|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 92 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 20 srp 2026, 15:20 |
|
|
Machak je napisao/la: darije11 je napisao/la:
a sta ako ja necu nikoga da slijedim
Onda obično budeš izopćen. Ljudi su sebi dali za pravo da tumače vjeru i da postavljaju božja pravila. Ako kažeš da nešto skrnave, onda ti kažu da si bezbožnik i šta već. U nekim drugim vremenima takve su spaljivali na lomačama, kamenovali i slično. Ako nećeš nikog da slijediš onda si ateista  e sad mozda postoje ateisti koji ne vjeruje sta narod prica nego imaju svoje misljenje o svemu a mozda su recimo takvi prosli mnogo vise ali nece da pricaju puno o tome a posto vjeruju da ima necega onda nisu ni ateisti nego samo imaju svoje misljenje o tome
_________________ Istina pretočena u muziku – da li biste se usudili poslušati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 20 srp 2026, 15:23 |
|
|
plovidba je napisao/la: darije11 je napisao/la: kada pitate svakog od vjernika bilo koje religije postoji li bog svi ce reci da postoji i da je to bas onaj njihov. i naravno samo onaj njihov bio to isus hrist alah ili neki indiski ili bilo koji drugi svi ce reci ima samo onaj moj a zar nije mozda istina da i postoji samo jedan ali su ga ljudi prisvojili a u stvari je to samo jedan jedini samo ga drugacije zovemo sta mislite o tome ili ste i vi od onih koji govore moj je pravi ostali su lazni???????  odavno se o tom sve zna samo je jedan bog za sve religije i za sve ateiste i agnostike , ah ,,,da,,ateisti i agnostici su najradikalniji u svojoj fundamentalističkoj religioznosti a sta mislis o sjecanjima na prijasnje zivote da li je to za tebe glupost ili ima necega u tome
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 20 srp 2026, 16:12 |
|
|
darije11 je napisao/la: plovidba je napisao/la:
odavno se o tom sve zna samo je jedan bog za sve religije i za sve ateiste i agnostike ,
ah ,,,da,,ateisti i agnostici su najradikalniji u svojoj fundamentalističkoj religioznosti
a sta mislis o sjecanjima na prijasnje zivote da li je to za tebe glupost ili ima necega u tome Gluposti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
plovidba
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 20 srp 2026, 17:46 |
|
|
darije11 je napisao/la: plovidba je napisao/la:
odavno se o tom sve zna samo je jedan bog za sve religije i za sve ateiste i agnostike ,
ah ,,,da,,ateisti i agnostici su najradikalniji u svojoj fundamentalističkoj religioznosti
a sta mislis o sjecanjima na prijasnje zivote da li je to za tebe glupost ili ima necega u tome sjećanje i ako postoji ,,,pristup njemu nemamo , sve izvan prenešenih znanja iz okoline i doživljenog je nedostupno nama , sada mnogi tvrde da je memorija u atomima vode , a druge teorije idu da je memorija dustupna svugdje i svakom i da naše tijelo ima sposobnost koristiti uvjetno rečeno informativne sustave koji su nama nedostupni i da se mnogi procesi u tijelu odvijaju po osnov informacija koje ne izlaze iz tijela , po pitanju energije je to odavno jasno da postoje mnoge energije koje mi ljudi ne registriramo i nemamo mogućnost doći bilo čime o čemu se radi nprr, ptice koje neracionalno dugo lete ,il ishrana preko retine , al po pitanju informacije koja nije iskustvo ja nisam našao pouzdan slučaj čija elaboracija nije dvosmislena u nekim elementima presađeni organi pamte , ja skoro da i vjerujem u smisao tih štorija bliski ljudi imaju komunikaciju u domeni instikta , to je nedvojbeno komunikacija sa onima koji nisu živi i reinkarnacija ,,,,, nije me navela prilika da sam takvo nešto mogao nedvojbeno zaključiti da postoji , al nemam potrebu suprostavljati se ni sljedbenicima ni pljuvatorima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 21 srp 2026, 18:13 |
|
|
darije11 je napisao/la: zalutala je napisao/la:
Nije suština u nazivima bogova u drugim religijama. Govorim o jedinstvenom događaju. Teološki i povijesno jedinstven događaj. Niti prije niti kasnije se nije dogodio. Utjelovljenje, život, muka, smrt i Uskrsnuće.
imas li ti mozda neka sjecanja na uskrsnuce - a to nije samo glupost - mnogi se ljudi sjecaju prijasnjih zivota Dva puta sam napisala al izgleda da trebam i treći. Uskrsnuće je jedinstven događaj. Kako bih ja mogla imati sjećanje na uskrsnuće? I ne znam kako si uspio spojiti Uskrsnuće(kršćanstvo) sa sjećanjem na prošle živote. Jedno s drugim ne ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 21 srp 2026, 23:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: darije11 je napisao/la:
a sta mislis o sjecanjima na prijasnje zivote da li je to za tebe glupost ili ima necega u tome
Gluposti. hajd dobro za tebe je to glupost idemo dalje hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 21 srp 2026, 23:37 |
|
|
plovidba je napisao/la: darije11 je napisao/la:
a sta mislis o sjecanjima na prijasnje zivote da li je to za tebe glupost ili ima necega u tome
sjećanje i ako postoji ,,,pristup njemu nemamo , sve izvan prenešenih znanja iz okoline i doživljenog je nedostupno nama , sada mnogi tvrde da je memorija u atomima vode , a druge teorije idu da je memorija dustupna svugdje i svakom i da naše tijelo ima sposobnost koristiti uvjetno rečeno informativne sustave koji su nama nedostupni i da se mnogi procesi u tijelu odvijaju po osnov informacija koje ne izlaze iz tijela , po pitanju energije je to odavno jasno da postoje mnoge energije koje mi ljudi ne registriramo i nemamo mogućnost doći bilo čime o čemu se radi nprr, ptice koje neracionalno dugo lete ,il ishrana preko retine , al po pitanju informacije koja nije iskustvo ja nisam našao pouzdan slučaj čija elaboracija nije dvosmislena u nekim elementima presađeni organi pamte , ja skoro da i vjerujem u smisao tih štorija bliski ljudi imaju komunikaciju u domeni instikta , to je nedvojbeno komunikacija sa onima koji nisu živi i reinkarnacija ,,,,, nije me navela prilika da sam takvo nešto mogao nedvojbeno zaključiti da postoji , al nemam potrebu suprostavljati se ni sljedbenicima ni pljuvatorima pa naravno ne treba ni omalovazavati niti nekoga uvjeravati da je samo njegovo ispravno misljenje ali mislim treba pricati o svemu i razmjeniti iskustva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 21 srp 2026, 23:40 |
|
|
zalutala je napisao/la: darije11 je napisao/la:
imas li ti mozda neka sjecanja na uskrsnuce - a to nije samo glupost - mnogi se ljudi sjecaju prijasnjih zivota
Dva puta sam napisala al izgleda da trebam i treći. Uskrsnuće je jedinstven događaj. Kako bih ja mogla imati sjećanje na uskrsnuće? I ne znam kako si uspio spojiti Uskrsnuće(kršćanstvo) sa sjećanjem na prošle živote. Jedno s drugim ne ide. hajd dobro ali mnogi hriscani se sjecaju svojih prijasnjih zivota e sad mozda svi oni lazu ili nisu hriscani ili ima mozda u tome istine a mi ne zelimo da to vidimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 23 srp 2026, 18:52 |
|
|
Dva puta sam napisala al izgleda da trebam i treći. Uskrsnuće je jedinstven događaj. Kako bih ja mogla imati sjećanje na uskrsnuće? I ne znam kako si uspio spojiti Uskrsnuće(kršćanstvo) sa sjećanjem na prošle živote. Jedno s drugim ne ide.
hajd dobro ali mnogi hriscani se sjecaju svojih prijasnjih zivota e sad mozda svi oni lazu ili nisu hriscani ili ima mozda u tome istine a mi ne zelimo da to vidimo Kolektivna svijest. Ne znači da se sjećaju svojih prošlih života, već tuđih. Nešto kao kad lupiš glavom i počneš tečno govoriti mandarinski. Ako je latinski ili aramejski, onda je to opsjedanje demona. 
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 26 srp 2026, 07:54 |
|
|
Salivator je napisao/la: darije11 je napisao/la:
hajd dobro ali mnogi hriscani se sjecaju svojih prijasnjih zivota e sad mozda svi oni lazu ili nisu hriscani ili ima mozda u tome istine a mi ne zelimo da to vidimo
Kolektivna svijest. Ne znači da se sjećaju svojih prošlih života, već tuđih. Nešto kao kad lupiš glavom i počneš tečno govoriti mandarinski. Ako je latinski ili aramejski, onda je to opsjedanje demona.  je li tvoje misljenje da je moguce sjecati se hajde recimo tudjih prijasnjih zivota
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 26 srp 2026, 09:40 |
|
|
darije11 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Kolektivna svijest. Ne znači da se sjećaju svojih prošlih života, već tuđih. Nešto kao kad lupiš glavom i počneš tečno govoriti mandarinski. Ako je latinski ili aramejski, onda je to opsjedanje demona.  je li tvoje misljenje da je moguce sjecati se hajde recimo tudjih prijasnjih zivota Znaš li koliko se puta reinkarnirala Marija Antoaneta? :) Uvijek se neke važne osobe reinkarniraju, Bude i svećenice staroga Egipta, a nikad otpatci sa ulica Mumbaija. Kako je moguće da se ljudi sa različitih kontinenata sjećaju istoga prijašnjega života u isto vrijeme? Tu su i slučajevi Džingis Kana i Aleksandra Velikog, svaka šuša sa genocidnim tendencijama je reinkarnacija baš tih vojskovođa. Kolektivno sjećanje ili svijest je bolje objašnjenje za te fenomene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 28 srp 2026, 21:45 |
|
|
je li tvoje misljenje da je moguce sjecati se hajde recimo tudjih prijasnjih zivota
Znaš li koliko se puta reinkarnirala Marija Antoaneta? :) Uvijek se neke važne osobe reinkarniraju, Bude i svećenice staroga Egipta, a nikad otpatci sa ulica Mumbaija. Kako je moguće da se ljudi sa različitih kontinenata sjećaju istoga prijašnjega života u isto vrijeme? Tu su i slučajevi Džingis Kana i Aleksandra Velikog, svaka šuša sa genocidnim tendencijama je reinkarnacija baš tih vojskovođa. pojma nemam za mariju antoanetu a i ti svi veliki ljudi ko zna mozda je to samo da bude interesantno mene vise interesuju mali ljudi koji su pokazali da to ipak nije sarlatanstvo ali da i toga ima naravno Kolektivno sjećanje ili svijest je bolje objašnjenje za te fenomene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 02 kol 2026, 16:58 |
|
|
Dva puta sam napisala al izgleda da trebam i treći. Uskrsnuće je jedinstven događaj. Kako bih ja mogla imati sjećanje na uskrsnuće? I ne znam kako si uspio spojiti Uskrsnuće(kršćanstvo) sa sjećanjem na prošle živote. Jedno s drugim ne ide.
hajd dobro ali mnogi hriscani se sjecaju svojih prijasnjih zivota e sad mozda svi oni lazu ili nisu hriscani ili ima mozda u tome istine a mi ne zelimo da to vidimo Navedi jedan primjer i pozadinu istog. Kako je počelo i kako je teklo prisjećanje na prošli život.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 02 kol 2026, 16:59 |
|
|
hajd dobro ali mnogi hriscani se sjecaju svojih prijasnjih zivota e sad mozda svi oni lazu ili nisu hriscani ili ima mozda u tome istine a mi ne zelimo da to vidimo
Kolektivna svijest. Ne znači da se sjećaju svojih prošlih života, već tuđih. Nešto kao kad lupiš glavom i počneš tečno govoriti mandarinski. Ako je latinski ili aramejski, onda je to opsjedanje demona.  Nije nužno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 02 kol 2026, 23:24 |
|
|
zalutala je napisao/la: darije11 je napisao/la:
Navedi jedan primjer i pozadinu istog. Kako je počelo i kako je teklo prisjećanje na prošli život. ima puno primjera a pogotovo o djeci koji su pricali o proslim zivotima a onda roditelji ih odveli na to mjesto gdje su prije zivili i potvrdilo se sve sto je dijete pricalo a nikad nije bilo tu Znanstveno najistraženije i verificirane slučajeve djece koja se sjećaju prošlih života dokumentirao je Odjel za perceptivne studije (DOPS) pri Sveučilištu u Virginiji (UVA). Pionir ovog istraživanja, dr. Ian Stevenson, i njegov nasljednik dr. Jim Tucker, prikupili su više od 2500 slučajeva diljem svijeta, od kojih je oko 1700 "riješeno" — što znači da su istraživači pronašli stvarne povijesne zapise i preminule osobe koje točno odgovaraju dječjim sjećanjima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 02 kol 2026, 23:26 |
|
|
|
a evo jedan od ispitanih slucajeva Shanti Devi: Slučaj koji je istraživao i Mahatma GandhiOvo je povijesni i jedan od prvih detaljno ispitanih slučajeva reinkarnacije iz 1930-ih godina u Indiji.Sjećanja: Rođena u Delhiju 1926. godine, Shanti Devi je s četiri godine počela tvrditi da je njezin pravi dom u gradu Muttra (udaljenom oko 150 km) te da je rodila sina i umrla ubrzo nakon poroda.Specifični detalji: Navela je da se njezin suprug zvao Kedarnath, opisala je njegovu kuću, odjeću i specifične fizičke osobine (poput čitanja s naočalama i madeža na lijevom obrazu).Verifikacija: Slučaj je privukao toliko pažnje da je formiran službeni istražni odbor, na inicijativu Mahatme Gandhija. Shanti su odveli u grad Muttra. Čim je sišla s vlaka, prepoznala je članove obitelji svog bivšeg supruga (koji se doista zvao Kedarnath i čija je žena Lugdi Devi umrla na porodu 1925. godine). Bez ičije pomoći, Shanti je pokazala put do kuće, točno opisala promjene u unutrašnjosti doma i otkrila mjesto gdje je Lugdi Devi sakrila novac ispod podnih dasaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 03 kol 2026, 08:05 |
|
|
zalutala je napisao/la: Salivator je napisao/la: Kolektivna svijest. Ne znači da se sjećaju svojih prošlih života, već tuđih. Nešto kao kad lupiš glavom i počneš tečno govoriti mandarinski. Ako je latinski ili aramejski, onda je to opsjedanje demona.  Nije nužno. Zajebancija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 03 kol 2026, 21:38 |
|
|
Salivator je napisao/la: zalutala je napisao/la:
Nije nužno.
Zajebancija  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 03 kol 2026, 21:40 |
|
|
darije11 je napisao/la: a evo jedan od ispitanih slucajeva Shanti Devi: Slučaj koji je istraživao i Mahatma GandhiOvo je povijesni i jedan od prvih detaljno ispitanih slučajeva reinkarnacije iz 1930-ih godina u Indiji.Sjećanja: Rođena u Delhiju 1926. godine, Shanti Devi je s četiri godine počela tvrditi da je njezin pravi dom u gradu Muttra (udaljenom oko 150 km) te da je rodila sina i umrla ubrzo nakon poroda.Specifični detalji: Navela je da se njezin suprug zvao Kedarnath, opisala je njegovu kuću, odjeću i specifične fizičke osobine (poput čitanja s naočalama i madeža na lijevom obrazu).Verifikacija: Slučaj je privukao toliko pažnje da je formiran službeni istražni odbor, na inicijativu Mahatme Gandhija. Shanti su odveli u grad Muttra. Čim je sišla s vlaka, prepoznala je članove obitelji svog bivšeg supruga (koji se doista zvao Kedarnath i čija je žena Lugdi Devi umrla na porodu 1925. godine). Bez ičije pomoći, Shanti je pokazala put do kuće, točno opisala promjene u unutrašnjosti doma i otkrila mjesto gdje je Lugdi Devi sakrila novac ispod podnih dasaka. A evo i nešto više o tom "ispitanom" slučaju. https://medium.com/@pradeenkrishna/debu ... 4f10f1ccab
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 04 kol 2026, 05:39 |
|
|
zalutala je napisao/la: darije11 je napisao/la: a evo jedan od ispitanih slucajeva Shanti Devi: Slučaj koji je istraživao i Mahatma GandhiOvo je povijesni i jedan od prvih detaljno ispitanih slučajeva reinkarnacije iz 1930-ih godina u Indiji.Sjećanja: Rođena u Delhiju 1926. godine, Shanti Devi je s četiri godine počela tvrditi da je njezin pravi dom u gradu Muttra (udaljenom oko 150 km) te da je rodila sina i umrla ubrzo nakon poroda.Specifični detalji: Navela je da se njezin suprug zvao Kedarnath, opisala je njegovu kuću, odjeću i specifične fizičke osobine (poput čitanja s naočalama i madeža na lijevom obrazu).Verifikacija: Slučaj je privukao toliko pažnje da je formiran službeni istražni odbor, na inicijativu Mahatme Gandhija. Shanti su odveli u grad Muttra. Čim je sišla s vlaka, prepoznala je članove obitelji svog bivšeg supruga (koji se doista zvao Kedarnath i čija je žena Lugdi Devi umrla na porodu 1925. godine). Bez ičije pomoći, Shanti je pokazala put do kuće, točno opisala promjene u unutrašnjosti doma i otkrila mjesto gdje je Lugdi Devi sakrila novac ispod podnih dasaka. A evo i nešto više o tom "ispitanom" slučaju. https://medium.com/@pradeenkrishna/debu ... 4f10f1ccabzelim prvo da naglasim da ne zelim nikoga da vrijedjam niti nekoga da opovrgnem nego samo da slobodno svako kaze svoje misljenje to je sve a da se vratimo sad na temu uvijek ce biti onih koji ce po svaku cijenu nesto dokazivati da postoji i onih koji ce dokazivati da ne postoji to je jednostavno u ljudskoj prirodi ali naravno to ne znaci da ne trebamo pricati o tome eto taj neki clanak je bilo nesto sto mi je prvo izletilo na internetu pa sam ga stavio ali ako sada procitam link koji si ti poslala kao dokazivanje da je to laz onda se moze jedno primijetiti on pise ovako citiram: "Kada bi duše bile stvarne i činile naš bitan identitet, tada oštećenje mozga ne bi trebalo utjecati na to tko smo – a ipak, ono na to dosljedno utječe. Već samo to predstavlja poražavajući dokaz protiv postojanja nematerijalne duše sposobne preživjeti smrt i ponovno se utjeloviti. po tome je isto isus hrist za njega laz i ne postoji - jedna legenda i laz samo iz toga vidimo da covjek ili tim nije bitno samo po svaku cijenu dokazuje svoju tezu po svaku cijenu i ne akceptira tudje misljenje sto je po meni pogresno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 04 kol 2026, 23:28 |
|
|
darije11 je napisao/la: zalutala je napisao/la: zelim prvo da naglasim da ne zelim nikoga da vrijedjam niti nekoga da opovrgnem nego samo da slobodno svako kaze svoje misljenje to je sve a da se vratimo sad na temu uvijek ce biti onih koji ce po svaku cijenu nesto dokazivati da postoji i onih koji ce dokazivati da ne postoji to je jednostavno u ljudskoj prirodi ali naravno to ne znaci da ne trebamo pricati o tome eto taj neki clanak je bilo nesto sto mi je prvo izletilo na internetu pa sam ga stavio ali ako sada procitam link koji si ti poslala kao dokazivanje da je to laz onda se moze jedno primijetiti on pise ovako citiram: "Kada bi duše bile stvarne i činile naš bitan identitet, tada oštećenje mozga ne bi trebalo utjecati na to tko smo – a ipak, ono na to dosljedno utječe. Već samo to predstavlja poražavajući dokaz protiv postojanja nematerijalne duše sposobne preživjeti smrt i ponovno se utjeloviti.po tome je isto isus hrist za njega laz i ne postoji - jedna legenda i laz samo iz toga vidimo da covjek ili tim nije bitno samo po svaku cijenu dokazuje svoju tezu po svaku cijenu i ne akceptira tudje misljenje sto je po meni pogresno Ovo si citirao: If souls were real and contained our essential identity, then brain damage shouldn’t affect who we are — yet it consistently does. This alone is devastating evidence against the existence of an immaterial soul that could survive death and reincarnate. Zbog lošeg prijevoda si pomislio da je riječ o Kristovom utjelovljenju pa si nastavio u tom tonu. Članak nema veze s Kristovim utjelovljenjem, kršćanskim poimanjem duše niti s kršćanstvom. Govori isključivo o problemima u slučaju koji si naveo. Govori čak i o ljudima koji su u vrijeme kada se ta priča počela širiti govorili/pisali da to nije reinkarnacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 04 kol 2026, 23:33 |
|
|
|
ako ne postoji reinkarnacija onda se ne moze ni vaskrsnuti uskrsnuti ili bilo sta drugo po njegovom to ne postoji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 05 kol 2026, 00:01 |
|
|
darije11 je napisao/la: ako ne postoji reinkarnacija onda se ne moze ni vaskrsnuti uskrsnuti ili bilo sta drugo po njegovom to ne postoji Ajd molim te prije nego nastavimo, postavi neki ozbiljan izvor koji govori o tome što je reinkarnacija i također ozbiljan izvor koji govori o tome što je uskrsnuće. Kada ih postaviš i pročitaš bit će ti jasno zašto oštećenje mozga ne dovodi u pitanje kršćansko poimanje duše i uskrsnuće tijela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
darije11
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 05 kol 2026, 23:37 |
|
|
zalutala je napisao/la: darije11 je napisao/la: ako ne postoji reinkarnacija onda se ne moze ni vaskrsnuti uskrsnuti ili bilo sta drugo po njegovom to ne postoji Ajd molim te prije nego nastavimo, postavi neki ozbiljan izvor koji govori o tome što je reinkarnacija i također ozbiljan izvor koji govori o tome što je uskrsnuće. Kada ih postaviš i pročitaš bit će ti jasno zašto oštećenje mozga ne dovodi u pitanje kršćansko poimanje duše i uskrsnuće tijela. cekaj malo tip tamo kaze -citiram "Već samo to predstavlja poražavajući dokaz protiv postojanja nematerijalne duše" Znaci on cijelo vrijeme pokusava da dokaze da ne postoji nematerijana dusa , jel se slazemo oko toga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Koliko bogova ima na ovom svijetu... Postano: 06 kol 2026, 22:44 |
|
|
Ajd molim te prije nego nastavimo, postavi neki ozbiljan izvor koji govori o tome što je reinkarnacija i također ozbiljan izvor koji govori o tome što je uskrsnuće. Kada ih postaviš i pročitaš bit će ti jasno zašto oštećenje mozga ne dovodi u pitanje kršćansko poimanje duše i uskrsnuće tijela.
cekaj malo tip tamo kaze -citiram "Već samo to predstavlja poražavajući dokaz protiv postojanja nematerijalne duše" Znaci on cijelo vrijeme pokusava da dokaze da ne postoji nematerijana dusa , jel se slazemo oko toga Molim te, postavi ozbiljan izvor koji govori o tome što je reinkarnacija i ozbiljan izvor koji govori o tome što je uskrsnuće tijela. Nije teško, na netu nađeš sve u par klikova. Kada to postaviš onda možemo dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|