HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 sij 2025, 02:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 486 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Blaž Kraljević
PostPostano: 30 kol 2011, 11:38 

caruga je napisao/la:

Mislim da je ovim još davnih dana sve predviđeno i rečeno...
Neka mu je vječna slava i pokoj duši...

Te se riječi često stavljaju Bruni Bušiću u usta, ali nisam još vidio izvorni tekst koji bi to potvrdio, tako da ne znam radi li se o nečijem kasnijem falsifikatu ili autentičnom tekstu i razmišljanju, što bi zaista bilo fantastično i proročki.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 12:16 

Pessimus dux je napisao/la:
caruga je napisao/la:

Mislim da je ovim još davnih dana sve predviđeno i rečeno...
Neka mu je vječna slava i pokoj duši...

Te se riječi često stavljaju Bruni Bušiću u usta, ali nisam još vidio izvorni tekst koji bi to potvrdio, tako da ne znam radi li se o nečijem kasnijem falsifikatu ili autentičnom tekstu i razmišljanju, što bi zaista bilo fantastično i proročki.

To nikada neces ni vidjeti. Ja osobno vjerujem da su ovo Brunine rijeci.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 15:05 

jebo majku koji ste vi jazavci ovde pa to nije normalno. covik vam iz prve ruke govori o Blazu i HOS-u a vi se s njim sprdate i dalje virujete Covicu i HDZ-u koji ima 15 godina na vlasti ama bas nista nije napravio. pazi i u HDZ-u je bilo domoljuba i istinskih hrvata isto tako i u HSP-u i HOS-u. i sve nam to nije tribalo ni rat sa srbima ni sa muslimanima ALI nismo ga mi izabrali. koliko je god UDBA-sa bilo u nasim redovima jedno duplo vise ih je bilo kod turaka i srba i zato je jednostavno MORALO doc do rata. siguran sam da bi i Blaz to vidio.

i da sta fali Ustastvu i velicanjem istog? pa to su istinksi domoljubi i zbog njih imamo kakvu takvu hrvatsku. to su oni koji ce uvik prvi uzet pusku u ruke i borit se za svoj narod!

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 13:45 

e moj njoFra pa ti (ne ti nego taj tvoj pokojni nick) si bio taj koji je stvorio drzavu u obliku banane, koji je postavljo granice izmedju svog naroda, koji je potpiso Washingtonsi a i Daytonski sporazum, koji je naoruzavo turke u BiH, koji ih je primio otvorenih ruku kao izbjeglice dok su nas gonjali po SB, koji je ostavio HOS-ovce u Posavini, koji je navodno zrtvovo Vukovar, koji NIJE OCISTIO HRVATSKU OD UDBASA, koji je sve JNA Generale primio u HV i dao im visoke pozicije, koji je sam biojebeni partizancina!, koji je Mesketa stavio za premijera i ljude kao njega primio u HDZ...

ima toga jos koliko oces i zato ne seri. jos jednom to je toliko zajebano da se ne zna vise ko pije ni ko placa ali jedno jedino je sigurno a to je da se NE ZNA TOCNO ko je sta kada radio i ko za koga radi a tvoje tvrdnje su za nista...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 22:30 

Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
TGrad je napisao/la:
jebo majku koji ste vi jazavci ovde pa to nije normalno. covik vam iz prve ruke govori o Blazu i HOS-u a vi se s njim sprdate i dalje virujete Covicu i HDZ-u koji ima 15 godina na vlasti ama bas nista nije napravio. pazi i u HDZ-u je bilo domoljuba i istinskih hrvata isto tako i u HSP-u i HOS-u. i sve nam to nije tribalo ni rat sa srbima ni sa muslimanima ALI nismo ga mi izabrali. koliko je god UDBA-sa bilo u nasim redovima jedno duplo vise ih je bilo kod turaka i srba i zato je jednostavno MORALO doc do rata. siguran sam da bi i Blaz to vidio.

i da sta fali Ustastvu i velicanjem istog? pa to su istinksi domoljubi i zbog njih imamo kakvu takvu hrvatsku. to su oni koji ce uvik prvi uzet pusku u ruke i borit se za svoj narod!

Dakle, po tebi, u redu bi bilo da sutra SDP stvara svoju stranacku vojsku? I da, ako udemo u rati, SOS radi sto god hoce izvan kontrola Zagreba i ne slusa GSOSRH?

Cista elementarna logika - jedan narod nemoze imati dvije ili tri stranacke vojske nego jednu jedinu vojsku, jedan lanac zapovijedanja.

Ali Dobroslav SRARAGA je bio prepamentan - toliko pametan da nije, pa cak ni u najgore ratne dane, osvojio vise od 7% -- da je on svoju stranacku vojsku osnivao jer je on bio takav velikog vojskovoda da su Rommel i Eisenhower bili rocnici pored njega. A HVO je bio sve osim na papiru dio HV -- dakle Kraljevic je rekao ne HRVATSKOJ VOJSCI, i da Hadzihasanovicu, Halilovicu, i ostalim Hrvatskim cviecama. Pocetak i kraj price.

Sto se tice velicanje Ustastvo -- velicanje Ustastvo u ratnim godinama, pa i dan danas ali u ratnim godinama jos vise jer se narod tada borilo za goli zivot -- je islo u korist neprijatelje Hrvatske i to debelo. I sada je pitanje da li su ovi politicari koji su to cinili bili a) Slineci idioti b) UDBasi odnosno Ustase po zadatku. Rekao bi kombinaciju jedno i drugo -- SRARAGA je sigurno bio Ustasa po zadatku. Valjda su KOS i/ili UDBa imali snimku homoseksualnog kompromisa i/ili njegovo silovanje u zatvoru pa su ga ucjenili. Taj izdajica je otac optuznice protiv RH i HRHB odnosno HV i HVO: http://www.hsp1861.hr/vijesti/970809haag.htm. Procitaj "argumenti" i bestijalne konstrukcije - iste kao protiv Prlic et. al. -- a Prlic et. al. je samo drugi dio MZ optuznice protiv same Hrvatske drzave i Hrvatskog opstojnost -- Gotovina et. al. je ostatak te iste optuznice.

Taj izdajica ahem Dzeneral ABiH je bio Alpha i Omega HOS-a. Kraljevic je njega slusao, a ne legalno izabrani Predsjednik Tudman, niti GSOSRH, niti Bobetko (covijek koji je planirao Operacija Cagalj), niti HVO niti legalno izabrani predstavnici Hrvatskoga naroda u kolonijalne tvorevine. Ne, Paraga i Izetbegovic (i Halilovic, Hadzihasanovic, i ostali). Kad smo vec na Udba i Ustase: http://www.hsp1861.hr/vijesti/200720hrt.htm. Zakljucite se sami kome je HOS sluzio 1990ima. Svaka cast borcima HOS-a, ali bili su izigrani i to je cinjenica -- oni su to prepoznali i zato su usli u HVO na kraju. Kada se otvara arhive saznat cemo istinu o Kraljevicu -- ili je bio naivan kao klinac ili je bio UDBas. Nema sredinu u tu pricu.

A velicanje naivnost (Kraljevic) ili potpuni poraz pa i istrebljenje zbog sistematicne, katastrofalne odluke i nesposobnosti bibljiske razmjere (Pavelic/NDH), nije temelj zdravoga drustva niti naroda niti drzave -- dakle nezdravo. Dok mi velicamo nakaza Pavelica i Hrvatski Kosovo, NDH, mi necemo se maknuti ni milimetar od ovoga pozicija slabosti.

čuj dosta ovoga tvoga je istina
i slažem se globalno sa tvojim stajalištima...

da tuđman je bio taj naš je
i trebali su mu se podrediti svi pravaši

oni su vjerovatno držali da imaju moralno pravo na vlast
od njega jer je bio partizan a oni emigracija koja je dala
sve za hrvatsku,bili su malo ekstremniji,kao svaki pošten
čovjek ali nisu mogli proći..
ali nisu mogli proći ni oni dragovoljci u posavinu ili vukovar pa su
prošli i razjebali srbe,spasili hrvatsku da udbasi kupe oruzje i naoruzaju
vojsku skupe provizije i kupe banke(državu)

iz svih tih razloga (mislim paraga smece je,pokazao sa svojim gadenjem hrvatske)
nisu i paradzik i baresic i kraljević svi udbaši nije istina!!!!

i nemoj protiv pavelica!!
sta je mogao nego prici njemcima i ostati im odan
zbog toga sad i imamo hrvatsku(helmut kohl) 91.g.
da smo ih izdali ili ne bili uz njih mislis da bi bolje prosli
tko bi nam dao hrvatsku:rusi,francuzi,englezi.....

mi smo ista jebena stranka (mađari,slovaci,poljaci,ukrajinci-katolici-staljin velika glad)

tko ce nas podrzati nego ti isti njemci i vatikan
morao im je ostati odan pod svaku cijenu i je!!

Vrh

PostPostano: 15 pro 2012, 20:08 

Žao mi je što dižem prastaru temu, ali me zanima nešto.

Blaž je likvidiran u kolovozu '92. Tada su već započeli neki sukobi između Hrvata i Muslimana u BiH. Može li se na netu negdje naći neka njegova reakcija na te sukobe?

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 11:33 

Nešto što je izravno vezano za ovu temu.

https://www.facebook.com/marko.francisk ... 7936860324

Citat:
Natko Kovačević:

''Dalbor, Mate Boban je udbaš koji je bio direktno postavljen od Franje Tuđmana i njemu je bio podređen, te je po njegovom zadatku otišao zajedno s Manolićem u Graz na dogovor s Karadžićem da Bosnu podijele.

Znam da ti puno podataka nedostaje i to ne znači da si ti pinokio, jer ja to govorim za ljude koji odbijaju istinu zato što su zamađijani, a laž im godi za uho, kao kada papku govoriš da samo njega voli njegova draga ¨kurvica¨, a ševi se sa svima, a ja lagati neću i ne želim nikada, a pošto pinokijići odbijaju istinu, zato danas i svih ovih 22 godine imamo samo udbaše i četnike na vlasti, to valjda sigurno znaš, kao što znaš tko je abolirao četničke teroriste i to više puta, te nas je taj smrad od Tuđmana još 91. izjednačio s njima, službeno nas je nazivao zaraćenim stranama i takve dokumente još tada potpisivao, bio si mlad pa nisi sve stigao niti pratiti, a niti si imao prilike gdje to čuti i vidjeti, ali za fantaziju koju je udba plasirala da je jedino HDZ za Hrvatsku, što je bila čista udbaška laž koju je i masonski Kaptol podržavao da se ne bi otkrila njihova suradnja s udbašima (zato su svi danas zajedno za sotonsku EU federaciju), taj ¨tvoj¨ HDZ je bio za konfederaciju unutar SFRJ, čitaj njihove programe iz 89., 90., a HSP s Paragom i tadašnji HSS (dok ga nisu Manolićevi udbaši preko Čička kompletno preuzeli) su bili za samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu, a Tuđman ih je bahato preko svoje udbaške televizije vrijeđao i napadao da su egzibicionisti i diletanti koji ugrožavaju nacionalno jedinstvo, te se na njih više žestio nego na svoje četničke teroriste koji su već tada digli balvane, koje je nazivao samo pobunjenim srbima, zbog toga ih danas i imamo u saboru i u svim državnim institucijama, a preko 40.000 aboliranih četničkih ubojica se našetavaju i imaju veća prava u Hrvatskoj nego ti ili ja, a za to je jedino kriv taj smrad Tuđman i njegov udbaški HDZ-e!!!

Žao mi je da nisi čitao moje prije objave, ali ih potraži gdje sam do u detalje iznio sve činjenice kako je nastao udbaški HDZ-e daleko prije od 89., kada je bio živ Stevo Krajačić za kojeg možda ti nisi niti čuo, a 90% Hrvata sigurno, a bio je prvi čovjek OZNE za Hrvatsku, tada Tuđman nije bio još ni u priči, ali kada je Krajačić umro, te su kosove službe procijenile da bi na njegovo mjesto bio najprihvatljiviji njihov Tuđman, nemoj zaboraviti da mu je čak i žena Ankica bila kadrovik u generalštabu JNA u Beogradu, moj ¨naivni¨ prijatelju, pa se nećeš više čuditi što ja laži ne prihvaćam za istinu za razliku od 90% totalno neupućenih Hrvata, jer imam krvavo stečeno znanje o istini s ogromnim odricanjem od materijalnih ¨blagodati¨ koje bi mi sotonisti odmah ¨sve¨ dali samo da i ja budem jedan od njihovih EU pudl generala izdajnika, kojima je vrh hrvatstva prdebelo unovčit i prodatii svoje ¨zasluge¨, te hrabro skrivečki pod gasom otpjevati pjesmicu o Juri i Bobanu, koju zna i svaki udbaš čak i Mesić, a ostalo su samo tabula raza (prazna ploča)!

Lustracija nije provedena upravo zato, da ti ne bi znao istinu, jer ovako udba uživa, jer se Hrvati iz neznanja vezuju za njihove agente, a oni Hrvati koji su znali za te udbaške smradove, vrh HDZ-a je preko svojih ubojica dao ih sve pobiti, od Ludviga Pavlovića iz (bivši pripanik i jedini preživjeli iz bugojanske skupine 72. koju je lovio otac od Vukojevića), preko Mire Barešića, Ante Paradžika, Blaža Kraljevića i još stotine i stotine nevinih Hrvatskih junaka bili su ubijani po zadatku udbo HDZ-a! Nikad se nisi pitao zašto je Miroslav Tuđman sinek od smrada bio na čelu HIS-a krovne obaještajne službe svih obavještajnih službi tada u Hrvatskoj, moj Dalibore, nije mogla ni muha proći mimo Tuđmana, a da to on ne bi znao, a kamoli da nije zapovijedio ili odobrio brojna smaknuća, moj hosovče!

O ovome sve što ti ja sada govorim, sve ti to zna i Paraga. Jako mi je čudno, da si prešao Ruži koja je njihov agent bila i ostala, te je zato i logična koalicija s njenim kolegom agentom Karamarkom iz HDZ-a, koji se zajedno s Mesićem borio za ¨detuđmanizaciju¨, a sada se bori za povratak¨tuđmanizacije¨, stvarno u njihovih pinokijića duge uši i dugi magareći rep .

Pravaštvo i njihovi neprijatelji ne idu zajedno, a uz to dizati ruku za EU sotonsku uniju i tvrditi kao Ruža na htv-eu, da je Ante Starčević živ da bi i on bio za ********, te biti jedno vrijeme u koaliciji s četničkim teroristima u Vukovaru (SDSS-om), to ti je moj prijatelju jako teška SHIZOFRENIJA I VELEIZDAJA tvoje Ružice i velika naivnost i zabluda njenih članova, kao i svih ostalih prevarenih pravaša koji i po drugim tzv. HSP-ovima traže rješenje za Hrvatsku, a ne znaju da su im liderčići umreženi agentići bivših i sadašnjih službi protiv Hrvata!

Još jednom za kraj, svi ti Tuđmanovi EU pudl generali i ratni profiteri počinili su čin VELEIZDAJE, jer predavati Hrvatski suverenitiet neprijatelju (EU) i pozivati Hrvate na kapitulaciju ulaskom u sotonsku federaciju EU, može samo veleizdajnik i tu moj prijatelju nema rasprave, zvao se taj veleizdajnik Josipović, Gotovina, Stepinac, Bakarić ili Manolić sasvim je svejedno!''

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:32 

prestrašno... ne znaš što je gore. udba, komunjare, jugonostalgičari, orjuna, preživjelo četništvo s lijeve strane ili poremećeni umovi tzv. hrvatske desnice, otuđene i od boga, crkve i vlastitog naroda, uronjeno u vlastitu šizofreniju, paranoje, teorije zavjera...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:47 

Graničar Jozo je napisao/la:

Citat:
Natko Kovačević:

''Dalbor, Mate Boban je udbaš koji je bio direktno postavljen od Franje Tuđmana i njemu je bio podređen, te je po njegovom zadatku otišao zajedno s Manolićem u Graz na dogovor s Karadžićem da Bosnu podijele.

Znam da ti puno podataka nedostaje i ''

Baš me zanima što bi autor ovih redaka uradio da je bio na mjestu Tuđmana =))

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:51 

ovo je već drugi put da ovakvo nešto slično čitam...

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:52 

ManInBlack je napisao/la:

Pitaj ga sa HB stranice. Baš bi me zanimao odgovor.
https://www.facebook.com/natko.kovacevic.5

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:56 

udba radi svoj posao. svaka im čast. kad se sjetim opere i labradora, jasno mi je da je ovo samo nastavak, ali pričekat ćemo još za tajni naziv operacije.
vjerojatno će biti nešto poput - operacija: zadnji udarac (kurcem u čelo idiotima, op.a.opsasa)

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:58 

Uskoplje je isto imalo svog Blaža Kraljevića koji je na Raduši pod ne razjašnjenim okolnostima pogubljen - Zvonimir Fontana, prof.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 12:59 

Ilirk@ je napisao/la:
udba radi svoj posao. svaka im čast. kad se sjetim opere i labradora, jasno mi je da je ovo samo nastavak, ali pričekat ćemo još za tajni naziv operacije.
vjerojatno će biti nešto poput - operacija: zadnji udarac (kurcem u čelo idiotima, op.a.opsasa)

i to preko kojih ljudi se ove stvari plasiraju nikada ne bih očekivao.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:00 

tog franciškovića sam likvidirala sa liste frendova. kad sam počela čitati sranja po hrvatskoj rkc, ono klasično zavjeraško pljuvanje ljudi koji vjeruju u ljude guštere, smučilo mi se. ne možeš vjerovati da takvi postoje u hrvatskoj desnici.
a onda povjeruješ pa počneš i sam vjerovati da udba ima duuuuuuuge pipke koji godinama rovare po desnici... neki od njihovih agenata su već sad poznati kao luđak margetić.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:03 

Ilirk@ je napisao/la:
tog franciškovića sam likvidirala sa liste frendova. kad sam počela čitati sranja po hrvatskoj rkc, ono klasično zavjeraško pljuvanje ljudi koji vjeruju u ljude guštere, smučilo mi se. ne možeš vjerovati da takvi postoje u hrvatskoj desnici.
a onda povjeruješ pa počneš i sam vjerovati da udba ima duuuuuuuge pipke koji godinama rovare po desnici... neki od njihovih agenata su već sad poznati kao luđak margetić.

upravo to htjedoh komentirati. još jedan u nizu.

ali, kao što rekoh, meni FB služi za sakupljanje informacija o ovakvim stvarima.

samo nije on jedini koji se uhvatio pljuvačine na RKC. Ne želim ih imenovati javno, ali vrte se oko njega.

i svaka rasprava završava ad hominem napadima. valjda, u nedostatku argumenata. i onakvim tezama kao 90% uspavanih naprema 10% prosvijetljenih.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:05 

da, znam ih par i ja. jedan je već ušao malo dublje u poznatije medije. nagrađen je za svoj trud.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:30 

Evo, izgleda da je i ovaj prolupao s komentarima:

http://www.facebook.com/petar.macut?ref=ts&fref=ts

Zaposlenik (znanstveni novak) Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar - Područnog odjela Vukovar, kobajage znanstvenik, a kakvim se kočijaškim rječnikom, huškanjem, neselektivnim i isključivim napadima te neuargumentiranim tezama prosipa po tom fejsbuku...

Inače, nekadašnji vatreni HSP-ovac, odnedavno oduševljeni HDSSB-ovac, koji proziva HDZ iz 90-ih za privatizacijsku pljačku (što je posve legitimno), a istodobno ulazi u stranku čija je vodeća nomenklatura upravo tih godina drmala osječko-baranjskim HDZ-om i na lokalnoj razini provodila privatizacijsku pljačku ili u najmanju ruku pred njom zatvarala oči.

Eh, ta vjerodostojnost... :D

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:47 

Nemam posla sa desnicim :) :neznam

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:54 

daj mi šifru, ja ću :D

evo baš se mislim jesi li mu poslao pitanje. možda te ovo potakne.
https://www.facebook.com/marko.francisk ... 0533579731

Ako ovo nije napad na HB ja ne zna šta je.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 13:57 

evo

F20-F29

ispravka :)

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 14:03 

evo

F20-F29

ispravka :)

Neće prijatelju :) Ni jedna, a ni druga.

Citat:
upravo se o tome radi da je ovdje riječ o likvidacijama hrvata od strane ''hrvata'', a izvršenih u interesu jugoslavenstva ili velikosrpstva, jer to je ionako skoro pa isto.

također, zgodno je ovo ispalo da vidim kakvih sve ovdje ima moralnih nakaza kojima je to nešto posve normalno i ne predstavlja im nikakav problem to što je taj rajić pobio borce hos-a, a vidim i kakvi su to maloumni idioti koji ne mogu povezati slijed događaja pa ono što je uslijedilo kao posljedica ovih likvidacija i odrađivanja iste te kos-ovske strukture sa bošnjačke strane postavljaju kao nekakvo opravdanje za ova ubojstva hrvatskih bojovnika od strane zagreba - tuđmana, šuška, perkovića, manolića, bobana, tute i ostalih koji su na krvi hrvatskih ratnika sebe uzdizali istovremeno pljačkajući i tako se bogateći. svi vi koji makar jednim slovom dalje pokušavate dalje opravdavati ovu gnjusobu bolje se sami ispišite iz prijateljstva jer ako nećete sami, ja ću vas izbrisati pa odite prijateljevati sa dodikom i ostalom bagrom koja vam, očigledno, tako imponira pa sa njima izmljenjujte simpatije i od tih i takvih očekujete ostvarenje hrvatskih nacionalnih interesa! dragan čovič, taj koji se izjašnjavao kao jugoslaven i potpisivao ćirilicom, taj je pravi, taj će dobro hrvatima u bih napraviti, stvarno znate izabrati stranu kojom se garantirano ide u propast.

vedrane koji si pobjegao u australiju, tebi na znanje i ravnanje, niti jedan mudžahedin nije u bih došao preko beograda nego isključivo preko zagreba kroz ministarstvo obrane kojim je upravljao šušak i njegov miljenik ubojica hrvata po emigraciji perković, a sve pod kontrolom cia-e i pentagona koji se tom al kaidom, bin ladenom (koji je više puta i boravio u hrvatskoj pod zaštitom morha, sis-a, tih ''hrvatina'' i turbo-ustaša koji su javno istovremeno sebe predstavljali zaštitnicima hrvata ugroženih od mudžahedina i islamskog radikalizma, odvratno, i vi to meni ovdje veličate i opravdavate, sramite se) i islamskim fanaticima moduliranim kroz njihov kolonijalni ogranak naziva saudijska arabija koriste kao sa svojim igračkama u ostvarenju svojih imperijalnih interesa - slobodna i nezavisna hrvatska nije nikad bila i neće nikad biti opcija tih globalističkih struktura, nego isključivo ovako opljačkana i porobljena nacija kakva je upravo današnja realnost do koje su upravo dovele te velike ''hrvatine'', u biti izdajnici i sluge okupatora. ako nisi znao, manolić je bio uz matu bobana na sastanku u gracu sa karadžičem i nakon tog sastanka kreću ovakve likvidacije koje su temelj da se dalje, u koordinaciji kos-a i sa bošnjačke strane raspiri ovaj besmisleni i kontraproduktivni sukob kojim su se jedino velikosrbi okoristili, a vi sad tu slinite za nekim trećim entitetom i prostituirate se ko najgore kurve da bi se dopali tom dodiku, odnosno, kad bi nešto znali, onda bi znali da je on samo lutka londona i globalista i iskoristit će hrvate u bih kao potrošnu robu za ostvarenje svojih ciljeva tako ne samo da nećete dobiti taj entitet, nego hrvata u bih praktički više neće biti kad oni do kraja provedu svoje planove. kao što više neće biti ni ove okljaštrene hrvatske države, ali slijepcima koji si umišljaju da nešto vide i da nešto znaju ovo su nedokučive istine jer ih mržnja koju su prihvatili zaslijepljuje pa onda mogu samo iskazivati svoj idiotizam.

samo da znate, vi velike hrvatine koji ste pobjegli u pozadinu pa sve do na kraj svijeta - moja brigada koja je držala položaje prema srbima, i da je bilo tako zapovijeđeno mogli smo skoro pa ušetati u trebinje, biva premještena u taj kretenski sukob i tako smo oslabili svoju poziciju u odnosu na srbe koji su pak mogli i svoje snage onda izvući i koristiti gdje im je već trebalo, a mi se trošili i ginuli u tom bratoubilačkom i antihrvatskom ratu dok su ''hrvatine'' mažnjavali i privatizirali u dubokoj pozadini.

i dan danas ti i takvi sad se čak tako ohole da oni si daju za pravo da određuju neku mjeru hrvatsva i, zanimljivo, jako im je milo poništiti hrvatsku državu ulaskom u europsku uniju. odgovorni za ovaj zločin nad hrvatskim narodom moraju odgovarati, odgovorni za ovu izdajničku politiku prema hrvatskoj državi i narodu moraju odgovarati, sve to se mora rasčistiti i počistiti inače nema više ni hrvata ni hrvatske, pogotovo ne u nekim idiotskim entitetima koji šuruju sa tzv. republikom srpskom i misle da su svi glupi i nemaju pamćenje pa neće vidjeti kakvi su to sve lopovi i lažovi u službi neprijatelja hrvatske i hrvata.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 14:09 

hebemu miša, pokušaj progooglati šifru :D

Eh sada zanimljivo je da se osoba čija je ideologija bliska ustaštvu žali na međusobno ubijanje hrvata, a ustaše pobiše direktno i indirektno na tisuće hrvata!

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 14:13 

kako je to indirektno?

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2012, 14:31 

kako je to indirektno?

Svi oni Hrvati koji su stradali zbog glupog grijeha koje je počinio ustaški režim: domobrani, ustaški vojnici i njihove obitelji, prijatelji, poznanici,.. itd itd.

gospodin kojega si citirao, govori o zauzimanju Trebinja, koji je to strateški interes zauzeti prostor na kojemu praktički nema Hrvata par stoljeća? S druge strane imali su šansu braniti hrvatske domove u Kupresu, Kotor Varoši, Jajcu, Posavini,... nikako mi u glavu ne ide ta strategija o potrebi zauzimanja Trebinja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 486 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: