|
|
Stranica: 5/22.
|
[ 527 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 24 kol 2012, 18:15 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Cionisti nisu Judeisti.
Zaboravio si da i drugu stvar, da će prije pravoga Mesije doći lažni Mesija. Nisam baš razumio,na što konkretno misliš?
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 24 kol 2012, 18:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Cionisti nisu Judeisti.
Zaboravio si da i drugu stvar, da će prije pravoga Mesije doći lažni Mesija. Nisam baš razumio,na što konkretno misliš? Cionisti su protivnici vjera i Judaizma. Kada je počeo Drugi svjetski rat i kada su Židove ubijali ko žohare. Cionisti ih nisu htjeli spašavati a pogotovo Ortodoksne. Smatraju da je mit o Jahvi na razini razmišljanja djece, žele potpunu sekularnu državu. Prikazivaju ih na Tv kao zaostale, konzervativne sa bradicama itd. O njima je govorio i Theodor Herzl, Jabotinsky i ostali i okarakterizirali su ih kao građanima drugoga reda. Jednako kao što se danas događa kršćanstvu tako se događa i Judaizmu. Iako možete Herzlov lik vidjeti po sinagogama, međutim istina je joko duboko.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 24 kol 2012, 20:34 |
|
|
Kad Židovi obnove treći hram, a rade na tome... Maranatha Yeshua! Svijet će znati da je kralj blizu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 10:17 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nisam baš razumio,na što konkretno misliš? Cionisti su protivnici vjera i Judaizma. Kada je počeo Drugi svjetski rat i kada su Židove ubijali ko žohare. Cionisti ih nisu htjeli spašavati a pogotovo Ortodoksne. Smatraju da je mit o Jahvi na razini razmišljanja djece, žele potpunu sekularnu državu. Prikazivaju ih na Tv kao zaostale, konzervativne sa bradicama itd. O njima je govorio i Theodor Herzl, Jabotinsky i ostali i okarakterizirali su ih kao građanima drugoga reda. Jednako kao što se danas događa kršćanstvu tako se događa i Judaizmu. Iako možete Herzlov lik vidjeti po sinagogama, međutim istina je joko duboko. Prvi veliki vjesnik političkog cionizma je, u povijesti uveliko zapostavljeni, zemunski rabin Jehuda ben Šlomo Haj Alkalaj (1798 1878). Ovaj sarajevski Sefard, uvaženi rabin, čovjek jedinstvene snage duha, svakako nije bio prvi što je podigao glas protesta, ali je među prvima ukazao na realni (cionistički) izlaz iz procijepa u kojem se našao jevrejski narodJedna zanimljivost: -postoji osnovana indicija da je, družeći se sa svojim zemunskim susjedom Simonom Herclom (?-1879), uticao posredno i na njegovog unuka Teodora Hercla, osnivača cionističkog pokreta. Ne postoji nikakva dokumentacija o tome da je mladi Teodor Hercl od svog djeda saznao za vizionarske ideje rabi Alkalaja, ali pretpostavku opravdava, pored ostalog, i upadljiva sličnost stavova i djela Alkalaja i Hercla cioniste.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 13:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Pitanje za bolje upucene, odkuda struja ortodoksnih zidova koji se protive drzavi Izrael, te prizeljkuju raspad? Zbog tog sto misle da ce tek onda doci Mesija? Nisam baš razumio ovaj dio "odkuda"-misliš njihovo podrijetlo i povijest? Najžešći fanatici su haredi,ugrubo rečeno njima pašu samo stroga vjerska pravila i oni bi na taj način ustrojili državu Izrael,što naravno,sekularni dio stanovništva i ostale manje zadrte zajednice ne prihvataju jer se kosi sa "demokracijom". Kod Židova postoje velike razlike u obredima,politici,kulturi,imaš to lijepo napisano u SZ,kako su nastajale te zajednice.Borbe za prevlast,intrige,izdaje...Lako se može povući paralela i sa današnjim događajima... Vezano uz temu,po biblijskim proročanstvima,Izrael će imati velike probleme zbog sekularizma,tj. života koji ga vodi u sve veći grijeh,tako da će ih snaći velike nevolje dok se ne "opamete" i shvate tko je pravi Mesija,kada će doći do obraćenja i Božje intervencije... Za te Harede san cuja, tocnije gleda dokumentarac, osnivaju "priuzimaju" naselja, sela i kvartove, a ove sekularne Zidove teroriziraju. Nesto kao da bi Salafisti u BiH priuzeli niz mista, i izbacili domace Bosnjake. Nisi ti mene dobro razumija, mislija san na to sto je spomenija i Vrilo. Ultraortodoksni Zidovi koji nijecu svako postojanje Izraela, sekularno ili ne. Cak masu palestinskin zastavama na demonstracijama.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 13:37 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ultraortodoksni Zidovi koji nijecu svako postojanje Izraela, sekularno ili ne. Cak masu palestinskin zastavama na demonstracijama. Ne znam za takve koji niječu postojanje Izraela,u današnje doba?Oni bi živjeli po strogim religijskim zakonima naspram sekularne države,možda se ne slažu sa zvaničnom politikom izraelske Vlade,pa i prema Palestincima,ali da niječu Izrael,ne znam.Nema logike jer čitav SZ je prožet njihovom borbom za tu zemlju...kao i njihova čitava povijest,uostalom. Bog im je dao tu zemlju,nijekali onu nju ili ne.U zadnje vrijeme On će da ih "iščupa" iz ostalih naroda po kojima su raspršeni,i da ih vrati u Izrael...plus,sve ostale koji budu na Njegovoj strani.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 13:44 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 13:59 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: http://www.google.de/search?tbm=isch&source=mog&hl=de&gl=de&tab=wi&q=jews%20against%20israel&sa=N&biw=360&bih=640#i=0 Jeli ide link? Ne znam koliko se pita takve,ali vjerujem nimalo.Dok su npr.Haredi u Knesetu zastupljeni sa 2 stranke,i "sisaju" lovu za svoje ciljeve.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 16:53 |
|
|
Pa ovi su vecin dilon izvan Izraela cini mi se.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 25 kol 2012, 23:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Cionisti su protivnici vjera i Judaizma.
Kada je počeo Drugi svjetski rat i kada su Židove ubijali ko žohare. Cionisti ih nisu htjeli spašavati a pogotovo Ortodoksne. Smatraju da je mit o Jahvi na razini razmišljanja djece, žele potpunu sekularnu državu. Prikazivaju ih na Tv kao zaostale, konzervativne sa bradicama itd. O njima je govorio i Theodor Herzl, Jabotinsky i ostali i okarakterizirali su ih kao građanima drugoga reda.
Jednako kao što se danas događa kršćanstvu tako se događa i Judaizmu. Iako možete Herzlov lik vidjeti po sinagogama, međutim istina je joko duboko. Prvi veliki vjesnik političkog cionizma je, u povijesti uveliko zapostavljeni, zemunski rabin Jehuda ben Šlomo Haj Alkalaj (1798 1878). Ovaj sarajevski Sefard, uvaženi rabin, čovjek jedinstvene snage duha, svakako nije bio prvi što je podigao glas protesta, ali je među prvima ukazao na realni (cionistički) izlaz iz procijepa u kojem se našao jevrejski narodJedna zanimljivost: -postoji osnovana indicija da je, družeći se sa svojim zemunskim susjedom Simonom Herclom (?-1879), uticao posredno i na njegovog unuka Teodora Hercla, osnivača cionističkog pokreta. Ne postoji nikakva dokumentacija o tome da je mladi Teodor Hercl od svog djeda saznao za vizionarske ideje rabi Alkalaja, ali pretpostavku opravdava, pored ostalog, i upadljiva sličnost stavova i djela Alkalaja i Hercla cioniste. Nekoliko stavaka iz dnevnika doticnoga. Rabin Gelbhaus me je posjetio i pitao me je "je li istina" da ja nisam nikada obrezao svog sina Hansa. Ja sam mu rekao "To je moja stvar". On je dodao zatvorenih ociju "Ne to je nacionalna stvar". Istina, mnogi Židovi ne obrezuju svoje sinove ali se ne pretvaraju da će se pokajati kada se uspostavi Izrael.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 12:36 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61178 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 13:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Taj prvi video je živa propaganda. 1939-e nitko pojma nije imao što će biti za koju godinu. Hitlera hvalili i na engleskom kraljevskom dvoru.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 14:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Taj prvi video je živa propaganda. 1939-e nitko pojma nije imao što će biti za koju godinu. Hitlera hvalili i na engleskom kraljevskom dvoru. Nije točno da nitko nije imao pojma,znam iz "prve ruke",od jednog mog židovskog člana obitelji otac,pobjegao je te godine iz Njemačke u Švicarsku.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 14:25 |
|
|
Zašto brišeš komentare. Ako ti nije do drugačijeg mišljenja otvori sam sebi jednu zaključanu temu pa se tamo slaži sam sa sobom.
Video je propaganda jer insuinira da Kuba i USA nisu primili te izbjeglice što su ovi Židovi. I kao takav je video vrlo ružan vid propagande protiv Kubanaca i Amerikanaca.
Ministar bi autore videa nazvao primitivcima koji se bave teorijama zavjera. Ja ne bih išao tako daleko.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 14:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto brišeš komentare. Ako ti nije do drugačijeg mišljenja otvori sam sebi jednu zaključanu temu pa se tamo slaži sam sa sobom.
Video je propaganda jer insuinira da Kuba i USA nisu primili te izbjeglice što su ovi Židovi. I kao takav je video vrlo ružan vid propagande protiv Kubanaca i Amerikanaca. Ne zanimaju me tvoji komentari na temu,nego mišljenje. Pa jesu li ih primili?Neka Kubanci prave svoju propagandu,ako im smeta i ako nije istina...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 14:30 |
|
|
Ne primaju ni danas više izbjeglice iz Hrvatske. To ne znači da mrze Hrvate.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 13 ruj 2012, 14:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne primaju ni danas više izbjeglice iz Hrvatske. To ne znači da mrze Hrvate. Poanta je da će Židovi (i u ta doba) da se useljavaju u Izrael,po Bibliji.Vidiš da se Ernani više ne javlja... 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 23 ruj 2012, 21:29 |
|
|
Iran i Izrael će započeti treći svjetski rat Iran bi mogao izvesti preventivni napad ako se Izrael bude pripremao za napad na tu zemlju, upozorio je komandant elitne Revolucionarne garde.
"Ako dođe do vojnog sukoba između Izraela i Irana više ništa neće biti predvidivo i to će prerasti u Treći svjetski rat", izjavio je brigadni general Amir Ali Hadžizadeh za iransku tv mrežu na arapskom "Al-Alam".
Hadžizadeh, koji je zadužen za raketne sisteme iranskih elitnih jedinica Revolucionardne garde, rekao je da u okolnostima u kojima su Izraelci sve pripremili za napad postoji mogućnost da Iran izvede preventivni napad, ali da do toga, za sada, neće doći.
On je dodao da će Iran smatrati da je svaki eventualni napad Izraela izveden uz blagoslov SAD.
"I zato bez obzira da li cionistički režim napadne sa ili bez znanja SAD, mi ćemo definitivno odgovoriti napadom na američke baze u Bahreinu, Kataru i Avganistanu", kazao je Hadžizadeh, preneo je AFP.
On je upozorio da Izrael ne može ni zamisliti kakav će biti njihov odgovor, da će pretrpeti veliku štetu i da će to biti uvod u njegovo totalno uništenje.
Glavni komandant Revolucionardne garde, general Muhamed Ali Džafari, juče je izjavio da će kad tad doći do rata između Irana i Izraela, ali da se ne zna kad i gde.
To je bio prvi put da je jedan visoki iranski zvaničnik priznao da postoji verovatnoća izbijanja rata između dva stara neprijatelja.
Tanjug
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 26 ruj 2012, 23:29 |
|
|
Sretan Jom Kipur,onima koji ga slave..
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 27 ruj 2012, 07:21 |
|
|
Ne znam da u Bibliji piše da se radi o židovima, neka mi to netko pokaže. Ako se misli na novi Jeruzalem to je nešto sasvim drugo.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 27 ruj 2012, 08:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8610 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: stavi to u neki kontekst, samo si nabrojao potencijalne probleme u regiji. Sirija nije Libija, niti je usporediva s njom, ponajprije geostrateški. ovo je samo jedna vijest koja se uklapa u ukupni mozaik događanja.Nisu to nikakvi problemi,nego zamjena vladajućih struktura sa drugim ,koje će biti poslušne.Siriju sam spomenuo u kontekstu ljudskih prava,da je svijetu stvarno stalo do njih,već bi reagovao kao što je u Libiji npr.Naravno,ljudska prava su samo paravan za nešto drugo.Zašto ne reaguje UN- u S.Arabiji,leglu najvećih fundamentalista?Pa zato što je ona već nečija marioneta. Uglavnom,steže se "obruč" oko Izraela,on je bitan u čitavoj toj priči.Kontekst je malo širi da se objasni u par rečenica,pa ću opširnije kad budem imao vremena za par dana... sve ovo moraš staviti u kontekst vremena u kojemu se nalazimo. mi se danas nalazimo u informacijskom dobu, gdje se bilježi i najmanji događaj u svijetu. odnosno svima nama je dostupan preko interneta. to je dakako posljedica globalizacije, ali globalizacija je bilo već nekoliko puta u zabilježenoj povijesti čovječanstva. dakle nije ovo prva. nije da se ne slažem s tobom, ali jeli povijest zabilježila istu ili sličnu matricu događaja?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 27 ruj 2012, 22:12 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: sve ovo moraš staviti u kontekst vremena u kojemu se nalazimo. mi se danas nalazimo u informacijskom dobu, gdje se bilježi i najmanji događaj u svijetu. odnosno svima nama je dostupan preko interneta. to je dakako posljedica globalizacije, ali globalizacija je bilo već nekoliko puta u zabilježenoj povijesti čovječanstva. dakle nije ovo prva.
nije da se ne slažem s tobom, ali jeli povijest zabilježila istu ili sličnu matricu događaja? ? Direktni i indirektni znakovi.Pogledaj Mateja 24.poglavlje,eshatološke besjede Isusa: A od smokve se naučite prispodobi! Kad joj grana već omekša i lišće potjera, znate: blizu je ljeto.Tako i vi kad sve to ugledate, znajte: blizu je, na vratima!" Kada govorimo o kraju svijeta,o Isusovom drugom dolasku,postoje tri-četiri znaka, o kojima Isus govori. Jedan od njih je zapisan u ovome stihu,a vezan uz "globalizaciju" medija: I propovijedat će se ovo evanđelje Kraljevstva po svem svijetu za svjedočanstvo svim narodima. Tada će doći svršetak.Na neki način,i mi ovdje to radimo,"svjedočimo" Jedan od znakova koje je Isus dao,kada je u pitanju naše vrijeme,da danas svijet sve više nema odgovora na goruća pitanja koja mu se postavljaju.Nema...Svijet je danas spreman za Kristov drugi dolazak. Kada je Krist prvi put došao na ovaj svijet, Biblija kaže:“A kada dođe punina vremena, odasla Bog Sina svoga.." Nije tu samo riječ o kronologiji,odnosno eto došao taj datum i Bog je poslao svoga Sina.Može se reći da su bili sazrili uvjetii za Isusov prvi dolazak. Što se dogodilo?Kada je Isus prvi put došao,većina svijeta je u to vreme govorila jednim jezikom-grčkim jezik,iako su Rimljani pobijedili Grke.Zato je Novi Zavjet pisan na grčkom jeziku.Zašto je to bilo potrebno?Pa jednostavno,da se vijest o dolasku Spasitelja proširi u sve dijelove svijeta.Znamo da su Rimljani bili prvi koji su gradili puteve... I ovo je bilo neophodno da Božji misionari krenu u sve dijelove svijeta i da obavjeste svijet da je Isus došao, da se rodio. Ako danas promatramo što se zbiva sa razvojem medija,vidimo da mi više nismo velika planeta,za samo, možda,nekoliko minuta,zna se što se zbiva na drugom dijelu svijeta. Vijest o drugom Isusovom dolasku se može objaviti stanovnicima ove planete za relativno vrlo kratko vrijeme,brzo.Znači,nikada nisu bili takvi uvjeti kao sad glede brzine prenosa informacija,tj. ono podvučeno oko globalizacije medija i sl. Već sam pisao,biblijski koncept povijesti je linearan koncept.To znači da Biblija kaže da ova planeta ima svoj početak i svoj kraj.Mnogi se pitaju: Što će se dogoditi u budućnosti?Što će biti na kraju vremena? Kakav je kraj povijesti svijeta?Biblija kaže da se ne trebamo brinuti što će biti, jer mi znamo što će biti.Pa kako znamo?Jer je Bog mnogo puta djelovao u ljudskoj povijesti,a ono konačno djelovanje će biti svakako najveće i najspektakularnije. Mnogo puta u ljudskoj povijesti Bog je djelovao.Sve ove male intervencije u ljudskoj povijesti su tip onog konačnog događaja, najvećeg događaja, koji se naziva “antitip”. Svi ovi mali događaji usmjereni su ka onom univerzalnom događaju,kada će Bog konačno eliminisati zlo sa ove planete.Znači,budućnost planete nije nepoznata,jer mi znamo kako je Bog djelovao u prošlosti,kako se Bog odnosi prema zlu, itd. I zato postoje proročanstva. Bog je rekao: “Gledajte kako sam djelovao u prošlosti.Tako će biti i u budućnosti.” Zato postoje biblijska proročanstva,kao neka vrsta opomene,kao neka vrsta ohrabrenja da postoji živi Bog, koji je djelovao,koji djeluje i koji će djelovati u ljudskoj povijesti. Danas,ljudi sve manje haju za duhovnim vrijednostima i degeneracija čovječanstva će biti sve veća.To je,slobodno se može reći,jedan od znakova Kristovog drugog dolaska.Zemljotresi, glad,ratovi itd,nisu direktni znak, ali jesu indirektni, jer postoji jedna progresija u svemu tome u ljudskoj povijesti.I što će se bezakonje umnožiti, ohladiće ljubav mnogih...Vidim svaki dan potvrdu ovog gore napisanog.Ali većinu ljudi to ne zanima,na žalost...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 27 ruj 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61178 Lokacija: DAZP HQ
|
ovo zadnje sigurno stoji. obnova izraelske drzave je jedan nevjerojatan dogadjaj ako uzmemo u obzir povjesni kontekst i sigurno je da tu ima znakova. zna li netko kako glasi prorocanstvo o obnovi hrama u Jeruzalemu?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Izrael-kazaljka na Božjem satu koja otkucava čitavom čovječanstvu 2.dio Postano: 28 ruj 2012, 01:00 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo zadnje sigurno stoji. obnova izraelske drzave je jedan nevjerojatan dogadjaj ako uzmemo u obzir povjesni kontekst i sigurno je da tu ima znakova. zna li netko kako glasi prorocanstvo o obnovi hrama u Jeruzalemu? Naišao sam na jedan stih mislim iz Otkrivenja... A glasi ovako Znam tvoju nevolju i siromaštvo - ali ti si bogat! - i pogrde od onih koji se nazivaju Židovima, a nisu, nego su sinagoga Sotonina...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 92 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|