|
|
Stranica: 303/330.
|
[ 8243 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 kol 2023, 12:19 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Legionnaire je napisao/la: K..M je napisao/la: Da...i meni 3 d je bilo tako ...dr Mag nas sabotira mimo znanja ravnateljstva i CEO...i ako smo dugo na općilištu, promoviramo suradnju, kulturu, civiliziranost. DrMag transformisao forum. Otjerao BBCa, novovrijeme i Agu, koji su zajedno imali 170.000+ postova. Sad da li je on, ili su iza toga vlasnici i akcionari općilišta, pa njemu samo dali da uradi prljavi posao, ne zna se. Otjerao srž, esenciju općilišta... Zato je ovo zamrlo i na nižoj je razini, no nekoć. Trampali ste neovosnost i pluralizam za totalitarizam i kontroliranano pisanje i strah od cenzuriranja i sankcioniranja. Novo ozračije širi se svemrežjem, što obara kvalitetu sugovornika i razinu dijaloga. Vratite nam naše laureate i VIP drugarčiće.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 kol 2023, 00:10 |
|
|
Zašto opet blokada teranove?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 kol 2023, 02:58 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Zašto opet blokada teranove? Hrobi, jesi li se ti to nama zaljubio?  Bas te briga, nikad nije kasno. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 kol 2023, 19:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 ruj 2023, 18:05 |
|
|
Ja necu da mu idem na temu, ali zalosno je sto je asocijalan tako. Onomad sam mislio da je to nekakav saljivdzija, s obzirom sta je pisao. Rekoh, ovde je dobro zezanje, aje da se i ja ukljucim. Al ne lezi vrazi, ispsova me covek kao da sam mu ne znam sta uradio. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 ruj 2023, 18:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja necu da mu idem na temu, ali zalosno je sto je asocijalan tako. Onomad sam mislio da je to nekakav saljivdzija, s obzirom sta je pisao. Rekoh, ovde je dobro zezanje, aje da se i ja ukljucim. Al ne lezi vrazi, ispsova me covek kao da sam mu ne znam sta uradio.  Sad i ti vidiš kolko je i za tebe i druge bolje kad se ne uključuješ. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 ruj 2023, 18:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja necu da mu idem na temu, ali zalosno je sto je asocijalan tako. Onomad sam mislio da je to nekakav saljivdzija, s obzirom sta je pisao. Rekoh, ovde je dobro zezanje, aje da se i ja ukljucim. Al ne lezi vrazi, ispsova me covek kao da sam mu ne znam sta uradio.  Sad i ti vidiš kolko je i za tebe i druge bolje kad se ne uključuješ.  Ima neki IQ censuz, valjda. Pa samo on, ti i Hercegoac imate pravo da tamo obitavate, ili je neka ljubav medju vama u pitanju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 ruj 2023, 18:49 |
|
|
Nemojte kvariti ovu lijepu temu.
Lapo, onda nemoj ići na njegovu temu, očigledno se ne znate kulturno razgovarati pa vas moram razdvojiti u različite klupe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 13:48 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7899 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 13:51 |
|
|
kiler je napisao/la: Izgleda u Poljskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:01 |
|
|
Zasto je banisan forumas Kep? Dok su oni koju su se daleko neprostojnije obracali njemu, ostali netaknuti?
I zasto su mu upisi izbrisani? Narocito oni koji briljantno objasnjavaju situaciju oko Tvrtka Kotromanica?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:26 |
|
|
horus je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa kako to moze?
VPN Objasnio si mi svaka ti cast... Ja kad bih znao sta ti je VNP bio bih direktor zeljezare u Niksic. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: horus je napisao/la: VPN
Objasnio si mi svaka ti cast... Ja kad bih znao sta ti je VNP bio bih direktor zeljezare u Niksic.  Aleksije, da ti jednostavno objasnim. Ne ide na forum direktno sa svog računala, nego indirektno preko drugih računala koja se nalaze u drugim zemljama. Na taj način može donekle sakriti svoju stvarnu lokaciju.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: horus je napisao/la: VPN
Objasnio si mi svaka ti cast... Ja kad bih znao sta ti je VNP bio bih direktor zeljezare u Niksic.  Šća je sveti Savo zabrani Google?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Objasnio si mi svaka ti cast... Ja kad bih znao sta ti je VNP bio bih direktor zeljezare u Niksic.  Aleksije, da ti jednostavno objasnim. Ne ide na forum direktno sa svog računala, nego indirektno preko drugih računala koja se nalaze u drugim zemljama. Na taj način može donekle sakriti svoju stvarnu lokaciju. I to je kaznjivo?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 16:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Aleksije, da ti jednostavno objasnim. Ne ide na forum direktno sa svog računala, nego indirektno preko drugih računala koja se nalaze u drugim zemljama. Na taj način može donekle sakriti svoju stvarnu lokaciju. I to je kaznjivo? To je kao kad vidiš čovjeka kako hoda pokrivenog lica. Recimo u fantomki. Možda nije ništa uradio, ali to obično rade kriminalci.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 17:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Klasika.I to je svojstveno muslimanima da se trude pisat ekavicom,ili hrvatskim da prikriju trag. Ajde ti, ne budi sisa celog zivota. Svaki Srbin koji kaze nesto protiv Hrvata je musliman za tebe.  Šta si sad ljut na dr.Maga,kad je banovo novovrijeme bio ti je dobar ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 19:21 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7899 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zasto je banisan forumas Kep? Dok su oni koju su se daleko neprostojnije obracali njemu, ostali netaknuti?
I zasto su mu upisi izbrisani? Narocito oni koji briljantno objasnjavaju situaciju oko Tvrtka Kotromanica? Zato jer se na ovom forumu ne mogu stavljati slike Mladića i Karadžića.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 19:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Objasnio si mi svaka ti cast... Ja kad bih znao sta ti je VNP bio bih direktor zeljezare u Niksic.  Aleksije, da ti jednostavno objasnim. Ne ide na forum direktno sa svog računala, nego indirektno preko drugih računala koja se nalaze u drugim zemljama. Na taj način može donekle sakriti svoju stvarnu lokaciju. Je li Tor zabranjen na forumu?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2023, 19:46 |
|
|
Aleksa koristi VNP, pa pita forumaše šta je to. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2023, 10:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jah... Nego, jesi li se odlucio sta oces? Nudim ti da te oslobodim vecine Srba osim par supaka koji bi bilo srecni zbog ukazane im milosti da ostanu na forumu sa kojeg su njegovi sunarodnici proterani? To ti pod šupkom podrazumijevaš sebe kad su novovrijeme protjerali s foruma,a ti osto sretan zbog ukazane milosti ? Ispravka, @novovrijeme nije otjeran. Naprotiv, njegov account je aktivan i njegovo odsustvo je isključivo njegova odluka. Ja se ne slažem s tom odlukom i mislim da je pogrešna, i da je pogrešno shvatio neke stvari, ali ostaje činjenica da je to njegov izbor a ne tjeranje.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2023, 10:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: To ti pod šupkom podrazumijevaš sebe kad su novovrijeme protjerali s foruma,a ti osto sretan zbog ukazane milosti ? Ispravka, @novovrijeme nije otjeran. Naprotiv, njegov account je aktivan i njegovo odsustvo je isključivo njegova odluka. Ja se ne slažem s tom odlukom i mislim da je pogrešna, i da je pogrešno shvatio neke stvari, ali ostaje činjenica da je to njegov izbor a ne tjeranje. Ok pogrešno sam se izrazio. Al ne mjenja činjenicu da je Aco tražio njegovo uklanjanje s foruma,a sad bi taj isti Aco pozivo Srbe da napuste forum,koji je prvo tražio banovanje Srba. Kakav on ima ugled kod Srba na forumu ?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2023, 15:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Grokni bobanovski klon Dutch01 neman
Trajni banovi. Ista sudbina očekuje sve istaknute rusko-ukrajinske jurišnike.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 ruj 2023, 08:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27350 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Grokni bobanovski klon Dutch01 neman
Trajni banovi. Ista sudbina očekuje sve istaknute rusko-ukrajinske jurišnike. Zašto Dutcha?? Da nije malo prestrogo?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 ruj 2023, 14:56 |
|
|
Zašto ljapo-ljapo?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|