zlatni_ljiljan je napisao/la:
zlatni_ljiljan je napisao/la:
Cak mislim da sam probio brahijalnu arteriju taj put jer sam bio par dana paraliziran u tu ruku,takav bol se ne moze opisati i to nije bolio odmah nego tek sutradan...dobro pauza dobro dodje jedno vrijeme ali poceces ti opet jer ko jednom zavoli miris zeljeza spojenog sa mirisom znoja taj ne prestaje do groba
Mario,
ti si iz Tuzle?? Trenirao sam svojevremeno jedno ljeto kod Nedzada u Mejdanu,tamo sam upoznao i Nasera
Jesam ,živio na Brčanskoj Malti ,i kod pošte jedno vrijeme. Al davno je to bilo ,tako da nisam upoznat sa BB scenom u Tuzli.
Poznato mi je to sa arterijom,vidio sam slučajeva da si ljudi prođu kroz venu u debeli mišić ,i onda kad izvade,lokva krvi,pa panika... Zato i nije preporučljivo u biceps,dobro je prokrvljen a spada u malu skupinu mišića. Listovi isto spadaju u malu ,al čuo sam da si dosta ljudi daje u njega.
Zasitio sam se,odnosno iritira me nedostatak financija.Nikad nisam uspio napravit definiciju kakvu sam želio .Znaš i sam kolko je to skupo. Pogotovo za RH prilike di nedobiješ plaću itd.
Rekao sam sebi dok ne budem imao love onoliko kolko mi treba da napravit to što sam zamislio ,neću ni počinjat. Ovako mogu reda radi održavat mišiće.Al i to nema nekog smisla jer ako si upoznat sa terminom "muscle memory" znaš i sam da se lako vratit na stanje gdje si bio. Tijelo pamti .I da ,slažem se,ko jednom okusi željezo i znoj ,uvijek se vrati.Vrlo zarazan sport.