|
|
Stranica: 8/13.
|
[ 303 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 11 vel 2026, 18:23 |
|
|
|
Jesi li ti divizija kojeg znamo s forum.hr unazad 20 godina ili nisi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 11 vel 2026, 18:29 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Jesi li ti divizija kojeg znamo s forum.hr unazad 20 godina ili nisi? Još jednom, poanta nije moj karakter nego tvoj manjak argumenata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 11 vel 2026, 18:37 |
|
|
novosve je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Jesi li ti divizija kojeg znamo s forum.hr unazad 20 godina ili nisi? Još jednom, poanta nije moj karakter nego tvoj manjak argumenata Nisi li se ti u to davno doba zajebavao s religijskim besmislicama, stvaranjem svijeta u 7 dana, potopom, gorućim grmom i čudesima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 11 vel 2026, 18:40 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: novosve je napisao/la: ne nego pratim demografske podatke. ti se drži svojih ideoloških bajki
Prilično sam siguran da starozavjetni proroci nisu znali ni što je postotak, a nisu ni mogli pojmiti ideju nekakve demografije. Bili su inteligentniji nego svi današnji feminizirani debilčići koji klimaju glavom na sve što im se servira. Misliš da si superioran nad prijašnjim generacijama jer imaš iPhone i AI da ti izlista demografske podatke, a nemaš zdrave pameti da sam išta zaključiš, što su oni prije sa tehnologijom koja se sastojala od štapa i kamena bez problema zaključili, eto toliko ste superiorni danas mnogi, marva bez mozga, oholi debili, zapravo Biblija cijelo vrijeme govori o takvima, ničeg novog tu nema, samo je danas ta retardacija umnožena X10, vidimo to u svim aspektima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 08:12 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Nisi li se ti u to davno doba zajebavao s religijskim besmislicama, stvaranjem svijeta u 7 dana, potopom, gorućim grmom i čudesima? doslovno shvaćanje svih djelova Biblije naravno smatram besmislenim, ali opet ne shvaćam kakve to veze ima s onim o čemu mi raspravljamo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 13:29 |
|
|
|
Nema to veze sa Židovima. Sve kulture su to prakticirale i sve filozofije su to zastupale. Npr Konfucionizam koji je funkcionirao u Kini 2000 godina do komunizma kaže:
- Obitelj je temelj društva! Po uzoru na obiteljske veze trebaju se gradit i svi ostali odnosi u društvu. Sklad u državi izravno ovisi o skladu u obitelji. - Xiao: Ovo je temelj konfucijanske etike. To je vrlina poštovanja prema roditeljima, starijima i precima. Ona obuhvaća poslušnost, brigu o roditeljima u starosti, poštovanje prema njima dok su živi i ispravno provođenje rituala nakon njihove smrti. - Obiteljski odnosi su hijerarhijski, s jasnim ulogama: otac-sin, muž-žena, stariji brat-mlađi brat. Pravilno funkcioniranje obitelji ovisi o tome da svatko ispunjava svoje dužnosti prema svojoj poziciji. - Od žene se očekuje poslušnost, vjernost i poštovanje prema mužu. Muž je odgovoran za zaštitu, uzdržavanje i donošenje ključnih odluka ("muškarac vodi vani"), dok je žena odgovorna za vođenje kućanstva, odgoj djece i brigu o obiteljskim ritualima ("žena vodi unutra"). - Reciprocitet (Bao): Iako je odnos hijerarhijski, on je i uzajaman. Roditelji imaju dužnost skrbiti o djeci, a djeca imaju moralnu obvezu uzvratiti tu brigu, posebno u starosti. Muž je dužan pokazivati dobrotu i pravednost (ren) prema ženi, dok ona dužna uzvraćat poslušnošću i poštovanjem. - Obiteljski odnosi nisu samo privatna stvar, već su osnova za moralno djelovanje i učenje vrline čovječnosti (ren), što dalje oblikuje pravedno i harmonično društvo. Interes obitelji je uvijek ispred interesa pojedinca. - Kao što roditelji skrbe o djeci, a muž o ženi, na isti način je autoriteritet u državi dužan skrbiti se o narodu, a narod je dužan poštovati autoritet, jednako kao djeca roditelje i žena muža.
Temeljni koncepti: Li (礼): Poredak i pravila ponašanja koji usklađuju pojedinca s univerzalnim zakonom. Ren (仁): Humanost, ljubav prema drugima, dobrota i plemenitost. Junzi (君子): Ideal "plemenitog čovjeka" koji posjeduje vrline i vodi primjerom.
Ukratko, Konfucionizam je filozofija fokusirana na moral, društveni poredak i obiteljske vrijednosti koja teži harmoniji, poštovanju hijerarhije i obrazovanju, oblikujući civilizaciju Kine
Imali su 8 fertilitet s tom filozofijom. Odkad su je odbacili i zamjenili komunzimom u jednoj generaciji su pali sa 8,0 na 0,8 fertilitet
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 17:48 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema to veze sa Židovima. Sve kulture su to prakticirale i sve filozofije su to zastupale. to je ono što mene kod modernih ljudi najviše iritira, ta brutalna umišljenost i oholost. Misle da zato što imaju tehnologiju, da su po pitanjima koja veze nemaju s tehnologijom pametniji od svih generacija ljudi ikad i igdje. Eto tisućama i tisućama godina svi su ljudi uijek i svugdje radili drugačije od nas zadnjih 15 minuta, ali nema veze, svi su oni bili glupi. A gle čuda, sve su te generacije svugdje i uvijek znale biološki opstat usprkos kugama, gladima i ratovima, samo mi ne znamo iako nema ničeg od toga da nas kosi. Ali mi smo ti koji su napredni i pametni, a oni su bili zatucani 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:21 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1146 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Da sam mlada cura i čitam ovo, dobro bi razmislio trebam li s nekim jednog dana imati djecu.
Koliko ste pomogli natalitetu?
Od svog ćaće nikad nisam čuo da tako užasne stvari o ženama govori, a doprinjeo je broju rođenih Hrvata u BiH puno iznad prosjeka. Nešto tu ne štima po vašoj priči.
Još manje ima smisla da majka ne vara, nije nas napustila i otišla sama živjeti u grad, a visokoobrazovana je.
Netko postavi ljestvicu više, oni koji nisu na toj razini ili ostanu bez svega ili pokupe ostatke ostataka pa proklinju žene po forumu.
Ne znam, možda će tako za 20ak godina kukati ovi specijalci koji se mojoj curi javljaju jer će ostati ispod crte.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:31 |
|
|
|
Evo jedan pro tip za one kojima nije kasno, pa možda promjene narativ. Žene zapravo vole samopouzdane muškarce. U prirodi je tako.
Njonje su pogodne za varat, one koje žele varati uhvate takvog i to iskorištavaju.
Vole i da ne moraju misliti. Većina ih voli da je muško pametnije od njih.
Ako netko mora ženu zaključat u podrum da ne ode i kaže da je u ženi problem onda i trebamo nestati kao narod.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:33 |
|
|
|
Žene misle jedno, govore drugo, rade treće. Nebitno je što one vole jer ne znaju ni same. Ono što je bitno je da vjeruju, poštuju i slušaju muža
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:35 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4516 Lokacija: Dridska Župa
|
Roko987 je napisao/la: Da sam mlada cura i čitam ovo, dobro bi razmislio trebam li s nekim jednog dana imati djecu.
Od svog ćaće nikad nisam čuo da tako užasne stvari o ženama govori, a doprinjeo je broju rođenih Hrvata u BiH puno iznad prosjeka. Nešto tu ne štima po vašoj priči.
Još manje ima smisla da majka ne vara, nije nas napustila i otišla sama živjeti u grad, a visokoobrazovana je.
Netko postavi ljestvicu više, oni koji nisu na toj razini ili ostanu bez svega ili pokupe ostatke ostataka pa proklinju žene po forumu.
Ne znam, možda će tako za 20ak godina kukati ovi specijalci koji se mojoj curi javljaju jer će ostati ispod crte. Kod mene je identična situacija, osim nadprosječnog broja dice, nažalost nas je samo dvoje zbog razloga u koje radije ne bih ulazio, moja mater je završila dva fakulteta, a opet je došla iz Zagreba gdje je živjela cili život doć kod mog oca u selo od 100 ljudi.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:35 |
|
|
|
Ako je nebitno šta vole, mogu pretpostaviti ljubavni status.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:37 |
|
|
Uprotvnom imamo ovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:38 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Žene misle jedno, govore drugo, rade treće. Nebitno je što one vole jer ne znaju ni same. Ono što je bitno je da vjeruju, poštuju i slušaju muža A evo ja ne znam puno ljudi koji su sposobniji, smireniji, organiziraniji, staloženiji od moje matere i ne treba joj moj čača govorit i naređivat šta triba i ne triba radit.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:39 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Ako je nebitno šta vole, mogu pretpostaviti ljubavni status. 30plus godina, neoženjen i nula dice, a popuje ženama koje su u istoj poziciji kao i on. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:43 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Uprotvnom imamo ovo  Imamo i muškarce na koridama. Ne da mi se tražit sliku krezubih seljačina u potkošuljama kako guraju pjevačici pare u sise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:51 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Roko987 je napisao/la: Ako je nebitno šta vole, mogu pretpostaviti ljubavni status. 30plus godina, neoženjen i nula dice, a popuje ženama koje su u istoj poziciji kao i on.  Koliko tek licemjerja ima na ovoj temi osim toga. -Bosanski muslimani su očajni, samo štancaju djecu, žive od sadake. -Hrvati trebaju postati kao Afganistanci i samo štancati djecu, nema veze što će im struju ugasit. -Izdajnici, kupili stan u gradu i imaju samo 2 djece, trebali su otići na selo i napraviti bar još dvoje i još troje za mene jer nemam ni jedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 12 vel 2026, 23:52 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: 30plus godina, neoženjen i nula dice, a popuje ženama koje su u istoj poziciji kao i on.  Koliko tek licemjerja ima na ovoj temi osim toga. -Bosanski muslimani su očajni, samo štancaju djecu, žive od sadake. -Hrvati trebaju postati kao Afganistanci i samo štancati djecu, nema veze što će im struju ugasit. -Izdajnici, kupili stan u gradu i imaju samo 2 djece, trebali su otići na selo i napraviti bar još dvoje i još troje za mene jer nemam ni jedno. Da, forum pun starih momaka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 00:13 |
|
|
|
Vi ste još mladi izgleda. Niste se još opekli na ženi. Polako. Opeć ćete se. Onda ćete se sjetit Rike sa Hercegbosna foruma
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 00:17 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Vi ste još mladi izgleda. Niste se još opekli na ženi. Polako. Opeć ćete se. Onda ćete se sjetit Rike sa Hercegbosna foruma Evo moja bivša je bila poprilična ludača, bolesno ljubomorna na momente zbog čega je to i završilo pa neću radi toga prosipat žuč po ženama. Jebiga dogodi se, više me Muškaraca u životu duboko povrijedilo, izdalo itd nego žena vjeruj mi. (Ne mislim u romantičnom smislu za muške  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 06:28 |
|
|
|
One su takve kakve su, to i nije pljuvanje nego čista konstatacija ženske prirode, jasna svakome sa imalo mozga i ikakvog iskustva. Ne, žene nisu stvorenja iz bajki i kada izađete iz materinog podruma shvatit će te o čemu su "stari momci" govorili, a možda i nećete jer mnogi nikad ne shvate, imaš masu klase običnih debila koji nakon godina i godina iskustva sa različitim ženama i dalje apsolutno ništa ne vežu, masu njih koji zadovoljno plaze jezik, klimaju glavom i mašu repom na sve što im "draga" kaže, tako da pljuvanje je na kraju sasvim jasno po feminiziranim debilčićima koji današnjim ženama upravo daju za pravo da budu potpuno puštene sa lanca, da budu potpuno izvrnute u svom feminizmu, koji klimaju glavom na svako žensko ludilo, na svaki ženski hir, da draga, može draga, u redu draga, idemo draga, kako god ti kažeš draga, wuf- wuf, ko poslušan ker. Debilčići bez karaktera, otpali od vjere i hijerarhije koju je Stvoritelj odredio. Specifično šta to znači u kontekstu teme Hrvata u BiH, znači da je masa pičkopaćenika pokupila prnje iz HB za Split, Zagreb, Beč, Minken, Štutgart jer su imali "razumijevanja" za svoju "dragu", jer šta će ona na selu, jer tu "nema mogućnosti" a mnogi od njih su mogli živjeti kršćansku idilu, likovi koji su otpisali kuće trokatnice sa ogromnim posjedima da bi se sprčili u nekakav smrdljivi stan u gradu u kojem ni nema prostora za više od 2 djece i koja će svakako biti retardirana odgajana u 4 zida i u tom sistemu, jer eto novopečena gospođa ne može na selu a on jado balavi ne može bez nje. Problem je što je u trokatnici na selu u prizemlju i stara majka koja bi pomogla čuvati djecu i kuhati itd., ali bolje je plaćati stanarinu/ kredit u gradu i plaćati vrtiće, bolje da oboje dolaze kući sažvakani u 6 navečer s posla i da jedu glovo, bolje da djeca izrastaju u ćorave iskrivljene nesposobne debile itd itd i u konačnici svakako izumru za generaciju dvije. Prosječni moderni debilčić zapravo služi kao privjesak prosječnoj modernoj feminističkoj rospiji, potpuno izvrtanje muško ženskih uloga koje je Stvoritelj namijenio, i što je najjače od svega, on još uživa u tome, kao poslušno pseto. I još od toga pravi priču o vlastitom uspjehu jer eto kao šta bi bilo da je ostao na selu, bio bi po birtijama i kladionicama, stari momak, propao bi, ovako se spasio, pravi nešto od svog života, to je sad priča o uspjehu itd. Potpuno pomračenje uma i izdavanje svih ideala jer je dobio malo pičke koja je uz to i pregažena i koju su za badava jebavali prije njega ko god je stigao - ali hej debilčići i za to imaju opravdanje, šta ima veze što je pregažena, nisam ni ja nevin kažu, to je normalno. Sve može, sve će prihvatiti debilčić samo da ga ima gdje staviti jer to mu je vrhunac života i smisao postojanja i bez toga se ne može ni zamisliti. Tako da u konačnici imamo situaciju da izumiremo zbog slabosti prosječnog debilčića, žene su tu potpuno sporedna tema, pričati o njima je ko pričati o maloj djeci, problem u konačnici uvijek leži u debilčiću, što opet kažem priča o Adamu i Evi jasno govori, doslovno na prvoj stranici Biblije ovo sve piše, 2+2=4, ali džabe je i crtati debilčićima bez mozga, džabe im je i vlastito iskustvo, jednostavno to mozga nema, ide okolo takav balav i slinav i uz to je još i ohol i pun sebe i misli da je uspio u životu jer mu neka pregažena taraba koju je odlučio oženiti dozvoljava da joj ga metne tu i tamo. On je faca, igrač, jebač. Ne prijatelju, jebači su bili oni prije tebe, ti si onaj debilčić na kraju reda. I ne, ne ideš u smjeru uspjeha nego u smjeru izumiranja jednako kao stari momak u birtiji na selu, samo što će tebi trebati generacija dvije više, što nam sve statistike jasno govore. 2+2=4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 08:21 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Da sam mlada cura i čitam ovo, dobro bi razmislio trebam li s nekim jednog dana imati djecu.
Ne znam, možda će tako za 20ak godina kukati ovi specijalci koji se mojoj curi javljaju jer će ostati ispod crte. Od tvog ćaće nisi to mogao ćuti jer je on odrastao u vremenu kad su žene još bile koliko toliko sputane društveni normama. No i kod tebe se vidi ta inficiranost feminističkim načinom razmišljanja, sve promatraš u kategorijama koje je feminizam progurao. Npr. ti vidiš proklinjanje žena ovdje, a toga ovdje UOPĆE NEMA. Nitko ovdje ne govori protiv žena, ali ti stvari gledaš kroz feminističke ulare koje su ti nametnuli pa to vidiš. Ono o čemu ti mi govorimo je samo konstatacija stanja u kojem jesmo, bez ikakve zluradosti prema ženama. Žene nisu stanje stvorile ovakvim, feminizam nije uspio zbog žena, nego zbog muškaraca. Onih moćnih koji su preko njega syebali sve druge i onih tulavih koji nisu shvaćali što se radi i ne shvaćaju ni danas, poput tebe. Problem nije u ženama. Isto ko što problem nije u djeci, kad recimo roditelji ostave doma djecu samu, ovi pozovu 15 prijatelja i naprave nered po kući. Nisu kriva djeca, nego roditelji. Problem današnjeg vremena nisu žene, problem je što su uklonjene društvene norme koje usmjeravaju žene u pravom smjeru. Mi koji na to ukazujemo onda se proglašavamo mrziteljima žena, prosipačima žuči i ostale feministička i letardske gluposti (isto ko što te nazovu rasistom ako ne želiš imigraciju kozoyeba). Ali kao kršćani osnovno što znamo je da je čovjek palo biće, i muškarac, i ŽENA. Taj isti problem može postojati i obrnuto, ako ukineš sve norme muškarcima. Zapravo i postoji, dovoljno ti je otići u crnački geto, latinoameričke narko-gradove ili afričke propale države i vidjeti kako izgleda svijet u kojem su ukinute sve norme usmjeravanja muškog ponašanja. Ne valja ni to. Ali činjenica je da su kod nas ukinute sve norme ženskog ponašanja i da žena radi što hoće. A rezultat toga su kasni brakovi, mnoge neudane, mnoge rastavljene i malo djece. To je rezultat, nije to prosipanje žući nego konstatacija stanja. I nisu krive žene, krivi su muškarci poput tebe. Ženama treba red ISTO KO I MUŠKARCIMA. Žene danas nemaju reda, sve im je dopušteno i svemu se plješće. Posljedice su grozne. Muškarcima isto treba red, ali muškarcima ga društvo i nameće, barem kod nas. Probaj npr. napumpat curu i otić ča, da vidiš kako će te društvo pronać i stisnut. Ali ako ona odluči ubit čedo u sebi, eto ti društva da stane uz njena prava. Dakle problem nije u ženama uopće, žena u pravim okvirima je daleko bolje biće od muškarca. Zato ovdje mnogi od vas s poštovanjem pričaju o majkama, nesvjesni da su vam matere bile tako dobre zato jer su od malih nogu bile usmjerene i uvjetovane u ponašanju. Zato su izrasle u kvaltietne žene i majke. Problem je što su mušakrci poput tebe dopustili, i još potičete ukidanje tih okvira koje su vodili žene na pravi put. fyi, ja imam 4 djeca, i Boga hvalim što sam se rodio u zadnjem laku normalnosti. Moju djecu držim čvrsto uz Crkvu da tamo nađu koga tko valja, sve ostalo je zlo i naopako. Pogotovo žene jer se njima sve tolerira. Od ljudi poput tebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 09:14 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Evo jedan pro tip za one kojima nije kasno, pa možda promjene narativ. Žene zapravo vole samopouzdane muškarce. U prirodi je tako.
Njonje su pogodne za varat, one koje žele varati uhvate takvog i to iskorištavaju.
Vole i da ne moraju misliti. Većina ih voli da je muško pametnije od njih.
Ako netko mora ženu zaključat u podrum da ne ode i kaže da je u ženi problem onda i trebamo nestati kao narod. Gle, jasno je da žene vole i ovo i ono, i da muškarci trebaju tomu težit. Ali i mušarci vole i ovo i ono, i ŽENE TREBAJU TOMU TEŽIT.Dakle, ako žena želi samopouzdanog i pametnijeg muškarca, onda se MORA UDAT MLADA, a ne da s 35 godina, nakon ture kurvanja i jednim jajašcem traži takvog, a kad ga ne nađe postane ogorčena feministica ili se uda za nekog jadnika kojem uništi život varanjem i rastavom, a usput i djeci. Dakle ti opet radiš istu grešku čitavog modernog društtva, govoriš kakvi muškarci trebaju postat, i govoriš ispravno. Ali ne govoriš kakve žene trebaju postat.Dakle, žene zaslužuju samopouzdane i uspješne muškarce AKO se udaju mlade i prioritet im je obitelj i djeca i muž, a ne fakultet i karijera i kurvanje okolo. Ta jednadžba ima dvije strane, a opet si zaboravio žensku stranu. Da, muškarci trebaju biti samopuzdani, trebaju bit uspješni, vitalni, prodorni itd...ali tada ZAUZVRAT trebaju dobit mlade, plodne i obitelji posvećene žene. Ali žene danas potrate mladost na škole i karijere i kurvanje. Za koga da muško bude samopozdano i uspješno, za štracu od 32 godine "koja je sad spremna za nešto ozbiljno"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 09:19 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: 30plus godina, neoženjen i nula dice, a popuje ženama koje su u istoj poziciji kao i on.  Stvar je u tome što je u toj jednadžbi samo jedna strana uzrok takvog stanja. Jer vrlo vjerojatno (barem svi slučajevi koje ja znam su takvi) muškarci 30+ koji su neoženjeni to nastoje postati, ali žene neće jer "ona zaslužuje bolje", a ima jedno zdravo jajašce. Kod mene u firmi jedna neudata se baca na oženjene, a prezire ove solo. Oni su joj ispod časti. Problem je što ima 33 godine i ovi oženjeni bi je ženili prije 7-8 godina, ali tad je imala drugog posla. To vam je problem dečki, solo ženske misle da su iznad solo muških, a ne vrijede qrca više. Dok su vrijedile nisu se htjele udat. A da bude gore, onda iz frustracije ofarbaju kosu u ljubičasto i idu na pederski marš ili paradu za abortus i truju novu generaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Proroštvo - Veliki povratak Hrvata u BiH Postano: 13 vel 2026, 09:23 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Koliko tek licemjerja ima na ovoj temi osim toga.
-Bosanski muslimani su očajni, samo štancaju djecu, žive od sadake. -Hrvati trebaju postati kao Afganistanci i samo štancati djecu, nema veze što će im struju ugasit. -Izdajnici, kupili stan u gradu i imaju samo 2 djece, trebali su otići na selo i napraviti bar još dvoje i još troje za mene jer nemam ni jedno. ovo ti je već žešći strawman, i uz dužno poštovanje, pokazatelj tvog intelektualnog deficita da razumiješ što ti sugovornici pričaju. Znači kad sam ja napisao da je jedini način da se danas iskontroliraju žene afganistanski, to ne znači da mi trebamo postati ko Afganistanci. Takvo zaključivanje je na razini 8 godišnje djece. To je otprilike kao da zaključiš da osoba koja se ide sunčat želi opekline, jer je jedini način da dobiješ opekline taj da se sunčaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|