|
|
Stranica: 135/330.
|
[ 8247 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:12 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zato jer je jugosrpsko kopile ... A to smiješ biti samo ti i ne trpiš konkurenciju? Svaka ti čast, davno si dotakao dno, a sad si još malo dublje zagrebao. Ti i zriki dva brata blizanca. Pročetnički izrod koji uzurpira medijski prostor Hrvatima. Pljuc.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
BiH nije Hrvatska. Tu žive Srbi koji čine 35% naroda i drže 50% države. Ako vam se ne sviđa ta činjenica priključite se meni u propagiranju raspada te države i odvajanja od četnika.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Jebe mi se za Srbe i za Muslimane i za postotke. Stvar je u tome da ova žgadija etnički i ideološki "čiste" svoje forume. Kad na njima ostanu sa 2-3 istomišljenika, dosađuju se onda idu i sline za Srbima i Muslimanima drugdje (npr ovdje), umjesto da uživaju u svojim ideološko čistim forumima.
Žele se riješiti i Srba i Muslimana, a ne mogu bez njih (valjda jer su raja u svakodnevnici - Žgadi je to već priznala).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:19 |
|
|
KiM je napisao/la: novem je napisao/la: Već duže vremena ovdje se zadojenim četnicima pruža previše prostora, dozvoljavaju uvrede itd. Mislim da bi se moderacija s ovim trebala ozbiljno da pozabavi i krene u sankcioniranje.
Sloboda govora, da, pa i žustra rasprava. Međutim nekolicina njih, prelazi sve granice. Zbir pokazivač cinkara. Nekolegijalan bez empatije i krscanske samilosti i praštanja. Starovjerac pogan. Još zaobilazi istinu i bezočno izvrće činjenice. Koje ga brutalno demistificiraju i demantiraju. Svaki zverka pokaže svoj trag. @ Četnik ti imaš posebno osebujni stil izrazavanja i kućnog odgoja . Koji jja ne mogu upratiti niti ispratiti. Previše je retro i suviše pase. Ako me kuzis što želim ti rec.  treba ti samo još bijelu košulju navući.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8103 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: kiler je napisao/la: Zbog kojeg posta je Tovar permabaniran? Zbog bilo kojeg. cetnicke ulizice u administraciji ne toleriraju Hrvate. samo jugovice i slicne izrode. Pa vidis tko je ostao na forumu. poskok bojna glumi multi-kulti. dabogda vam Bošnjo bio gradonacelniksorry kileru.  to mene nimalo ne pogađa jer će kod nas,kako je počelo Ljubo Bešlić (HDZ BiH) biti doživotni gradonačelnik,inšalah... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?! Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?! Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još?  Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu. Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine. I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu. Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još?  Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu. Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine. I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu. Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana. plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi. Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu.
Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine.
I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu.
Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana.
plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi. Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski. Što bi si plaćao kad se u sitne ure uvijek može kod tebe i kod matere ti gratis, profuknjačo podla. Idi i plati istraumatiziranom popu koji te ispovijeda jednu turu, sevap je, za horore koje sluša. Sram te bilo, sad se hvališ i kako si otjerala oženjene ljude s ovog općilišta. Tu barem budi bez brige, nisi kriva (još), nisu nigdje pobjegli, čujemo se redovno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:00 |
|
|
|
Za babicu, da se poubijaju 2 viteza, u dvoboju za "ljepoticu", to bi zeljela, bratska hrvatska krvca da padne, da bi se zadovoljila sujeta.
Jes, zatrakujes ovu dvojicu i nudis im se na pladnju, bezbozno, jos obiteljski ljudi...ne je po kanonima...
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Samo čekam da Sarajka Emt kao Atila bič božji uleti na temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi.
Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski.
Što bi si plaćao kad se u sitne ure uvijek može kod tebe i kod matere ti gratis, profuknjačo podla. Idi i plati istraumatiziranom popu koji te ispovijeda jednu turu, sevap je, za horore koje sluša. Sram te bilo, sad se hvališ i kako si otjerala oženjene ljude s ovog općilišta. Tu barem budi bez brige, nisi kriva (još), nisu nigdje pobjegli, čujemo se redovno. Mahalski čoek pa to ti je. ako nastaviš dalje grebati, završit ćeš u Kanadi, jado nedojebani. i što si postigao? dokazao si da si nula, kako sam davno rekla. A od mene ne bi dobio ni da suhim zlatom platiš, ja imam neke kriterije. ne brinem se ja za svoje pajdaše, prijateljima ne treba forum da bi bili u kontaktu. aludirala sam na cetnicki dernek koji ti predvodis. Tu mogu samo s tenkom "navratiti". Izrode mali frustrirani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:21 |
|
|
KiM je napisao/la: Za babicu, da se poubijaju 2 viteza, u dvoboju za "ljepoticu", to bi zeljela, bratska hrvatska krvca da padne, da bi se zadovoljila sujeta.
Jes, zatrakujes ovu dvojicu i nudis im se na pladnju, bezbozno, jos obiteljski ljudi...ne je po kanonima... nisu svi ljudi nedojebani i frustrirani ko vaš pajdo i vi. normalan svijet normalno komunicira bez obzira na bračni ili neki drugi status.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tu mogu samo s tenkom "navratiti". Možeš navratiti samo s vibratorom nabijenim u prdaru pa tako zujat okolo ko bumbar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Tu mogu samo s tenkom "navratiti". Možeš navratiti samo s vibratorom nabijenim u prdaru pa tako zujat okolo ko bumbar. E vidiš, da je bumbar tako bistar ko ti, on bi zaključio da o njemu govoriš. Kao što si ti bistro zaključio da bih ja navratila s tenkom. Ne ja, oni. Tupko. Ni čitati ne znaš. Što i ne čudi jer ti je glava u guzici a tamo je poprilično nebistro, rekla bih. Barem sudeći po zadnjim upisima kojima si nadmašio samog sebe. Nije za pohvalit se ali očito nisi za bolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:12 |
|
|
|
Ne znam je li potreban apdejt:
Gabi/ZGadi
Jednog dana joj se obrati Modriča Optima Zgabi, želiš li biti dio našeg tima?
Ne hvala, ne želim vaš probitak, Zegej u meni ima veliki dobitak
Skinu opanke pa obuče štikle Megalomanske misli u istom trenu nikle
Kad je u rodnom kraju, torba je Prada Uf, kako je mjerka ona Srpkinja Rada
Sluša Gabi Derventske lole, kad grakne Mara Ko budali šamar, legla bi joj domoljubna kara
No dok drugima sise mijese ko tijesto, Ona tipka svoj politički manifesto
Pravoga domoljuba teška je sudba I dan danas disat mu ne da UDBA
Druka za pravaše, ali i znanost voli Al Tepeš traži da šuti, rađa i moli
Kad god stigne Ministru udijeli packu A on zijevajući odbrusi, ajd u racku
Ministar poručuje, prčim ti Arape Papa moli, Gabi heklaj im čarape
Idol Merkel kaže, od danas Muhamed ti je brat Na taj ajet, na žalost ne smije se srat
Kraljica njena, Željka je Markić Kralj domoljuba pak krimos i narkić
Hrvatstvo mjeri mrženjem velike Juge I tetošenjem Muslimana, neprežaljene njene tuge
Kaže svima ona, mala Jugoslavija opstati mora Ko kaže ne, urazumit će ga HOS-ova NORA
Tim okuplja gud, veri gud tim Da sazna ko spava s kim
Gabi predvodit će noćne racije Energično zaustavit guzne penetracije
Momče, ako imaš razvaljeno dupe Čekaju te optuženičke klupe
Vjeruj joj, svaki spermić je svet Drkanje je genocid, nazvala je pokret
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:19 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
I još s tvojim pederskom glasom u stilu prepubertalnog dječaka iz bečkog hora, vrhunski.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:20 |
|
|
|
Touche, ali za to je zaslužan sarajevski naglasak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:24 |
|
|
Amiđa je napisao/la: I još s tvojim pederskom glasom u stilu prepubertalnog dječaka iz bečkog hora, vrhunski. + fiksacija na analne otvore... samo ti se kaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:35 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ne može bez Bošnjaka i muslimana. Džaba.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 15:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Amiđa je napisao/la: I još s tvojim pederskom glasom u stilu prepubertalnog dječaka iz bečkog hora, vrhunski. + fiksacija na analne otvore... samo ti se kaže. Ejs, samo jedna osoba od nas dvoje ide na prosvjede o maternicama i za zakone o instaliranju čmar-inspektora u RH. Meni tuđe jajne stanice i tuđi dlakavi čmarovi nisu uopće fascinantni, koliko vama konzervama, ili kako se već definirate. Baš si onaj najplitkiji živući stereotip frustrirane babetine koja svoje životne promašaje iskaljuje na drugima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 16:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: + fiksacija na analne otvore... samo ti se kaže.
Ejs, samo jedna osoba od nas dvoje ide na prosvjede o maternicama i za zakone o instaliranju čmar-inspektora u RH. Meni tuđe jajne stanice i tuđi dlakavi čmarovi nisu uopće fascinantni, koliko vama konzervama, ili kako se već definirate. Baš si onaj najplitkiji živući stereotip frustrirane babetine koja svoje životne promašaje iskaljuje na drugima. jao, jao, što smo ljuti. nemaš razloga. i pederi su ljudi. Gore je biti ljudska nula, četnički isprdak i primitivac. Ups, pa ti si sve nabrojano. 3/3 Baš nemaš sreće. to što si nastanjen u ormaru još ti ispadne vrlina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 19:56 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Ovakve izlive međusobne ljubavi nismo imali još otkada je Džunuz oterao Srbe sa foruma.
P. S. Gde je moja nagrada za milijunti post koju ste obećali? Roberte, tebi se obraćam.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 20:19 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ovakve izlive međusobne ljubavi nismo imali još otkada je Džunuz oterao Srbe sa foruma.
P. S. Gde je moja nagrada za milijunti post koju ste obećali? Roberte, tebi se obraćam. Nagrada ti je u oluku, kada kisa pada, stavi kofu i pokupi je. Jesil citao ep "Zenidba kralja...." kada prose devojku u latine, kakve smicalice su im podvaljivali.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|