|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 16 ruj 2019, 10:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37855 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sad će Kozarski. Mislim se ići ili ne...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 16 ruj 2019, 17:32 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2857 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Da osmi po redu, bio sam 2014 i 2015, zasto ne bi isao ako mozes i ako si u prilici, uvijek su dobra druzenja poslije, 2015 sam upoznao bicikliste iz Siska i Velesa, vidim aktivan si bajker, ko zna mozda smo nekada bili i na istim rutama ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 07 vel 2020, 14:58 |
|
|
Super za Ljubuški: http://ljof.ba/
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 25 svi 2020, 16:00 |
|
|
Parenzana u Istri postoji i super je. Vozio sam se tragovima Ćire i u Eraniji a sad napokon isto će bit u SB. Vozio sam dijelove pruge koja mi je othranila tatu. Dihelovi su zapušteni i neprohodni. Superiška. https://youtu.be/ALrtj98Khis
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 20 srp 2021, 17:14 |
|
|
Enduro je poprilično popularna varijanta MTB-a. Rekao bih i najpopularnija trenutno. Na Kupresu su napravili super stvar: https://kupresmtbtrails.com/Sad je utrka pa ako ste u blizini... Inače, u HB više ne nedostaje zanimljivih događaja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 03 kol 2021, 22:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 03 lis 2021, 09:39 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
https://www.tportal.hr/pedaliranje/clan ... o-20211003[FOTO/VIDEO] Hercegovina želi doći na EU bike scenu i biti prepoznata kao bike destinacija. Prema onome što smo tamo vidjeli to im neće biti nikakav problem
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 03 lis 2021, 09:44 |
|
|
Ništa lošija od Istre. Dapače. Jedino je problem što vozači auta nisu naviknuti na bicikliste a i glesaju na njih kao bića nižeg reda, zato ipak asfalt izbjegavat.
I treba ljeti pazit gdje su požari da ti se ne dogodi da se nađeš u po požarišta.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 10 lis 2021, 00:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1841 Lokacija: Sarajevo
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Enduro je poprilično popularna varijanta MTB-a. Rekao bih i najpopularnija trenutno. Na Kupresu su napravili super stvar: https://kupresmtbtrails.com/Sad je utrka pa ako ste u blizini... Inače, u HB više ne nedostaje zanimljivih događaja. Malo tko zna da je ovo rezultat Linnovate Inkubatora. Dopuna: RobbieMo je objavio Linnovate video/reportažu na drugoj temi pa postavljam isječak.
Privitak/ci: |
Capture.PNG [ 321.96 KiB | Pogledano 5449 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 12 ožu 2022, 17:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76022 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 12 ožu 2022, 18:04 |
|
|
Pa zapravo to i nije samo za mene. To je lagana staza za svakoga, kao što je i ćirina u Hercegovini. Budem ju prošao pa javim utiske.
Ima se u SB puuuuuno toga za vozit.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 12 srp 2022, 05:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76022 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 11 lis 2022, 09:11 |
|
|
Odvozio sam Old rail trail, do Gospinog vrila, što je otprilike trećina staze od > 100 km. Mišljenje mi je podijeljeno. Puno toga na trasi je izgrađeno i zbog toga nezanimljivo. Moje mišljenje je da bi bolje bilo da nisu striktno pratili ćirinu prugu već gađali prirodne trailove, ionako nisu 100 % mogli po njoj. Dio se vozi i po vrlo prometnoj cesti, izlaz iz Travnika do Doca.
Uglavnom, za nekog naprednijeg rekrića poput mene nije neki izazov, ali je zanimljivo ako uključiš u rutu tvrđavu i ćiru u Travniku, Plavu vodu, etno selo Čardaci i Gospino vrilo. Što sami uradio. Taman za jedan dan. Ima još uvijek starih objekata u prugu, nasipa, vijadukta, mostova... Vratiš se 100 g. unatrag.
Dok smo gradili BiH a današnji "borci za BiH" minderisali.
Iskoristite jedan dan kad ste u SB za otići provozati se. Mislim da imate u Vitezu u Giantu mogućnost najma eMTB-a pa i ako niste u formi lako se provozati.
Inače, iznenadio me Travnik sa dobrim biciklističkim stazama kroz grad. Oporavlja se i taj grad polako od muslimanskog zuluma od 1992. I na Vlašiću sam primijetio pozitivne promjene nakon dugo vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 11 lis 2022, 09:13 |
|
|
.........................
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 11 lis 2022, 09:13 |
|
|
Nakon Kupresa i Jahorina dobila bike park za ove što ne vole svoje kosti. Morat ću i ja otići provozati se malo. Bome, polako počinjem razmišljat o povratku u Bosnu.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 12 lis 2022, 11:21 |
|
|
Te stare pruge u biciklisticke staze se i po njemackoj grade (imaju dobar nagib) i samo po sebi je to dobra stvar dok se grade zeljeznice na drugim pravcima
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 10 srp 2023, 22:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 22 lip 2024, 11:07 |
|
|
Jel neko išao ćirinom prugom Mostar-Dubrovnik?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 05 srp 2024, 10:58 |
|
|
Jesam. Od Mostara do željezničke stanice Hutovo. Dalje je sve asfalt, kao i između Mostara i Čapljine.
Najzanimljiviji je dio od Čapljine do Hutova. Tuneli (ponijeti lampe), mostovi (Ajfelovi navodno), i nije ruta nešto teška. Može se i s djecom. Ima zmija i šišmiša. Eto.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 05 srp 2024, 11:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jesam. Od Mostara do željezničke stanice Hutovo. Dalje je sve asfalt, kao i između Mostara i Čapljine.
Najzanimljiviji je dio od Čapljine do Hutova. Tuneli (ponijeti lampe), mostovi (Ajfelovi navodno), i nije ruta nešto teška. Može se i s djecom. Ima zmija i šišmiša. Eto. Jel od Mostara do Čapljine se ide desnom obalom Neretve? Ako se u Ravnom odvojim za Slano, mogu li sgici za dan iz Mostara?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Brdski biciklizam Postano: 05 srp 2024, 11:37 |
|
|
Koliko se ja sjećam nakon Bunskog kanala sve je na desnoj obali Neretve između Mo i Čp. Malo mi je preambiciozno baš iz Mostara ići za dan ali nije neizvedivo. Samo, ja to ne bih ljeti. I ovo sam jedva po zvizdanu. Treba vode nosit puno. Evo ti tu ruta od Zavale (Ravno) do Dubrovnika. Ima dosta. https://www.outdooractive.com/mobile/en ... 72idu7,0,0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|