|
|
Stranica: 322/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:22 |
|
|
Imota je napisao/la: K..M je napisao/la: Imota i Flamel, min 30 dana BAN za vrijeđanje na str 9@Imotski kontra Herca Vamo srbi naređuju a? Zaključali temu dominatori, ajde sta nama dinaroidima prosipaju te lovačke, mi znamo taj sport kurčenja i naš mentalitet nego oni ovako i inače pa se čude šta imaju loš image u ostatku Hrvatske. Eto još jedne razlike, mi imoćani to lukavije pa nas i vole i simpatični smo a hercegovci baš to grezo orijentalno kompleksaški. Lipa dominacija bogami pa ti srbi i turci kolo vode. Tribali svi proć kikaševu školu pa da ih neki mujo ne vuče za nos i vlada nad njima. Pajdo, nevezano za temu, što bi sa onim malim Albancem što je ljetos dobio udarac u glavu na svadbi, bio je kritično?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:27 |
|
|
K..M je napisao/la: Flamel je napisao/la: Evo, moja isprika za oštriji ton, što ću, imotska krv u meni vrije, imamo dugačku jezičinu  Prihvaćam ispriku, bićeš ti ok čovek. Abolirati te na tjedan dana. Ovog Imota TRAJNO, ZBOG VREĐANJA I RAVNATELJSTVA. Pa di si Kime, već sam se zabrinuo da te nije ščepala kakva nemoralna Hrvatica. Čuvaj se moj Kime, ne daj se. 
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la: Vamo srbi naređuju a?
Zaključali temu dominatori, ajde sta nama dinaroidima prosipaju te lovačke, mi znamo taj sport kurčenja i naš mentalitet nego oni ovako i inače pa se čude šta imaju loš image u ostatku Hrvatske. Eto još jedne razlike, mi imoćani to lukavije pa nas i vole i simpatični smo a hercegovci baš to grezo orijentalno kompleksaški. Lipa dominacija bogami pa ti srbi i turci kolo vode. Tribali svi proć kikaševu školu pa da ih neki mujo ne vuče za nos i vlada nad njima. Pajdo, nevezano za temu, što bi sa onim malim Albancem što je ljetos dobio udarac u glavu na svadbi, bio je kritično? Ma tu nema spasa, bit će biljka do kraja života. Baš je glavon udario o rub. Onom Omišaninu se sad sudi. Di odvede pijana svađa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:39 |
|
|
Imota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pajdo, nevezano za temu, što bi sa onim malim Albancem što je ljetos dobio udarac u glavu na svadbi, bio je kritično?
Ma tu nema spasa, bit će biljka do kraja života. Baš je glavon udario o rub. Onom Omišaninu se sad sudi. Di odvede pijana svađa. Au, strašno, znam mu starog, normalan čovjek. Ali eto treba djecu na vrijeme odgajati, inače polude. Kako besmislen način da si uništi život. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la: Ma tu nema spasa, bit će biljka do kraja života. Baš je glavon udario o rub. Onom Omišaninu se sad sudi. Di odvede pijana svađa.
Au, strašno, znam mu starog, normalan čovjek. Ali eto treba djecu na vrijeme odgajati, inače polude. Kako besmislen način da si uništi život.  Mediji su to išli pritvorit i neki međunacionalni sukob. Nema veze s tim, pijana posla. Taj momak je popio i ovom Omišaninu nešto dobaciva oko cure, drž ne daj zaoštrilo se i ovaj ga nokautira i mali u padu glavon otuče o rub stepenice il zida (šta je već bilo) i sad je biljka i teški invalid. Tribala bit obična pijana tuča ispa pokušaj ubojstva. Uništena 2 mlada života bezveze, krkanska posla. Kad se ne more nać u društvu neko s 2 čiste da na vrime smiri i razdvoji to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Neka netko proslijedi robelecove detalje Sejdi i Bakiru da ga zaposle da opet po RH raspiruje mržnju prema Hercegovcima. Evo, ja bih, čitajući njegove upise, prvi njemu zavrnuo šiju ko pijevcu, a zatim i svim hercegovačkim poduzetnicima, kao i "poduzetnicima".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 08:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Neka netko proslijedi robelecove detalje Sejdi i Bakiru da ga zaposle da opet po RH raspiruje mržnju prema Hercegovcima. Evo, ja bih, čitajući njegove upise, prvi njemu zavrnuo šiju ko pijevcu, a zatim i svim hercegovačkim poduzetnicima, kao i "poduzetnicima". Hvala Bogu da je neko razumio. Ovako iz prve reka bi neki trol koji izigrava stereotipnog herecgovca kakve ih zamišljaju šibicari sa baščaršije i urbani rasisti iz Zagreba , Splita i ostalih većih hrvatskih gradova. A on bit će samo isfrustrirana budala, takvi proliju sve mliko šta se nakupi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 10:35 |
|
|
Imota je napisao/la: K..M je napisao/la: Imota i Flamel, min 30 dana BAN za vrijeđanje na str 9@Imotski kontra Herca Vamo srbi naređuju a? KiM nije Srbin,nego srbijanac.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 10:39 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Naša Kvačica je napisao/la: K..M je napisao/la: Prihvaćam ispriku, bićeš ti ok čovek.
Abolirati te na tjedan dana.
Ovog Imota TRAJNO, ZBOG VREĐANJA I RAVNATELJSTVA. Pa di si Kime, već sam se zabrinuo da te nije ščepala kakva nemoralna Hrvatica. Čuvaj se moj Kime, ne daj se.  Bio se pre 4 mj jako zaljubio, krenuo se ozbiljno zabavljati sa jednom mladom razvedenom mamom. Držalo me to za mojih 49 g jako strastveno, snažno, JAKO, PRAVO. Ipak sam skužil da 15 g razlike (34 g njezinih, NE idu sa mojim godinama)....bio je to bolan i emotivan raskid. To bi do mojih MAX 55 g tko mužjak kontrolirao, a posle bi mi bila puna vila "pomoći prijatelja, frendova". Loše bi završilo, sa obiteljskim nasiljem, policijom i naslovnicama tiska, elektroničkih medija, TV i radio postaja. Tako da sam ipak razmišljao GORNJOM GLAVOM. Od pre 3 tjedna sam sa ženom mojih godina 5 g mlađom. Nije te razine kvalitete, estetike, tvrdoće, mode, karizme kao bivša mladenka iz EPS (bivša djevojka ministra energetike iz SPS Antića, njegova miljenica i proteže, inače u ravnateljstvu). Tako da me se nisu još dočekale nemoralne Hrvatice. A nije da to ne želim. Prst sudbe odrediti će budućnost. Svatko dobro tebi, mod timu i drugarčićima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 10:44 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2353 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
K..M je napisao/la:
Bio se pre 4 mj jako zaljubio, krenuo se ozbiljno zabavljati sa jednom mladom razvedenom mamom. Držalo me to za mojih 49 g jako strastveno, snažno, JAKO, PRAVO.
Ipak sam skužil da 15 g razlike (34 g njezinih, NE idu sa mojim godinama)....bio je to bolan i emotivan raskid. To bi do mojih MAX 55 g tko mužjak kontrolirao, a posle bi mi bila puna vila "pomoći prijatelja, frendova". Loše bi završilo, sa obiteljskim nasiljem, policijom i naslovnicama tiska, elektroničkih medija, TV i radio postaja.
Tako da sam ipak razmišljao GORNJOM GLAVOM.
Od pre 3 tjedna sam sa ženom mojih godina 5 g mlađom. Nije te razine kvalitete, estetike, tvrdoće, mode, karizme kao bivša mladenka iz EPS (bivša djevojka ministra energetike iz SPS Antića, njegova miljenica i proteže, inače u ravnateljstvu).
Tako da me se nisu još dočekale nemoralne Hrvatice. A nije da to ne želim. Prst sudbe odrediti će budućnost.
Svatko dobro tebi, mod timu i drugarčićima.
Tek ti je 49? Pa tad se tek ulazi u najproduktivnije godine, daleko je to od starosti...
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 10:48 |
|
|
Flamel je napisao/la: K..M je napisao/la:
Bio se pre 4 mj jako zaljubio, krenuo se ozbiljno zabavljati sa jednom mladom razvedenom mamom. Držalo me to za mojih 49 g jako strastveno, snažno, JAKO, PRAVO.
Ipak sam skužil da 15 g razlike (34 g njezinih, NE idu sa mojim godinama)....bio je to bolan i emotivan raskid. To bi do mojih MAX 55 g tko mužjak kontrolirao, a posle bi mi bila puna vila "pomoći prijatelja, frendova". Loše bi završilo, sa obiteljskim nasiljem, policijom i naslovnicama tiska, elektroničkih medija, TV i radio postaja.
Tako da sam ipak razmišljao GORNJOM GLAVOM.
Od pre 3 tjedna sam sa ženom mojih godina 5 g mlađom. Nije te razine kvalitete, estetike, tvrdoće, mode, karizme kao bivša mladenka iz EPS (bivša djevojka ministra energetike iz SPS Antića, njegova miljenica i proteže, inače u ravnateljstvu).
Tako da me se nisu još dočekale nemoralne Hrvatice. A nije da to ne želim. Prst sudbe odrediti će budućnost.
Svatko dobro tebi, mod timu i drugarčićima.
Tek ti je 49? Pa tad se tek ulazi u najproduktivnije godine, daleko je to od starosti... Po upisima mu ne bi dao više od 18. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 10:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Flamel je napisao/la: Tek ti je 49? Pa tad se tek ulazi u najproduktivnije godine, daleko je to od starosti...
Po upisima mu ne bi dao više od 18.  Ja sam mislio dae dzed (dj) neki. Al et, nije ni 49 daleko od toga.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 11:30 |
|
|
K..M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa di si Kime, već sam se zabrinuo da te nije ščepala kakva nemoralna Hrvatica. Čuvaj se moj Kime, ne daj se.  Bio se pre 4 mj jako zaljubio, krenuo se ozbiljno zabavljati sa jednom mladom razvedenom mamom. Držalo me to za mojih 49 g jako strastveno, snažno, JAKO, PRAVO. Ipak sam skužil da 15 g razlike (34 g njezinih, NE idu sa mojim godinama)....bio je to bolan i emotivan raskid. To bi do mojih MAX 55 g tko mužjak kontrolirao, a posle bi mi bila puna vila "pomoći prijatelja, frendova". Loše bi završilo, sa obiteljskim nasiljem, policijom i naslovnicama tiska, elektroničkih medija, TV i radio postaja. Tako da sam ipak razmišljao GORNJOM GLAVOM. Od pre 3 tjedna sam sa ženom mojih godina 5 g mlađom. Nije te razine kvalitete, estetike, tvrdoće, mode, karizme kao bivša mladenka iz EPS (bivša djevojka ministra energetike iz SPS Antića, njegova miljenica i proteže, inače u ravnateljstvu). Tako da me se nisu još dočekale nemoralne Hrvatice. A nije da to ne želim. Prst sudbe odrediti će budućnost. Svatko dobro tebi, mod timu i drugarčićima. Za rubrike ispovijest slomljenih srdaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 11:31 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Imota je napisao/la: Vamo srbi naređuju a? KiM nije Srbin,nego srbijanac. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta bugarin
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 22:52 |
|
|
|
Znam da nisam značajan sa svojih 40 postova na profilu Hercegovac², ipak popio trajni ban i nisam stigao napisati više postova. Ne moderatori ignoriraju moje pitanje koje sam postavio na profilu Dragan Čović koji je takođe banan. Bijah se javio našoj kvačici u pp da bi ga pita TKO me je i ZAŠTO bana da bi mi on odgovorio kako NE ZNA, da NIJE BITNO i da nastavim na profilu Dragan Čović... Poslušao sam ga i pokušao sam se prijavit da bi me dočeka još jedan trajni ban ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 23:26 |
|
|
Dragan Čović je malo kontroverzan izbor nicka. Probaj sa nečim skromnijim. U međuvremenu izražavam žaljenje zbog bana i pozivam na pomirbu. Javi ako bude još nešto trebalo. 
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta bugarin
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 sij 2023, 23:41 |
|
|
|
Oke hvala ti na odgovoru... Možeš li provjerit zašto sam dobio ban na profilu Hercegovac i postoji li način da se skine ban
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 sij 2023, 00:00 |
|
|
|
Na žalost, ne mogu vidjeti razlog bana i ne znam kako bi se mogao skinuti.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 sij 2023, 20:35 |
|
|
|
Pretpostavljam to je zato jer si simpatična i ugodna osoba.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 sij 2023, 20:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pretpostavljam to je zato jer si simpatična i ugodna osoba. Ne postoji premazaniji forumas od tebe. Treba ti uruciti zeljezni latin s dijamantima i macevima. 
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 sij 2023, 14:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 sij 2023, 18:52 |
|
|
|
Zbog čega, vjerojatno je dio bosanskih muslimana i hrvatskog porijekla.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Ministru zvuka Postano: 28 sij 2023, 19:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ili u pravodu: ja Novovremenko ne mogu da se nosim sa argumentacijom, pa cu insistirati da sam uvredjen kako bi sprecio da se izlozi za mene preteska argumentacija.  Kakva argumentacija kad je vrijeđanje u pitanju? Zamisli npr. ja tebi kažem "Jebem ti mater" (naravno ovo ti nikad ne bih rekao, samo zamisli kao primjer) A ti kažeš: " Nemoj to govoriti, vjeđaš me" - nekoliko puta. A ja krenem iznositi argumentaciju kako to nije uvreda jer ja fenomenalno jebem, imam ekstra kurac i bili bi joj prelijepo. I još dodam kako me i njena sestra pohvalila. Eto to je argumetacija kod uvreda. Kad ti neko kaže da ga nešto vrijeđa. Izvineš se. Tako komunicira ljudski rod. Ko zna koji je ovo put da mi se pokojna majka na ovom forumu pominje na ovakav nacin. Pokazao sam visok prag tolerancije i nikada nisam odgovarao na isti nacin. Ali, ovo izgleda nikad nece prestati. Zato sam izabrao jednu od dve mogucnosti sto se tice mog ostanka na forumu: ili ce forumas Novovrijeme biti iskljucen trajno, ili ja odoh ovako ili onako. Dakle, on ili ja. Ali nisam naivan, i verovatno ce moderacija stati na njegovu stranu. Pa ja sam bio banisan zbog toga sto mi je Elit Star psovao najgore i najmorbidnije sto se moze zamisliti. Uz objasnjenje da sam ga izazivao. Tako da vas pozdravljam sve. Zivi i zdravi bili. PS. Nemojte da dajete opravdanja tipa "nije direktno psovao, nego je govorio kao o hipotezi" i sl. Glupo je.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 sij 2023, 19:10 |
|
|
|
I njega jako boli kad mu kažeš bosanac.
Svi su nekako više osjetljivi na vlastitu bol, a manje na tuđu.
1614 of 2558 - 63.1%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 sij 2023, 21:17 |
|
|
|
Dosad se nepotreban chat na ovoj temi kažnjavao upozorenjem. Ubuduće 7 dana ban.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|