|
|
Stranica: 3/327.
|
[ 8158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2011, 11:33 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
zrinki_frank je napisao/la: heheheheh vidim sve po starom sha ima buraz dje si ti,regata,trebice baushtelke,ovo,ono folovi golovi ha,neka,neka
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 kol 2011, 18:20 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: totem je napisao/la:
Strane rijeci.
ti si kao jedna misica koju je novinarka pitala kako se osjeca kao pobjednica, na sta je hudnica odgovorila da se osjeca "vrlo eventualno" ti pokusavas kao ispasti shatro "normalan" ovdje, al u stvari ti si teski panj radikalni outsider,najnizi oblik jadnog ljudskog bica kojem je jedini razlog bivstvovanja da se jadni shiptari u Makedoniji imaju od nekog osjecati superiorniji... ovo najozbiljnije mislim Koju rijec nisam smjestio pravilno u kontekst? (ma znam da se to ne da naucit u bijacu, te na utovar-rastovar gajbi po magacinima). To sto je to za tebe kao ja kada bacim pogled na spanske serije, nije razlog za toliko zivciranje. "najozbiljnije mislim" Misli i dalje, samo da ne bude tvoje misljenje kao onaj vic sa logikom, vasih nobelovaca muje i hase. Idi stavi nesto u njusku(doslo je vrijeme), lakse ces mislit.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 kol 2011, 13:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Ne kužim šta je ovaj ljiljan nekog zadužio nečim pa ima neku protekciju? Čisto da znam kako da se postavim. P.S. Mogu se sprdat i rugat s takvima paćenicima i kompleksašima do besvijesti, bez vrijeđanja, ali nekad mi i to dosadi pa mi se vrijeđa.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 kol 2011, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa definitivno postaje sve bezobrazniji, i to ne kao odgovor na provokaciju, nego redovno prvi započinje sukobe. Predmnijevam da se ugodnom druženju, koje traje već 2 godine, bliži kraj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 kol 2011, 14:23 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa definitivno postaje sve bezobrazniji, i to ne kao odgovor na provokaciju, nego redovno prvi započinje sukobe. Predmnijevam da se ugodnom druženju, koje traje već 2 godine, bliži kraj. Evo ovako da ugodimo svima,a posto i nema ovdje onih koje ja cijenim,nema Caporegimea,nema Oldice,nema Inkvizitora nece propasti svijet ni bez mene,mada ima krasnih ljudi ovdje poput Junuza ,Bumbara,Markana koje ovim putem i pozdravljam,a poshto ja ne pravim od usta guzicu i nisam smrad necu vam vise ovdje smetati,ja nisam mudroser moj rjechnik je takav kakav je i to je to...mahsuz selam od vaseg Ljiljana
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 kol 2011, 14:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa definitivno postaje sve bezobrazniji, i to ne kao odgovor na provokaciju, nego redovno prvi započinje sukobe. Predmnijevam da se ugodnom druženju, koje traje već 2 godine, bliži kraj. Evo ovako da ugodimo svima,a posto i nema ovdje onih koje ja cijenim,nema Caporegimea,nema Oldice,nema Inkvizitora nece propasti svijet ni bez mene,mada ima krasnih ljudi ovdje poput Junuza ,Bumbara,Markana koje ovim putem i pozdravljam,a poshto ja ne pravim od usta guzicu i nisam smrad necu vam vise ovdje smetati,ja nisam mudroser moj rjechnik je takav kakav je i to je to...mahsuz selam od vaseg Ljiljana Pošteno, uživaj i sve najbolje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2011, 14:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa definitivno postaje sve bezobrazniji, i to ne kao odgovor na provokaciju, nego redovno prvi započinje sukobe. Predmnijevam da se ugodnom druženju, koje traje već 2 godine, bliži kraj. Evo ovako da ugodimo svima,a posto i nema ovdje onih koje ja cijenim,nema Caporegimea,nema Oldice,nema Inkvizitora nece propasti svijet ni bez mene,mada ima krasnih ljudi ovdje poput Junuza ,Bumbara,Markana koje ovim putem i pozdravljam,a poshto ja ne pravim od usta guzicu i nisam smrad necu vam vise ovdje smetati,ja nisam mudroser moj rjechnik je takav kakav je i to je to...mahsuz selam od vaseg Ljiljana Vozdra brate..
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 ruj 2011, 09:03 |
|
|
Zašto je moj post od sinoć na temi o Mostaru izbrisan? Koje od forumskih pravila je bilo prekršeno? pp na koji nema odgovora.(Robbie Mo). Bio bi red kao vašem korisniku odgovoriti. Možda prođe ovako!?
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 ruj 2011, 07:49 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Mnogi otišli, a mnogi i došli, kao ja npr, i unijeli pomutnju na forumu
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 12:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Koji je smisao trajnog baniranja ovdje? Cemu ban, kad se osoba moze komotno klonirati i nastaviti i dalje diskusiju (trollati) na ocigled svih, iako je svima jasno da je to klon baniranog? Mislim da to prvo nije u redu prema forumasima, jer ispade da bacis vrijeme i zivce na pisanje da bi na kraju sve zasrao neki klon u svojoj 1029394. reinkarnaciji. Sto ga se odmah ne skine, a ne cekati da opet ukaki temu kao i bezbroj puta do sad???
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 14:03 |
|
|
Ko se klonira(o)?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 14:12 |
|
|
Zaboravio sam napisati.... Pa onaj "Bosnjo", poznat kao i Postar... eno ga doli operira pod nazivom "Mudonja".
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 14:15 |
|
|
Aztec je napisao/la: Zaboravio sam napisati.... Pa onaj "Bosnjo", poznata kao i Postar... eno ga doli operira pod nazivom "Mudonja". To je u domeni špekulacije ako se ne podudaraju IP brojevi, nema "smoking gun". A uostalom uživam kada se netko klonira, dopustiš im da se malo razmašu i utroše dragocjeno vrijeme, a onda im izbrišeš i profil i sa njim svaki post. Uživam u e-mailovima koji onda pristižu na adresu portala gdje se osjeti kako dotična kreatura škrguće zubima i proklinje sudbinu.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 14:39 |
|
|
Aha.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2011, 18:13 |
|
|
advokata angazirao Faruka ******. Iskaz koji je njemu dao, ****** je proslijedio Antiteroristickom timu OHR-a, Antikorupcionom timu OHR-a, americkom ambasadoru u BiH i td., stiteci tako svog branjenika. "Dva sata nakon razgovora sa Garaplijom nisam mogao sebi doci. Mada sam jos ranije cuo za "Seve", dok sam ga slusao krv mi se ledila u zilama", kaze ******, i nastavlja: "Kada sam 1994. naceo tu temu, Latic mi je replicirao u "Ljiljanu" recenicom kako se po ****** ludom mozgu motaju nekakve seve i da ne treba da ih se bojim".
modeatori... čovjeku ste cenzurirali prezime...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2011, 18:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BaHlijagić je imao tu nesreću da je rođen u BiH. Pa ga svi forumi automatski režu. Da se prezivao Ustašić ne bi ga rezali na sarajevo-x. Oni fašisti vole etiketirati narod tom riječi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 stu 2011, 02:13 |
|
|
Drugovi, ode moderatura u pm do kraja. Vrijeme je za reaktivaciju kod bivšeg susjeda Željka.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 stu 2011, 17:25 |
|
|
Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 stu 2011, 17:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Aztec je napisao/la: Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari. Slažem se. Trolove (mudonja, Bosnensis, Nebula itd.) odstraniti i blokirati, a baciti oko i na šeherzadu, Irmu i slične i prikladno ih sve skupa sankcionirati na neki način.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 14:04 |
|
|
A vi bi etničke čiste torove, ha drugari? :)
Ne može tako, ovo je mjesto gdje se njeguje sloboda (do)govora. Osim toga, morate povjerovati cijenjenim (i mudrim) moderatorima da za sve postoji valjan razlog, i da je sve unaprijed osmišljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 15:24 |
|
|
Ne bismo mi ciste torove, ima Muslimana koji pisu razumno iako se ne slazem s njima, a Srbe da i ne spominjem. Al ima par forumasa s kojim nas silujete u mozak a zbog te neke nazovi liberalnosti i slobode. Al ja vam kazem fina je granica izmedju tog i obicne budale.
Naravno da ljudima smeta kad pisu na temi koji sat, trose vrijeme i onda dodje neki majmun s kartama koji je 100 puta baniran, a i opet ce biti, al ce prije tog unistiti temu i sve sto su ljudi pisali itd... Onda ima par osoba koje cisto recikliraju i provociraju.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 19:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A vi bi etničke čiste torove, ha drugari? :)
Ne može tako, ovo je mjesto gdje se njeguje sloboda (do)govora. Osim toga, morate povjerovati cijenjenim (i mudrim) moderatorima da za sve postoji valjan razlog, i da je sve unaprijed osmišljeno. Ova rečenica mi je veoma interesantna. Nadam se da se šališ.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 02:00 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Aztec je napisao/la: Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari. Slažem se. Trolove (mudonja, Bosnensis, Nebula itd.) odstraniti i blokirati, a baciti oko i na šeherzadu, Irmu i slične i prikladno ih sve skupa sankcionirati na neki način. Pa ruku na srce, nisu oni jedini trolovi u višegodišnjoj istoriji ovog foruma :) I ne bi bilo pravedno da se na njima kola slome.. Mene generalno izluđuju prešarene upadice, slike, pesme i karte u vidu provokacije, bez ikakvog smisla..ali Bože moj...po meni je forum odavno zakazao sa upozorenjima i banovima za govor mržnje, uvrede, primitivnost forumaša-chatera i sl., pa mi u poređenju sa tim ovi sa bar jasnim stavom i normalnom, kulturnom pričom (dobar primer je Bosnensis) izgledaju sasvim ok. Iskrenije, ako ništa drugo, a forum je valjda tu da se stavovi, civilizovano sučeljavaju.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 09:13 |
|
|
Taj Bosniens je jedan od najvecih trollova. A to ce ti reci svako ko je s njim razmjenio par postova. Pricu u smislu "je kulturan" ne prihvacam, a osobito ne od osobe koja moze hladne glave gledati na situaciju u tzv. BiH. Po meni je manjak kulture upravo sto taj radi. A to sto radi je da svojim ponasanjem (a to nije slucajno, to sam se uvjerio) izazove reakciju forumasa neprihvacanjem argumenata, preskakanjem postova kad vise nema gdje (pa udri po istom), laganjem, sad jedno - sad drugo, pa nakon diskusije i argumenata, opet udri staru pricu kao da nista nije receno, bahacenje itd.... Mislim da nije trollanje kad neko psuje ili vrijedja (to je upravo psovanje ili vrijedanje), trollanje je upravo sto radi taj lik na razne nacine (neki spomenuti).
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 12:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skoro svi Bošnjaci ovdje su bez č ć š ž đ. Sve nešto po Skandinnaviji prosipa "cjelovita BiH" fazone. A narod im u Sarajevu doslovce gladuje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|