|
|
Stranica: 326/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Jel postoji jasan stav administraije da je srpski jezik zabranjen? Da idemo mi sa ovog mjesta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:21 |
|
|
|
dakle, jedan psihopata je stavio srpski jezik na autocorrect i misli da je time dosao do Drine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:30 |
|
|
|
Možda je nešto u vezi operacijskog sustava Windows. Nikad mi se nije sviđao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:31 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: dakle, jedan psihopata je stavio srpski jezik na autocorrect i misli da je time dosao do Drine? Nije jedan, kolektivno ukljucujuci i Ministra
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Možda je nešto u vezi operacijskog sustava Windows. Nikad mi se nije sviđao. ih, znas sta ja mislim da je... imate opciju a i opciju b, o opciji C ne bi valjalo da raspravljamo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 18:54 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3080 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda je nešto u vezi operacijskog sustava Windows. Nikad mi se nije sviđao. ih, znas sta ja mislim da je... imate opciju a i opciju b, o opciji C ne bi valjalo da raspravljamo... Vrlo je nezahvalno uvjetovati Hrvate na hrvatskom forumu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 19:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47511 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ne vidim u čemu je problem da svatko može pisati na jednom od tri službena jezika u BiH?
Uz to tako se barem zna tko je Hrvat a tko Srbin što olakšava komunikaciju za neke teme.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 20:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće to da može. Zadnji put je Pavelić prisiljavo Srbe da pišu hrvatskim.
Autokorigovanje i zabranjivanje psovki ok al srpskog jezika? To je povratak u NDH i nacizam. Svaki čovjek na ovoj planeti ima pravo da govori i piše svojim jezikom. Vama je svaka hrvatska riječ povratak u NDH i nacizam, iako su riječi starije od te političke ideologije. Ne nego je prisiljavanje Srba da pišu hrvstakim jezikom nacizam i pavelićeva škola. To se neće desiti. Jedino da mi uperiš puku u glavu onda ćeš me natjerati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 20:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: Zasto bi bilo koji Hrvat dosao na "Forum Hrvata BiH" i čitao postove na srpskom i ekavici? Ne znam. Zašto bi bilo koji Srbin pisao hrvatskim jezikom? Stavite u pravila foruma da je zabranjen srpski jezik ili stavite zvanično objašnjenje pa da Srbi idu. Nemaš pravo da prisiljavaš Srbe da pišu hrvatskim i prepravljaš nam riječi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 20:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zasto bi bilo koji Hrvat dosao na "Forum Hrvata BiH" i čitao postove na srpskom i ekavici? Ne znam. Zašto bi bilo koji Srbin pisao hrvatskim jezikom? Stavite u pravila foruma da je zabranjen srpski jezik ili stavite zvanično objašnjenje pa da Srbi idu. Nemaš pravo da prisiljavaš Srbe da pišu hrvatskim i prepravljaš nam riječi. ..da pokušaš bosanskim.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 20:49 |
|
|
|
Nema prisile, ali nema niti provokacija,... tolerira se sh-hs, iliti bhs kak bi to po EU utpali u jedan koš, neki BH esperanto mora postojati pa taman on bio i ulični sleng, jer to jednostavno postoji i živi. Ove magove eksperimente morate sami skontati i ne dati se isprovocirati.
Dakle, ohladite se, ovo je forum Hrvata BiH, a ne šalter u Vijeću ministara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 20:51 |
|
|
uopšte Drago mi je javiti da su naši iskusni programeri prioritetno kontaktirali Microsoft u svezi grješke u operacijskom sustavu Windows, i uspješno riješili ovo teško pitanje. Hvala na strpljenju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 21:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne znam. Zašto bi bilo koji Srbin pisao hrvatskim jezikom? Stavite u pravila foruma da je zabranjen srpski jezik ili stavite zvanično objašnjenje pa da Srbi idu.
Nemaš pravo da prisiljavaš Srbe da pišu hrvatskim i prepravljaš nam riječi.
Od kuda tebi pravio da prisiljavaš Hrvate na srpski jezik? Ne prisljavam ja Hrvate da pričaju srpskim jezikom. To samo fašisti rade. Zvanično zabraniš srpski jezik i ok. Mi idemo. Ko od Srba hoće da priča hrvatskim neka ostane i priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 21:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Hvala lijepo na učešću u pokusu. Upecali ste se ko somčine i pokazali ko je ko  Slab ti je uticaj Mage. Odjebala te administracija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 21:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: Hvala lijepo na učešću u pokusu. Upecali ste se ko somčine i pokazali ko je ko  Čuj mi ispali somčine a ti dva dana puniš autokorekt i mjenjaš srpske riječi hrvatskim, ekavicu ijekavicom. Pa ja to ne bih radio za platu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 22:05 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne prisljavam ja Hrvate da pričaju srpskim jezikom. To samo fašisti rade.
Zvanično zabraniš srpski jezik i ok. Mi idemo. Ko od Srba hoće da priča hrvatskim neka ostane i priča. Koji je razlog pisanja ekavičara iz Srbije i novoekavičara iz RS na forumu, a koji je kao trebao biti okupljalište malobrojnijeg naroda u BIH? Kao da ja odem na nekakav KiM forum i tamo nabijem 20k postova projecirajući zvaničnu desničarsku politiku Zagreba, udružen sa Albancima? Misljenja sam da ste tu jer ste dobili priliku osloboditi svoj zamračeni um, bez bojazni za bilo kakve pravne posljedice.  Da je ovo forum Halal Hrvata ili Dodrinaša sigurno ne bih bio ovdje ni ja ni niko od Srba. Al sve ima svoje granice. Bio si bezobrazan i nije bilo lepo to što si pokušao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 22:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne prisljavam ja Hrvate da pričaju srpskim jezikom. To samo fašisti rade.
Zvanično zabraniš srpski jezik i ok. Mi idemo. Ko od Srba hoće da priča hrvatskim neka ostane i priča.
Koji je razlog pisanja ekavičara iz Srbije i novoekavičara iz RS na forumu, a koji je kao trebao biti okupljalište malobrojnijeg naroda u BIH? Kao da ja odem na nekakav KiM forum i tamo nabijem 20k postova projecirajući zvaničnu desničarsku politiku Zagreba, udružen sa Albancima? Misljenja sam da ste tu jer ste dobili priliku osloboditi svoj zamračeni um, bez bojazni za bilo kakve pravne posljedice. Naš zamračen um? Eto nek je tvoj ružičast ,s sanaremnjem o Drini i ukidanju Republike Srpske .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 22:15 |
|
|
DrMag je napisao/la: storarare je napisao/la: Naš zamračen um? Eto nek je tvoj ružičast ,s sanaremnjem o Drini i ukidanju Republike Srpske . Nego šta da ste zamračili. Ne sanjam o Drini, koji će mi k 2milijuna nehrvata u državi?  RS će biti ukinuta, tome je svima jasno, čak i Dodiku. Nije to jasno ni meni ni Dodiku ni milionima Srba. Pojma nemamo o čemu pričaš. Obrukao si se pa trolaš temu u kojoj nema trolanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 22:17 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Zvanično zabraniš srpski jezik i ok. Mi idemo. Ko od Srba hoće da priča hrvatskim neka ostane i priča.
Koji je razlog pisanja ekavičara iz Srbije i novoekavičara iz RS na forumu, a koji je kao trebao biti okupljalište malobrojnijeg naroda u BIH? Kao da ja odem na nekakav KiM forum i tamo nabijem 20k postova projecirajući zvaničnu desničarsku politiku Zagreba, udružen sa Albancima? Misljenja sam da ste tu jer ste dobili priliku osloboditi svoj zamračeni um, bez bojazni za bilo kakve pravne posljedice. U virtuali net bespuća HB NEMA EXTRADICIJE. Ni u reali, vidi Mamić. Ti možeš samo udarati glavom u zid ili pod đoomije. Prijavljujem tužibabu Magija za trolanje na par str.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 vel 2023, 23:04 |
|
|
|
Valjda forumska vlast može naći nekoga ko se razumije u IT i uraditi što želi, a ne oslanjati se na samozvane majstore koji uništavaju softverski background kao i koncepciju foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ožu 2023, 13:29 |
|
|
laganini je napisao/la: ..odjebi i pazi na ovce..  Pazi šta pričaš. To je trenutno najunosniji biznis.
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ožu 2023, 14:31 |
|
|
|
Drmag oftopiči temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 ožu 2023, 08:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Danas je Dan zavisnosti I Sejdo je popio malo Na televiziji zamotana žena I Bakir se sjeća ratnih vremena Da bi danas bilo gore Oni su Muslimani svoja pleća Mezili hladne ikare Iscijepali Usarajvu drveća Žao mu je što neki misle Da je život negdje drugdje I ne sanja se više stari san Čekaju pasoš da odu van  BTW Što hin Visoki predstavnik za Muslimane nije čestitao Dan zločina?  De vidite šta je Drmag još prčkao tamo oko dugmića autokorekta. Umjesto "pоturаli" izbacuje "Muslimani". Pa gdje je tu logika ili psovka? ili ako hoću da napišem: "Mom kolegi su sinoću kafiću poturili drogu!" Niđe veze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 ožu 2023, 09:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 ožu 2023, 09:07 |
|
|
Ma nije mi bilo ni na kraj pameti da ih vrijeđam kakve su to gnusne insinuacije i optužbe od strane tebe. "Podmetali" nije dobro i nema tu pjesničku notu u sebi. Pravilno je reći "рoturаli" Citat: Danas je Dan Republike i stari je popio malo na televiziji Lepa Brena i stari se sjeca ratnih vremena Da bi danas bilo bolje oni su рoturаli svoja pleca gazili hladne rijeke jeli koru s' drveca Zao mu je sto neki misle da je zivot negdje drugdje i ne sanja se vise stari san cekaju pasos da odu van Ref. 3x Danas je dan, Dan Republike I stara kaze, Dragane suti skrati jezik, mogu te cuti dan, Dan Republike danas je dan, Dan Republike Eto vidiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|