|
|
Stranica: 136/330.
|
[ 8247 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 20:44 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Roberte, tebi se obraćam. A obraćate mu se kao kad se ljuta žena obraća mužu, gospodine Leeroy 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 20:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Roberte, tebi se obraćam. A obraćate mu se kao kad se ljuta žena obraća mužu, gospodine Leeroy  Kakav njuh, za nanjusiti gospodicnu. Svaka cast gosn. Don Huan.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 23:31 |
|
|
|
Ovo stvarno nema smisla.Kome se ne sviđa na forumu ne mora da dolazi.Nema potrebe za vređanjem.Pogotovu ne vređanjem vlasnika foruma.Idite ljudi kod integralista tamo nema Srba pa uživajte ako vam Srbi toliko smetaju.Većina vas ima tamo nalog.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 kol 2017, 07:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8162 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: P. S. Gde je moja nagrada za milijunti post koju ste obećali?
uhvati se za guzicu... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 kol 2017, 10:27 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Agathonikos je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Roberte, tebi se obraćam. A obraćate mu se kao kad se ljuta žena obraća mužu, gospodine Leeroy  
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 01:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi.
Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski.
Što bi si plaćao kad se u sitne ure uvijek može kod tebe i kod matere ti gratis, profuknjačo podla. Idi i plati istraumatiziranom popu koji te ispovijeda jednu turu, sevap je, za horore koje sluša. Sram te bilo, sad se hvališ i kako si otjerala oženjene ljude s ovog općilišta. Tu barem budi bez brige, nisi kriva (još), nisu nigdje pobjegli, čujemo se redovno. Jedan sekund,samo.Ako sam dobro razumeo,ja se izvinjavam.Markana nema na forumu zato što mu se ZGabrijela nabacivala i sad čovek ima problem pa zato izbegava da se pojavljuje? Jesam dobro shvatio?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 01:21 |
|
|
Ne ne ne ne ne Vidi..Zgabrijelaaa Bićeš ...platićeš za ovo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 01:23 |
|
|
|
Ja vidim nema ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 08:11 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Kačamak je napisao/la: Jedan sekund,samo.Ako sam dobro razumeo,ja se izvinjavam.Markana nema na forumu zato što mu se ZGabrijela nabacivala i sad čovek ima problem pa zato izbegava da se pojavljuje? Jesam dobro shvatio? ma ne da si dobro razumEo, odlično si sve povezao. kako i inače radiš.  samo ne znam koja vrsta droge trenutno djeluje u tvom sistemu. Markan i ja sjedimo na terasi moje Kavanice i smijemo se budalama* na forumu. i još me baraba nagovara da budem oštrija. *da, budale ste. inače zadnjih par stranica ne bi bilo. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 10:17 |
|
|
|
Treba li vatrogasni aparat za ugasiti motoru uspaljenicu. Još mlad muž obiteljski . Vjeran kristu. KUGUARKO.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 10:34 |
|
|
KiM je napisao/la: Treba li vatrogasni aparat za ugasiti motoru uspaljenicu. Još mlad muž obiteljski . Vjeran kristu. KUGUARKO. Ne sjećam se da smo skupa ovce čuvali i da sam ti dozvolio da me spominješ u takvom kontekstu, makar i virtualnom, jer u stvarnom bi već bio u nesvijesti nakon takvih bljuvotina....Ajd malo odmori i ti, 7 dana...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 10:35 |
|
|
|
Znaci Ministry je nazvao Zgabrijelu Zagorjela, a ona njemu na to "Jugovicu" i razvila se ovakva svadja, ali to donekle i necudi jer sve dobre fore su smjesne dokle ne dirnu u zicu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 11:28 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Znaci Ministry je nazvao Zgabrijelu Zagorjela, a ona njemu na to "Jugovicu" i razvila se ovakva svadja, ali to donekle i necudi jer sve dobre fore su smjesne dokle ne dirnu u zicu :) u jednoj rečenici sam zagorjela, u drugoj radodajka. ne može se dogovoriti sam sa sobom. hmmmmm, ima li naziv za tu boljku? mislim da ima.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 11:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Znaci Ministry je nazvao Zgabrijelu Zagorjela, a ona njemu na to "Jugovicu" i razvila se ovakva svadja, ali to donekle i necudi jer sve dobre fore su smjesne dokle ne dirnu u zicu :) u jednoj rečenici sam zagorjela, u drugoj radodajka. ne može se dogovoriti sam sa sobom. hmmmmm , ima li naziv za tu boljku? mislim da ima. Nimfomanka ? Da nije to? :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 11:43 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
u jednoj rečenici sam zagorjela, u drugoj radodajka. ne može se dogovoriti sam sa sobom. hmmmmm, ima li naziv za tu boljku? mislim da ima.
Nimfomanka ? Da nije to? :) i ti kopčaš k'o prosječan forumaš ovdje. slabo do nikako. naziv za osobe u čijoj glavi stanuje više suprotstavljenih "osoba". ja sam zdrava i psihički i fizički, fala na pitanju. imam i papir.  vidim da vlada poprilično zanimanje za moj privatni život, ali ni s boljima od vas ne pričam o njemu, pa se neću ni ovdje ispovijedati. tak da slobodno šibajte "komplimente" i dalje. sve mi se čini da ćete se provesti k'o k&k danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 15:39 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Kačamak je napisao/la: Мене је ово коштало две недеље али ти немаш петље јер си... пизда  Mene je onaj kreten peder30 banovao dve nedelje jer sam obamu nazvao crnim majmunom lololol majmun je majmun pa bio beo, crn, žut itd....  A da ne pominjem da mi je lupao ban svaki put kad aušvic i nemce spomenem u istoj rečenici lolololollololo  i na kraju me banovao mesec dana jer sam ono kopile bilderberško - soroševsko helmuta kola nazvao hitlerjugendovcem  Citat: Kohl was sworn into the Hitler Youth by leader Artur Axmann at Berchtesgaden, just days before the end of the war, as membership was mandatory for all boys of his age. Evo da ga sada lepo pitam, jesi li mu bio na sahrani ološu ??? jesi li mu polizao sanduk, ako nisi, odjebi od mene smradino Biće nemačka kalifat za par godina, a ti i dalje roni suze za hitler jugendovskim psetom lolololollol  kad bi ova nemačka govna znala koliko ih je dotični zadužio, razneli bi mu grob bombama, ali jebiga, budale ko budale dok im ne dogori do anusa, neće se opametiti  do kraja će oni zvati opet Ruse da ih oslobode od vlastite gluposti 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 15:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Doviđenja, nema popravnog više.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sivi vuk
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 kol 2017, 23:46 |
|
|
|
Tri Srbina za jedan dan.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 kol 2017, 00:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Mogli ste makar malo sačekati da prođe tjedan o godišnjica Oluje.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 kol 2017, 10:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8162 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
sivi vuk je napisao/la: Tri Srbina za jedan dan. jbg,to je broj po kojem su oni poznati... mislim da im nije krivo što su banirani ako su trojica zajedno...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 kol 2017, 08:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 kol 2017, 20:57 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Tri Srbina za jedan dan. Zaboli briga tri Srbina što su banovani. Nego... čudno je što Ministar nije mogao da podnese toliko reči uvrede na račun gospon lidera30 a teret uvreda na svoj račun poneo je kao jastuk od paperja. Istina, uzvratio je brutalno, ogavno, primitivno i krajnje nedolično te nadmaši kraljicu prizemne konverzacije sarajkudevojku. Ako se ovde prelila čaša Bahamutovih nestašluka bože moj, čovek je samo nastavio u vašem maniru. Sramota za forum, sramota zbog kolega iz mod tima, sramota zbog članova a tebe, Ministre, ponajpre treba da bude sramota pa taman da je sve samo jeftin trik. BahamutNS, ima nade da ti Ministar vrati boju, vidi samo šta je napisao: Citat: Doviđenja, nema popravnog više.  Vozdrica! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 kol 2017, 05:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88242 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ovakve izlive međusobne ljubavi nismo imali još otkada je Džunuz oterao Srbe sa foruma.
P. S. Gde je moja nagrada za milijunti post koju ste obećali? Roberte, tebi se obraćam. U virtuali smo tako da i nagrada mora onda biti virtualna. Pa evo predloži si sam nagradu, a ja ću vidjeti koliko je ostvariva. Nagrada se ne smije odnositi na druge osobe, i mora biti razumna.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 kol 2017, 08:21 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Sa tim kriterikumima je nagrada prakticno nemoguca. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 kol 2017, 08:28 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Sa tim kriterikumima je nagrada prakticno nemoguca.  Bitcoin.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|