|
|
Stranica: 2/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:29 |
|
|
Jole, a što ti ne voleš popove?
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:32 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
kad citam ovog joe-a na vjerskim temama ima osjecaj kao da sam đavo piše kroz njega....uglavnom ne bih ga htio susresti u nekim tamnim, zamracenim ulicama...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jole, a što ti ne voleš popove? Zato što, za razliku od popova, on nema kurac pa je fasciniran njihovim u nedostatku svog, jer o ničemu drugom i ne piše osim o popovskim kardanima, sprčim ga u usta škrbava 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jole, a što ti ne voleš popove? Zašto ne volem popove?! Pa zato što je hrišćanstvo kao religija najveća perverzija ikad smišljena , i njen dogmatski pristup je fundament tiranije,robovanja,netolaranicije,..... Popovi su najveća ološ , nemaju ama baš nikakvog osećaja za istinu i pravdu , a o milosrđu da i ne govorim. Znači oni su upravo totalni opozit od onoga što šatro propovedaju.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:47 |
|
|
Joe, crkva je organizacija koju čine ljudi, ima ih svakakvih. Većina su, ubeđen sam, dobri ljudi, a sigurno da ima i zlih, pa i izopačenih.
Ali ne možeš zbog nekoliko trulih jabuka da tako odvratno sereš po svim sveštenicima i po crkvi kao takvoj.
I zašto ste vi radikalni ateisti uvek toliko agresivni, bezobrazni, zadrti i zatucani?
Budi ti taj koji si progledao i koji je pametan i zna istinu, ali pusti nas prostoumne koji ne mislimo kao ti na miru malo. Ne moraš non stop da nas vređaš i provociraš. Koja je poenta toga!? Ako misliš da ćeš nekom takvim ogavštinama o crkvi i zlim popovima (iako sigurno ima i takvih, ali tvrditi da je cela crkva takva je, pored što je uvredljivo, i maloumno) otvoriti oči, onda razmisli još malo.
Ja koji nisam neki vernik i ne pamtim kad sam zadnji put bio u crkvi, kad pročitam ove tvoje otrovne budalaštine dobijem neodoljivu želju da ti zavalim najmanje par vaspitnih šamarčina , a nisam uopšte nasilan čovek. Nemoj da se ljutiš, ali stvarno imam takav poriv.
Ajde probaj malo da iskuliraš i da objasniš ono što hoćeš bez toliko nepotrebne dramatike i bezobrazluka.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:49 |
|
|
@Joe
Zašto takva generalizacija?
Možda da preduzmeš jedno duhovno putovanje po manastirima ovčarsko-kablarske klisure?
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 14:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Jole, a što ti ne voleš popove? Zato što, za razliku od popova, on nema kurac pa je fasciniran njihovim u nedostatku svog, jer o ničemu drugom i ne piše osim o popovskim kardanima, sprčim ga u usta škrbava  Mene fascinira zašto moji sunarodnici vole da blajve popovske kite?! , šta je to u popovskim kitama pa hrabri srpski junaci(naročito iz RS) titraju krajnike sa njima??! Jesu li slatki?! , jesu li kiseli?! , jel imaju oreol koji lebdi iznad glavića?! , daj Agatone bosanski pravoslavče prosvetli me možda i ja jednog dana poželim posisati "sveti ud" kao ti , a da ne budem zvanično član LGBTM jer to je protivprirodno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:00 |
|
|
Koja budala Nego gospodine Joe, čemu takva reakacija na pominjanje gospodina Mirka, prdnuo vam on u usta a ja i vama i njemu Gicate se kao da vam je neko zavuko iglu u šupak a očekivali ste prst 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:03 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Joe, crkva je organizacija koju čine ljudi, ima ih svakakvih. Većina su, ubeđen sam, dobri ljudi, a sigurno da ima i zlih, pa i izopačenih.
Ali ne možeš zbog nekoliko trulih jabuka da tako odvratno sereš po svim sveštenicima i po crkvi kao takvoj.
I zašto ste vi radikalni ateisti uvek toliko agresivni, bezobrazni, zadrti i zatucani?
Budi ti taj koji si progledao i koji je pametan i zna istinu, ali pusti nas prostoumne koji ne mislimo kao ti na miru malo. Ne moraš non stop da nas vređaš i provociraš. Koja je poenta toga!? Ako misliš da ćeš nekom takvim ogavštinama o crkvi i zlim popovima (iako sigurno ima i takvih, ali tvrditi da je cela crkva takva je, pored što je uvredljivo, i maloumno) otvoriti oči, onda razmisli još malo.
Ja koji nisam neki vernik i ne pamtim kad sam zadnji put bio u crkvi, kad pročitam ove tvoje otrovne budalaštine dobijem neodoljivu želju da ti zavalim najmanje par vaspitnih šamarčina , a nisam uopšte nasilan čovek. Nemoj da se ljutiš, ali stvarno imam takav poriv.
Ajde probaj malo da iskuliraš i da objasniš ono što hoćeš bez toliko nepotrebne dramatike i bezobrazluka. A ti bi tukao jel?! , a nisi nasilan kao što ovi iz crkve nisu nasilni takođe?! Nije to par trulih jabuka i par loših pojedinaca , već kompletna crrkva je skup zlih ljudi i glupana klimoglavaca koji ne vide šta se rade jer eto crkva je sama po sebi dobra i poštena. Kad se poziva na zločine , kad se siluju deca , kradu pare,.....to nisu samo pojedinci već sva popovska ološ. A sad ću ti reći i zašto. To je organizacija koja živi bez rada na račun običnih ljudi , znači čisti paraziti. E kad ti paraziti em što primaju platu bez rada počnu pozivAti na zločin,silovati decu,bogatiti se,....A DA NEMA NIJEDNOG ČOVEKA DA POKRENE ČIŠĆENJE OD TOGA ZLA DOVOLJNO GOVORI SAMO ZA SEBE. Sve ovo se radi bez prekida a obični popvi i kako kažeš normalni episkopi ĆUTE ,SMRDE i ŽMURE i pored njih se to sve nastavlja. Zamisli da jedan nastavnik u školi siluje tvoje dete , a da ga direktor pokriva iz kolegijaljnih razloga a svi ostali nastavnici ćute. Jesu krivi ti nastavnici i taj direktor nešto , ili je samo taj pedofil kriv dok ovi što ćute i kriju ga su normalna pojava. Ja ne govirm "ogavštine" o crkvi bez razloga i ništa nisam slagao , a ti vidi šta ćeš činiti da se tebi desi nešto slično kao što se desilo deci od raznoraznih popova , mislim da nećeš onda svirati kurcu i mene napadati jer ćeš čupati kosu sa glave kad vidiš da svi ćute i smrde , a silovatelji mrse muda okolo pričajući o srpsktvu i duhovnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:23 |
|
|
joe enter je napisao/la: A ti bi tukao jel?! , a nisi nasilan kao što ovi iz crkve nisu nasilni takođe?! Ne nisam nasilan, ali ovo što to ti pišeš, to jest preciznije način i ton kojim pišeš je za batine. Citat: Nije to par trulih jabuka i par loših pojedinaca , već kompletna crrkva je skup zlih ljudi i glupana klimoglavaca koji ne vide šta se rade jer eto crkva je sama po sebi dobra i poštena.
Kad se poziva na zločine , kad se siluju deca , kradu pare,.....to nisu samo pojedinci već sva popovska ološ. A sad ću ti reći i zašto.
To je organizacija koja živi bez rada na račun običnih ljudi , znači čisti paraziti. E kad ti paraziti em što primaju platu bez rada počnu pozivAti na zločin,silovati decu,bogatiti se,....A DA NEMA NIJEDNOG ČOVEKA DA POKRENE ČIŠĆENJE OD TOGA ZLA DOVOLJNO GOVORI SAMO ZA SEBE.
Sve ovo se radi bez prekida a obični popvi i kako kažeš normalni episkopi ĆUTE ,SMRDE i ŽMURE i pored njih se to sve nastavlja.
Zamisli da jedan nastavnik u školi siluje tvoje dete , a da ga direktor pokriva iuz kolegijaljnih razloga a svi ostali nastavnici ćute. Jesu krivi ti nastavnici i taj direktor nešto , ili je samo taj pedofil kriv dok ovi što ćute i kriju ga su normalna pojava.
Ja ne govirm ogavštine o crkvi bez razloga i ništa jisam slagao , a ti vidi šta ćeš činiti da se tebi desi nešto slično kao što se desilo deci od raznih popova , mislim da nećeš onda svirati kurcu i mene napadati jer ćeš čupati kosu sa glave kad vidiš da svi ćute i smrde , a silovatelji mrse muda okolo pričajući o srpsktvu i duhovnosti. Generalizuješ i žešće preteruješ. Neću dalje da pokušavam da se raspravljam sa tobom na ovu temu, pošto vidim da se totalno ostrašćen i neobjektivan. Mislim pazi ti njega, CELA crkva i SVI popovi su zli. Ajde idi popi neko pivo i srolaj nešto. I javi mi se kad dođeš u BG da ti završim vrhunski skank, a ne da pušiš te pesticide koji očigledno ostavljaju loše posledice na tvoje duhovno stanje. Jeste da je skuplje nego to vaše vojvođansko seno, ali isplati se platiti malo više veruj mi. 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:39 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: A ti bi tukao jel?! , a nisi nasilan kao što ovi iz crkve nisu nasilni takođe?! Ne nisam nasilan, ali ovo što to ti pišeš, to jest preciznije način i ton kojim pišeš je za batine. Citat: Nije to par trulih jabuka i par loših pojedinaca , već kompletna crrkva je skup zlih ljudi i glupana klimoglavaca koji ne vide šta se rade jer eto crkva je sama po sebi dobra i poštena.
Kad se poziva na zločine , kad se siluju deca , kradu pare,.....to nisu samo pojedinci već sva popovska ološ. A sad ću ti reći i zašto.
To je organizacija koja živi bez rada na račun običnih ljudi , znači čisti paraziti. E kad ti paraziti em što primaju platu bez rada počnu pozivAti na zločin,silovati decu,bogatiti se,....A DA NEMA NIJEDNOG ČOVEKA DA POKRENE ČIŠĆENJE OD TOGA ZLA DOVOLJNO GOVORI SAMO ZA SEBE.
Sve ovo se radi bez prekida a obični popvi i kako kažeš normalni episkopi ĆUTE ,SMRDE i ŽMURE i pored njih se to sve nastavlja.
Zamisli da jedan nastavnik u školi siluje tvoje dete , a da ga direktor pokriva iuz kolegijaljnih razloga a svi ostali nastavnici ćute. Jesu krivi ti nastavnici i taj direktor nešto , ili je samo taj pedofil kriv dok ovi što ćute i kriju ga su normalna pojava.
Ja ne govirm ogavštine o crkvi bez razloga i ništa jisam slagao , a ti vidi šta ćeš činiti da se tebi desi nešto slično kao što se desilo deci od raznih popova , mislim da nećeš onda svirati kurcu i mene napadati jer ćeš čupati kosu sa glave kad vidiš da svi ćute i smrde , a silovatelji mrse muda okolo pričajući o srpsktvu i duhovnosti. Generalizuješ i žešće preteruješ. Neću dalje da pokušavam da se raspravljam sa tobom na ovu temu, pošto vidim da se totalno ostrašćen i neobjektivan. Mislim pazi ti njega, CELA crkva i SVI popovi su zli. Ajde idi popi neko pivo i srolaj nešto. I javi mi se kad dođeš u BG da ti završim vrhunski skank, a ne da pušiš te pesticide koji očigledno ostavljaju loše posledice na tvoje duhovno stanje. Jeste da je skuplje nego to vaše vojvođansko seno, ali isplati se platiti malo više veruj mi.  Rekao sam već ranije Agatonu :"Neko puši marihuanu , a neko puši popu". A sad nećeš da raspravljaš jer sam ostrašćen i neobjektivan(mada ništa nisi dokazao argumetnima), a malopre mi pretiš šamarima , a to je valjda tvoj način rasprave kad se nađeš u nebranom grožđu. Rekao sam da je sva crkva zla , jer je vode zli ljudi a njih prate klimoglavci glupani koji su i dobri ljudi ali su ipak postali zli čim ćute u smrde. Zato mi odgovori vrlo kratko i jasno , a to je ako tebi neki pop siluje dete a crkva zajedno sa državom i desničarskim političarima ga pokriva , i svi popovi bilo viši li manji po činu ĆUTE,SMRDE I ŽMURE , hoće li oni biti krivi išta za tebe??!! Odgovori mi ako ti nije baš toliki intelektualni napor.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:50 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 15:52 |
|
|
joe enter je napisao/la: Rekao sam već ranije Agatonu :"Neko puši marihuanu , a neko puši popu". A zašto to kažeš i meni?!  Ja sam najozbiljnije mislio da mi se javiš kad budeš u BG jer imam šemu za stvarno ludilo od vutre. Nije bio sarkazam. Citat: A sad nećeš da raspravljaš jer sam ostrašćen i neobjektivan(mada ništa nisi dokazao argumetnima), a malopre mi pretiš šamarima , a to je valjda tvoj način rasprave kad se nađeš u nebranom grožđu.
Rekao sam da je sva crkva zla , jer je vode zli ljudi a njih prate klimoglavci glupani koji su i dobri ljudi ali su ipak postali zli čim ćute u smrde.
Zato mi odgovori vrlo kratko i jasno , a to je ako tebi neki pop siluje dete a crkva zajedno sa državom i desničarskim političarima ga pokriva , i svi popovi bilo viši li manji po činu ĆUTE,SMRDE I ŽMURE , hoće li oni biti krivi išta za tebe??!!
Odgovori mi ako ti nije baš toliki intelektualni napor. Neću da dalje raspravljam jer nemam volje ni živaca, možda neki drugi put, nemoj da se ljutiš. A ti to slobodno shvati kao da sam se uplašio pred tvojim argumentima pa sam se zavukao u mišju rupu, nije problem. 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 16:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: Rekao sam već ranije Agatonu :"Neko puši marihuanu , a neko puši popu". A zašto to kažeš i meni?!  Ja sam najozbiljnije mislio da mi se javiš kad budeš u BG jer imam šemu za stvarno ludilo od vutre. Nije bio sarkazam. Citat: A sad nećeš da raspravljaš jer sam ostrašćen i neobjektivan(mada ništa nisi dokazao argumetnima), a malopre mi pretiš šamarima , a to je valjda tvoj način rasprave kad se nađeš u nebranom grožđu.
Rekao sam da je sva crkva zla , jer je vode zli ljudi a njih prate klimoglavci glupani koji su i dobri ljudi ali su ipak postali zli čim ćute u smrde.
Zato mi odgovori vrlo kratko i jasno , a to je ako tebi neki pop siluje dete a crkva zajedno sa državom i desničarskim političarima ga pokriva , i svi popovi bilo viši li manji po činu ĆUTE,SMRDE I ŽMURE , hoće li oni biti krivi išta za tebe??!!
Odgovori mi ako ti nije baš toliki intelektualni napor. Neću da dalje raspravljam jer nemam volje ni živaca, možda neki drugi put, nemoj da se ljutiš. A ti to slobodno shvati kao da sam se uplašio pred tvojim argumentima pa sam se zavukao u mišju rupu, nije problem.  Sad nemaš volje i živaca a malopre bi me spalio i šamarao , i još si me nazivao kojekavim imenima. OK , ja te razumem da ti je teško napisati par reči u odgovoru meni šta sam te pitao , ali samo nemoj da se služiš autoironijom i nekim tzv.humorom da bi relativizovao snagu mojih stavova i ublažio svoju nemoć tako što si napisao ovaj zadnji pasus. Lepo sam te pitao pitanje i na njega mi daj kratak odgovor sa "da ili ne" , a to je da neki pop siluje tvoje dete i da svi u crkvi ćute,smrde i žmure i vernici okreću glavu i on i dalje radi normalno , jel onda kriva crkva ili samo pojedinac??!!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 16:56 |
|
|
joe enter je napisao/la: Lepo sam te pitao pitanje i na njega mi daj kratak odgovor sa "da ili ne" , a to je da neki pop siluje tvoje dete i da svi u crkvi ćute,smrde i žmure i vernici okreću glavu i on i dalje radi normalno , jel onda kriva crkva ili samo pojedinac??!! Da, možda ne. Emisiju vodi Olivera Kovačević na prvom programu RTS-a četvrtkom u 21:05.  A gde se konkretno desio tako precizno opisan zločin? Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja sigurno nisam za to da pedofili siluju decu nekažnjeno, ali govoriti da je CELA crkva pedofilna ili da CELA crkva (sa sve vernicima) štiti pedofile jednostavno nije tačno. I sad stvarno prekidam ovo, napiši ti odgovor i neka bude tvoja zadnja.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 17:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: Lepo sam te pitao pitanje i na njega mi daj kratak odgovor sa "da ili ne" , a to je da neki pop siluje tvoje dete i da svi u crkvi ćute,smrde i žmure i vernici okreću glavu i on i dalje radi normalno , jel onda kriva crkva ili samo pojedinac??!! Da, možda ne. Emisiju vodi Olivera Kovačević na prvom programu RTS-a četvrtkom u 21:05.  A gde se konkretno desio tako precizno opisan zločin? Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja sigurno nisam za to da pedofili siluju decu nekažnjeno, ali govoriti da je CELA crkva pedofilna ili da CELA crkva (sa sve vernicima) štiti pedofile jednostavno nije tačno. I sad stvarno prekidam ovo, napiši ti odgovor i neka bude tvoja zadnja. Pa u Vranju zbog Pahomija jebo te on. Mene si napao i pretio mi šamarima jer ti bacam ljagu na tvoju jebenu crkvu , a ti pojma nemaš šta se dešava pa mene pitaš koji je to slučaj pedofilije. Znači pojma nemaš šta se dešava, a znaš da nisu svi takvi u crkvi već samo pojedinci , eee jbteee. Pa gde su masovni protesti vernika i ostalih "poštenih" popova da se očisti crkva od pedofila,zločinaca,lopova,...??? , ja nijednog nisam video. Svim popovima ovo ide na dušu , svima dojednog , a vernici su pičke jer okreću glavu i nisu u stanju videti istinu i pravdu , nemaju obraza ni mrve. Svi su odreda protiv pedofilije , ali ipak je popovima dozvoljeno da siluju decu tj.žmure na jedno oko. Fuj.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 18:01 |
|
|
Samo još jednu stvar da razjasnim, nisam ti ja ništa pretio.
Ja sam samo rekao da kad pročitam ovakve tvoje postove dobijem želju da ti zavalim šamarčinu i da je tvoje pisanje takvim tonom o našoj crkvi za batine. Što ne znači da bi ja krenuo da ostvarim tu svoju želju da te ošamarim ili da bi te prebio ili podržao da te neko isprebija. Samo na trenutak dobijem taj poriv, ali daleko od toga da ti to stvarno želim. Nisam uopšte u tom fazonu.
Kritikuj crkvu koliko hoćeš, ali imaj bar elementarnu pristojnost.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 18:19 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21933 Lokacija: među zvijezdama
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Samo još jednu stvar da razjasnim, nisam ti ja ništa pretio.
Ja sam samo rekao da kad pročitam ovakve tvoje postove dobijem želju da ti zavalim šamarčinu i da je tvoje pisanje takvim tonom o našoj crkvi za batine. Što ne znači da bi ja krenuo da ostvarim tu svoju želju da te ošamarim ili da bi te prebio ili podržao da te neko isprebija. Samo na trenutak dobijem taj poriv, ali daleko od toga da ti to stvarno želim. Nisam uopšte u tom fazonu.
Kritikuj crkvu koliko hoćeš, ali imaj bar elementarnu pristojnost. Mir nema alternativu.Na religijskim temama je zabranjeno promovirati nasilje !Suprostavi se Enteru argumentima... http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaj ... nalac.htmlIma materijala za sumnju ..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 18:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Samo još jednu stvar da razjasnim, nisam ti ja ništa pretio.
Kritikuj crkvu koliko hoćeš, ali imaj bar elementarnu pristojnost. Aj zakuni se u veš-mašinu da samo na trenutak dobiješ taj poriv a ovako si inače cool?! Ti si smehotres pravi. Čuj elementarna pristorjnost?! Što bi rekli Western-Hercegovci iz Zagorja "Bum se usral od ovoga"! 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 19:01 |
|
|
joe enter je napisao/la: Aj zakuni se u veš-mašinu da samo na trenutak dobiješ taj poriv a ovako si inače cool?! Elektroluxa mi mog. Stvarno ne bi ni u kom slučaju fizički na tebe nasrnuo (a ni ni na koga drugog), iako bi verovatno imao takvu želju. Ako hoćeš veruj mi, ako nećeš nemoj.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 19 vel 2013, 20:59 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: Aj zakuni se u veš-mašinu da samo na trenutak dobiješ taj poriv a ovako si inače cool?! Elektroluxa mi mog. Stvarno ne bi ni u kom slučaju fizički na tebe nasrnuo (a ni ni na koga drugog), iako bi verovatno imao takvu želju. Ako hoćeš veruj mi, ako nećeš nemoj. Pu,pu,..daleko bilo , naravno da ti verujem , pa Srbin si pobogu! 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 23 ožu 2013, 12:48 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Razvrat u SPC Postano: 23 ožu 2013, 13:43 |
|
|
Počinjem misliti da Jole stoje iza ove orkestrirane kampanje protiv prepodobnog vladike Pahomija... 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|