|
|
Stranica: 179/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 14:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slični se pronalaze. Dok nije internet zavladao, smatrao sam sebe čudakom. Kasnije kad sam otkrio Myers & Briggs test i shvatio da nisam nenormalan nego samo rijedak. O nekim temama jednostavno nemam s kim razgovarati u "stvarnom" životu. Recimo na Klix forumu, kad su prije bile ankete o izborima, uvijek nadmoćno pobijedi SDP. No ipak, prosjek foruma je različit od prosjeka društva. Da me pogrešno ne shvatiš.. Ja ne mislim da si ti "manje pametan " (da te ne persiram). Također ne mislim ni 70% forumaša da je glupo. Uključujući one od prije ljude koji su pisali. Jedan SDB, Zadar, Mrsho, Dudu, Bobo...Svaki poseban za sebe. Samo hoću reći da tvoj IQ nije sličan Robbijevom. S druge strane opet, ti si emltivno i socijalno prilagodljiviji 100 puta od njega. Što je također plus. I to veliki. Da ti ne radim psihološki profil. A ni njemu. IQ je precijenjen. Prije sam i ja mislio da je bolje ako je veći. Ali problem je da otežava komunikaciju. Ako ideš na IQ 160 onda imaš velilki problem komuniciranja sa većinom ljudi. Stvar je u tome da ne možeš razgovarati sa prosječnom osobom IQ 100 i to je hendikep. Zato sam si smanjio IQ na 130 kao optimalan  . To još uvijek omogućava normalno upravljanje prosječnim ljudima IQ 100, ali ostavlja mogućnost stručne suradnje sa genijalcima IQ 150-160. 130, a možda i 125 je idealno za uspjeh.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 14:56 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
IQ 150/160 nije tako čest. Naprotiv!Tako da komunikaciju sa takvim ljudima možeš ostvariti, a možeš nikad u životu ni ne upoznati nikog takvog posebnog. Ljudi prosječnog IQ-a su u većini. I u svakodnevnom životu poželjno je ostvariti uspješnu komunikaciju s njima. Jer si okružen takvim. Ali ne mislim da je nužno spuštati svoj IQ da bi s takvim ljudima živio i sarađivao. Nužno je biti socijalno i emotivno otvoren. Sigurno nećeš biti čudak u očima prosječnih. Jedino zatvorenost i uzdizanje mogu dovesti do izoliranja. A u spuštanju (mentalnom) na malo iznadprosječnu ili prosječnu razinu ne vidim nikakvu svrhu. Niti mislim da to moguće?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 15:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Smara vas politika 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 15:39 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Smijes trolat dok te ne upozore 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2019, 16:30 |
|
|
|
Ok, sad mi je lakše.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2019, 13:44 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
|
Za šta upozerenje? tek sada vidim, valjda je uljudno da pošaljete pp. sa obrazloženjem kao i svaki put do sada
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 ruj 2019, 12:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
7 dnevni ban za lapo-lapo kada sljedeći put stavi generičnu sliku kao privitak a ne kao vanjski link.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 ruj 2019, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nemoj slike stavljati kao privitak (attachment u post), nego stisni ovo gore gdje piše "Img" i unutar toga ubaci vanjski link na sliku. Ovaj link staviš unutar Img tag https://rlv.zcache.ca/grb_herceg_bosne_ ... ml_540.jpgi dobiješ ovo: 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 ruj 2019, 13:54 |
|
|
|
Lijepa slika.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 ruj 2019, 19:55 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Držite se obećanja ... 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 ruj 2019, 13:49 |
|
|
|
Ne kontam za što se žališ?
Ignoriraju te?
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 ruj 2019, 14:06 |
|
|
|
Ajde @Svi, lijepo se pričajte sa curom.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 ruj 2019, 14:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne kontam za što se žališ?
Ignoriraju te? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 ruj 2019, 14:51 |
|
|
Boli moje ignorisanje i neodgovaranje na ove silne pp. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 15:24 |
|
|
|
Lažno predstavljanje, laganje, trolanje svake teme ... @Lapo-lapo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 16:25 |
|
|
Nađite se uživo pa imate izbor snošaja ili šore.  Ovak je već lagano zamorno, ili kako u pašaluku kažu smarate... He he
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 16:33 |
|
|
U dilemi sam, da li da 'ebem ili da bijem ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 ruj 2019, 18:09 |
|
|
DrMag je napisao/la: vidi pola brcko-pola sarajke U jednoj cjelini ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 18:46 |
|
|
Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 19:03 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila. Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva. Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 19:30 |
|
|
horus je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva. Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ. Ništa loše u tome da se dečko oseća Srbinom, gde god živeo. To je druga tema. Ja sam eto obratno od Srbina u Hrvatskoj. Više sam ljut na preblagu administraciju foruma, jer mu se dozvoljava da se za stolom ponaša kao razmaženo dete koje druge gađa hranom. Kad neko posegne za ovako nekulturnim vređanjem bilo čijih članova porodice, šut karta i IP block. Kakva upozorenja. Kraj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 20:32 |
|
|
buenos aires je napisao/la: horus je napisao/la: Kombinovanom se smiješ ili ga žališ, takva mu kletva.
Uostalom, koliko se god s njime sprdao, to je ništa prema onom što mu je dragi Bog napravio, em mu uzeo pamet, em ga stvoreći kao iskompleksiranog potomka srbina i jugoslavenke koji glumi četnika a živi U HRVATSKOJ.
Ništa loše u tome da se dečko oseća Srbinom, gde god živeo. To je druga tema. Ja sam eto obratno od Srbina u Hrvatskoj. Više sam ljut na preblagu administraciju foruma, jer mu se dozvoljava da se za stolom ponaša kao razmaženo dete koje druge gađa hranom. Kad neko posegne za ovako nekulturnim vređanjem bilo čijih članova porodice, šut karta i IP block. Kakva upozorenja. Kraj. Kombinovani nije Srbin, nego wanna be četnik. Intelektualni domet od jednog mikrona, upravo odgovara profilu prosječnog majmunolikog bradonje. Za razliku, vožd vojo šešelj zna bar bit zanimljiv sa svojim ludostima, ovaj naš kompleksaš dođe kao gluplja verzija paris hilton, ali dekintirana i kao nepoželjna mula kavonoša u tuđoj zemlji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 20:57 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Zašto ljudima sa ovakvom drskošću uopšte dozvoljavate da učestvuju u bilo kakvim disuskijama?! Na koji nivo komunikacije ih puštate da svedu temu ako nečiju majku porede sa domaćom životinjom? Stvarno mi niste jasni. Citat: Stalno vrtiš jednu istu foru vidi se da te Šefika okozila. Link ili prijava posta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 23:48 |
|
|
|
Šta sad?Obrišeš mi post.Zašto?Što ne obrišeš njegove postove gde me vređa? Tako zamišljaš komunikaciju i forum? Šta ima dalje da pričamo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 ruj 2019, 23:52 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Šta sad?Obrišeš mi post.Zašto?Što ne obrišeš njegove postove gde me vređa? Tako zamišljaš komunikaciju i forum? Šta ima dalje da pričamo. Gdje te vrijeđa? Kombinirani, što već te vrijeđa? Pa svi smo "kombinirani". Ne može se pisati kao što ti pišeš, okotila i sl. Btw, prijavi što ti ne paše.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|