|
|
Stranica: 311/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 12:46 |
|
|
|
Strašno, pu pu pu, otresi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 12:59 |
|
|
|
Kvacice, je li smijem predloziti nesto inovativno za ovaj forum, nesto sto ce unaprijediti transparentnost i demokratiju uopsteno?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:01 |
|
|
|
Smiješ naravno predložiti.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:04 |
|
|
 ekstra sam ti nabacio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:07 |
|
|
|
Ozbiljno sad. To sam vidio na prvom forumu na kojem sam pisao EVER. Najveci politforum u BRD-u, Politikforum.de. Ne postoji vise. Hiljade clanova. Samo podforum "Balkanforum" je imao vise clanova od klix.foruma, o nama ovde da i ne govorim.
E sad, imali su temu na kojoj su moderatori objavljivali svoje sankcije, duzinu istih, kako i razlog. Cisto da se zna ko pije a ko placa.
Naravno, jest maaaalkice vise posla za vas, ali brate kad vec banujes nekog, to je sitnica otici na temu i to objaviti. Ovako sve djeluje kao iz sjene nekakve, kao da ovde djeluje istocnonjemacki STASI.
Profitirajte od iskustava nas, forumasa koji smo okusili evropske standarde i vrijednosti, budimo zajedno progresivniji i jaci! Uvedimo demokratiju.
Sta mislis?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:48 |
|
|
Haram je napisao/la: Ozbiljno sad. To sam vidio na prvom forumu na kojem sam pisao EVER. Najveci politforum u BRD-u, Politikforum.de. Ne postoji vise. Hiljade clanova. Samo podforum "Balkanforum" je imao vise clanova od klix.foruma, o nama ovde da i ne govorim.
E sad, imali su temu na kojoj su moderatori objavljivali svoje sankcije, duzinu istih, kako i razlog. Cisto da se zna ko pije a ko placa.
Naravno, jest maaaalkice vise posla za vas, ali brate kad vec banujes nekog, to je sitnica otici na temu i to objaviti. Ovako sve djeluje kao iz sjene nekakve, kao da ovde djeluje istocnonjemacki STASI.
Profitirajte od iskustava nas, forumasa koji smo okusili evropske standarde i vrijednosti, budimo zajedno progresivniji i jaci! Uvedimo demokratiju.
Sta mislis? Hercegbosanska UDBA te tuži, pa ti sudi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:49 |
|
|
|
Ne sviđa mi se taj dio gdje treba raditi.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne sviđa mi se taj dio gdje treba raditi. Komunizam, samokritika. Forumaš mora sam da spozna svoje greške.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:19 |
|
|
|
Druze Markane, unutar partije su dozvoljene rasprave i plenumi.
A ja nikad nisam rekao da je o ovoj kapitalistickoj, parlamentarnoj demokratiji, u koju se kunete i za koju ste krvi lili, sve lose.
Posto ju volite, nebi bilo potpuno nelogicno da joj se i priblizite u praksi.
Zar ne?
Kvacice, takodjer sam znao. Pomalo smo kao stari, bracni par, koji je proveo desetljeca skupa, pa tacno zna kad ce ko sta reci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne sviđa mi se taj dio gdje treba raditi. Komunizam, samokritika. Forumaš mora sam da spozna svoje greške. Haram bi samo radničku klasu cijedio do iznemoglosti. Ta neće predložiti godišnje odmore ili slobodne dane, nego uvijek više rada. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Komunizam, samokritika. Forumaš mora sam da spozna svoje greške. Haram bi samo radničku klasu cijedio do iznemoglosti. Ta neće predložiti godišnje odmore ili slobodne dane, nego uvijek više rada.  Da li ti je zena ikad rekla da joj "krv popi"? Ali iskreno sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:25 |
|
|
|
Rad je stvorio covjeka, a nerad gospodina, druze Kvacice. Ja sam za to da ti radis, ali sam i za to da se ne bojis gladi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:27 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Haram bi samo radničku klasu cijedio do iznemoglosti. Ta neće predložiti godišnje odmore ili slobodne dane, nego uvijek više rada.  Da li ti je zena ikad rekla da joj "krv popi"? Ali iskreno sad. Ikad? Redovno. Nije joj lako paćenica. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:28 |
|
|
Haram je napisao/la: Rad je stvorio covjeka, a nerad gospodina, druze Kvacice. Ja sam za to da ti radis, ali sam i za to da se ne bojis gladi! Znaš li ti da lijeni inženjeri imaju najviše plaće. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Da li ti je zena ikad rekla da joj "krv popi"? Ali iskreno sad.
Ikad? Redovno. Nije joj lako paćenica.  Vidis da sam zao!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:34 |
|
|
|
Znao!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 17:29 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 17:32 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Neki su ovdje zaštićeni kao međedi i mogu vrijeđati kako im se qrac digne, bez opomene i bana.
Primjer je bobovac koji je jučer toliko zapjenio na vlastitoj temi "blogovac" i počeo spominjati baliyske majke krvave i lojave. A moderatura ništa. Izbrisali postove kao da ništa nije bilo.
Živim za dan kada ovaj forum bude predmetom istrage od strane organa krivičnog gonjenja u nekoj državi. Izgleda da vijeće za štampu BiH nije nadležno.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 17:36 |
|
|
|
Ovaj forum je kanalizacija internetskih bespuća kada je u pitanju govor mržnje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 17:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Ništa to nije spram bošnjačke slobode govora mržnje na twitteru
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 17:54 |
|
|
|
Ako dodje do hapsenja mene neznate!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 18 stu 2022, 02:10 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ovaj forum je kanalizacija internetskih bespuća kada je u pitanju govor mržnje... Tvoji su navikli da samo vi smijete vrijedjati, tako ste ocistili Avaz dok je imao forum, pa sad Klixov forum koji je postao bal zelenih vampira. I na svojoj kozi mozes potvrditi sta si sve pisao pa nisi dobio trajni. Navikni se na ravnopravnost po Dejtonu,nastavi i pisati i limitirano psovati, nece te niko banovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 18 stu 2022, 07:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
bezimeni12 je napisao/la: [željk="Amiđa"]Ovaj forum je kanalizacija internetskih bespuća kada je u pitanju govor mržnje... Tvoji su navikli da samo vi smijete vrijedjati, tako ste ocistili Avaz dok je imao forum, pa sad Klixov forum koji je postao bal zeilenih vampira. I na svojoj kozi mozes potvrditi sta si sve pisao pa nisi dobio trajni. Navikni se na ravnopravnost po Dejtonu,nastavi i pisati i limitirano psovati, nece te niko banovati.[/quote] Na Klixu priželjkuju novu NATO agresiju na Srbiju ,to je verovatno poruka mira ,ljubavi ,tolerancije i suživota. Zeleni vide trun u oku hrišćanskom ,a ne vide balvan u oku svom.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 18 stu 2022, 08:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amiđa je napisao/la: Ovaj forum je kanalizacija internetskih bespuća kada je u pitanju govor mržnje... Reče islamist sa potpisom: Cura vla'inja, a ja mlado turče Blago tebi, o moj obrezani kurče...Da na klixu nemusliman piše kao ti u tvom stilu ovdje, ne bi preživio ni pola sata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 18 stu 2022, 08:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ovaj forum je kanalizacija internetskih bespuća kada je u pitanju govor mržnje... Reče islamist sa potpisom: Cura vla'inja, a ja mlado turče Blago tebi, o moj obrezani kurče...Da na klixu nemusliman piše kao ti u tvom stilu ovdje, ne bi preživio ni pola sata. To je bio odgovor na potpis srpscanina i ima da stoji dok ne ukloni svoj sadašnji. I ministar spominje vla'e u svom. Ostali dio mog potpisa nije sporan uopšte.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|