|
|
Stranica: 302/332.
|
[ 8283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 kol 2023, 17:21 |
|
|
|
I time dokazao da su tačne.
U svakom slučaju ja treći nalog neću praviti ako mi i ovaj postane "onemogućen". Jedno je da smetam nekom pojedincu, u toj situaciji mogu da nastavim da učestvujem u diskusijama sa onima kojima ne smetam, ali ako vam kao administratorima/moderatorima grupno smetam, samo recite.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 kol 2023, 18:45 |
|
|
|
Ajde bola dosta paranoje. Ovom Bosnonosorogu je račun normalan. Nek ide forgot password opciju i riješen problem, nema potrebe za dramom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 kol 2023, 18:49 |
|
|
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 kol 2023, 18:58 |
|
|
Mozda izmedju Srbije i Hrvatske protok passworda i nicknameova ide sa smetnajama. Da moderacija to radi, valjda bii meni prvom to napravili, a ne da pustaju da se otvaraju teme na kojima se redjaju pljuvaci po mojoj licnosti. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 kol 2023, 20:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ajde bola dosta paranoje. Ovom Bosnonosorogu je račun normalan. Nek ide forgot password opciju i riješen problem, nema potrebe za dramom. Pretpostavljam da se dosta nas ovde bavi softverom. Dakle više korisnika prijavljuje isti problem, ne mogu da se uloguju u nalog sa koga su iznenada izlogovani i forumski softver im kaže da im je nalog nepostojeći. Ja svakako ne bih iz hira napustio Skeletor nalog sa hiljadama postova, a i on na oko deluje kao najnormalniji račun, nit je plav nit ima upozorenja. Osim mene i nosoroga ista stvar se desila i teranovi, Džoniju, grobaru, kinezu, verovatno i drugima za koje ne znam. Problem je dobro opisan, ja sam čak i dostavio step by step screenshotove. post1954374.html#p1954374E sad, tako nešto može da bude ili bug ili feature - ako je bug, to se rešava, posebno ako puno korisnika prijavljuje isti problem, a ako se ne rešava, pari da nije bug. Ako grešim i ipak jeste bug, izvinjavam se administraciji i apelujem na njih da problem reše.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nosorog2
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 00:35 |
|
|
Megatron je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde bola dosta paranoje. Ovom Bosnonosorogu je račun normalan. Nek ide forgot password opciju i riješen problem, nema potrebe za dramom. Pretpostavljam da se dosta nas ovde bavi softverom. Dakle više korisnika prijavljuje isti problem, ne mogu da se uloguju u nalog sa koga su iznenada izlogovani i forumski softver im kaže da im je nalog nepostojeći. Ja svakako ne bih iz hira napustio Skeletor nalog sa hiljadama postova, a i on na oko deluje kao najnormalniji račun, nit je plav nit ima upozorenja. Osim mene i nosoroga ista stvar se desila i teranovi, Džoniju, grobaru, kinezu, verovatno i drugima za koje ne znam. Problem je dobro opisan, ja sam čak i dostavio step by step screenshotove. post1954374.html#p1954374E sad, tako nešto može da bude ili bug ili feature - ako je bug, to se rešava, posebno ako puno korisnika prijavljuje isti problem, a ako se ne rešava, pari da nije bug. Ako grešim i ipak jeste bug, izvinjavam se administraciji i apelujem na njih da problem reše. potpuno isto ako uzmemo pretpostavku da stvarno nije niko banovao i da je sistemski problem, onda je 100% problem na relaciji HR - RS. HR očigledno ima specijalan bezbednosni režim prema uređajima sa srpskom IP adresom, da ne kažem blokadu srpskih IP adresa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Halal
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 10:28 |
|
|
|
Nije samo u Srb. nego i u Austriji - ocigledno. I to po vec drugi put...
Ni ja ne mogu da se ulogiram a zaporka (boze kako smijesna rijec) ista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Halal
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 12:16 |
|
|
|
Jel more ko rijesit ovo ili kaj da se dela? Neko vas ocigledno sabotira. Sumnjam da nisu mozda ukrajinski partizani, oni s nacistickim pedigreom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 13:07 |
|
|
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Halal
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 13:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eh da, kad bi se znala e-mail adresa. Ili da su babi muda.. No, moje skromno misljenje, mislim da je tehnicki problem koji je nastao s onom sigurnosnom opcijom koja je uvedena i koja je uopste usporila forum. Jer zasto bi nam to radili? Kao da nas ne mozete jednostavno banovati da vam je do toga? Retor. pitanje. E sad, jedino to il ono balkansko tipicno..da mu ga malo shuknem. To sam morao nauciti nakon provedenom puberteta van Balkana da je nekima dusha da ti ga malo shuknu pa sta god.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 13:49 |
|
|
|
I sad mi krivi što ti ne znaš vlastitu email adresu.
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Halal
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 13:50 |
|
|
|
Prosli put mi je Ministry of Sound poslao novu lozinku na pm. Znam da ne volis kad te se tjera da radis ali to ti je dva klika, mozda tri, ne znam tacno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 kol 2023, 13:58 |
|
|
|
Nemam ja tu opciju. Sačekajmo ministra.
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 17 kol 2023, 17:46 |
|
|
|
A gde je moj srbijanski Gvozdeni puk na forumu? Niste ih valjda sve blokirali?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 17 kol 2023, 17:51 |
|
|
|
Nismo. Možda su na godišnjem?
1524 of 2558 - 59.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2023, 15:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A gde je moj srbijanski Gvozdeni puk na forumu? Niste ih valjda sve blokirali? Razganjali ih austrougari 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 kol 2023, 15:19 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A gde je moj srbijanski Gvozdeni puk na forumu? Niste ih valjda sve blokirali? Razganjali ih austrougari  Blokiralo nam pristup .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 kol 2023, 09:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A gde je moj srbijanski Gvozdeni puk na forumu? Niste ih valjda sve blokirali? Radidu u Hrvatskoj ka sezonci. Moradu pazit šta pišedu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 kol 2023, 13:16 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Zašto je moj alter ego Pacifikator trajno blokiran? Nikada nismo pisali istovremeno niti ulazili u međusobne rasprave.
Nemogućnost Pacifikatora da piše dok je meni ista opcija dostupna dovodi do frustracija i negativno se odražava na mentalno zdravlje obojice.
Molim da se Pacifikatoru račun odblokira ili da se trajno blokiraju oba.
Također i KeyserS se bunio, ali se povukao u sebe ubrzo, no ne bez trajnih posljedica. Ako je moguće molim da se i njega omogući.
Hvala lijepo.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 kol 2023, 13:44 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A gde je moj srbijanski Gvozdeni puk na forumu? Niste ih valjda sve blokirali? Razganjali ih austrougari  Sabotaža....meni izlazi svaki Klik da kucnem u kvadratić da se verificiram. Austrougari u ovom slučaju mogu biti dječki iz Vražije bojne sa HB.org... Zato sam se bio i povukao na pol godine. Sada ću moguće i dulje. Stvarno što je to tako i jel to selektivno, prema 1 etničkoj grupi ili....?!!
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 kol 2023, 09:22 |
|
|
Vrijedjanje i dehumaniziranje Hrvata, post2104038.html#p2104038Tjeraj ovo sa foruma u PM odakle je i doslo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 kol 2023, 23:33 |
|
|
|
Zašto je teranova zapriječen? Asking for a friend ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 kol 2023, 09:16 |
|
|
|
Desilo se čudesno odblokiranje. Hvala na poruci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 kol 2023, 10:53 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Da...i meni 3 d je bilo tako ...dr Mag nas sabotira mimo znanja ravnateljstva i CEO...i ako smo dugo na općilištu, promoviramo suradnju, kulturu, civiliziranost.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 kol 2023, 14:57 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
K..M je napisao/la: Da...i meni 3 d je bilo tako ...dr Mag nas sabotira mimo znanja ravnateljstva i CEO...i ako smo dugo na općilištu, promoviramo suradnju, kulturu, civiliziranost. DrMag transformisao forum. Otjerao BBCa, novovrijeme i Agu, koji su zajedno imali 170.000+ postova. Sad da li je on, ili su iza toga vlasnici i akcionari općilišta, pa njemu samo dali da uradi prljavi posao, ne zna se.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|