|
|
Stranica: 7/13.
|
[ 319 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 23 ruj 2010, 18:35 |
|
|
ruru je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Obukla se braća - skinuli im odore. Bože dragi zar im je tako gusto bilo da su okrvavljene košulje krali s leševa.
ž na svim stranama je bilo kretena..nisu se se desile samo buhine kuce..bili su i ahmici..a i dvojica nasih zarobljeni kod vas...uradili su im goru stvar,..razapeli ih.. Kako da ne dodju u zarobljenistvo sa 55kg,a otidju sa 80kg,ma idi znas sta ...j
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 23 ruj 2010, 18:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ruru,jel ti tko poznat od ovih:
U zločinima su se naročito istakli Fidija i Bećo Kahriman, koji su jednog uhićenog hrvatskog civila razapeli na križ, a potom ubili rafalima iz automatskih pušaka. Haris Kahriman je ubio ranjenog vojnika HVO-a koji je bio bespomoćan. Haris, Jasmin i Edo Tokalić, sva trojica iz Maljina, vezali su sedam hrvatskih vojnika žicom i potom ih ubili. Zero Beganović iz Moševice u napadu na Buhine Kuće ubio je troje djece. Uz spomenute pripadnika Armije BiH za zločine su također odgovorni Mirsad Kahriman; Haris Huskanović, zvani Hamza; Mehmed Huskanović iz Sarajeva; Kemal Turković; Faik Turković, zapovjednik mudžahedinske jedinice "Gerila" i nekoliko pripadnika jedinice "Gerila". Pa disu sada oni jeli sada beze na kuli sjedjase,jesu li sudjeni ili ne?
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 26 ruj 2010, 09:57 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: ruru je napisao/la: ž na svim stranama je bilo kretena..nisu se se desile samo buhine kuce..bili su i ahmici..a i dvojica nasih zarobljeni kod vas...uradili su im goru stvar,..razapeli ih.. Kako da ne dodju u zarobljenistvo sa 55kg,a otidju sa 80kg,ma idi znas sta ...j u djelovima...
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 06 lis 2010, 19:11 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ruru,jel ti tko poznat od ovih:
U zločinima su se naročito istakli Fidija i Bećo Kahriman, koji su jednog uhićenog hrvatskog civila razapeli na križ, a potom ubili rafalima iz automatskih pušaka. Haris Kahriman je ubio ranjenog vojnika HVO-a koji je bio bespomoćan. Haris, Jasmin i Edo Tokalić, sva trojica iz Maljina, vezali su sedam hrvatskih vojnika žicom i potom ih ubili. Zero Beganović iz Moševice u napadu na Buhine Kuće ubio je troje djece. Uz spomenute pripadnika Armije BiH za zločine su također odgovorni Mirsad Kahriman; Haris Huskanović, zvani Hamza; Mehmed Huskanović iz Sarajeva; Kemal Turković; Faik Turković, zapovjednik mudžahedinske jedinice "Gerila" i nekoliko pripadnika jedinice "Gerila". Pa disu sada oni jeli sada beze na kuli sjedjase,jesu li sudjeni ili ne? zasto si ti toliki nacionalista..ja njih neopravdavam..,.al zlocine su cinili bas ljudi koji su razmisljali isto kao ti.. i na nasoj i na vasoj strani...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 06 lis 2010, 19:28 |
|
|
ruru je napisao/la: pucanj u noci je napisao/la: Pa disu sada oni jeli sada beze na kuli sjedjase,jesu li sudjeni ili ne? zasto si ti toliki nacionalista..ja njih neopravdavam..,.al zlocine su cinili bas ljudi koji su razmisljali isto kao ti.. i na nasoj i na vasoj strani... Ovdje je riječ konkretno o Buhinim kućama i zločinu nad HRVATIMA.Koji su počinili pripadnici-tvoje "kolege".
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 06 lis 2010, 20:10 |
|
|
ruru je napisao/la: pucanj u noci je napisao/la: Pa disu sada oni jeli sada beze na kuli sjedjase,jesu li sudjeni ili ne? zasto si ti toliki nacionalista..ja njih neopravdavam..,.al zlocine su cinili bas ljudi koji su razmisljali isto kao ti.. i na nasoj i na vasoj strani... a ti si miješao grah u kuhinji i ne znaš ništa o ovim nabrojanim likovima? jašta, odma si nacionalista ako se raspituješ za ubojice djece i civila jer tako nešto harmija nije uradila.
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 01:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ruru je napisao/la: zasto si ti toliki nacionalista..ja njih neopravdavam..,.al zlocine su cinili bas ljudi koji su razmisljali isto kao ti.. i na nasoj i na vasoj strani... Ovdje je riječ konkretno o Buhinim kućama i zločinu nad HRVATIMA.Koji su počinili pripadnici-tvoje "kolege". grijesis markane..nisu to moje kolege..ja sam samo reko da neopravdam zlocin ma koga ucinio...ispricao sam svoju ulugu..a neki me opet napadaju..nevidim nijedan razlog za to..
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 01:40 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ruru je napisao/la: zasto si ti toliki nacionalista..ja njih neopravdavam..,.al zlocine su cinili bas ljudi koji su razmisljali isto kao ti.. i na nasoj i na vasoj strani... a ti si miješao grah u kuhinji i ne znaš ništa o ovim nabrojanim likovima? jašta, odma si nacionalista ako se raspituješ za ubojice djece i civila jer tako nešto harmija nije uradila. :)
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 18:36 |
|
|
Ma da se razumimo,nazovi me svacim ali ti iskreno kazem i ovim putem.Mnogi od tih tvojih janjicara nisu zasluzili metak taj "DE LUXE" nego jos gore,ima vas koje treba razapeti,no cak niste dostojni takvom smrcu.I dok zivim tako cu razmisljati pa makar i vrata pakla me cekala,vi ste jedini narod koji je uveo ritualna ubijanja.I na Vozuci ste napravili sa Srbima isto tako,kad vas samo vidim kako tekbirate sa kiflom u ruci koja je plod rada hrvatskog seljaka.Koliko bi vas samo pomrlo da vas ne nahranismo,neda mi se vise cak nije ovo ni tema ali ti ponavljam doci ce dan kada ce te se kriti pod nenine skute od ruke pravde znas...ona stigne jer je jako duga....
|
|
Vrh |
|
|
BH FANATIKOS
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 18:46 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: Ma da se razumimo,nazovi me svacim ali ti iskreno kazem i ovim putem.Mnogi od tih tvojih janjicara nisu zasluzili metak taj "DE LUXE" nego jos gore,ima vas koje treba razapeti,no cak niste dostojni takvom smrcu.I dok zivim tako cu razmisljati pa makar i vrata pakla me cekala,vi ste jedini narod koji je uveo ritualna ubijanja.I na Vozuci ste napravili sa Srbima isto tako,kad vas samo vidim kako tekbirate sa kiflom u ruci koja je plod rada hrvatskog seljaka.Koliko bi vas samo pomrlo da vas ne nahranismo,neda mi se vise cak nije ovo ni tema ali ti ponavljam doci ce dan kada ce te se kriti pod nenine skute od ruke pravde znas...ona stigne jer je jako duga.... neka stigne ruka pravde sve koji su cinili zlocin tek onda ce biti pravda zadovoljena
_________________ "I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 19:47 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: Ma da se razumimo,nazovi me svacim ali ti iskreno kazem i ovim putem.Mnogi od tih tvojih janjicara nisu zasluzili metak taj "DE LUXE" nego jos gore,ima vas koje treba razapeti,no cak niste dostojni takvom smrcu.I dok zivim tako cu razmisljati pa makar i vrata pakla me cekala,vi ste jedini narod koji je uveo ritualna ubijanja.I na Vozuci ste napravili sa Srbima isto tako,kad vas samo vidim kako tekbirate sa kiflom u ruci koja je plod rada hrvatskog seljaka.Koliko bi vas samo pomrlo da vas ne nahranismo,neda mi se vise cak nije ovo ni tema ali ti ponavljam doci ce dan kada ce te se kriti pod nenine skute od ruke pravde znas...ona stigne jer je jako duga.... ti si stvarno cudan lik..ja ti cijelo vrijeme govorim da treba da stigne pravda sve ljude koji su radili zlocine.,..al prija nego sto pocnes pisati takve zlobe..sjeti se bar bebe od tri mijeseca koja je ziva zapaljena u ahmicima..nju nisu zapalili janicari...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 19:53 |
|
|
ruru je napisao/la: pucanj u noci je napisao/la: Ma da se razumimo,nazovi me svacim ali ti iskreno kazem i ovim putem.Mnogi od tih tvojih janjicara nisu zasluzili metak taj "DE LUXE" nego jos gore,ima vas koje treba razapeti,no cak niste dostojni takvom smrcu.I dok zivim tako cu razmisljati pa makar i vrata pakla me cekala,vi ste jedini narod koji je uveo ritualna ubijanja.I na Vozuci ste napravili sa Srbima isto tako,kad vas samo vidim kako tekbirate sa kiflom u ruci koja je plod rada hrvatskog seljaka.Koliko bi vas samo pomrlo da vas ne nahranismo,neda mi se vise cak nije ovo ni tema ali ti ponavljam doci ce dan kada ce te se kriti pod nenine skute od ruke pravde znas...ona stigne jer je jako duga.... ti si stvarno cudan lik..ja ti cijelo vrijeme govorim da treba da stigne pravda sve ljude koji su radili zlocine.,..al prija nego sto pocnes pisati takve zlobe..sjeti se bar bebe od tri mijeseca koja je ziva zapaljena u ahmicima..nju nisu zapalili janicari... čuješ ti nevini koljaču, za te žrtve iz Ahmića ste namakeli nekoliko milijardi donacija i pohapsili skoro sav zapovjedni kadar HVO iz Srednje Bosne, a da niste uhapsili niti jednog visokog časnika iz Armije za sva ona ritual klanja, ubojstva djece, silovanja i vaša kidisanja sa tekbiranjem na hrvatske enklave i sela po Bosni... ovo gledanje na stvari pokazuje samo da si došao ovde provocirati, ali jarane doći će vrijeme kada ćeš sa knedlom u grlu prolazit preko hrvatske zemlje to ti obećajem ja osobno i svi oni koji još nisu zaboravili vaše zločine i klanja.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 07 lis 2010, 20:05 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
Ja postavim jedno pitanje, pa me baniraju na 7 dana a ovi cvijecari izgleda mogu da se ismijavaju i mrtvima, i opet nista. A, ti tkz.ruru..ne znas ti sebi pomoci kamoli nevinom dijetetu.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 15:44 |
|
|
E sada ti za Ahmice,daj reci da smo i u Srebrenici mi bili,koristis tu selendru odkud ste i pocinjali napade da bih opravdao ono vec sto ste uradili.Koja knedla neces ti imati ni knedle u grlu nego ces irgetovati na nadnicu da priranis maksumcad.Tko fukara bio taj i osta,jos nije poznato u modernom svjetu ratovanja da saveznici u roku jednog dana odustanu od saveznistva i jos gore svom silinom udare na dojucerasnjeg prijatelja.To ste vi Muslimani nama uradili,no medjutim u krvavim obracunima sa Srbima ste gubili i tu ste ostavljali Hrvate da se bore i svoje snage duturali u LD.Hvala dragom Isusu i nasim Jokerima,Vitezovima,Blaskicu Kordicu,i ovim Kao Markan,Siux koji su vas mnoge preselili na ahiret.Pa znas ono sljedeci put nece biti ni zrno brasna da vam prodje...ma vi i onako na puri ..i brisi silo necista na islam forum pa djelasanaj ostavi nama sto je nase...ja neznam koji k... da vam se netko za nekakv zlocin ispricava mnogi vasi zivi su mrtvi vec na tefteru dugi niz godina a zakla ga miladin na Trebevicu cudno zar ne....???
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 18:49 |
|
|
[http://www.stijena.com/index.php?/BiH/Armija-BiH-je-u-Mostaru-1993.-godine-spasila-djecaka-Hrvata.html
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 18:57 |
|
|
ruru je napisao/la: [http://www.stijena.com/index.php?/BiH/Armija-BiH-je-u-Mostaru-1993.-godine-spasila-djecaka-Hrvata.html Sta bih ja trebao sada da stavim sada od ureda za izbjeglice kako smo vas 300000 nahranili i spasili i u hotele smistili.Kako smo vas naoruzavali,a iste puske na nas pucale,ubijale daj molim te skolarska prepucavanja priznaj da ste zasrali povijest i bit ce ti lakse...
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 19:05 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: ruru je napisao/la: [http://www.stijena.com/index.php?/BiH/Armija-BiH-je-u-Mostaru-1993.-godine-spasila-djecaka-Hrvata.html Sta bih ja trebao sada da stavim sada od ureda za izbjeglice kako smo vas 300000 nahranili i spasili i u hotele smistili.Kako smo vas naoruzavali,a iste puske na nas pucale,ubijale daj molim te skolarska prepucavanja priznaj da ste zasrali povijest i bit ce ti lakse... nisam ti to pokusao reci..vec da nisu svi ljudi isti..ma koje oni vjere bili..a dobro se zna koje ubijao..samo kukavice..u ljudi kojima su uspijeli isprati mozak..meni nisi mogli..a tebi ako su ga isprali..stvarno mi je zao..ja vrujem da je i u ahmicima bilo bojnika..koji se nisu slagali sa ubistvima..
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 19:33 |
|
|
Da svakako, kazna treba stici sve koji su pocinili zlocine, i onda Sud BiH oslobodi bosnjackog vojnika koji je likvidirao zarobljenog HVO vojnika i pucao u nenaoruzanu zenu, sa obrazlozenjem da "dok traju borbe, ubojstvo vojnika nije ratni zlocin, a zena je pocela bjezati i tako isprovocirala gospodina Hakalovica".
Ko vas ne zna....
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 08 lis 2010, 21:45 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Da svakako, kazna treba stici sve koji su pocinili zlocine, i onda Sud BiH oslobodi bosnjackog vojnika koji je likvidirao zarobljenog HVO vojnika i pucao u nenaoruzanu zenu, sa obrazlozenjem da "dok traju borbe, ubojstvo vojnika nije ratni zlocin, a zena je pocela bjezati i tako isprovocirala gospodina Hakalovica".
Ko vas ne zna.... sto meni to govoris..nisam ga ja oslobodio..za mene su svi isti koji su cinili zolocine..pa bio on muslim,srbin ili hrvat...i da sam mu ja sudio..nebi ga oslobodio garant..
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 09 lis 2010, 11:52 |
|
|
Ma koliko se meni cini,i taj sud je pod utjecajem politike koju vodi politicko rukovodstvo ogranka kojem je pripadao sjor presidente.Oprost Hrvatskog naroda i ruku pomirenja nece nikad dobiti Muslimanski narod u BiH dok se neprocesuiraju zlocini pocinjeni na neduznim ljudima.I danas se hajke vode na kojekakve ali onog Dzevada Mlacu ni da pitaju gdje su Hrvati Bugojna.Kad se sve to rjesi treba da dodju na red oni sto su ubijali HVO na polozajima kod Sarajeva.Da upravo tako gospodo sve dok nije bilo cudno da HVO gubi ljude od snajperskih hitaca i to cudo od pozada gdje nije bilo Srba,naprotiv nije ovo tema ali da jos nadodam bilo je potrebno kaursku gamad ubijati tako se doznalo.....koliko toga ima da se moze razglabati do beskraja
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 09 lis 2010, 20:23 |
|
|
šta ste napali čovjeka, sasvim korektno raspravlja.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 11 lis 2010, 00:51 |
|
|
pucanj u noci je napisao/la: Ma koliko se meni cini,i taj sud je pod utjecajem politike koju vodi politicko rukovodstvo ogranka kojem je pripadao sjor presidente.Oprost Hrvatskog naroda i ruku pomirenja nece nikad dobiti Muslimanski narod u BiH dok se neprocesuiraju zlocini pocinjeni na neduznim ljudima.I danas se hajke vode na kojekakve ali onog Dzevada Mlacu ni da pitaju gdje su Hrvati Bugojna.Kad se sve to rjesi treba da dodju na red oni sto su ubijali HVO na polozajima kod Sarajeva.Da upravo tako gospodo sve dok nije bilo cudno da HVO gubi ljude od snajperskih hitaca i to cudo od pozada gdje nije bilo Srba,naprotiv nije ovo tema ali da jos nadodam bilo je potrebno kaursku gamad ubijati tako se doznalo.....koliko toga ima da se moze razglabati do beskraja jesil gledao vas film dva igraca s klupe..ima tu istine..svi su isti...onima u vrhu su samo bitne pare..a mi obicni smrtnici se prepucajemo....dok nam se oni smiju
|
|
Vrh |
|
|
BH FANATIKOS
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 11 lis 2010, 00:57 |
|
|
bilo je budala na sve 3 strane i zlocin netreba opravdavati ali danas malo zlocina se kaznjava ma koja strana bila u pitanju
_________________ "I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"
|
|
Vrh |
|
|
quick_nick
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 13 lis 2010, 14:43 |
|
|
ruru je napisao/la: pucanj u noci je napisao/la: Ma koliko se meni cini,i taj sud je pod utjecajem politike koju vodi politicko rukovodstvo ogranka kojem je pripadao sjor presidente.Oprost Hrvatskog naroda i ruku pomirenja nece nikad dobiti Muslimanski narod u BiH dok se neprocesuiraju zlocini pocinjeni na neduznim ljudima.I danas se hajke vode na kojekakve ali onog Dzevada Mlacu ni da pitaju gdje su Hrvati Bugojna.Kad se sve to rjesi treba da dodju na red oni sto su ubijali HVO na polozajima kod Sarajeva.Da upravo tako gospodo sve dok nije bilo cudno da HVO gubi ljude od snajperskih hitaca i to cudo od pozada gdje nije bilo Srba,naprotiv nije ovo tema ali da jos nadodam bilo je potrebno kaursku gamad ubijati tako se doznalo.....koliko toga ima da se moze razglabati do beskraja jesil gledao vas film dva igraca s klupe..ima tu istine..svi su isti...onima u vrhu su samo bitne pare..a mi obicni smrtnici se prepucajemo....dok nam se oni smiju Ruru jesi ti sudjelovao u napadu sa Vikicevim specijalcima ? I znas li nesto o tom napadu ?
|
|
Vrh |
|
|
ruru
|
Naslov: Re: Buhine Kuće Postano: 13 lis 2010, 15:10 |
|
|
quick_nick je napisao/la: ruru je napisao/la: jesil gledao vas film dva igraca s klupe..ima tu istine..svi su isti...onima u vrhu su samo bitne pare..a mi obicni smrtnici se prepucajemo....dok nam se oni smiju Ruru jesi ti sudjelovao u napadu sa Vikicevim specijalcima ? I znas li nesto o tom napadu ? oni su dole dosli poslije 9 janura par dana poslije..ja sam tada vec bio ranjen..imali su neku akciju na buhine kuce ..al im nije poslo za rukom..nista nisu napravili...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|