|
|
Stranica: 24/43.
|
[ 1053 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Wind
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 14 sij 2012, 14:57 |
|
|
emt je napisao/la: Meni taj tocak asocijacija na ovaj praterski :) Zato sam postala taj tekst, mada je bajata informacija.Nego kava ti se hladi, a ti se navalio politizirati
|
|
Vrh |
|
|
sarah
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 01 tra 2012, 21:42 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Teta Vegeta. Vladimir Prelog Ivica Osim (nategnuto) Za Pimpeka je općepoznato. Žera, da. Davor Jozić Mario Stanić (rođen u Konjicu, mislim) Drazen Zeric je Bosnjak po roditeljima.... A neko spomenu Branka Djurica....otac mu je iz Srbije, a majka Bosnjakinja. Brega je Hrvat po ocu, Srbin po majci. No uglavnom je to sve isto, samo sto su religije drugacije....
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 07 tra 2012, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23955 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 07 tra 2012, 16:13 |
|
|
Danas Lovrenović u Jutarnjem nadoknađuje nedavno učinjenu štetu kod svojih u Sarajistanu, ono kad je malo naribao multietniĆare. Opet red istih prosera oko Tuđmana i red lažnih podataka blabla ... sve po starom, damage control reklo bi se ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 25 svi 2012, 12:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 25 svi 2012, 13:15 |
|
|
Ovog prvog lika sa reklamama je Tarik spominjao u kvizu Milijunaš.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 25 svi 2012, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Cuj "hrvatski san"... A taj prvi... pa da mi je znati koji to jos apsolvent otvara svoj klub/kafic itd... bez necije pomoci... A ideja o tim hodajucim reklamama je stvarno debilna, al eto... Kad vidim ljude natoavaren s tim kako hodaju po gradu... Boze sacuvaj...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Trkulja
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 13 lip 2012, 13:47 |
|
|
Poznati Hrvati Sarajeva: Bregović,Josip Čilić,Katalinski,Bukal,Osim,Žera, Vlado Komšić,Davor Jozić, Pimpek, Slišković iz Želje,Šibi iz Nadrealista,Sejo Sexon... Neznam je li Hrvat bio golgeter FK Sarajeva Dragan Jakovljević.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76258 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 14:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Tu cemo kada poklopimo Sarajevo napraviti velebno zdanje, za stolnovanje nad Vrhbosnom. Papa šalje posvećeni kamen-temeljac iz Vatikana. Sve je već dogovoreno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 18:36 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Zadar1993 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tu cemo kada poklopimo Sarajevo napraviti velebno zdanje, za stolnovanje nad Vrhbosnom. Papa šalje posvećeni kamen-temeljac iz Vatikana. Sve je već dogovoreno. Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 18:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25634 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DaniKU je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu cemo kada poklopimo Sarajevo napraviti velebno zdanje, za stolnovanje nad Vrhbosnom. Papa šalje posvećeni kamen-temeljac iz Vatikana. Sve je već dogovoreno.
Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo. Ja nemam pojma tko je autor, a vjerujem ni većina drugih. Prosvijetli nas.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 18:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo.
Ja nemam pojma ko je autor, a vjerujem ni većina drugih. Prosvijetli nas. Odlepršaj dečko.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 21:54 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tu cemo kada poklopimo Sarajevo napraviti velebno zdanje, za stolnovanje nad Vrhbosnom. Papa šalje posvećeni kamen-temeljac iz Vatikana. Sve je već dogovoreno.
Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo. Je li to bilo bunike u hostijama večeras? Ovo je očigledna zafrkancija, Bobi bi ti mogao tata bit, i ne, ne znamo ko je autor. Ako nisi skužio, poklapanje se odnosi na demografsko osvajanje, koje smo toliko često mogli čuti po forumima. Dani, iskvari te Šeher. Nismo mrzitelji svega iz Sarajeva niti Bošnjaka, većina. Ne znam kako odjednom imaš takav stav, pa otišao si tamo normalan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 22:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo.
Je li to bilo bunike u hostijama večeras? Ovo je očigledna zafrkancija, Bobi bi ti mogao tata bit, i ne, ne znamo ko je autor. Ako nisi skužio, poklapanje se odnosi na demografsko osvajanje, koje smo toliko često mogli čuti po forumima. Dani, iskvari te Šeher. Nismo mrzitelji svega iz Sarajeva niti Bošnjaka, većina. Ne znam kako odjednom imaš takav stav, pa otišao si tamo normalan. Vidis zato kako se ja jos drzim.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 22:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobi bi ti mogao tata bit
A što mi ga šuknu...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76258 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo.
Je li to bilo bunike u hostijama večeras? Kakvo spuštanje...
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 22:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bobi bi ti mogao tata bit
A što mi ga šuknu... Ne, ne, ček, ček, zar si ti stvarno toliko star?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 22:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A što mi ga šuknu...
Ne, ne, ček, ček, zar si ti stvarno toliko star? Pa ne znam koliko DANIKU ima godina? Teoretski se otac može postati sa 12,13 godina. Znači ako je on npr druga godina fakulteta onda bih teoretski to mogao biti. ;)
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 23:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ...Ovo je očigledna zafrkancija, Bobi bi ti mogao tata bit, i ne, ne znamo ko je autor.
Ako nisi skužio, poklapanje se odnosi na demografsko osvajanje, koje smo toliko često mogli čuti po forumima... Da nije dudu autor?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 17 lip 2012, 23:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ne, ne, ček, ček, zar si ti stvarno toliko star?
Pa ne znam koliko DANIKU ima godina? Teoretski se otac može postati sa 12,13 godina. Znači ako je on npr druga godina fakulteta onda bih teoretski to mogao biti. ;) Hm, ja bih tako mogao i da je pred doktoriranjem... P,S. Bobi je toliko mlad a ne star.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 18 lip 2012, 00:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59789 Lokacija: DAZP HQ
|
Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo. svojedobno si ga i osobno upoznao u Sarajevu zar ne?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 18 lip 2012, 06:30 |
|
|
Je li to bilo bunike u hostijama večeras? Ovo je očigledna zafrkancija, Bobi bi ti mogao tata bit, i ne, ne znamo ko je autor. Ako nisi skužio, poklapanje se odnosi na demografsko osvajanje, koje smo toliko često mogli čuti po forumima. Dani, iskvari te Šeher. Nismo mrzitelji svega iz Sarajeva niti Bošnjaka, većina. Ne znam kako odjednom imaš takav stav, pa otišao si tamo normalan. Naduvaj se marice čovječe, očigledno Ti fali jer kad si "normalan" ništa ne kužiš.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 18 lip 2012, 06:50 |
|
|
dudu je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Dajte molim Vas izbacite tu jezičnu formulaciju iz optjecaja jer znamo svi tko joj je autor. Govorite o ljudima i prema njima se odnosite s poštovanjem i u skladu s tradicijom i učenjem vjere kojoj pripadamo. svojedobno si ga i osobno upoznao u Sarajevu zar ne? Upravo radi toga sam i napisao. Pored svih Bosanaca, Hercegovac pogodi. Bravo. Napaljenci vatajte "balune", a ne moje postove po forumu. Od pustih hormona ste u bunilu većem nego ja.(budući da sam se najeo bunike, kako to naduvani kaže)
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo Postano: 18 lip 2012, 11:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DaniKU je napisao/la: Upravo radi toga sam i napisao. Pored svih Bosanaca, Hercegovac pogodi. Bravo. Napaljenci vatajte "balune", a ne moje postove po forumu. Od pustih hormona ste u bunilu većem nego ja.(budući da sam se najeo bunike, kako to naduvani kaže) Jel tebi netko hakirao profil?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|