|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 10:43 |
|
|
Vidi naziva teme?! Preko 40 ljeta?!!!! Pa u 40-tim još može da se vari kamenje. Kad' se prije potrošiste? Za mladolik izgled umjerena i balansirana ishrana i genetika. Ja sam očit primjer 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:09 |
|
|
Stavi sliku tijela, makar.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:22 |
|
|
Haram je napisao/la: Stavi sliku tijela, makar. Prednju ili straznju stranu?
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: Stavi sliku tijela, makar. Prednju ili straznju stranu? sazada naravno A evo i savjet za zene s foruma kako da zbare nekog od guzonja iz moderatorskog tima. Ok, "tima".  
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
moderatori 50+ su već zbrinuti. a kako sam čula, njihove žene najbolje kuhaju. treba im energije za lijepit upozorenja  p.s. ima muškaraca i izvan Bosne. ne padaju svi na ćevape i luk (srećom).
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:37 |
|
|
Jaka funkcija moderator! Da je muderator dalo bi se potruditi s roštiljem i hladnim pivom. Ljepljenje upozorenja je znak nemoći. Ko vele ,,daj da bar nešto zaljepim,, ...
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: moderatori 50+ su već zbrinuti. a kako sam čula, njihove žene najbolje kuhaju. treba im energije za lijepit upozorenja  p.s. ima muškaraca i izvan Bosne. ne padaju svi na ćevape i luk (srećom). Kao da bi smjeli ista drugo javno govoriti. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:51 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
ne dirajte mi vršnjake. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:53 |
|
|
Bogu hvala, nije valjda ovi mlađi misle biti će uvijek mladi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 11:58 |
|
|
Evo i dragog nam i stalozenog Kvačice. Nismo se dugo čuli. Kako familija, forum i imaginarni treći entitet?
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 12:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bogu hvala, nije valjda ovi mlađi misle biti će uvijek mladi.  Apsolutno ne. Ti mene vazda sustinski pogresno shvatas. Ne tvrdim ja dzaba i tek tako da smo prokleti od rodjenja. No, malo fore nije naodmet. Lapuso, moram priznati da ga i ti znas kvalitetno metnuti. Jos kad bi te pustili da mozes koliko hoces i umijes dje bi ti kraj bio!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 12:04 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Evo i dragog nam i stalozenog Kvačice. Nismo se dugo čuli. Kako familija, forum i imaginarni treći entitet? Evo vrućina moja Lapo, sinoć u ponoć 32 stupnja, pa ti reci je li to normalno. 
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 12:06 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bogu hvala, nije valjda ovi mlađi misle biti će uvijek mladi.  Apsolutno ne. Ti mene vazda sustinski pogresno shvatas. Ne tvrdim ja dzaba i tek tako da smo prokleti od rodjenja. No, malo fore nije naodmet. Lapuso, moram priznati da ga i ti znas kvalitetno metnuti. Jos kad bi te pustili da mozes koliko hoces i umijes dje bi ti kraj bio! Umetanje je poželjna disciplina na forumu. Malo je teže, jer pretežno sjede i pišu. Nadjem ja načina da se privučem nekako, onako kako znam i umijem. Bez vazelina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 12:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Evo i dragog nam i stalozenog Kvačice. Nismo se dugo čuli. Kako familija, forum i imaginarni treći entitet? Evo vrućina moja Lapo, sinoć u ponoć 32 stupnja, pa ti reci je li to normalno.  Doktori kažu da je ok do 40 stepeni, tek onda onaj čepić u guzu da temperatura pada 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 12:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Haram je napisao/la: Apsolutno ne. Ti mene vazda sustinski pogresno shvatas. Ne tvrdim ja dzaba i tek tako da smo prokleti od rodjenja. No, malo fore nije naodmet. Lapuso, moram priznati da ga i ti znas kvalitetno metnuti. Jos kad bi te pustili da mozes koliko hoces i umijes dje bi ti kraj bio! Umetanje je poželjna disciplina na forumu. Malo je teže, jer pretežno sjede i pišu. Nadjem ja načina da se privučem nekako, onako kako znam i umijem. Bez vazelina. Na suho, takoreci.  Perverznjakusho mala.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 18 srp 2023, 22:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 25 srp 2023, 11:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čak i liči na Minija. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 21 svi 2025, 13:00 |
|
|
Je li neko popravio tijelo? :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 21 svi 2025, 13:08 |
|
|
Ne ubijati se mesnim prerađevinama. Redovna šetnja. Izbacite cigarete ako konzumirate. Alkohol umjereno. Čaša vina ili dva piva nisu nikog ubili.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 21 svi 2025, 13:21 |
|
|
Machak je napisao/la: Ne ubijati se mesnim prerađevinama. Redovna šetnja. Izbacite cigarete ako konzumirate. Alkohol umjereno. Čaša vina ili dva piva nisu nikog ubili. Jedna zanimljivost, primijetio sam godinama kako mi sve više stvari smeta. Sad sam se potpuno odrekao alkohola. Ranije sam se odrekao kruha i šećera, prerađenog mesa, pa sunokretovog ulja,... I tako, odlično se osjećam, super izgledam, ali me i dalje sve ovo podsjeća na one igrice battle royale tipa, gdje mi se područje djelovanja stalno smanjuje. Za sad uspješno izbjegavam, ali trendovi nisu dobri. 
1226 of 2558 - 47.93%
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 21 svi 2025, 13:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne ubijati se mesnim prerađevinama. Redovna šetnja. Izbacite cigarete ako konzumirate. Alkohol umjereno. Čaša vina ili dva piva nisu nikog ubili. Jedna zanimljivost, primijetio sam godinama kako mi sve više stvari smeta. Sad sam se potpuno odrekao alkohola. Ranije sam se odrekao kruha i šećera, prerađenog mesa, pa sunokretovog ulja,... I tako, odlično se osjećam, super izgledam, ali me i dalje sve ovo podsjeća na one igrice battle royale tipa, gdje mi se područje djelovanja stalno smanjuje. Za sad uspješno izbjegavam, ali trendovi nisu dobri.  Ni čaša vina? Dobar si. Ja pojedem palentu umjesto hljeba. I volim ribu. Nije bitno je li riječna, morska, svaka mi je dobra.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Rekreacija i prehrana nakon 40. g. za zdravlje i dobar izgled Postano: 21 svi 2025, 13:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne ubijati se mesnim prerađevinama. Redovna šetnja. Izbacite cigarete ako konzumirate. Alkohol umjereno. Čaša vina ili dva piva nisu nikog ubili. Jedna zanimljivost, primijetio sam godinama kako mi sve više stvari smeta. Sad sam se potpuno odrekao alkohola. Ranije sam se odrekao kruha i šećera, prerađenog mesa, pa sunokretovog ulja,... I tako, odlično se osjećam, super izgledam, ali me i dalje sve ovo podsjeća na one igrice battle royale tipa, gdje mi se područje djelovanja stalno smanjuje. Za sad uspješno izbjegavam, ali trendovi nisu dobri.  Ma ja ne bih upotpunosti izbacivao radi druženja. Tipa roštilji, večere, neke proslave. Nije to to , ako ne bude koja čašica 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|