HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ožu 2025, 01:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1053 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvati i Sarajevo
PostPostano: 19 srp 2012, 19:50 

neko_kao_ja je napisao/la:
pa kako to molim te misli velika velicina hrvata? sto se tice kriza oko vrata, ja ga nosim nisam imao problem ali isto tako ne "reklamiram" svoje opredjeljenje pa ga nosim ispod odjece bio u sarajevu ili u medjugorju. ne, ne govorim hrvatski jer nisam odrastao u sredini koja govori hrvatski, izuzev par rijeci. samim tim i ne govorim kava vec kafa. kupujem svinjetinu naj normalnije u super-marketu. izjasnjavam se kao hrvat. ako po tvojim kriterijima nisam hrvat zao mi je a s druge strane ne mislim da se pita tvoje misljenje i da ti odredjujes tko je hrvat a tko ne. dres mozes nositi bez broblema, ali sada zalazimo u neka moja privatna shvatanja stvari ja smatram BiH svojom drzavom i nosim samo dres te drzave. mozes psovati covica, komsica, lagumdziju, rejsa, titu, sto god zelis. meni je zao sto se moja iskustva ne poklapaju sa tvojima ili sa iskustvima tvojih prijatelja, rodbine ili tko god te vec informira o stanju u sarajevu.

Kojim jezikom govoriš? Izjašnjavaš se kao Hrvat, ali ne govoriš hrvatski? Nisi mi baš najjasniji... :neznam

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 19:52 

:sega Pa Ćaršijskim bolan govori

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:35 

hahahahaha pa ne bih nazvao bas knjizevnim hrvatskim ovaj bosanski naglasak ali meni ne bi smetalo i da ga tako nazovemo. sto se turskih agresora tice apsolutno se slazem. ne volim ih oni su pogani, bez casti i definitivno to smatram jednim od najgorih stvari koja se dogodila u BiH ali sto je tu je. ima KŠC ali ti meni zelis reci da ljudi koji su zavrsili KŠC koriste rijeci kao sto su kava ili hrvatske nazive za mijesece...??? nemoj biti smijesan znam ih nekoliko i nije to slucaj ja samo hocu ovdije da kazem da se zamaramo sa apsolutno ne bitnim pitanjima. zar je uopce bitno kako netko zove kafu i slicne stvari? to su gluposti... ovdije postoje drugi problemi koje treba rjesavati za dobrobit svih.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:40 

Čovječe božji o kakvoj kavi i kafi ti pričaš i boli me kurac hoćeš li srpanj zvati juli. Ni na jedno bitno pitanje nisi odgovorio već samo prosipaš demagogiju.
Ništa od tebe, korisniji su ovi Bošnjaci sa 2 čiste u glavi od tebe...

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:44 

na kraju krajeva turci su na krajnje podal nacin i ubili posljednjeg kralja bosanskog koje je bio katolik tako da ih nikako ne mogu voljeti. a sto se ljudi tice njih nitko ne moze osudjivati ponasali su se kako bi sacuvali sopstvene glave. turci nam svima jesu hebali znanje i razjedinili drzavu i narod i to jeste najveca tuga a mi sa obje strane (hrvati i muslimani) ne zelimo prihvatiti neke povjesne cinjenice. ja da se pitam Jajce bi bilo glavni grad BiH kao sto je to i bilo prije dolaska turaka.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:45 

ma koji je tvoj problem uopce sto hoces? pitaj konkretno i ne laprdaj gluposti

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:46 

to za kavu opce nisu bili odgovori upuceni tebi...jes li ti jedini koji ovdije postavlja pitanja? hajde malo citaj

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:51 

da ti pricam o stvarima kao sto su izbori i zeljko komsic? pa on za mene jeste legitimni predstavnik jer jeste hrvat to sto su i ostali narodi glasali za njega bi trebao da bude ponos hrvata pa da to mogu nabijati ostalima na nos naredne cetiri godine. a politika koju onaj lopov covic prosipa je sve da bi sacuvao svoje dupe na vlasti kako bi punio svoju kasu.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 20:54 

da ti pricam o stvarima kao sto su izbori i zeljko komsic? pa on za mene jeste legitimni predstavnik jer jeste hrvat to sto su i ostali narodi glasali za njega bi trebao da bude ponos hrvata pa da to mogu nabijati ostalima na nos naredne cetiri godine. a politika koju onaj lopov covic prosipa je sve da bi sacuvao svoje dupe na vlasti kako bi punio svoju kasu.

De ba oladi. Nije više 1998-a. Fulao si i vrijeme i mjesto.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:01 

pa mozda si ti fulao, za tvoju informaciju jedan je clan predsjednistva a drugi lider HDZ-a

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:01 

;)

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:05 

a slazem se ja da su prava hrvata ugrozena. to sto na neke stvari nisam imao komentar ne znaci da se ne slazem sa PCM-om. naravno da mislim da bosanjci nemaju ekskluzivo pravo na BiH ali isto tako mislim da tu ima i nase krivice.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:09 

Neko kao ja, jesi li ti aktivan član neke hrvatske udruge, kulturnog društva ili druge organizacije u Sarajevu? Čime se baviš inače?

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:09 

Kome ba prodaješ šuplje, o Mujo??!

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 21:10 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Neko kao ja, jesi li ti aktivan član neke hrvatske udruge, kulturnog društva ili druge organizacije u Sarajevu? Čime se baviš inače?

Da, kažeš da si vjernik... da li redovito prakticiraš katoličanstvo?

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 22:10 

ma koji je tvoj problem uopce sto hoces? pitaj konkretno i ne laprdaj gluposti

vid malog Muje što se raspojas'o :klanjam

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 22:12 

A Komšić mu legitiman , a mi Hrvati bi trebali bit ponosni što nam Bošnjaci biraju predstavnika... Stockholmski sindrom komotno preimenujte u sarajevski sindrom.

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 22:27 

daj mičite ovaj šljam s foruma, em retardiran, em nepismen, hebo ja sebe ako sam ikad vidio da netko napiše "ovdije" =))

Vrh

PostPostano: 19 srp 2012, 22:29 

Vjerovatno misli da pravi Hrvati pisu "ovdije" :D :D

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 12:36 

nisam clan niti jednog drustva, prakticiram katolicanstvo koliko mogu. a sto se tice moje pismenosti bolje da ne raspravljamo jer tu vec zalazimo u druge stvari. moja greska, nisam obracao paznju kada sam kucao. samo ne razumijem zasto ste se vi toliko nalozili kada se ja slazem sa vecinom stvari koje i vi govorite. samo sam gore pisao iz aspekta naj obicnijih ljudi. dobro znate, jer sam na pocetku naglasio, da se ne zelim ovdije svadjati niti vrijedjati bilo koga a vi samo naprijed.

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 12:44 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Koji lažnjak... Daj ohladi malo.
Nevjerojatno da dođe netko na neki forum i odmah se identificira nacijom, vjerom. Meni to nije normalno i odmah sumnjam da nije Musliman ili mješani brak, koji hoće pojačati svoje stavove poluistinitim predstavljanjem.

Imaš sto tema, lagano pričaj, pa ćemo te upoznati, ovako buraz ličaš na već sto Muslimana, koji su na taj način pokušavali svoje stavove podebljavati na ovom forumu.

Još tih nekih "bosanaca katolika" samo po forumima viđaš, nikad nikog uživo sresti. :zubati

Skontat ćemo te mi već vremenom, samo taki nažalost brzo nestanu. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 12:58 

pa ne bkezim ja, tu sam. ja pokusavam malo smiriti strasti samo ovdije odmah linc cim dodje do nekog nesporazuma a to mi se stvarno ne da. a nemas me sta skontati samo pitaj i reci cu ti. niti imam neke lose namjere niti ista lazem. ja ovdje nikog ne osudjujem a to ocito nije slucaj u povratnoj sprezi. jos jednom kazem da se slazem sa vecinom stvari koje su ovdje iznesene. prava hrvata jesu ugrozena. a prevenstveno sam se ovdije prijavio jer nemam toliko dodira sa drugim hrvatima jer ih je ovdje jako malo i moras ih lupom traziti.

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 13:07 

prakticiram katolicanstvo koliko mogu

Što reći, koju posluku porati...

Čuj, namjerno ili ne napravio si grešku kada si rekao da si Hrvat. Zamisli da mi svi koji ovdje dođemo kažemo, ja sam Hrvat iz Gruda, ja sam Hrvat iz Kiseljaka, Ja sam Hrvat iz Žepča, ja sam Hrvat iz.... Koga briga čovječe?

A pogotovu iz Sarajeva hebote, a ovdje na ovome forumu relativna većina su upravo Sarajlije! Ima više Hrvata iz Sarajeva nego iz cijele Zapadne Hercegovine!

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 13:16 

pa dobro...greska u koracima. ako je to nekoga pogodilo izvinjavam se i povlacim. zaboravimo na to i daj ispocetka.

Vrh

PostPostano: 20 srp 2012, 13:19 

Upozorenja: 1
Dajte Sarajlije, povežite se sa čovjekom. Fali mu hrvatskih drugova u Sarajevu, da ih ne traži pod lupom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1053 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: