|
|
Stranica: 131/141.
|
[ 3523 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
horus
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 19:37 |
|
|
Ceha je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Plenković se nije zadnji susreo, JD Vance ga je uzrujao. A dobro JD Vance je Hillbilly, on se ionako ne broji u normalne ljude  JD Vance je odrastao među seljoberima ali bome nije Hillbilly, niti je imbecil, nego suprotno, a za prosječne američke političare je Einstein. Pogledaj koji interview s njim i vidit ćeš sam. uz to je odjebao protestansku herezu te postao naš. A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 20:20 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: A dobro JD Vance je Hillbilly, on se ionako ne broji u normalne ljude  JD Vance je odrastao među seljoberima ali bome nije Hillbilly, niti je imbecil, nego suprotno, a za prosječne američke političare je Einstein. Pogledaj koji interview s njim i vidit ćeš sam. uz to je odjebao protestansku herezu te postao naš. A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom. Iskreno, ja mislim da će on odmah dublje. To što je radio ne ostavlja previše mjesta da završi u čistilištu. Za Vancea, zapravo znam  Bilo je jednom nešto što je spustio Newyorškom biskupu (ili anglikanskoj biskupici, ne sjećam se točno) i to je bio pun pogodak. Ali mi je pao u očima nakon one priče sa Zelenskim, a imao je još par takvih provala s drugim američkim političarima. Znaš onu, s kim si, kakav si 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 20:21 |
|
|
Brane je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa s obzirom na stavove o LBTQu, jedino su crnci tu i normalni. Sad si me podsjetio na ovaj intervju Pa da. Pun kufer ovih beskičmenjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 21:00 |
|
|
Papa naveo u tastamentu da želi biti pokopan u bazilici BD Marije u Rimu. Jel se ovime dodatno ispunjava Malahijino prorocanstvo koje je zadnjeg papu nazvalo Petar Rimljanin? Ostaje još zagonetka zašto Petar?
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 21:24 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: A dobro JD Vance je Hillbilly, on se ionako ne broji u normalne ljude  JD Vance je odrastao među seljoberima ali bome nije Hillbilly, niti je imbecil, nego suprotno, a za prosječne američke političare je Einstein. Pogledaj koji interview s njim i vidit ćeš sam. uz to je odjebao protestansku herezu te postao naš. A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom.Čovječe malo se spusti, ne postavljaj se u ulogu Boga. Jedino Bog sudi o tome što ga čeka, ne ti, ja ili bilo tko od nas. Valjda to znaš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 21:51 |
|
|
zalutala je napisao/la: horus je napisao/la: JD Vance je odrastao među seljoberima ali bome nije Hillbilly, niti je imbecil, nego suprotno, a za prosječne američke političare je Einstein. Pogledaj koji interview s njim i vidit ćeš sam. uz to je odjebao protestansku herezu te postao naš. A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom.Čovječe malo se spusti, ne postavljaj se u ulogu Boga. Jedino Bog sudi o tome što ga čeka, ne ti, ja ili bilo tko od nas. Valjda to znaš A čuj, zbilja je očito što je radio...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 22:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: zalutala je napisao/la: [/color]
Čovječe malo se spusti, ne postavljaj se u ulogu Boga. Jedino Bog sudi o tome što ga čeka, ne ti, ja ili bilo tko od nas. Valjda to znaš A čuj, zbilja je očito što je radio... A čuj, zbilja je očito da je danas Uskrsni ponedjeljak, zbilja je očito da se neki koji se busaju u pravovjerna katolička prsa sprdaju i izruguju(na Uskrsni ponedjeljak) s čovjekom koji se još ni ohladio nije, a bio je poglavar RKC. Jedini krimen mu je što se niste slagali s njim. A uz to su još toliko pravovjerni da donose i sud koji jedino Bog donosi. Žalosno je za reći, no čak i Robi, deklarirani ateist, koji nije propuštao priliku sprdat se na račun RKC i pape Franje, danas bira riječi, a vi pravovjerni katolici se sprdate i razvlačite pokojnog papu Franju. Ukratko, žalosno za čitati što se danas sve ispisalo na ovom forumu od katolika(ili se samo tako predstavljaju).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 22:29 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ceha je napisao/la: A čuj, zbilja je očito što je radio...
A čuj, zbilja je očito da je danas Uskrsni ponedjeljak, zbilja je očito da se neki koji se busaju u pravovjerna katolička prsa sprdaju i izruguju(na Uskrsni ponedjeljak) s čovjekom koji se još ni ohladio nije, a bio je poglavar RKC. Jedini krimen mu je što se niste slagali s njim. A uz to su još toliko pravovjerni da donose i sud koji jedino Bog donosi. Žalosno je za reći, no čak i Robi, deklarirani ateist, koji nije propuštao priliku sprdat se na račun RKC i pape Franje, danas bira riječi, a vi pravovjerni katolici se sprdate i razvlačite pokojnog papu Franju. Ukratko, žalosno za čitati što se danas sve ispisalo na ovom forumu od katolika(ili se samo tako predstavljaju). Nije problem što se mi nismo slagali s njim. Problem je što se on nije slagao s KC, a bio je njen nominalni poglavar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 22:39 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ceha je napisao/la: A čuj, zbilja je očito što je radio...
A čuj, zbilja je očito da je danas Uskrsni ponedjeljak, zbilja je očito da se neki koji se busaju u pravovjerna katolička prsa sprdaju i izruguju(na Uskrsni ponedjeljak) s čovjekom koji se još ni ohladio nije, a bio je poglavar RKC. Jedini krimen mu je što se niste slagali s njim. A uz to su još toliko pravovjerni da donose i sud koji jedino Bog donosi. Žalosno je za reći, no čak i Robi, deklarirani ateist, koji nije propuštao priliku sprdat se na račun RKC i pape Franje, danas bira riječi, a vi pravovjerni katolici se sprdate i razvlačite pokojnog papu Franju. Ukratko, žalosno za čitati što se danas sve ispisalo na ovom forumu od katolika(ili se samo tako predstavljaju). Robbie nije katolik pa ne zna bolje. Ti bi trebala znati bolje, ali eto neugodno ti, radi mira u kući. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 22:56 |
|
|
Ceha je napisao/la: zalutala je napisao/la: A čuj, zbilja je očito da je danas Uskrsni ponedjeljak, zbilja je očito da se neki koji se busaju u pravovjerna katolička prsa sprdaju i izruguju(na Uskrsni ponedjeljak) s čovjekom koji se još ni ohladio nije, a bio je poglavar RKC. Jedini krimen mu je što se niste slagali s njim. A uz to su još toliko pravovjerni da donose i sud koji jedino Bog donosi. Žalosno je za reći, no čak i Robi, deklarirani ateist, koji nije propuštao priliku sprdat se na račun RKC i pape Franje, danas bira riječi, a vi pravovjerni katolici se sprdate i razvlačite pokojnog papu Franju. Ukratko, žalosno za čitati što se danas sve ispisalo na ovom forumu od katolika(ili se samo tako predstavljaju).
Nije problem što se mi nismo slagali s njim. Problem je što se on nije slagao s KC, a bio je njen nominalni poglavar. Ups, sad vidim, omakla mi se greška. Nisam ovo: pravovjerni katolici stavila pod znake navoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zalutala je napisao/la: A čuj, zbilja je očito da je danas Uskrsni ponedjeljak, zbilja je očito da se neki koji se busaju u pravovjerna katolička prsa sprdaju i izruguju(na Uskrsni ponedjeljak) s čovjekom koji se još ni ohladio nije, a bio je poglavar RKC. Jedini krimen mu je što se niste slagali s njim. A uz to su još toliko pravovjerni da donose i sud koji jedino Bog donosi. Žalosno je za reći, no čak i Robi, deklarirani ateist, koji nije propuštao priliku sprdat se na račun RKC i pape Franje, danas bira riječi, a vi pravovjerni katolici se sprdate i razvlačite pokojnog papu Franju. Ukratko, žalosno za čitati što se danas sve ispisalo na ovom forumu od katolika(ili se samo tako predstavljaju).
Robbie nije katolik pa ne zna bolje. Ti bi trebala znati bolje, ali eto neugodno ti, radi mira u kući.  Šta bi ja trebala znati bolje od Robija? Sprdat se s RKC i pokojnim papom? Nisam ni dok je bio živ pa mi ne pada na pamet ni sada. Dosta puta sam na ovom forumu bila izvrijeđana zbog toga što sam ga podržavala, tako da u mom slučaju "zbog mira u kući" ne vrijedi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:00 |
|
|
|
Obično vrijedi o pokojnicima sve najbolje. Ali ako šuti koza, ne šuti rog.
On je napravio gomilu štete, red je da se sada i progovori o tome, pogotovo kada se bira njegov nasljednik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:02 |
|
|
zalutala je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Robbie nije katolik pa ne zna bolje. Ti bi trebala znati bolje, ali eto neugodno ti, radi mira u kući.  Šta bi ja trebala znati bolje od Robija? Sprdat se s RKC i pokojnim papom. Nisam ni dok je bio živ pa mi ne pada na pamet ni sada. Dosta puta sam na ovom forumu bila izvrijeđana zbog toga što sam ga podržavala, tako da u mom slučaju "zbog mira u kući" ne vrijedi. Pa što se onda čudiš? Imaš svoje mišljenje koje je jednako mišljenju pokojnog pape, a koje ovdje neki ljudi smatraju heretičkim. Složimo se da se ne slažemo i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:11 |
|
|
Ceha je napisao/la: zalutala je napisao/la: Šta bi ja trebala znati bolje od Robija? Sprdat se s RKC i pokojnim papom. Nisam ni dok je bio živ pa mi ne pada na pamet ni sada. Dosta puta sam na ovom forumu bila izvrijeđana zbog toga što sam ga podržavala, tako da u mom slučaju "zbog mira u kući" ne vrijedi.
Pa što se onda čudiš? Imaš svoje mišljenje koje je jednako mišljenju pokojnog pape, a koje ovdje neki ljudi smatraju heretičkim. Složimo se da se ne slažemo i to je to. Slažem se da se ne slažemo. Nego, jel ovaj upis hereza ili samo oholost, citiram: A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom."?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:21 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa što se onda čudiš?
Imaš svoje mišljenje koje je jednako mišljenju pokojnog pape, a koje ovdje neki ljudi smatraju heretičkim.
Složimo se da se ne slažemo i to je to.
Slažem se da se ne slažemo. Nego, jel ovaj upis hereza ili samo oholost, citiram: A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom."? Kritika iznevjerenog vjernika. Zar nema pravo na to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 21 tra 2025, 23:28 |
|
|
Ceha je napisao/la: zalutala je napisao/la: Slažem se da se ne slažemo. Nego, jel ovaj upis hereza ili samo oholost, citiram: A po pitanju druga argentinskog komunista, njega ček duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom."?
Kritika iznevjerenog vjernika. Zar nema pravo na to? Pravo na kritiku ima, no ovo što je napisao nije kritika. Tko donosi konačni sud o tome gdje će duša pokojnog pape Franje završiti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 00:23 |
|
|
|
Francisko je bacio kašiku što je i prirodno svakom čoveku i meni je žao , ali to znači da povratak svojoj pravoslavnoj veri nema alternatvu jel tako braćo kršćani?
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 00:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86954 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ne sjećam se, je li Benedikt XVI umro?
Je li ga on može zamijeniti, uskočiti ?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 08:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne sjećam se, je li Benedikt XVI umro?
Je li ga on može zamijeniti, uskočiti ? Umro 2022., većina nije ni primijetila. Zasjenio ga veleponizni Franjo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kristijan
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 10:55 |
|
|
horus je napisao/la: duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom. Nema neizvjesnog ishoda nakon Čistilišta. Ishod nakon Čistilišta je izvjestan i uvijek isti. Nebo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 13:16 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kritika iznevjerenog vjernika. Zar nema pravo na to?
Pravo na kritiku ima, no ovo što je napisao nije kritika. Tko donosi konačni sud o tome gdje će duša pokojnog pape Franje završiti? Sud je božji. Ali ovaj nije vršio volju božju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 13:17 |
|
|
Kristijan je napisao/la: horus je napisao/la: duži boravak u čistilištu sa veoma neizvjesnim ishodom. Nema neizvjesnog ishoda nakon Čistilišta. Ishod nakon Čistilišta je izvjestan i uvijek isti. Nebo. Ono što je on radio nije za čistilište. Još je Dante bacao neke pape u pakao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 13:22 |
|
|
Ceha je napisao/la: zalutala je napisao/la: Pravo na kritiku ima, no ovo što je napisao nije kritika. Tko donosi konačni sud o tome gdje će duša pokojnog pape Franje završiti?
Sud je božji. Ali ovaj nije vršio volju božju. Tko si ti da određuješ tko je a tko ne vršio volju božju? Nije li to na Bogu a ne na nama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 13:27 |
|
|
gwendiel je napisao/la: https://net.hr/danas/vijesti/hrvatska-ce-proglasiti-dan-zalosti-zbog-smrti-pape-franje-7f3668a0-1f67-11f0-b996-5aa096cf6e8e Lijepa gesta od premijera, proglašenje dana žalosti. Nevezano za temu; šta se ovo događa? Jesu li se napokon dozvali pameti i zakopali ratne sjekire Otkrio je da je s predsjednikom Milanovićem razgovarao o susretu s papom Franjom. Podsjetimo, premijer se danas u Jasenovcu rukovao s predsjednikom Milanovićem. Kamere RTL-a Danas snimile su taj trenutak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Papa Franjo Postano: 22 tra 2025, 15:50 |
|
|
Citat: Papin nedostatak entuzijazma za brzu kanonizaciju Stepinca nije doživljen kao nužan proces, nego kao izdaja. Citat: Pa normalno, otkad to SPC daje mišljenja na kanonizaciju katoličkih blaženika? Citat: Kanonizaciju Stepinca je stavio u ruke pravoslavnim episkopima. Meni to liči na izdaju ?? Komentari su rekli sve...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|