|
|
Stranica: 360/382.
|
[ 9526 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 vel 2024, 11:54 |
|
|
|
Divizija je dokaz da je istinita ona izreka Bore Čorbe - za ideale ginu budale. Kakav je bio da je bio, ginuo je za hrvatsku stvar i na kraju je dobio nogu u dupe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 vel 2024, 14:21 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Divizija je dokaz da je istinita ona izreka Bore Čorbe - za ideale ginu budale. Kakav je bio da je bio, ginuo je za hrvatsku stvar i na kraju je dobio nogu u dupe. …on nije ginuo za hr stvar njegovo jedino plus je sto je elokventan a proporcionalno tome ograničen..rusofil antisemitist antihdz-ovac..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 vel 2024, 17:04 |
|
|
|
Podrska diviziji.
Pretjeriva je u fiksiranosti na židove, al moglo ga se upozorit a ne banirat. Dotle vučićevi botovi haraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 vel 2024, 01:03 |
|
|
|
Divizija je intelektualno iznad 90% forumasa posebno neinteligentni spameri, steta je takvog covjeka banirati taman svaki dan pisao 100 postova o cionistima.
Ali vi znate sta zelite od foruma...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 vel 2024, 08:42 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Divizija je intelektualno iznad 90% forumasa posebno neinteligentni spameri, steta je takvog covjeka banirati taman svaki dan pisao 100 postova o cionistima.
Ali vi znate sta zelite od foruma... …vec sam napisa inteligentan i elokventan al nije pametan pa nije vridan paznje…takvi stavovi to dokazuju..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 vel 2024, 09:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
laganini je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Divizija je intelektualno iznad 90% forumasa posebno neinteligentni spameri, steta je takvog covjeka banirati taman svaki dan pisao 100 postova o cionistima.
Ali vi znate sta zelite od foruma... …vec sam napisa inteligentan i elokventan al nije pametan pa nije vridan paznje…takvi stavovi to dokazuju.. Znači imamo jednog Diviziju i tebe kako njegovu suštu suprotnost.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 20 vel 2024, 21:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I iz nekog neshvatljivog razloga voljan retuširati hrvatsku povijest odnosa sa zapadom, zarad trenutnih simpatija u nekom dalekom ratu. MoS, koliko god si ga u postu prije ovog citirano dobro ocijenio i opisao u ovom postu si po mom mišljenu promašio ceo fudbal. Goran nije zaluđen nekim simpatijama u nekom dalekom ratu. Naprotiv, jedan je od rijetkih koji gleda cjelokupnu sliku i gleda uvijek hrvatski interes. On je zadnji koji će zbog neki aktualnih događanja izgubiti kompas. Sigurno se neće prodati za šarenu lažu pa da mu dojučerašnji neprijatelj odjednom postane saveznik. Kad bi nas bilo više kao on, ne bismo srljali kao guske u maglu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 21 vel 2024, 21:15 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Podrška diviziji. Uvijek se borio za hrvatsku stvar, inteligentan lik i imao argumentirane upise. Potpisijem peticiju za povratak divizije. …sekta nije vise poželjna na ovom forumu…ovo je ipak hrvatski forum…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 vel 2024, 06:49 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 11:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
|
Vrijeme je da netko više uređuje podforoum Politike i makne temu s LAŽNIM naslovom "autohtoni europski Bosanci - Bošnjaci" i ukloni shifozfrenog iskompleksiranog rasista Larsa, tj. Gladiusa koji plasira dezinformacije o Katoličkoj crkvi, Hrvatima, HDZ-u i HVO-u.
Čovjek ima problem sa svojim identitetom te plasira netočne i lažne informacije o Hrvatima i njihovom identitetu kako bi sam sebi opravdao što Hrvat nije. To neka radi na forumu koji nije hrvatski.
Također, pacijent nije u stanju razlučiti hrvatstvo od bijele supremacije i tako šteti nacionalnoj diskusiji hrvatske stvari u BiH. Više manje, svojim očajnim narativom gdje sam sebe tješi javno od Herceg-Bosna foruma stvara forum bijelačke supremacije (u kojem je on iznad prosječnog Hercegovca jer je plavi musliman?).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 vel 2024, 23:23 |
|
|
|
Divizija je izvalia stvari koje su škodile forumu. Nanizalo se tega, ispalo bi da se to tolerira. Pa još da forum zaradi etiketu anti- znate koju. To se lako ne skida. Po meni je moga dobit opomenu prid iskjučenje i zabranu na određenin temaman. Ako ju jest dobia a nastavia je da'je blanjat isto, e onda se je sam zaje*ba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 vel 2024, 11:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Vaši prosvjedi su relevantni ko Biblija u bordelu.
Ako @divizija želi pisati ovdje nek malo odmori pa nek se registrira pod novim nickom i onda nikada, ama baš nikada ne spomene Židove.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 vel 2024, 11:45 |
|
|
|
Ja se ne slažem s njim po pitanju nekih njegovih pisanja, ali nisam osjetio nikakav rasni ton prema Židovima u njegovim tekstovima. Čovjek kritizira Izrael, cioniste, ode predaleko, neke prosunitske nebuloze koje nisu spojive sa situacijom na našemu terenu, ali ne smatram ništa vrijednim isključenja. Ako je kritiziranje Izraela antisemitizam, najbolje je ugasiti forum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jahač apokalipse
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 15:08 |
|
|
|
Ne mogu otvoriti temu Rusija napala Ukrajinu.
_________________ Smrt, glad, bolest i rat=jahači apokalipse
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 15:26 |
|
|
Jahač apokalipse je napisao/la: Ne mogu otvoriti temu Rusija napala Ukrajinu. Otvori neku drugu temu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 17:18 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Jahač apokalipse je napisao/la: Ne mogu otvoriti temu Rusija napala Ukrajinu. Otvori neku drugu temu.  Granicarko, nesto razmisljam, ja sam bas onako dobar covek. Nosim u sebi tu karakteristicnu cetnicku plemenitost i nesebicnost i tu nema pomoci. Razmisli, kad apelujem da se vrate Lapusa i Divizija, da li ja od toga imam ikakvu licnu korist. Sa divizijom redovno u prepucavanju, sa ponekom grublkjom reci. Sa Lapusom sam se druzio ali i sukobljavao, jer s njom nikad ne znas kad ce da ti zabije noz u ledja. Znaci ne razmisljam o sebi, nego iskljucivo o dobrobiti foruma. Cak vise i od samih moderatora. Mozda mi to ne valja, pa lose prolazim u zivotu. Da sam neka partizansko komunjarska, ili ustaska, ili handzarevska pogan, verovatno bih bio uspesniji. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 18:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47839 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I taj njegov antisemitizam je bio u okvirima koliko sam upratio.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 18:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Otvori neku drugu temu.  Granicarko, nesto razmisljam Ti imaš čim razmišljat ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 19:03 |
|
|
|
Ne mogu ni ja uci na temu Rusija napala Ukrajinu
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 vel 2024, 19:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Otvori neku drugu temu.  Granicarko, nesto razmisljam, ja sam bas onako dobar covek. Nosim u sebi tu karakteristicnu cetnicku plemenitost i nesebicnost i tu nema pomoci.. Mozda mi to ne valja, pa lose prolazim u zivotu. Da sam neka partizansko komunjarska, ili ustaska, ili handzarevska pogan, verovatno bih bio uspesniji.  A četnička pogan? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 vel 2024, 09:26 |
|
|
|
Ocigledno administracija foruma provodi neke svoje eksperimente, sto je ok - oni su odgovorni za forum i ulazu u nj rad tj. slobodno vrijeme, ali meni su Divizijini postovi (ono, kad vidis nick na nekoj od tema) cesto bili razlog za klikanje na odredjene teme.
Da je antisemit, jest. Da je islamofob, jest. Da je desnicarska konzerva, jest. Ali ima gard, izravan je i ne libi se napisati ono sto doista misli. I ono sto napise je cesto, ne uvijek, poprilicno originalno, a nekad i promisljeno. Takodjer uprkos svim ideoloskim neslaganjima covjek ima u sebi - barem se meni to cini - vise ljudskosti od mnogih koje sam citao ovde.
I da, forum je cesto nedostupan. Ali ni to vjerovatno nije slucajnost.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 vel 2024, 23:29 |
|
|
Hajde fino si razgovarajte. Vas 2 ste komšije sa Majevice, mozda ste se nekad i sreli kao mali, dok ste čuvali krave 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 vel 2024, 00:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 vel 2024, 06:52 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Promocija politike zlocina NDH, tj. onog njenog dela koji se odnosi na nasilno pokatolicavanje Srba.
I ja tebe ,,nasilno'' blagoslivljam i molim Boga da ti da pameti i omekša tvoje tvrdo srdce... Dok Ministar Zvuka i Dragan Covic pokusavaju da izgrade odnose sa Jevrejima, kolaga ti i ti evocirate uspomene na rezim koji je bio deo sistema Holokausta. Bas vas briga, objasnicete da vi to samo Srbima saljete poruku i nista vise. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 vel 2024, 07:05 |
|
|
Davno je ovaj forum trebao prestati tolerirati srpsku mitomaniju. Je li bilo pokatoličavanja Srba? Jeste. Je li bilo popravoslavljavanja katolika? Puno više nego obrnutog procesa. Za početak, sami Srbi su plesali između RKC i Bizanta sve do 13. stoljeća kada osnivaju vlastitu crkvu. Obalni dio Zete su uspjeli tek nedavno popravoslaviti. Ono što su pravoslavni popovi siledžije uz braću Turke radili katoličkim dušama u Bosni i Hercegovini za vrijeme turskog vakta je ravno židovskim starješinama u Pasiji. Ta nekakva svjesno gurana miskoncepcija da je pravoslavlje došlo prije katolicizma na ove prostore je suprotno svakoj logici. Većina starih crkvi na obali su ranokršćanske, napravljene prije samog raskola. Zapadni prostor ovog lebensrauma je uvijek bio priklonjen Rimu i ostao je uz Rim, dok je Srbima trebalo skoro 200 godina nakon crkvenog raskola da započnu sa svojim vjersko-političkim projektom narodne crkve. To što su Srbi bježali u naš životni prostor nije naš problem, niti krimen. Tko god je u tom procesu pokatoličen, hvala Bogu, manje problema za poslije Koliko je Bugara, Vlaha, Cigana, Turaka i Albanaca ušlo u srpski nacionalni korpus, Bog dragi zna da je puno više nego Srba u hrvatski. Pa Srbi s ponosom pričaju o srbizaciji tuđeg puka, Makedonci su živi dokaz pokušaja stvaranja Srba od Bugara. Ja se poput nekog tipičnog Velesrbina, ponosim svakim pokatoličenim Srbinom kroz povijest koji je izbjegao u zapadne zemlje,buzimajući u obzir koliko ste duša oteli u BiH i Crnoj Gori. A da je bilo nekog masovnog prelaska na katoličanstvo, nije, samo u bibliotekama i TV kanalima u jednoj državi, nijednoj drugoj. Vama su RKC i Hrvati zapreka prema najprosperitetnijem i najljepšem životnom prostoru na prostoru južnih Slavena. More je sveta stvar. Svo ovo razgraničavanje i glancanje računa je takija za neke pogodnije dane. Vjerujem vam ko i muslimanima. Još su Hrvati konfesionalno najliberalniji narod, bili smo spremni inkorporirati i pravoslavce i muslimane, ista stvar se ne može reći za ove druge vjerske zajednice kojima je uvijek prije dijaloga bila sila, konverzija, protjerivanje, genocid. Nama je to bio plan B. Tako da dosta više o Srbima i vekovnim ognjištima, logorima za decu i Oluji. Morate znat gdje vam je mjesto i ne prsiti se. Barem na ovom forumu. A i za život. Stradali ste ko narod previše puta zbog vlastite gluposti i umišljanja da ste sila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 vel 2024, 07:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: I ja tebe ,,nasilno'' blagoslivljam i molim Boga da ti da pameti i omekša tvoje tvrdo srdce... Dok Ministar Zvuka i Dragan Covic pokusavaju da izgrade odnose sa Jevrejima, kolaga ti i ti evocirate uspomene na rezim koji je bio deo sistema Holokausta. Bas vas briga, objasnicete da vi to samo Srbima saljete poruku i nista vise.  Spone Hrvata i Židova neće narušiti nikakav forumaš, ne znam čemu tolika briga. Objasni im ti kako je Beograd postao prvi grad "očišćen" od Židova u povijesti. Certifikat Juden Frei ko iz Lidla
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|