|
|
Stranica: 146/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lip 2016, 00:16 |
|
|
|
Kako će vas jebati Markan.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lip 2016, 16:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 50% me foruma poznaje.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 srp 2016, 23:17 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2012, 23:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
|
Moramo li mi uvijek na forumu imati bar jednog bezobraznog muslimana tipa forumaš @Obama? To radi neke kvote ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 14:00 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 15:32 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
zec je napisao/la: Moramo li mi uvijek na forumu imati bar jednog bezobraznog muslimana tipa forumaš @Obama? To radi neke kvote ili? Pa kako ne biti "bezobrazan" kada te raznorazni jebivjetri i srpski hrvatski vrijedaju, omalozavaju i prijete ti fizickim nestankom i zatiranjem?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 15:57 |
|
|
|
Ovo je virtuala, vi ste u reali najveci i nitko vam nis ne moze u vasoj graDZansko vehabijskom entitetu 4,5 kantona.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 16:01 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
KiM je napisao/la: Ovo je virtuala, vi ste u reali najveci i nitko vam nis ne moze u vasoj graDZansko vehabijskom entitetu 4,5 kantona. Tocno je da je FBiH vecinski bosnjacki entitet s 75% Bosnjaka. Vecinski bosnjacki kantoni su: Unsko-sanski kanton, Bosansko-podrinjski kanton, Sarajevski kanton, zenicko-dobojski kanton i tuzlanski kanton. Mjesani kantoni su: Srednjobosanski kanton i Hercegovacko-Neretvanski kanton. S tim sto srednjobosanski kanton ima bosnjacku vecinu, a hercegovacko-neretvanski kanton nekih 40%. Tu zivi gro Bosnjaka u FBiH. To je 7 kantona a ne 4,5. Dakle, 5 vecinskih i dva mjesana kantona od kojih u jednom Bosnjaci cine vecinu (SBK) a drugi u kojem Bosnjaci imaju vise nego solidan udio u stanovnistvu (HNK).
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 16:14 |
|
|
|
Onda je sredina relevantnija i broj 6 je kompromis. Popis kaze drugacije oko 72% vas + ostali sa Arapskim imenima cigici i drugi stranci.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 17:09 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
zec je napisao/la: Moramo li mi uvijek na forumu imati bar jednog bezobraznog muslimana tipa forumaš @Obama? To radi neke kvote ili? Izvini, ali ja nisam bezobrazni musliman nego dobri Bošnjanin - vaš forumski prijatelj Šalu na stranu. Ja sam bošnjački desničar otomanske orijentacije. Sa mnom ne možete mlatarati kao sa cvjećarima tipa Bistrik ili sa nekim naivnim Bošnjacima koji se izjašnjavaju kao Bosanci i furaju multietniĆarstvo i graDžanstvo s onom pričom "Jooooj ba, ja mrzim nacionaliste". S takvim možete mlatarati, ali sa mnom ne. Ja sam bošnjački pandam hrvatskim i srpskim forumašima slične političke desne ideologije na ovom forumu. Ako se sam mnom ne možete nositi u diskusijama možete me banovati ali to će biti vaš poraz. To bi bio pokazatelj vaše nemoći ,jer moji argumenti su jaki, moj intelekt superioran, a snagu crpim direktno iz Allahovog bića i ljubavi prema stambolskom sultanatu. Allah Uekber! Živio sultan Erdogan! Živjela Turska i živjela Bosna! Živio NATO i živio SAD!
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 17:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47299 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Vi ste dobri Švedšnjaci, naši muslimanski prijatelji s dalekog sjevera, nema zime.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 20:26 |
|
|
BarackObama je napisao/la: zec je napisao/la: Moramo li mi uvijek na forumu imati bar jednog bezobraznog muslimana tipa forumaš @Obama? To radi neke kvote ili? Izvini, ali ja nisam bezobrazni musliman nego dobri Bošnjanin - vaš forumski prijatelj Šalu na stranu. Ja sam bošnjački desničar otomanske orijentacije. Sa mnom ne možete mlatarati kao sa cvjećarima tipa Bistrik ili sa nekim naivnim Bošnjacima koji se izjašnjavaju kao Bosanci i furaju multietniĆarstvo i graDžanstvo s onom pričom "Jooooj ba, ja mrzim nacionaliste". S takvim možete mlatarati, ali sa mnom ne. Ja sam bošnjački pandam hrvatskim i srpskim forumašima slične političke desne ideologije na ovom forumu. Ako se sam mnom ne možete nositi u diskusijama možete me banovati ali to će biti vaš poraz. To bi bio pokazatelj vaše nemoći ,jer moji argumenti su jaki, moj intelekt superioran, a snagu crpim direktno iz Allahovog bića i ljubavi prema stambolskom sultanatu. Allah Uekber! Živio sultan Erdogan! Živjela Turska i živjela Bosna! Živio NATO i živio SAD! hAmidza je za tebe Никола Тесла a koriSSnik učitelj veronauke tako da u suštini najbolje bi bilo da svoje inelektualno lice opereš flašicom vode i uzdigneš gaće.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2016, 20:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
A ti si đikan vlaški neoprani, okupaj se zaudara cijeli forum. I ti ga misliš turiti a da se ne primijeti slatkorječiv si kao kad turski trgovac hoće da nešto proda. "Žena laže dok plače, trgovac ti laže sa osmijehom, niko krupno ko Turčin ne laže " Njegoš.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
protein
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 srp 2016, 22:20 |
|
|
|
Forum je malo-malo nedostupan, ne učitava se. Nije do mene, speedtest i pingtest mi daju izvrsne rezultate, preko 100 Mbit/s download speed i odlična veza. Osim toga što ga je nemoguće učitati, stalno me izbacuje pa se moram ponovno prijavljivati, unatoč tome što označim polje ostani prijavljen.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
| Vrh |
|
 |
|
protein
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 srp 2016, 18:29 |
|
|
|
Zašto je zaključana tema Kognitivni poremećaj liberala/ljevičara?
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 srp 2016, 20:08 |
|
|
Ministar ne zeli da kvarite ugled foruma 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 srp 2016, 12:54 |
|
|
|
Dokle ce se patoloskom bolesniku, psihopati, fasisti i mrzitelju, dopustati da siri svoj smrad, mrznju, netrpeljivost i netoleranciju. Trebate samo pogledati zadnjih par postova oko Svecke i oko lova i svakom normalnom ce biti jasno kakva je to gnjusoba, spodoba. Ni nick ne zelim da mu pomenem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 srp 2016, 14:24 |
|
|
|
Vidi cigandure sto tu sere dok onaj krivoslavni majmuncic Vüjadin likuje kako se Hrvati izseljavaju.
Hrk cigani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 srp 2016, 14:51 |
|
|
|
Okazao se bolesnik. Nije mogao izdrzati. Zov mrznje i fasizma je jaci od terapija. Nije lako biti u tudjini nitko i nista i od rodne grude protrean na baustel. Mesalica, kolica,skela. Dok se mrski "cigani" kupaju na Jadranu i deru mackice. Ljubomora, zavist stvara rak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 srp 2016, 14:57 |
|
|
|
Cigancino, ne seri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 srp 2016, 19:37 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vidi cigandure sto tu sere dok onaj krivoslavni majmuncic Vüjadin likuje kako se Hrvati izseljavaju.
Hrk cigani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 kol 2016, 16:22 |
|
|
|
Poceli smo se bacati upozorenjima. Decki za kaj sam ja dobio upozorenje. Nitkog nisam vrijedjao, nipodastavao , degradirao.
MoS je rekao da ce me suspendirati ako pominjem one stvari koje on ne voli. A ja ni to nisam spominjao.
Sto ste mi stavili privitak mog govora, kada tipnem nema nista. Znaci nervoza sa politicke razine se prenosi na forum.
Suspendira se ustavom sloboda govora, misli, izrazaja....lepo....trebate mi obrisati upozorenje jer ste me na 7 dana zigosali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 kol 2016, 16:29 |
|
|
KiM je napisao/la: Poceli smo se bacati upozorenjima. Decki za kaj sam ja dobio upozorenje. Nitkog nisam vrijedjao, nipodastavao , degradirao.
MoS je rekao da ce me suspendirati ako pominjem one stvari koje on ne voli. A ja ni to nisam spominjao.
Sto ste mi stavili privitak mog govora, kada tipnem nema nista. Znaci nervoza sa politicke razine se prenosi na forum.
Suspendira se ustavom sloboda govora, misli, izrazaja....lepo....trebate mi obrisati upozorenje jer ste me na 7 dana zigosali. Konstantno trolaš po forumu.Dođem da pročitam nešto na temi o BiH,a ono tamo tvoji spomenici...De se malo stabiliziraj...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 kol 2016, 16:55 |
|
|
Nikad se ne žalim niti ikad nekome želim BAN(pa čak i najvećoj lažovčini BBC-iju) , ali ovom malom jadniku Kim-u želim automaktsko šutiranje sa foruma prvenstveno jer je glup i glupo bezobrazan plus koljački nastrojen. Markane ako si još uvek Modović molio bih te najviše zarad intelektualne higijene da ostraniš Kim i slične njemu. Hvala. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 kol 2016, 23:19 |
|
|
|
Gle ovako.Možete da upozoravate,možete da banujete,jer u vašim je rukama moderacija što je prirodno jer je ovo vaš forum.Ali istinu ne možete da promenite.Možete da je obrišete,ovde.I to je sve. Ništa više. Još jednom. I ništa više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 kol 2016, 23:24 |
|
|
Citat: Najebi se svoje cetnicke, internet junacino.
Jebe se tebi sto meni pripada. Moje je, moja obitelj je stvarala sve sto imamo. Nece mi neki zadrigli cedo odredivat sta mogu imati i gdje mogu imati. P.S. nabijem ti hrvatsku trobojnicu u to tvoje srpsko parce. Slika stize kad budem na kompu.
P.P.S. ispricam se zbog rjecnika ali majmuni ne razumiju drukcije.
_________________ Kad čelik krene, gorit će nebo i zemlja. ~ Andrija Matijaš Pauk 1995.
Što ne sankcionišete ovakvo divljanje? Čime mislite da održite respekt prosečnog forumaša prema forumu i moderaciji?Upozorenjima i banom? Kad će te da sankcionišete puntara? Gospodo.Smešna priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|