|
|
Stranica: 145/327.
|
[ 8165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 sij 2019, 19:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 sij 2019, 20:53 |
|
|
Kakav si neurotični kreten.Nemoj da vređaš.Nisam ja kriv.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 sij 2019, 19:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2019, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kačamak baniran na 30 dana zbog slanja uvredljivih i prijetećih PP čime je mislio zaobići moderaciju. Sljedeći je trajni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 sij 2019, 01:00 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Imate novog formaša ultra Booošnjooka007, postovi mu krajnije šovinisticki i fašisticki, od vrijedjanja naroda, vjere, bogomolja do zagovaranja islamisticke idelogije i opste nekulture u diskusijama, posto mu ne mogu prijaviti svih 38 postova na iskljucivo omiljenoj mu temi, bolje ovako da skrenem paznju na njega ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 sij 2019, 01:37 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Ne izmisljaj, ja to upakujem u celofan još svezem mašnicu i ubacim u ukrasnu kesicu i tako isporucim, nisam primitivan, zna se koga potkacim i kacim a koga ne, da je tako vidis na primjerima vlade, sarafine, seranade, mandare, hambasade i drugih, ili su smanjili svoje aktivnosti, ili ne pisu vise nikako ili su popili trajne banove, sve sa razlogom ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
1986
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 vel 2019, 00:31 |
|
|
Ovu 2 novih mudžahida što bi sve pokorili s onom tvornicom u Konjicu pod hitno na hlađenje.
Sumnjam da imaju više 16 godina. Pišu ko u komentarima na klixu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
hercegbo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 vel 2019, 22:27 |
|
![Offline Offline](https://hercegbosna.org/forum/styles/RedSilver3/imageset/hr/icon_user_offline.gif) |
Site Admin |
|
Od sada svaki vikend vizita na forumu.
- za vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, spolnoj i regionalnoj osnovi BAN - za negiranje, umanjivanje ili preuvelicavanje ratnih zlocina BAN - za otvoreno radovanje "nestanku Hrvata" BAN - za trolanje i citiranje tudjeg trolanja i gore navedenih crtica 7 dana hladjenje - za politicku nekoreknost 7 dana hladjenja.
Imas li tko protiv? BAN
sve vazi i za podatke na vasem profilu , potpis, avatar, lokacija, zanimanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 vel 2019, 06:58 |
|
|
Protestni predlog moderaciji,
Ostavi ponekad likove da im se smejemo, pa nek je u pitanju i forumaš hrvatske nacionalnosti za kojeg imate iluziju da vam ruši reputaciju razumnih i korektnih forumaša, a u isto vreme iluzija da su većina forumaša hrvatske nacionalnosti razumni i korektni ljudi postojano stoji u vašim glavama. Ako je mogao na primer KiM da lupeta budalaštine godinama, pusti onda i BAN-a, da se smejemo malo njegovim glupostima. A ove razloge koje si naveo većina forumaša bar ponekad radi, doduše uvijenije, ali nemamo svi talenat da se izražavamo eufemizmima, pa bi se barem BAN-u trebalo progledati kroz prste, ako se već gleda kumu Beči, a razlog za taj dupli standard je samo tvoj ćef i ništa drugo. Taman sam saznao za haubice sa granatama od 300km i kiptim od želje da saznam o još nekim vojnim dostignućima u posedu Hrvatske Vojske, a ti mu lupio ban, nepravedan si i uskraćuješ nam zabavu, koja je jedan od glavnih razloga našeg učešća na ovom forumu.
A ako banuješ još jednu osobu koju neću imenovati, onda si stvarno jad i beda od čoveka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 vel 2019, 20:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7479 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
hercegbo je napisao/la: Od sada svaki vikend vizita na forumu.
- za vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, spolnoj i regionalnoj osnovi BAN - za negiranje, umanjivanje ili preuvelicavanje ratnih zlocina BAN - za otvoreno radovanje "nestanku Hrvata" BAN - za trolanje i citiranje tudjeg trolanja i gore navedenih crtica 7 dana hladjenje - za politicku nekoreknost 7 dana hladjenja.
Imas li tko protiv? BAN
sve vazi i za podatke na vasem profilu , potpis, avatar, lokacija, zanimanje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 vel 2019, 22:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
winklada
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 vel 2019, 23:45 |
|
|
Koliko se ceka na odobrenje posta? 2 godine?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 05:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77599 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
winklada je napisao/la: Koliko se ceka na odobrenje posta? 2 godine? Klonovima Analize/Serenade 1000 godina.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 05:03 |
|
|
Ja krenuo da kazem nesto si mi poznata, malo drska za pocetak kad uleti rob Kakva glupača ... ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
winklada
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 08:47 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ja krenuo da kazem nesto si mi poznata, malo drska za pocetak kad uleti rob Kakva glupača ... ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Strumf, pozdravio te Z.Mamic. Sve ti cestita po redu. Glupaca ili ne, za tebe teza iritacija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 11:00 |
|
|
Ne mogu sada oko tebe, tek sam ustao, pijem kafu, i ako ruzno vrijeme dan mi je krenuo odlicno, planiram skoknuti i do Jahorine pa u povratku uzeti domaćicu u Topliku, drago mi je da se registruješ iznova, malo da se šprdamo sa tobom, jer imas jako poglup stil iznosenja misli, svaki put isto, sto je vidljivo i iz aviona, a tek da ne znas sakriti svoje tragove, zbog toga svaki put i dobiješ šamarcinu i bivas najurena motikom, neka te još malo, cim mi bude malo dosadno posvetit cu ti pažnju ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
winklada
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 11:08 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ne mogu sada oko tebe, tek sam ustao, pijem kafu, i ako ruzno vrijeme dan mi je krenuo odlicno, planiram skoknuti i do Jahorine pa u povratku uzeti domaćicu u Topliku, drago mi je da se registruješ iznova, malo da se šprdamo sa tobom, jer imas jako poglup stil iznosenja misli, svaki put isto, sto je vidljivo i iz aviona, a tek da ne znas sakriti svoje tragove, zbog toga svaki put i dobiješ šamarcinu i bivas najurena motikom, neka te još malo, cim mi bude malo dosadno posvetit cu ti pažnju ... Sprdnja je ljepsa strana zivota, ali nemaju svi smisla za istu. A o ,,posveti paznje,,? Pa, laska mi, nije svako paznje vrijedan. Ugodan dan, iskreno!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 13:23 |
|
|
Ode wiklanda a ni rucak nije docekala ![sad :sad](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/sad.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 15:05 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
hercegbo je napisao/la: Od sada svaki vikend vizita na forumu.
Imas li tko protiv? BAN
sve vazi i za podatke na vasem profilu , potpis, avatar, lokacija, zanimanje. Sve to fino zvuci kada to tako srocis, ali onda bi trebalo banirati 90% forumasa. Ukljucujuci i dobar dio moderatora. BBC-a prvog.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2019, 18:22 |
|
|
Jeste digli forum i temu puštanjem dvojice mUja da prave haos nema šta, alal vam vjera ! ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2019, 00:28 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2019, 00:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Kaze gospodar trolova i trolovanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2019, 00:56 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ne izmisljaj, ja to upakujem u celofan još svezem mašnicu i ubacim u ukrasnu kesicu i tako isporucim, nisam primitivan, zna se koga potkacim i kacim a koga ne, da je tako vidis na primjerima vlade, sarafine, seranade, mandare, hambasade i drugih, ili su smanjili svoje aktivnosti, ili ne pisu vise nikako ili su popili trajne banove, sve sa razlogom ... Tako je. ![slika](https://i.postimg.cc/kgwcNtpF/IMG-20190203-235245.jpg) ![whistling :whistling](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/whistling.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2019, 10:14 |
|
|
Imas jako nisko samopouzdanje.
Nema potrebe da se razotkrivas. Znam da si ono jednom prilikom bio ti pod drugim nickom. Odaje te stil izrazavanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 16:42 |
|
|
Da se tema spamati i uništavati i sa vašim ne baš mudrim "5 strikes" limitom. Dajte se već jednom urazumite. Vidite i sami kad vas neko vuče za nos. Da se Dragan Čović ponaša kao vi nadležni za forum Hrvati bi bez gaća ostali već davno. post1161825.html#p1161825
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|