|
|
Stranica: 309/382.
|
[ 9526 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kvaka je neumoran u proteziranju ovog idiota.
Ovim komentarom je majmunko Novovremenko nametnuo standard razgovora koji je los, i koji ne koristi ni diskusiji ni forumu. No taj komentar je ostavljen, a izbrisan je onaj koji je po istom standardu. Nisam ti ja ovaj put brisao, ali primijetio sam offtopic. Zar ne vidiš kako ti svi spominju isto? Nije tema o tebi i Novovrijeme i tko je kome spustio, nego o onom što kaže naslov teme. Apsolutno podrzavam. Jedino mi nije jasno zasto su njegovi upisi koji nemaju veze s temom ostavljeni? Kakve veze s temom ima to sto on voli Milorada, i sto je bitno da li onaj drugi voli Bosku, pa Novovremenko trazi informaciju o tome?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sikter, bestidni komunjarski lazljivce. Dokumentovano je linkovima ko je prvi poceo.  Sve radiš isto ko i kad je Karmelo bio na forumu.Isti muster ponašanja.Dokumentovano je jedino tvoje trolanje i svađalačke upadice. Sikter kretenu lazljivi. Sesa je sam priznao da je prvi poceo da me proziva, kao sto si ti priznao da si me, pojavivsi se niotkuda, poceo da provociras zbog mog cetnikovanja. Pa i sad si se posle nekoliko dana odsusatva pojavio da se bavis mnome. I ladno pricas da ja nesto pocinjem. Pa samo idiot kakav jesi to moze da tvrdi i samo idiot moze da ti poveruje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Eto kako ste vi Bosanci glupi. Kažeš za sebe da si Bosanac iako nisi sigiran da li je bolje biti Bosanac ili džukac. Jel i tebe dajdža pravio?  Kazem i za tebe da si Bosanac, a i dzukela; "mozda" ne znaci iskljucivo nesigurnost u nesto, nego i odsustvo volje za bavljenjem necim, pa se isto ostavlja bez zakljucka. Ima li ikakve sanse sa si skapirao ovu slozenu recenicu?  Pa dobro to ti mene vrijeđaš. Ali ja nikad za sebe ne bih rekao da sam Bosanac/džukela kao što ti kažeš za sebe. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:10 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sve radiš isto ko i kad je Karmelo bio na forumu.Isti muster ponašanja.Dokumentovano je jedino tvoje trolanje i svađalačke upadice. Sikter kretenu lazljivi. Sesa je sam priznao da je prvi poceo da me proziva, kao sto si ti priznao da si me, pojavivsi se niotkuda, poceo da provociras zbog mog cetnikovanja. Pa i sad si se posle nekoliko dana odsusatva pojavio da se bavis mnome. I ladno pricas da ja nesto pocinjem. Pa samo idiot kakav jesi to moze da tvrdi i samo idiot moze da ti poveruje.  Prestani vrijeđat i unormali se sirovino. Ne vrti se svijet oko tebe.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kazem i za tebe da si Bosanac, a i dzukela; "mozda" ne znaci iskljucivo nesigurnost u nesto, nego i odsustvo volje za bavljenjem necim, pa se isto ostavlja bez zakljucka. Ima li ikakve sanse sa si skapirao ovu slozenu recenicu?  Pa dobro to ti mene vrijeđaš. Ali ja nikad za sebe ne bih rekao da sam Bosanac/džukela kao što ti kažeš za sebe.  Ti si mozda Bosanac=dzukela, a ja o tome imamstav kao Seselj i Radovan! Nego, majmunko, jesi li cuo za Istocno- bosanski korpus VRS? Nazivas pripadnike VRS dzukelama, djukelo seljacka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Nedaj Bože da se srbi slože...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 stu 2022, 19:14 |
|
|
|
dobro je Aleksa, vrati se,... za pola sata briše se chat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 13:15 |
|
|
|
Zbog čega je obrisana tema o zapadnom degenerluku u Hrvatskoj?
Ako smije postojati tema o zapadnom ludilu a zapadu zašto ne bi bilo teme o zapadnom ludilu u hrvatskoj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 17:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90748 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Očekivano se pretvorila u govor mržnje i forumski nacisti i eugeničari poput Velebita i Istin su došli na svoje, pa je odletila, i opet će, slijedeći put možda i s njima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 18:28 |
|
|
|
“Naciste i eugnicare” ako takvih ima u sto sumnjam, mogli ste obrisati komentare a ne čitavu temu.
Smatram kako je tema potreba zato sto je vidljiv galopirajući trend “zapadizacije” Hrvatske.
To se tiče i same Herceg Bosne zato sto silnice koje promoviraju Identity politics i izmišljanje nepostojećih manjina razne vrste guše i skreću diskusiju o važnijim temama.
Zamislite sto bi se vama dogodilo da možemo dođe na vlast u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 18:56 |
|
|
Pitanja za Kvaksona, moderatora! Je li otvoreno neko takmicenje za najveceg supka medju moderatorima, pa zeliz da poneses titulu? Elem, ja dobijam upozorenje za ovo: aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Op op!  Pa pricamo o ovome satima na Shahidovoj temi, bukvo bosanska! Cemu sad posebna tema, na kojoj ni posten komentar nisi napisao? Ok, prihvatam obrazlozenje "Offtopic i bezrazložno počinjanje svađe."! Ali ako cemo pravo, i sama tema je glupost, pa i poruka koju je Novovremenko napisao je glupa. Tako da nisam mnogo pogresio. Ali poenta je u tome da se juce takodje desilo bezrazlozno zapocinjanje svadje koje je proslo bez ikakve sankcije! novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati su pomogli da se Bosnjaci posvadjaju sa OHR-om, sto je korisno za Srbe. Sad su na putu da Bosnjake posvadjaju sa natom, sto je takodje korisno za Srbe. No, prisustvo HV u BiH nije u srpskom interesu, i protiv toga se treba boriti. Usput, to znaci istovremeno znaci povecan broj nato vojnika, sto nije u srpskom interesu, jer se zeli sto vece udaljavanje BiH od nata. Eto prilike sa se udružimo sa vama Bosancima i istjeramo NATO iz BiH. Predsjedništvo im može otkazati prisustvo. Al vi Bosanci ste podanici i konvertiti što i ovom prilikom pokazujete. Baš mi je drago što će vas Hrvati poniziti. Mi smo poniženi još 1996. kad je NATO okupirao RS. Kako sam ja mogao na osnovu jucerasnje prakse da znam da je kaznjivo ovo sto sam uradio? Imas li ikakvo suvislo objasnjenje ili je objasnjenje jednostavno da podrzavate lika koji se cmarise vama Hrvatima? Novovremenka! Ne smeta vam sto samo pise gluposti, krevelji se i ponajvise sam inicira svadje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kako sam ja mogao na osnovu jucerasnje prakse da znam da je kaznjivo ovo sto sam uradio? Ne znam, nisam to jučer vidio. Trebao si prijaviti. Srećom sada znaš da se za offtopic i počinjanje osobnog vrijeđanja može dobiti upozorenje. aleksije radicevic je napisao/la: Imas li ikakvo suvislo objasnjenje ili je objasnjenje jednostavno da podrzavate lika koji se cmarise vama Hrvatima? Novovremenka! Ne smeta vam sto samo pise gluposti, krevelji se i ponajvise sam inicira svadje. Novovrijeme je jedna krasna osoba, duhovit i zabavan, stručan i upućen u teme. Svoje teze uvijek argumentirano obrazlaže i često ne uzvraća čak ni kad ga vrijeđaju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:03 |
|
|
|
Hoće li neko da smiri Bošnjaka007? Očekujem odgovor na prijavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kako sam ja mogao na osnovu jucerasnje prakse da znam da je kaznjivo ovo sto sam uradio? Ne znam, nisam to jučer vidio. Trebao si prijaviti. Srećom sada znaš da se za offtopic i počinjanje osobnog vrijeđanja može dobiti upozorenje. aleksije radicevic je napisao/la: Imas li ikakvo suvislo objasnjenje ili je objasnjenje jednostavno da podrzavate lika koji se cmarise vama Hrvatima? Novovremenka! Ne smeta vam sto samo pise gluposti, krevelji se i ponajvise sam inicira svadje. Novovrijeme je jedna krasna osoba, duhovit i zabavan, stručan i upućen u teme. Svoje teze uvijek argumentirano obrazlaže i često ne uzvraća čak ni kad ga vrijeđaju.  Evo, prijaljujem ti sada. Ili zlocin zastareva posle jednog dana. A ovu neistinu sto si ispad napisao o njemu. Kako da ti kazem, sramota je, trebalo bi da si ozbiljan covek. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:10 |
|
|
|
Novovrijeme je ranijim razgovorima dobio dojam kako ti ne smeta naziv Bosanac, tako da nije bilo namjerno vrijeđanje. Više nesporazum. Ako mu objasniš da ti ipak smeta taj naziv, onda sam siguran da ga više neće korstiti.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:16 |
|
|
Aleksa se razletio po temama ko Emir, Reuf i Jasmin po televijama nakon umetanja. Ne mogu ga ni upratiti gdje me sve trača. Nisam ti ja kriv što si se sjetio 2022. da glumiš Šemsu. I sad se ne možeš načuditi zašto Bosanci nisu više popularni. Ti Aco koliko si pametan Četnik, da si se rodio prije 100 godina, pobjegao bi sa Mustafom Bursulajdžićem u Blajburg. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Novovrijeme je ranijim razgovorima dobio dojam kako ti ne smeta naziv Bosanac, tako da nije bilo namjerno vrijeđanje. Više nesporazum. Ako mu objasniš da ti ipak smeta taj naziv, onda sam siguran da ga više neće korstiti. Ako pricamo o mogucnosti dolaska HV u BiH, kakve veze ima to da li meni smeta ili ne smeta naziv "Bosanac/bosanski"? Ako je dakle tema o HV u BiH, bavljenje time da li sam ja Bosanac je trolanje. A trolanje je kaznjivo ako se ne varam. A meni licno vredja sto me, ubacivanjem trolerskih upisa, ometa da razgovaram sa pristojnim svetom. A naziv "Bosanac/bosanski" mi nije uvredljiv. Pa, u VRS jedan korpus se zvao Istocno- bosanskim! Danas nam se mitropolija u BiH naziva "Dabro bosanska". Kako to moze da mi smeta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Novovrijeme je ranijim razgovorima dobio dojam kako ti ne smeta naziv Bosanac, tako da nije bilo namjerno vrijeđanje. Više nesporazum. Ako mu objasniš da ti ipak smeta taj naziv, onda sam siguran da ga više neće korstiti. Naravno. Ja nikad ljude koji se ne osjećaju Bosancima ne bih zvao Bosancima. Kao što ne bih ni npr. Grke zvao Bugarima. Samo najveći ološ Bosancima zove ljude koji se tako ne osjećaju i koji to nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aleksa se razletio po temama ko Emir, Reuf i Jasmin po televijama nakon umetanja. Ne mogu ga ni upratiti gdje me sve trača. Nisam ti ja kriv što si se sjetio 2022. da glumiš Šemsu. I sad se ne možeš načuditi zašto Bosanci nisu više popularni. Ti Aco koliko si pametan Četnik, da si se rodio prije 100 godina, pobjegao bi sa Mustafom Bursulajdžićem u Blajburg.  Ja necu tebi pakovati nesto sto ne stoji kao ti meni. Reci cu prostu istinu: Ti si jednostavno neobrazovan, i po pitanju izraza "bosanski" unutar srpske nacionalne ideje ne znas nista. A na zalost si bezobrazan, pa te je nemoguce nauciti icemu. Cuo si par puta Milorada, protumacio si to na svoj povrsan nacin, i shodno svojim zakljucima maltretiras sve oko sebe. Jedno vrlo ozbiljno pitanje! Sta mislis o stihovima iz Himne Svetom Savi: Bosna i Hercegovina, Svetog Save dedovina!Ili opet nemas vremena da se time bavis... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:47 |
|
|
Evo ga sad još i ljubomoran na mene zbog bule. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Evo ga sad još i ljubomoran na mene zbog bule.  Pa jesam. Tebe vise ostavlja na miru, nego mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 19:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Evo ga sad još i ljubomoran na mene zbog bule.  Pa jesam. Tebe vise ostavlja na miru, nego mene. Ko te tjerao da ašikuješ sa bulama i glumiš Bosanca? Eto ti sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 stu 2022, 20:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa jesam. Tebe vise ostavlja na miru, nego mene.
Ko te tjerao da ašikuješ sa bulama i glumiš Bosanca? Eto ti sad. Ona kaze da si ti fin prema njoj! Citat: Novovrijeme se zeza, nije nikada bio vulgaran i meni je to zezanje ok. A ja da sam los. I ko tu onda asikuje? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 stu 2022, 13:19 |
|
|
Protestvujem zbog sto Kvaka moralise... Naša Kvačica je napisao/la: Niži oblik morala sasvim sigurno. Skupina bez stida i obraza. ... I ne gleda brvno u svom oku prvo, a onda trun u tudjem oku! Ladno je izignorisao ovo: aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Novovrijeme je ranijim razgovorima dobio dojam kako ti ne smeta naziv Bosanac, tako da nije bilo namjerno vrijeđanje. Više nesporazum. Ako mu objasniš da ti ipak smeta taj naziv, onda sam siguran da ga više neće korstiti. Ako pricamo o mogucnosti dolaska HV u BiH, kakve veze ima to da li meni smeta ili ne smeta naziv "Bosanac/bosanski"? Ako je dakle tema o HV u BiH, bavljenje time da li sam ja Bosanac je trolanje. A trolanje je kaznjivo ako se ne varam. A meni licno vredja sto me, ubacivanjem trolerskih upisa, ometa da razgovaram sa pristojnim svetom. A naziv "Bosanac/bosanski" mi nije uvredljiv. Pa, u VRS jedan korpus se zvao Istocno- bosanskim! Danas nam se mitropolija u BiH naziva "Dabro bosanska". Kako to moze da mi smeta? A to je trebalo da mu pomogne da ne bude pristrasan moderator. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 stu 2022, 14:16 |
|
|
|
Ne možemo tako detaljno gledati. I njega zovu Janko, spominju Pariz i sl. pa što s tim. Nemoj biti preosjetljiv, nas ne zanimaju te američke gluposti "osjećam se uvrijeđeno".
Slobodno se osjećaj uvrijeđeno, to je tvoje pravo.
1632 of 2558 - 63.8%
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|