|
|
Stranica: 15/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: ne naplacuju neg smo mi ljudi stvorili famu da se mora dat
Ne. Samo otvori crnu briefcase i čeka da mu staviš novac. Tako rade i liječnici. Ako ne platiš sljedeću godinu te "zaboravi". nepoznam takve. kazes fratar kod tebe?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la:
Ne. Samo otvori crnu briefcase i čeka da mu staviš novac. Tako rade i liječnici. Ako ne platiš sljedeću godinu te "zaboravi".
nepoznam takve. kazes fratar kod tebe? Vidiš, ja sam to vidio puno puta. Nekad davno kad su roditelji plaćali. Ja te gluposti ne plaćam. Imam svete vodice pa mogu to i sam uraditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Jebeš principe. Neće mi fratar srati. Dosta što narodu naplaćuju blagoslove domova. Ne možeš ga istjerati dok ne platiš. Neka gleda svoja posla. Amen na to!popovi dijele lekcije-zemljo otvori se.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: nepoznam takve. kazes fratar kod tebe?
Vidiš, ja sam to vidio puno puta. Nekad davno kad su roditelji plaćali. Ja te gluposti ne plaćam. Imam svete vodice pa mogu to i sam uraditi. pa dobro nije da ih pravdam neg mozda nekad svecenik zna da mu oni zele dat a neugodno mu rec pa ceka da oni sami kazu. ajd bbc onda nemoras ni u crkvu jer se mos doma pomolit iako ok ak neces svecenika barem si sam posveti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
orleanski
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:18 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 17:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
BBC je napisao/la: Nisi morao nasrati toliko. I pokazuješ nekršćansku mržnju prema meni, Bog će te debelo ošinuti po tintari.
Samo sam spomenuo da je bezobrazno da bilo što seru dok kradu 33% poltičkog utjecaja. Mene bi bilo sram u takvoj situaciji otići na neki bošnjački forum i pametovati bezveze.
Odakle ti to da te mrzim? Ako sam ti to ijednim svojim slovcetom "pokazao", ispričavam se - nije mi bila namjera uopće. Čak štoviše... Čisto sumnjam da je to itko ovdje pomislio osim tebe, koji si se, jel, osjetio prozvanim. Ja sam samo rekao da mi ne ide u glavu kako to da toliko zastupate pravo samoopredjeljenja, a kad netko progovori nešto što nije po vašim kalupima, odmah i drvljem i kamenjem. De malo... 
_________________ It iz aj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:18 |
|
|
|
Ne posvećujem ni sam. Napisao sam da "mogu", ne da "to radim".
Odvikao sam se od toga svega. Zadnji put se ispovjedio 1995-e. Gluposti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:19 |
|
|
orleanski je napisao/la: BBC je napisao/la: Nisi morao nasrati toliko. I pokazuješ nekršćansku mržnju prema meni, Bog će te debelo ošinuti po tintari.
Samo sam spomenuo da je bezobrazno da bilo što seru dok kradu 33% poltičkog utjecaja. Mene bi bilo sram u takvoj situaciji otići na neki bošnjački forum i pametovati bezveze.
Odakle ti to da te mrzim? Ako sam ti to ijednim svojim slovcetom "pokazao", ispričavam se - nije mi bila namjera uopće. Čak štoviše... Čisto sumnjam da je to itko ovdje pomislio osim tebe, koji si se, jel, osjetio prozvanim. Ja sam samo rekao da mi ne ide u glavu kako to da toliko zastupate pravo samoopredjeljenja, a kad netko progovori nešto što nije po vašim kalupima, odmah i drvljem i kamenjem. De malo...  Jesi, jesi....mrziš me, širiš mržnju. I za pokoru 500 onih što se već moli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Zamolio bih sotonske sluge Vatikana da me ostave na miru. Ovo je scena 2  Citat: Sram te bilo emt, dovodiš fratra u napast s tim sličicama Ma kakvi Zadar, nego fratru saljem voce, za osvjezenje.Zasluzio je.Ovaj post je za bisera foruma.Valjam se od smijeha 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Jebeš principe. Neće mi fratar srati. Dosta što narodu naplaćuju blagoslove domova. Ne možeš ga istjerati dok ne platiš. Neka gleda svoja posla. sjećam se nekad dođe sa koferom crni  ako ima male djece ostavi lizalo  a sebi u padže  pa bi tako mogao idući put kad ga vidim 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne posvećujem ni sam. Napisao sam da "mogu", ne da "to radim".
Odvikao sam se od toga svega. Zadnji put se ispovjedio 1995-e. Gluposti. bbc vidis zato si i nabrijan tolko evo gledam bagu na novoj nemoj da te nazivcira  btw orleanski te ceka olaksaj dusu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Ma kakvi Zadar, nego fratru saljem voce, za osvjezenje.Zasluzio je.Ovaj post je za bisera foruma.Valjam se od smijeha  
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:22 |
|
|
|
Šteta što se nisam rodio u vrijeme USSR-a u Moskvi. Nepodnošljiva lakoća diskreditiranja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: BBC je napisao/la: Jebeš principe. Neće mi fratar srati. Dosta što narodu naplaćuju blagoslove domova. Ne možeš ga istjerati dok ne platiš. Neka gleda svoja posla. Amen na to!popovi dijele lekcije-zemljo otvori se. otvorit ce se kad bude obratno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
orleanski
|
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: ne naplacuju neg smo mi ljudi stvorili famu da se mora dat
Ne. Samo otvori crnu briefcase i čeka da mu staviš novac. Tako rade i liječnici. Ako ne platiš sljedeću godinu te "zaboravi". Nije istina. Širiš dezinformacije. Lažeš ovaj napaćeni narod i svjestan si toga.  Jedino što mi je nejasno zašto to radiš - to su motivi, ali okej. Da sam se složio s tvojom vizijom Trećeg entiteta i da sam rekao da sve muslimane treba protjerati i tko zna što još - ovdje bi me veličao i hvalio. Ali čim se ne slažem s tobom, automatski sam multietniĆar, daidža i pokatoličeni Cerić. E neka sam. Kad me netko takav pljuje, mora da sam na dobrom putu. Selam ti, pseudo-katolički brate! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
|
|
Ibar je napisao/la: btw orleanski te ceka olaksaj dusu  Kakav Orleanski. Vjernici i jesu u kurcu jer fratri politiziraju i obilaze forume. Umjesto da šire Isusovu riječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:25 |
|
|
orleanski je napisao/la: BBC je napisao/la:
Ne. Samo otvori crnu briefcase i čeka da mu staviš novac. Tako rade i liječnici. Ako ne platiš sljedeću godinu te "zaboravi".
Nije istina. Širiš dezinformacije. Lažeš ovaj napaćeni narod i svjestan si toga.  Jedino što mi je nejasno zašto to radiš - to su motivi, ali okej. Da sam se složio s tvojom vizijom Trećeg entiteta i da sam rekao da sve muslimane treba protjerati i tko zna što još - ovdje bi me veličao i hvalio. Ali čim se ne slažem s tobom, automatski sam multietniĆar, daidža i pokatoličeni Cerić. E neka sam. Kad me netko takav pljuje, mora da sam na dobrom putu. Selam ti, pseudo-katolički brate!  Vidi, sad i optužuje da lažem. Prava Inkvizicija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Šteta što se nisam rodio u vrijeme USSR-a u Moskvi. Nepodnošljiva lakoća diskreditiranja. BBC, de ponovi jos jednom onaj post molim te, uljepsao si mi dan.Jos mene nikad nisi maltretirao, zamisli kako je tvojim zrtvama sada na ovaj povijesni trenutak. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:26 |
|
|
|
Na ove popove treba pustiti samo ljevičare, kako su ih srezali u hrvatskoj, ima sve da im uzmu, mi trebamo slijediti njihov primjer!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
orleanski
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:27 |
|
|
Uf. Šteta što sad moram na nogomet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:27 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Šteta što se nisam rodio u vrijeme USSR-a u Moskvi. Nepodnošljiva lakoća diskreditiranja. BBC, de ponovi jos jednom onaj post molim te, uljepsao si mi dan.Jos mene nikad nisi maltretirao, zamisli kako je tvojim zrtvama sada na ovaj povijesni trenutak.  Koji ? Fratri uvijek imaju tu grižnju savjesti i osjećaj da krivo rade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:28 |
|
|
svecenik je svecenik bbc il bi se ti ispovjedio samo kod svetog 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:28 |
|
|
Ibar je napisao/la: svecenik je svecenik bbc il bi se ti ispovjedio samo kod svetog  Ispovjedam se svaki dan u svojim mislima. Ne treba mi svećenik za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:29 |
|
|
orleanski je napisao/la: BBC je napisao/la:
Nije istina. Širiš dezinformacije. Lažeš ovaj napaćeni narod i svjestan si toga.  Jedino što mi je nejasno zašto to radiš - to su motivi, ali okej. Da sam se složio s tvojom vizijom Trećeg entiteta i da sam rekao da sve muslimane treba protjerati i tko zna što još - ovdje bi me veličao i hvalio. Ali čim se ne slažem s tobom, automatski sam multietniĆar, daidža i pokatoličeni Cerić. E neka sam. Kad me netko takav pljuje, mora da sam na dobrom putu. Selam ti, pseudo-katolički brate!  Dragi orleanski ne obaziri se na njega uopste, molim te. Ako ti bude stvarao probleme ja sam tu.Samo ti pisi.Kao sto rekoh da ponovim Tvoja pojava i Junuzov povratak su dvije najbolje stvari koje su se desile forumu u zadnje vrijeme 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:30 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Na ove popove treba pustiti samo ljevičare, kako su ih srezali u hrvatskoj, ima sve da im uzmu, mi trebamo slijediti njihov primjer! sve ce propasti prije ili kasnije samo Crkva Bozja nece. zapamti to! dobro ce ti doc kad tad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Deset zakona o Sarajevu! Postano: 28 vel 2012, 19:31 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: BBC, de ponovi jos jednom onaj post molim te, uljepsao si mi dan.Jos mene nikad nisi maltretirao, zamisli kako je tvojim zrtvama sada na ovaj povijesni trenutak.  Koji ? Fratri uvijek imaju tu grižnju savjesti i osjećaj da krivo rade. Ma jok, ponovi ono kad si u ulozi zrtve Nekrscanska mrznja i folovi .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|