|
|
Stranica: 146/327.
|
[ 8170 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 18:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Upravo sam 3 upozorenja podijelio za 3 slucaja pet postova za redom.
Mjera ima odredjenog efekta, a razmisljam o reformi i novom pravilu: Maksimalno 3 posta za redom ukoliko su napisana istoga dana, po mostarskoj (srednjoeuropskoj) vremenskoj zoni.
Time smanjujem granicu ka dolje, a pri tom necu stetiti ako netko odrzava temu zivom i svakih par dana postira nesto, takav nece biti kaznjen ni ako ima 10 postova za redom ako dolaze postupno, dan za dan. A ako ce netko cekati ponoc to je njegov gubitak vremena.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 18:34 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Apsolutno podrzavam, zna se ko radi i cini navedeno, da iz toga proizilazi neka diskusija pa i ajde, ali klasicni spam, meni je milo u kasne sate zateci forumaše sa kojima se moze voditi diskusija apsolutno oko svega, pogotovo kada cugnem, a buduci da sam na godišnjem i da cu narednih dana malo više cugnuti i vise nego podrzavam, dosade poput vlade i muslimanskih diverzanata mi je puna kapa, prvo jer nemaju šlifa a drugo dosadni su ...
U ime Srpsko Hrvatskog forumskog druzenja i pakta Dodik - Ćović, podrška !
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 18:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77606 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hebemti moram kosarkaska pravila o koracima na toj temi uvoditi i razradjivati ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 18:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Samo nemojte ZGabriel i Markana u kavani banirati. bumbar92 se za sad provlači ispod radara.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 21:25 |
|
|
Ta pravila su uvedena kao posebni režim samo za tu jednu temu koja je generirala preko 70% problema na forumu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 vel 2019, 21:31 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Robbie MO je napisao/la: Ta pravila su uvedena kao posebni režim samo za tu jednu temu koja je generirala preko 70% problema na forumu. ![slika](http://dowling.mpls.k12.mn.us/uploads/zr-size_of_the_problem.png)
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
suverenist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 vel 2019, 15:35 |
|
|
Ne dobijam odgovor na tehničkoj podršci pa da probam ovdje - koja je procedura za promjenu nicka? Ili da jednostavno otvorim novi?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nema veze
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 vel 2019, 17:18 |
|
|
a zašto biste mijenjali? lijepi ste takvi kakvi jeste.....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
suverenist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 vel 2019, 18:23 |
|
|
nema veze je napisao/la: a zašto biste mijenjali? lijepi ste takvi kakvi jeste..... Ma svakakvi bolidi su počeli zlorabit termin suverenizma pa rekoh da se distanciram. Isfurano je jednostavno... Man In Black, hvala, budem otvorio novi jednostavno!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 00:44 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Jel sivi vuk trajno baniran? Ja sam mu prijavio barem 5-6 postova.... Neke stvari stvarno prelaze granicu, ja sam isto protiv Muslimana i za dogovor Hrvata i Srba u BIH, i ja mislim da je rat moguć, nije me smetalo ni što ima Mladića na avataru, ali njegovo stalno spominjanje noževa, komadanja ljudi, čišćenja i sličnog je degutantno. Čak ni one dvije gazije na temi o eventualnom ratu u BIH nisu došle ni blizu takvom rječniku. Da se razumijemo, prijavio bih takve postove forumaša bilo koje vjere/nacionalnosti prema bilo kome.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 13:19 |
|
|
suverenist je napisao/la: nema veze je napisao/la: a zašto biste mijenjali? lijepi ste takvi kakvi jeste..... Ma svakakvi bolidi su počeli zlorabit termin suverenizma pa rekoh da se distanciram. Isfurano je jednostavno... Man In Black, hvala, budem otvorio novi jednostavno! Obavieštavam cienjeno obćinstvo da sam promienio nick. :) Suverenist
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 20:29 |
|
|
Napisi u potpisu tu informaciju, dok se "brend" prenosi. Ili slijedecih 200 postova potpisuj ispod kao "Suverenist". ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 20:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60332 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Napisi u potpisu tu informaciju, dok se "brend" prenosi. Forumaše bez avatara ne doživljavam, nemam nikakav stav o njima, ne znam ništa, taj nick suverenist nema nikakvo značenje iako ne sumnjam da smo se dopisivali.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 21:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Napisi u potpisu tu informaciju, dok se "brend" prenosi. Ili slijedecih 200 postova potpisuj ispod kao "Suverenist". ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Vidiš, to mi nije palo na pamet. Budem sada...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hara
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 vel 2019, 21:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Napisi u potpisu tu informaciju, dok se "brend" prenosi. Forumaše bez avatara ne doživljavam, nemam nikakav stav o njima, ne znam ništa, taj nick suverenist nema nikakvo značenje iako ne sumnjam da smo se dopisivali. Dvojim između Bobana i Šuška. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 vel 2019, 10:19 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Robbie MO je napisao/la: Napisi u potpisu tu informaciju, dok se "brend" prenosi. Ili slijedecih 1.000.000 postova potpisuj ispod kao "Suverenist". ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![yes :yes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/yes.gif)
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 vel 2019, 20:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 vel 2019, 22:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7479 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ili sljedećih milijun postova traži nagradu za milijunti post po redu na forumu... ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 vel 2019, 21:50 |
|
|
Ponudjeno mu je da sam smisli izvedivu i primjerenu nagradu. Ignorirao ponudu (pretesko i prelijeno mu bilo smisliti - valjda je htio da ja trosim svoje vrijeme). Istekao rok.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 vel 2019, 21:52 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Robbie MO je napisao/la: Ponudjeno mu je da sam smisli izvedivu i primjerenu nagradu. Ignorirao ponudu (pretesko i prelijeno mu bilo smisliti - valjda je htio da ja trosim svoje vrijeme). Istekao rok. Klevećeš, ko po običaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 vel 2019, 21:53 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ponudjeno mu je da sam smisli izvedivu i primjerenu nagradu. Ignorirao ponudu (pretesko i prelijeno mu bilo smisliti - valjda je htio da ja trosim svoje vrijeme). Istekao rok. Klevećeš, ko po običaju. Dokaži da klevecem u ovom slucaju i dokaži da "klevecem po obicaju". To su ti dva odvojena predmeta. Kleveta je optuziti me da klevecem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 vel 2019, 22:03 |
|
|
chat/mala-pomo-t15842.htmlEvo, samo se ti praviš Englez. I čuj, vremenski limit istekao, kao da je nekada rečeno da isti postoji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sorosh
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 vel 2019, 00:46 |
|
|
Zar ovo jos nije rijeseno??! Issatiboga pa prije ce Dayton II nego Leeroy dobije nagradu
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=DEdGlJj0lzM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0PMGlwioTpjOOXJ-rp5PUQ7wPsNsXnMw5e_xx0gn5i_X8kacNwK67Pu7g
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 vel 2019, 01:02 |
|
|
Nije moj Soroše, obraz-đon što se kaže.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 vel 2019, 12:40 |
|
|
Šta je Robi, ćutimo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|