|
|
Stranica: 158/159.
|
[ 3951 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Islam Postano: 08 lis 2025, 18:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Naravno, sasvim je moguće da netko na Zapadu zlostavlja djecu. Isto tako je moguće da netko u islamskim zemljama nije pedofil.
Govorimo samo o načelima ove dvije civilizacije, što je ispravno po Isusovom učenju i što je ispravno po Muhamedovom učenju, a prekršitelja pravila naravno ima svugdje. Zato postoji opaska o "muslimanima", koja ide od prilike: "musliman" koji je dobar čovjek nije to zbog islama, nego unatoč islamu.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islam Postano: 08 lis 2025, 18:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43781 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo cmokanje vlastite djece je nekakav poremećeni woke trend holivudske elite.
Evo vidimo po komentarima da je i u SAD-u normalnim ljudima to neumjesno, s druge strane Karabaja brani muslimana od 60 godina koji je desetogodišnjakinji napravio dijete.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 02:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jest, i to jako bolestan kršćanin.još muško dijete ljubi u usta. Jel se to u crkvi uči? Ne uči. U kršćanstvu je pedofilija grijeh, dok u islamu nije. To je jedna od razlika između ove dvije religije. Kakva ironija, obzirom koolko je pedofilija rasprostranjena u katoličkoj crkvi. Sta mislis sta je uzrok tome?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 02:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo cmokanje vlastite djece je nekakav poremećeni woke trend holivudske elite.
Evo vidimo po komentarima da je i u SAD-u normalnim ljudima to neumjesno, s druge strane Karabaja brani muslimana od 60 godina koji je desetogodišnjakinji napravio dijete. Ma lako je meni, ja nemam kontakt sa kozojebima. Ti se pazi svećenika.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 08:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38694 Lokacija: Gl. grad regije
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Ovo cmokanje vlastite djece je nekakav poremećeni woke trend holivudske elite.
Evo vidimo po komentarima da je i u SAD-u normalnim ljudima to neumjesno, s druge strane Karabaja brani muslimana od 60 godina koji je desetogodišnjakinji napravio dijete. Ma lako je meni, ja nemam kontakt sa kozojebima. Ti se pazi svećenika. AI se tako razvija da je upitno što će bit i s obrazovanim, inteligentnim ljudima. Likovi koji su još zatupljeni srednjovjekovnim sranjima će prvi najebat. Mislim, i sam ponavljaš što se događa u Gazi. Koji k. vas Allah ne štiti kad mu se klanjate? Kome trebaju izmišljena bića da mu pomažu u plovidbi kroz život? Znači samo da nisi formirana osoba do kraja. A od svih tih religija islam je jedini danas nasilan, zato što ga je manje to bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 08:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne uči. U kršćanstvu je pedofilija grijeh, dok u islamu nije. To je jedna od razlika između ove dvije religije.
Kakva ironija, obzirom koolko je pedofilija rasprostranjena u katoličkoj crkvi. Sta mislis sta je uzrok tome? Uzrok je medijska propaganda. Znaš ono kao kad nas uvjeravaju da stižu jadne izbjeglice žene i djeca, a na snimku vidiš vojno-sposobne muškarce. I onda ti kažu da si krajnji desničar jer vidiš muškarce na snimku a ne žene. Tako ti je isto sa svećenicima. Mediji su u službi borbe protiv naroda i onda je Crkva na udaru kao moralni stup društva. Je li medije kupio Katar ili netko drugi i nije najvažnije. Najvažnije je da mediji lažu. Što se tiče zlostavljanja djece po statistikama, najveća je šansa da dijete bude zlostavljano od člana obitelji ili nekog od rodbine. Poslije toga najčešći zlostavljač je netko tko je često u kući, kao npr. "prijatelj" obitelji, susjed, dadilja itd. Stranci bilo koje profesije su samo 10% slučajeva zlostavljanja. Što se tiče profesije, najčešći zlostavljači su učitelji.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1345 of 2558 - 52.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 09:38 |
|
|
Nema više gledanja kroz prste:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 10:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Ovo cmokanje vlastite djece je nekakav poremećeni woke trend holivudske elite.
Evo vidimo po komentarima da je i u SAD-u normalnim ljudima to neumjesno, s druge strane Karabaja brani muslimana od 60 godina koji je desetogodišnjakinji napravio dijete. Ma lako je meni, ja nemam kontakt sa kozojebima. Ti se pazi svećenika. Koji gaslighting. Jeste pogani lažovi to svijet nije vidio.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 10:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43781 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja očito i želi živjeti u Iranu ili da BiH bude uređena kao Islamska Republika Iran jer je zakonom dopušteno cmokati maloljetne djevojčice.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 10:40 |
|
|
Kaže nemam ja veze sa kozojebima. To je naravno pohvalno. Kozojebi prate islam. Bosanski muslimani su pokušali razviti "bosanski islam", ali ovi dosljedni muslimani ih zbog toga smatraju otpadnicima. Islam je savršen i uvijek isti, i ne možeš izmišljati nekakav bosanski islam. Karabaja ti si naš brat kjafir, žao mi je što ti moram to reći, ali za prave muslimane si otpadnik od vjere. To ti je gore bit nego kršćanin. 
1345 of 2558 - 52.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 11:19 |
|
|
Najzesce mi je slusat ove nekakve sejhove koji po Bosni djele savjete. Tipa trebaju ukinut zvona na kucama jer odbijaju meleke, a privlace sejtane, kao ako ste primjetili u arapskim zemljama su zvonca uvjek u biti neki pticji glasovi. Zatim neki lik objasnjava kako sejtan ulazi u usta ako ne stavis ruku prilikom zjevanja, a nema ni sve zube u ustima... Kozojebi su mila majka kakve bosnje sejhove slijede u zadnje vrijeme
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 11:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kaže nemam ja veze sa kozojebima. To je naravno pohvalno. Kozojebi prate islam. Bosanski muslimani su pokušali razviti "bosanski islam", ali ovi dosljedni muslimani ih zbog toga smatraju otpadnicima. Islam je savršen i uvijek isti, i ne možeš izmišljati nekakav bosanski islam. Karabaja ti si naš brat kjafir, žao mi je što ti moram to reći, ali za prave muslimane si otpadnik od vjere. To ti je gore bit nego kršćanin.  Jel to ono za sto bi me crkva spalila prije 300 godina?  Apostate
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 11:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kaže nemam ja veze sa kozojebima. To je naravno pohvalno. Kozojebi prate islam. Bosanski muslimani su pokušali razviti "bosanski islam", ali ovi dosljedni muslimani ih zbog toga smatraju otpadnicima. Islam je savršen i uvijek isti, i ne možeš izmišljati nekakav bosanski islam. Karabaja ti si naš brat kjafir, žao mi je što ti moram to reći, ali za prave muslimane si otpadnik od vjere. To ti je gore bit nego kršćanin.  Jel to ono za sto bi me crkva spalila prije 300 godina?  Apostate Nikako da pogodiš bitno. A bitno je da je progon otpadnika u skladu sa islamom, čak je i obveza. Muhamed je tako rekao. S druge strane Isus je rekao volite bližnjega, čak i ako je neprijatelj. Isus ne traži da spališ bilo koga. Bez obzira tko si, jedini način da budeš dobar čovjek je da ne radiš kako je Muhamed naredio, nego da pratiš Isusov nauk.
1345 of 2558 - 52.58%
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 12:16 |
|
|
Možda bi prije 500 godina ali bi u Iranu i Afganistanu danas visio na vrbi zbog napuštanja islama i tvrdnje da nisi musliman. Klaunovi bi svijet vratili 300 godina unazad da opravdaju islamske države.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 12:23 |
|
|
Dobro znaci, inkvigocija je bila nazadna i to nije Isusovo učenje. Ali to je biko 1500 godina nakon Isusa, zasto vam je onda trebalo tek 2000 godina da dođete na Isusovo učenje koje propagirate sad Za 100 godina tvrdit ćete da je Isus bio gej 
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 12:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dobro znaci, inkvigocija je bila nazadna i to nije Isusovo učenje. Ali to je biko 1500 godina nakon Isusa, zasto vam je onda trebalo tek 2000 godina da dođete na Isusovo učenje Mislim da ti inkvizicija nije bas skroz jasna ili si gledao previse filmova. Inkvizicija nije nikoga spaljivala niti to mogla. U krscanskom svijetu za razliku od muslimanskog crkva i drzava su bile uvjek vise manje odvojene. Inkvizicija je mogla suditi ali nije mogla kaznjavati. Kaznjavanje kakvo god ono bilo smrtno, nesmrtno je uvjek vrsila pravna drzava ne Crkva pa smaim time ni inkvizicija.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 12:47 |
|
|
Masas poentu. Ljudi koji su vremenski blize Isusu su odpadnistvo od vjere smatrali grijehom i zlocinom. Zasto ti mislis da je ispravnije ovo danas pepsi krscanstvo i da je bas ovo danas isusovo ucenje.
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 12:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Masas poentu. Ljudi koji su vremenski blize Isusu su odpadnistvo od vjere smatrali grijehom i zlocinom. Zasto ti mislis da je ispravnije ovo danas pepsi krscanstvo i da je bas ovo danas isusovo ucenje. Krscanstvo otpadnistvo od vjere pojedinca nikad nije kaznjavalo smrcu. Kaznjavalo se one koji su zavodili narod. Onda kao i sada ti kao pojedinac si bio slobodan vjerovati ili ne vjerovati. Pogotovo ne crkva. Najveca crkvena kazna je onda kao i sada ekskomunikacija. Ali ona nije iskljucivo samo za otpad
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 13:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dobro znaci, inkvigocija je bila nazadna i to nije Isusovo učenje. Ali to je biko 1500 godina nakon Isusa, zasto vam je onda trebalo tek 2000 godina da dođete na Isusovo učenje koje propagirate sad Za 100 godina tvrdit ćete da je Isus bio gej  Smajlići i vicevi neće moći promijeniti saznanje da je islam bio i ostao naopak. Ne zato jer ga je netko pogrešno tumačio pa da kažeš nije to islam, nego zato jer tako doslovno piše u Kuranu. Kuran ne možeš mijenjati. Ne znam zašto braniš kult u kome si ti prvi za odstrel. Bilo bi poštenije kaži u redu je ženiti djevojčice. Mislim, ili budi musliman ili nemoj. Glupo je ovako, završit ćeš u džehenemu a braniš islam. Najgore iz oba svijeta. 
1345 of 2558 - 52.58%
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 13:57 |
|
|
Ma ne znam zašto trošite vrijeme na njega. Džamijanje je finito. I ovi što su otišli na zapad, rijetko koji ide u džamiju. Niti ima nešto džamija na zapadu. Ja redovno i kraj zagrebačke prolazim, nema tu nikog. U onoj u Rijeci nikad nikog. U BiH ne znam ali ne čini mi se da se klanja više nego u komunizmu, prije još manje.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 20:25 |
|
|
Svaki put kada otvorim dio foruma Religija udarna tema Islam. Joj šta vam radimo. Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 20:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kaže nemam ja veze sa kozojebima. To je naravno pohvalno. Kozojebi prate islam. Bosanski muslimani su pokušali razviti "bosanski islam", ali ovi dosljedni muslimani ih zbog toga smatraju otpadnicima. Islam je savršen i uvijek isti, i ne možeš izmišljati nekakav bosanski islam. Karabaja ti si naš brat kjafir, žao mi je što ti moram to reći, ali za prave muslimane si otpadnik od vjere. To ti je gore bit nego kršćanin.  Kakav "bosanski islam"? Putopisi i slike svjedoče da su lokalne balije bile europski pakistanci.  To što vonjavci lažno predstavljaju kao "bosanski islam" je "KPJ i šepavog maršala islam".
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 21:00 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Svaki put kada otvorim dio foruma Religija udarna tema Islam. Joj šta vam radimo. Hehe Nasmijavate nas, eto šta nam radite. Sad mujo budi pravi alahovi rob, slijedi primjer svog mekaškog pedofila pa si nađi čopor pakistanaca da te jaše cijelu noć. Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 21:10 |
|
|
horus je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Svaki put kada otvorim dio foruma Religija udarna tema Islam. Joj šta vam radimo. Hehe Nasmijavate nas, eto šta nam radite. Sad mujo budi pravi alahovi rob, slijedi primjer svog mekaškog pedofila pa si nađi čopor pakistanaca da te jaše cijelu noć. Hehe Ti si pravi primjer Isusovog ucenja. Vidi se da sveti duh obitava u tebi, dok iz tebe izbija skromnost i dobrota. Ti si personifikacija krscanstva. Amen
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Islam Postano: Jučer, , 21:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: horus je napisao/la: Nasmijavate nas, eto šta nam radite.
Sad mujo budi pravi alahovi rob, slijedi primjer svog mekaškog pedofila pa si nađi čopor pakistanaca da te jaše cijelu noć. Hehe
Ti si pravi primjer Isusovog ucenja. Vidi se da sveti duh obitava u tebi, dok iz tebe izbija skromnost i dobrota. Ti si personifikacija krscanstva. Amen Vonjavče šta ti to bolan znaš o Isusu? Ne brukaj je hajvane. Nazvao je farizejce licemjernim zmijama i zlom, šta misliš, šta bi rekao za vašeg pedofila i sotoninog roba muhameda?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|