|
|
Stranica: 5/327.
|
[ 8158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 04:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Ok, ajde sad ozbiljno. Mene su na takav stav primorali tvoji papanski postovi, ko u najgore sirovine. Dakle, ništa osobno. O sebi neću govoriti, osim da nisam nezadovoljan navedenim aspektom života. Disclaimer: Forum personality may not reflect actual personality Radim ono što je nužno za forum i približavanje širim narodskim masama, osobito u BiH. Težnje elitizmu, savršenom redu i bon-tonu bi nas svele na pola tuceta forumaša, doduše hiperelitnih, ali što si onda postigao u smislu animiranja puka - suhoparne salonske diskusije u bijelim rukavicama i fraku. Uvijek ista priča. Što si onda banirao Bošnju? Ja, recimo, ne bih. Majstore, postoji gradacija između otvaranja ka širokim narodnim masama i dopuštanja da se uništi manje-više svaka tema priglupim chatanjem. Osim toga, neke ljude dobiješ, neke izgubiš, a ako želiš masovnost stavi, uz politiku, naglasak na lokalne teme, radi kojih sam, recimo, ja došao ovdje. No, tvoja stvar. Kad sam govorio o papanskim postovima, čisto sumnjam da postoji odstupanje, osim možda u razini kurčevitosti u RL.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 05:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mateb je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Disclaimer: Forum personality may not reflect actual personality Radim ono što je nužno za forum i približavanje širim narodskim masama, osobito u BiH. Težnje elitizmu, savršenom redu i bon-tonu bi nas svele na pola tuceta forumaša, doduše hiperelitnih, ali što si onda postigao u smislu animiranja puka - suhoparne salonske diskusije u bijelim rukavicama i fraku. Uvijek ista priča. Što si onda banirao Bošnju? Ja, recimo, ne bih. Majstore, postoji gradacija između otvaranja ka širokim narodnim masama i dopuštanja da se uništi manje-više svaka tema priglupim chatanjem. Osim toga, neke ljude dobiješ, neke izgubiš, a ako želiš masovnost stavi, uz politiku, naglasak na lokalne teme, radi kojih sam, recimo, ja došao ovdje. No, tvoja stvar. Kad sam govorio o papanskim postovima, čisto sumnjam da postoji odstupanje, osim možda u razini kurčevitosti u RL. Pa nisam ga ja banirao, ako ćemo cjepidlačiti , a postoji razlika između "običnih" trollova (koji i ne kontaju da su trollovi) i botova kojima je cilj zatrpavanje tema mehaničkim ponavljanjem propagande tipa kopi-pejstanja gomile već pripremljenih materijala (reklamom opskurnih foruma) i nazivanja cijelih naroda pogrdnim epitetima. Glede kvalitete, ja mislim da svako može kreirati ugođaj kakav želi, meni recimo nije promakla činjenica da je čak i forum uglavnom nacionalno podijeljen i da Hrvati uglavnom i ne diskutiraju previše sa ostalim narodima (čast nekoliko njih koji nabijaju prosjek). Ti si se našao na konfliktnim temama (Kosovo, kao i ove "svjecke", koja su poprišta srpsko-muslimanskih sudara, pa ti je i percepcija posve drukčija. Na temama koje ja čitam i u kojim sudjelujem, možeš listati stranicama i stranicama prije nego što uletiš na upis nekog Muslimana i Srbina. Mene ne zanimaju već 100-puta prožvakane teme o npr. krivici za rat ili prednostima/nedostatcima trećeg entiteta i potrebe da se to kao ideja "reklamira" Muslimanima. Teme gdje se obračunavamo (ili surađujemo) mi unutar hrvatske "obitelji" su mi i jedine važne na forumu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 14:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Uvijek ista priča. Što si onda banirao Bošnju? Ja, recimo, ne bih. Majstore, postoji gradacija između otvaranja ka širokim narodnim masama i dopuštanja da se uništi manje-više svaka tema priglupim chatanjem. Osim toga, neke ljude dobiješ, neke izgubiš, a ako želiš masovnost stavi, uz politiku, naglasak na lokalne teme, radi kojih sam, recimo, ja došao ovdje. No, tvoja stvar. Kad sam govorio o papanskim postovima, čisto sumnjam da postoji odstupanje, osim možda u razini kurčevitosti u RL. Pa nisam ga ja banirao, ako ćemo cjepidlačiti , a postoji razlika između "običnih" trollova (koji i ne kontaju da su trollovi) i botova kojima je cilj zatrpavanje tema mehaničkim ponavljanjem propagande tipa kopi-pejstanja gomile već pripremljenih materijala (reklamom opskurnih foruma) i nazivanja cijelih naroda pogrdnim epitetima. Glede kvalitete, ja mislim da svako može kreirati ugođaj kakav želi, meni recimo nije promakla činjenica da je čak i forum uglavnom nacionalno podijeljen i da Hrvati uglavnom i ne diskutiraju previše sa ostalim narodima (čast nekoliko njih koji nabijaju prosjek). Ti si se našao na konfliktnim temama (Kosovo, kao i ove "svjecke", koja su poprišta srpsko-muslimanskih sudara, pa ti je i percepcija posve drukčija. Na temama koje ja čitam i u kojim sudjelujem, možeš listati stranicama i stranicama prije nego što uletiš na upis nekog Muslimana i Srbina. Mene ne zanimaju već 100-puta prožvakane teme o npr. krivici za rat ili prednostima/nedostatcima trećeg entiteta i potrebe da se to kao ideja "reklamira" Muslimanima. Teme gdje se obračunavamo (ili surađujemo) mi unutar hrvatske "obitelji" su mi i jedine važne na forumu. Na Kosovu sam se našao sad na kraju i to u vrlo specifičnoj situaciji. Što se prožvakanih tema tiče, vrlo sam rijetko raspravljao o prednostima Trećeg, a još manje gubio vrijeme na dokazivanja Borgovima, jer je to gubitak vremena. Na temama o odnosima RH i BiH sam sudjelovao puno i na kraju su se one pretvorile u prežvakavanje istih sranja po stoti put (ima nekih koji napišu preko 8000 istih postova). Na temi o nezavisnoj listi neću sudjelovati iz svojih razloga. Poanta priče je da su trolovi u jednom trenutku počeli ubijati svaku iole zanimljivu temu (i tu ne mislim na Bošnju, Bosnensisa i Nebulu), tako da je forum postao nečitljiv. Dakle, vidimo se s vremena na vrijeme, kad nesanica nastupi.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 14:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
mateb je napisao/la: Prvi stih. Kontam da mi je 3N najjača stvar od Azre u zadnjih godinu-dvije. Baš ju često poslušam.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 16:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
mateb je napisao/la: ima nekih koji napišu preko 8000 istih postova 9 Izazivaj! Na kojim si još forumima? Ovdje si zijanio, ali možda imaš šanse na nekom "domaćem"... Nije mi jasno zašto uopće postavljaš sve ovo kao neki turnir, mečeve...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 17:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: mateb je napisao/la: ima nekih koji napišu preko 8000 istih postova 9 Izazivaj! Na kojim si još forumima? Ovdje si zijanio, ali možda imaš šanse na nekom "domaćem"... Nije mi jasno zašto uopće postavljaš sve ovo kao neki turnir, mečeve... Što se babi tilo... Tko spominje turnire, osim tebe? Stvar je vrlo jednostavna. Forum bi trebao biti razbibriga i kad postane naporan, adios. I što me stalkiraš, Tite ti?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 18:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa sto ne kazes. Otvorimo PDF 'Ajmo nas par tisuca ubit dosadu egoisti'. Evo prijedlog i za prvu temu: 'Sklupljanje slicica'. Moras bit konkretan sa zahtjevima prema modovima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 stu 2011, 19:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa sto ne kazes. Otvorimo PDF 'Ajmo nas par tisuca ubit dosadu egoisti'. Evo prijedlog i za prvu temu: 'Sklupljanje slicica'. Moras bit konkretan sa zahtjevima prema modovima. Nešto te očito jako žulja. Ajmo malo terapije. Napiši 1000 puta na papir: "Moje pisanije neće promijeniti društveno-političku situaciju u regionu."
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2011, 03:14 |
|
|
Pošto se sve od večeras sa neke nebulozne teme na politici briše, staviću ovde zadnji upis, jer jedino mi je on ostao u mem-cashu: Citat: Ja prva mogu čista srca i duše da kažem da nema nikakve mržnje, već je ovakav tok razgovora posledica prevelikog popuštanja moderacije pojedincima (u slučaju ove teme i zadnjih nekoliko meseci je u pitanju @emt) da neometano provociraju i šire netrpeljivost prema celom narodu na većini tema. Razlozi su višestruki, a većina modova pičkasta, pa ne želi da se bavi time, dok ne eskalira, čak i ako se principijelno ne slažu. Dakle, forum je odavno bleda senka onoga iz 2009-2010., kada je zaista bio top. Politikom kvantiteta oteraćete većinu starih forumaša, zarad "ravnomernog razvoja" i masovnosti, koju i onako nećete nikad postići. Mogli biste bar pdf-politiku da zaštitite od suludog vređanja i začetavanja svih tema od strane dežurnih klovnova. Inače postajete šund u moru forumskih šundova.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2011, 13:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Po svoj prilici, politika će morati dobiti novi podforum, Neozbiljna Politika, a mnoge teme i učesnici bi mogli završiti upravo tu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 pro 2011, 13:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Po svoj prilici, politika će morati dobiti novi podforum, Neozbiljna Politika, a mnoge teme i učesnici bi mogli završiti upravo tu.
|
|
Vrh |
|
|
Cro1
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 pro 2011, 19:25 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
Bilo bi dobro kad bi boje bile malo vedrije, ne ove uspavljujuće koje umaraju oči. Eto, ukoliko je moguće napisati primjedbu. Inače, sve super! :)
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 pro 2011, 16:16 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Sjajan forum.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 pro 2011, 02:18 |
|
|
Obzirom na vaše prestojeće blagdane a i moje obećanje dragim ljudima da neću učestovati u kojekakvim virtualnim ratovima po forumu zamolila bi se se sankcionišu na temi osobe koje me pominju u negativnom kontekstu i plasiraju neke psovke.Znači fino i kulturno ću klinuti na uzvičnik pa bi vas zamolila da to riješite.
Ja se naravno sa dotičnim mogu obračunati i sama, no kao što rekoh predblaganskog je raspoloženje a bilo bi sigurno i plača i kukanje na sve strane.
E pa zahvaljujem unaprijed na vašoj reakciji.Post sam označila.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 11:57 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
zanimljiva mi je diskriminacija Hrvata na ovom forumu često se brišu moji postovi a prije oko 5mj. dobio sam trajni ban znaju modovi koji sam nik prije koristio samo da zahvalim hvala
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 12:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76540 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
stojan_bakovic je napisao/la: zanimljiva mi je diskriminacija Hrvata na ovom forumu često se brišu moji postovi a prije oko 5mj. dobio sam trajni ban znaju modovi koji sam nik prije koristio samo da zahvalim hvala Offtopic se briše. Trebao bi dobit trajni ban ako si već bio baniran, a klonovi su zabranjeni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 12:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: zanimljiva mi je diskriminacija na ovom forumu često se brišu moji postovi a prije oko 5mj. dobio sam trajni ban znaju modovi koji sam nik prije koristio samo da zahvalim hvala Offtopic se briše. Trebao bi dobit trajni ban ako si već bio baniran, a klonovi su zabranjeni.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 12:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76540 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mateb je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ne poštuješ pravila foruma. Offtopic se briše. Trebao bi dobit trajni ban jer si već bio baniran, a klonovi su zabranjeni. Briše se kad je specijalno debilan, kao recimo rasprava o planetima i astronomiji na temi o Turskoj.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 12:59 |
|
|
Nadalje. Ta školska fora sa izjednačavanjem vlastite osobe s Hrvatima (to čak ni ja ne radim ), znači kada netko dobije ban ili upozorenje a slučajno je Hrvat, da se ovdje javlja i tvrdi da su Hrvati diskriminirani - pogađaš, za to se dobija promptni ban. Banovi nisu samo za Muslimane i Srbe. Žao mi je. I niko nije ovdje vesla sisao.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 13:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mateb je napisao/la: Briše se kad je specijalno debilan, kao recimo rasprava o planetima i astronomiji na temi o Turskoj. Hehehehe, sad je već iznimka od pravila. Tipično hrvatski (katolički zapravo). No, što bi s onom podjelom Politike koju je Ministar najavio? Zapelo u provedbi?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 pro 2011, 14:42 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: zanimljiva mi je diskriminacija Hrvata na ovom forumu često se brišu moji postovi a prije oko 5mj. dobio sam trajni ban znaju modovi koji sam nik prije koristio samo da zahvalim hvala Zašto lažeš ljudima kada tvoj nick Vrbosna HR nije baniran, niti je ikada bio baniran. Vjerojatno si preglup (no hate) da se sjetiš lozinke ili načina na koji ti forum isporučuje podsjetnik za lozinku, pa si izmislio cijelu priču.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2011, 02:54 |
|
|
Molila bi vas da temu na ex yu koju sam otvorila obrisete od neprimjerenih postova i sankcionisete uvrede teranove, svaroga i dzonija posebno.Nema smisla da kvarimo blagdane, ali ovaj nedopustiv nacin komuniciranje uredite. Hvala
Dzoni se danima ne dovodi u red, njegove komplekse nemoguce je podnositi.Tema glasi Kako se uzgaja svijest o pripadnosti BiH....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2011, 03:30 |
|
|
Tema je očišćena od neprimjerenih postova. Božić je pa nećemo dijelit kazne, ali neću dat "cipelarenje" nikoga, ni spuštanje na osobnu razinu (direktne uvrede).
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2011, 03:33 |
|
|
Zahvaljujem puno.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 pro 2011, 03:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tema je očišćena od neprimjerenih postova. Božić je pa nećemo dijelit kazne, ali neću dat "cipelarenje" nikoga niti spuštanje na osobnu razinu. Ociscena Robi, reci mi da se salis...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|