarthCroat:
(Ti se bori ako hoćeš a mene zaboli me ona stvar za ovu državu)

Nemogu da vjerujem da postoje samo Ustasice kao ova trojica i jugonostalgicari koji mi jos vise idu na zivce.

Znas onu :
Mirno zivim ponosan na svome
makar nije uvijek sve po mome
Nek' se cuje, nek' se zna
nek' vijori zastava
neka nitko ne dira
u moj mali dio svemira

Bog i Hrvati

Thompson upravo pjeva pjesme protiv takvih kano što si ti, a sad se ti usuđuješ navodit njegove pjesme. Ovaj sviet se skorz izokrenuo kad i partizani slušaju Thompsona.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2010, 22:25 

hahahahaha bravo majstore

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2010, 22:28 

oni tvoji mu nisu dali pjevat u sarajevu a ti pricas nesto o Thompsonu hahahahhahah

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 80 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: