|
|
Stranica: 324/327.
|
[ 8153 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
"Ah, ta Bosna, tko će tu koga. Najbolje da komentiram dispasionirano i agencijski o sva tri naroda".
Pet minuta kasnije:
"Kurcodar holds! Nećete u njega, niste ni prije!!". "Yutarnji: Odobren novi paket pomoći, stižu novi projektili od kojih Putin strijepi..."
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 05:03 |
|
|
Šta je ovo ekipi bilo? Bit će da su pridositili koronarni izbačaj mase pa su ispalili. U sridišnjoj Bosni ima ništo vulkanskih stina pa bit će ekipa ondi jače osića, ali Rika? Možda su se magnetske silnice od Jabuke iskrivile pa dobacile do tamo.
Nego, zašto je Hrobe blokiran? Čovik je baš bia pokrića dubokoumne teme, gušta san o njima raspravjat s njimen.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 10:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Također, Hrvati (samo Hrvati) mogu zvati druge Hrvate "*********", nije kažnjivo. Djeluje preventivno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 10:23 |
|
|
********* je srpska uvreda (nastala iz kompleksa turskih kmetova) na koju se naše budale kače i vidim i koriste.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 10:26 |
|
|
Imota je napisao/la: ********* je srpska uvreda (nastala iz kompleksa turskih kmetova) na koju se naše budale kače i vidim i koriste. Boli me ona stvar kako je nastala, preuzimam za svaki oblik nekritičkog pomodarstva koji se preuzima sa zapada u političkom kontekstu.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 10:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Imota je napisao/la: ********* je srpska uvreda (nastala iz kompleksa turskih kmetova) na koju se naše budale kače i vidim i koriste. Boli me ona stvar kako je nastala, preuzimam za svaki oblik nekritičkog pomodarstva koji se preuzima sa zapada u političkom kontekstu. Sve 5, samo da se zna da je to rječnik i logika turskih kmetova.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 10:47 |
|
|
********* pošteno zanimanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 08 lis 2024, 11:18 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4696 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Imota je napisao/la: ********* je srpska uvreda (nastala iz kompleksa turskih kmetova) na koju se naše budale kače i vidim i koriste. Nazvati nekoga ********* je namjera dehumanizacije, često zbog različitih blokovskih simpatija sugovornika. Zapadni ********* bi trebao biti manje vrijedan čovjek od ruskog, izraelskog, arapskog, kineskog *********. To je ta namjera.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 lis 2024, 23:55 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Skuzajte za moj pokušaj, sto sam na nadasve nadahnutoj temi, prekinula nesmotreno i naivno, strateški dogovor, koji će biti okosnica osvajanja trokuta izgleda. :( Ja sam pacifist, istinski, ne kao Juka, i ne volim razgovore o bombama i bombardiranju. To me bas plaši ovako pred spavanje i trudim se razveseliti sugovornike i uputiti ih da razmišljaju pozitivno i dobrosusjedski. :) No zle me sile i negativci sprječavaju! Ne daj se moj trokute rafalima i himarsima!!!! post2281226.html#p2281226
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 22 lis 2024, 19:10 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4696 Lokacija: Granica je na Drini!
|
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 16:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vratio se BBC.
Sve ga živcira, ništa mu ne valja, pesimizam na sve strane, ukaka se u svaki ćeif.
I zvuči kao ekstremni boomer.
Nihilizam i fatalizam na najjače.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne pomaže etiketirati kvalitetnu oporbu. Narod to prepozna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pregazilo te vrijeme BBC, meni žalosno za vidjeti. Više nije 2021 kad si bio koristan u podizanju nezadovoljstva. Čak je i AI uznapredovao a prije 3 godine si imao ekstremni “proročki” pesimizam za ikakvu mogućnost da AI može čak i običnu realističnu 2D sliku generirati.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ima neki manual kako pisati na forumu ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:24 |
|
|
Mislim da će biti problem.
Ne dopuštaš da nijedan optimistični post bilo kojeg forumaša prođe bez tvog pesimističnog poklopca.
Repliciraš na svaki optimistični post svakog forumaša na svakoj temi.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:28 |
|
|
Ako misliš okretati aktivnošću trenutnu pozitivnu atmosferu foruma u nihilističko-fatalističku depresiju da zadominira forumom, moram odmah najaviti da će biti ban. Tako da smo unaprijed otvoreno, transparentno i načisto.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Ima neki manual kako pisati na forumu ? Da. Manje postova, više optimizma, manje teorija zavjere.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:33 |
|
|
Moderacija zadržava pravo odrediti “temperaturu foruma” te omjer optimizma i pesimizma prikladno za određeno političko vrijeme, kao centralna banka kamatne stope.
Ako nam kvariš monetarnu stabilnost foruma i guraš kamatnu stopu van željenog intervala onda je to problem.
Ništa osobno, bilo koji uzrok koji destabilizira forumsku kamatnu stopu se mora stavit sa strane.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Pretjerujes. Ne radi se o moderaciji, nego tebi licno. Ti filtriras ono sto ti ne odgovara. Kakva je svrha diskusije uopce ako ces ti odredjivati „temperaturu i pozitivu foruma“?
Zelis kompletan forum pretvoriti u „pozitivu“ i idiotima gdje cemo se klanjati tvojim proizvoljnim teorijama koje su se pokazale netacne? I to u milion navrata.
Niko ne zivi od nas od foruma. Meni bude se picilo tebi po nervama, otici cu na kliks i otvarati teme. Da me ne bi banirao ovdje jer sam napisala da ako propadne presuda, moci cemo birati 3 clana presjednistva i zaposjesti dva doma na nivou BiH.
Znaci zaista se trebas kontrolirati. Ko sto rekoh, podji od toga da niko od nas ne zivi od foruma, i smanji tu samoljubivost, zelju da si uvjek u pravu, lazni optimizam, tvrdnje tipa da su vam Ameri partneri i ostale gluposti.
Samo izazivas kontraefekt.
Na kraju ces pisati sam sa sobom ovdje.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:56 |
|
|
Sarajku za moderatora.
Vratija se Šime, di je bija. Di si bija Šime, jesi li bio zarobljen negdje u podrumu pa pobjegao?
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:57 |
|
|
živ je !!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 17:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pretjerujes. Ne radi se o moderaciji, nego tebi licno. Ti filtriras ono sto ti ne odgovara. Kakva je svrha diskusije uopce ako ces ti odredjivati „temperaturu i pozitivu foruma“?
Zelis kompletan forum pretvoriti u „pozitivu“ i idiotima gdje cemo se klanjati tvojim proizvoljnim teorijama koje su se pokazale netacne? I to u milion navrata.
Niko ne zivi od nas od foruma. Meni bude se picilo tebi po nervama, otici cu na kliks i otvarati teme. Da me ne bi banirao ovdje jer sam napisala da ako propadne presuda, moci cemo birati 3 clana presjednistva i zaposjesti dva doma na nivou BiH.
Znaci zaista se trebas kontrolirati. Ko sto rekoh, podji od toga da niko od nas ne zivi od foruma, i smanji tu samoljubivost, zelju da si uvjek u pravu, lazni optimizam, tvrdnje tipa da su vam Ameri partneri i ostale gluposti.
Samo izazivas kontraefekt.
Na kraju ces pisati sam sa sobom ovdje. Problem je što nemaš slobodno tržište ako imaš firmu koja želi zauzeti 50% tržišta. Onda država treba reagirati. Problem je što netko tko želi imat 50% forumskih postova, će utjecati sa 50% na atmosferu foruma. Nije običan forumaš nego ima “makroekonomski efekt” na forum, to zna i to želi. Ako radi makroekonomski efekt (kroz hiperaktivnost), i taj efekt se ne slaže s bazičnim makroekonomskim postavkama foruma za određeno razdoblje, onda imamo problem. Nijedna država ne pušta da joj tržište slobodno određuje kamatne stope, nego imaš centralnu banku koja to kontrolira. Mi imamo ulogu centralne banke, printamo valutu međuetničke ljubavi i mržnje, snižavamo ili povećavamo adekvatan omjer optimizma i pesimizma, podešavamo temperaturu, tlak foruma… Ima jako puno slobode unutar tih makroekonomskih parametara, kao što odluka vlade da će kamatna stopa biti 3% i dalje pruža ogroman prostor za slobodne tržišne aktivnosti. Nije planska ekonomija ako centralna banka zadržava pravo da određuje temperaturu ekonomije kroz kamatne stope. Ja kao guverner centralne banke forumskih emocija naprosto moram balansirati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 18:06 |
|
|
Ti imas problem jer si se ufurao, da je forum presudan, i da su nase tlapnje ovdje jako bitne za buduci politicki pravac kojim se ici BiH. Apsolutno nisu.
BBC mozda nije neki lik pun takta, ima finih i godina covjek, plus toga ne mozes mu osporiti „zasluge“ za onih milijardu otvorenih tema i postova.
Lik je vrhunski trol. Znaci 10\10
Mozes ti svima od nas ovdje i „dodati za sto smo iskoristeni“ bili nekad u proslosti. Cinjenica je da smo tu dobrovoljno. I ako sam bila iskoristena bilo je dobrovoljno. I svi imamo pravo na misljenje. Tako i on. I da ga promjeni.
Te tvrdnje da ga pregazilo vrijeme su isto bezveze.
Lik je koristan forumas. Bez obzira na prenose.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 18:16 |
|
|
Ako se vec smatras „ guvernerom foruma“ ti trebas biti i motivator forumasima. A u tome si vrlo loš. 80% moje hrvatofilije propalo je zahvaljujuci bas tebi. Samo tebi.
To ces uraditi i BBC-u. Znaci poradi na ulogi koju si sebi dao. Mozoviraj. Nemoj demotivirati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 28 lis 2024, 18:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako se vec smatras „ guvernerom foruma“ ti trebas biti i motivator forumasima. A u tome si vrlo loš. 80% moje hrvatofilije propalo je zahvaljujuci bas tebi. Samo tebi.
To ces uraditi i BBC-u. Znaci poradi na ulogi koju si sebi dao. Mozoviraj. Nemoj demotivirati. Motivirati muslimane na hrvatstvo je propala i davno napuštena teza. Nešto kao perpetuum mobile ili kamen mudraca.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|