|
|
Stranica: 3/63.
|
[ 1559 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sultan
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 07 svi 2010, 18:16 |
|
|
Citat: Slučajno ili ne? Đurđevdan u Sarajevu... Nisu je Sarajlije zapalile ni za vrijeme rata, zbog čega bi sada?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 07 svi 2010, 20:28 |
|
|
Sultan je napisao/la: Citat: Slučajno ili ne? Đurđevdan u Sarajevu... Nisu je Sarajlije zapalile ni za vrijeme rata, zbog čega bi sada? ne sjećam se da su se spaljivale starice i čakijali maloljetnici na ulici pa se i to dogodi od ruke Sarajlija, a nit "onih Sarajlija" nema više koliko ih je bilo u ratu. Drugi dan, druga nafaka...
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 09 svi 2010, 18:08 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Sultan je napisao/la: Nisu je Sarajlije zapalile ni za vrijeme rata, zbog čega bi sada?
ne sjećam se da su se spaljivale starice i čakijali maloljetnici na ulici pa se i to dogodi od ruke Sarajlija, a nit "onih Sarajlija" nema više koliko ih je bilo u ratu. Drugi dan, druga nafaka... Ti sve okrećeš na nacionalnu osnovu al ti to ne pali Koliko me pamćenje služi, jednom od momaka koji je spalio staricu ime je Robert ( a ako već nisi znao, Robert nije muslimansko ime)...Tako da je ta tvoja konstatacija više nego smiješna. Što se tiče čakijanja maloljetnika, pa to se u Saraju dešava skoro svako malo. Ipak je to metropola od nekih blizu pola miliona stanovnika pa i ne čudi ako se neko sa nekim počakija i svaki dan. Tako da se ni to ne može sa sigurnošću dovesti pod nacionalnu osnovu.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 09 svi 2010, 19:53 |
|
|
eto otvoren Importane centar,navalilo sve živo da to vidi , najveći događaj ovog vikenda ,kako je krenulo dijelit će đabe te poslovne prostore... http://www.importanne.ba/
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 09 svi 2010, 20:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25697 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sultan je napisao/la: Koliko me pamćenje služi, jednom od momaka koji je spalio staricu ime je Robert ( a ako već nisi znao, Robert nije muslimansko ime)...Tako da je ta tvoja konstatacija više nego smiješna.
Ne kažem da je napad na tu staricu bio nacionalno motiviran ali taj Robert iako ima netipično muslimansko ime jeste musliman, a takvo ime je dobio jer se rodio za vrijeme rata u Italiji kao muslimanska izbjeglica iz Sarajeva. Roditelji ga zahebali jbg.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 09 svi 2010, 21:06 |
|
|
Sultan je napisao/la: Ti sve okrećeš na nacionalnu osnovu al ti to ne pali Koliko me pamćenje služi, jednom od momaka koji je spalio staricu ime je Robert ( a ako već nisi znao, Robert nije muslimansko ime)...Tako da je ta tvoja konstatacija više nego smiješna. Što se tiče čakijanja maloljetnika, pa to se u Saraju dešava skoro svako malo. Ipak je to metropola od nekih blizu pola miliona stanovnika pa i ne čudi ako se neko sa nekim počakija i svaki dan. Tako da se ni to ne može sa sigurnošću dovesti pod nacionalnu osnovu. Sultanija i anacionalna priča,...pih šta ti je sudba Slabo ti pamćenje, radi se uistinu o Robertu, a zar je bitna nacionalnost i vjera kada se opisuju zlodjela, tebi jeste izgleda, ali eto i on je slučajno musliman i čini mi se Rom,...al nebitno, starica je spaljena nakon rata, dakle u miru. Da, čakijanje u Sarajevu je često, ne bih sada turpijo zbog čega, nebitno je, Mrnjavac je mrtav. I što bi se onda čudio kada crkva plane na Đurđevdan,...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 09 svi 2010, 21:17 |
|
|
Obilježen i "Dan Europe" sa polumaratonom "trkom za Europu", bilo je akcija čišćenja parkova, orguljaški koncert u crkvi sv Trojstva, a i Bet spomenu Importane...
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 10 svi 2010, 01:52 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Obilježen i "Dan Europe" sa polumaratonom "trkom za Europu", bilo je akcija čišćenja parkova, orguljaški koncert u crkvi sv Trojstva, a i Bet spomenu Importane... ... i dobili Željo i Sarajv'o Kako si to mogao zaboraviti
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 10 svi 2010, 07:54 |
|
|
Sultan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Obilježen i "Dan Europe" sa polumaratonom "trkom za Europu", bilo je akcija čišćenja parkova, orguljaški koncert u crkvi sv Trojstva, a i Bet spomenu Importane... ... i dobili Željo i Sarajv'o Kako si to mogao zaboraviti Ne pratim huligane... ...,a Željine košarkašice su druga priča.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 10 svi 2010, 19:14 |
|
|
ženske su osvojile prvenstvo kako sam upoznat
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 11 svi 2010, 10:59 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Koliko košta kvadrat stambenog prostora u Importanni?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 11 svi 2010, 19:38 |
|
|
Za one koji ne znaju, cijena kvadrature stanova u importanne centru iznosi od 2000 eura, pa nadalje. Ima i stan od milion maraka,valjda neki dupleks na dva sprata
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 11 svi 2010, 20:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Importanne je dobra gradnja i dobra lokacija. Općenito mislim da ima malo novogradnje u Sarajevu, s obzirom na veličinu grada (mislim na stanogradnju). Od kad ja dolazim uopće nema puno novih zgrada. U Hrvatskoj su u zadnjih deset godina u većini većih gradova nicali po čitavi novi kvartovi (Zagreb, Split, Zadar...).
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 11 svi 2010, 20:37 |
|
|
u Sarajevu su nova naselja vrtovi riverine i šip,to nije postojalo prije rata
|
|
Vrh |
|
|
sicani
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 13 svi 2010, 21:40 |
|
|
danas svratio malo u importanne. jes fino uredjeno, ali nemos nac jeftine radnje. sve neki dizajn fazon. nije to mjesto gdje normalni kokuzi mogu kupit majicu za deset maraka. isto ko onaj bb-centar gore kod parka, jos jedna betonska kutija za dublje dzepove, sminkeraj.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 14 svi 2010, 07:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ja nisam bio u importane-u, nisam prolazio dole ima pola godine. Nego, ima li kakvih sportskih radnji... Sam shoping mi i ne izgleda nesto velik...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 14 svi 2010, 07:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Betandwin je napisao/la: Za one koji ne znaju, cijena kvadrature stanova u importanne centru iznosi od 2000 eura, pa nadalje. Ima i stan od milion maraka,valjda neki dupleks na dva sprata Dobra cijena, ako se nadje za ovo, nac ce se i za moj... koliko ce tek onda moj kostat. Naravno, ako starci odluce prodat.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Lejla
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 05 sij 2011, 20:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lejla
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 05 sij 2011, 20:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lejla
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 05 sij 2011, 20:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lejla
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 05 sij 2011, 20:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lejla
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 05 sij 2011, 20:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 03:52 |
|
|
Aztec je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma Zagreb je i za Juge imao 1/6 BDP-a Juge, a i sad je vjerojatno tako te je na razini prosjeka EU i sam Zg je jači od bilo kojeg kraja u Sloveniji. Ja mu zamjerim prevelikost. To je ono što je Sarajevu prednost, no ako nastave doseljavat Sandže i Stočani, onda će bit lako napravit Treći entitet od kantona Sarajevo... Da, to ja bas ne volim... Al mi se svidja sto ZG nije okruzen brdima, (pa nije kao Sa. samo manje vise uduzinu)...A pogotov zimi...ovdje bude dana kad nevidis prst pred nosom. Smjesna su mi pomalo prepucavanje te vrste ali podsjeti me ovo tvoje baljezganje o klimi..bio u Zagrebu i Sarajevu ljeti. Sta mislis gdje sam mislio da cu umrijeti od sparine, cisto sparine bez tracka nekog..makar povjetarca?
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 10:58 |
|
|
Ima li šta "Swarovski" trgovina?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 11:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59927 Lokacija: DAZP HQ
|
teskera je napisao/la: Aztec je napisao/la: Da, to ja bas ne volim...
Al mi se svidja sto ZG nije okruzen brdima, (pa nije kao Sa. samo manje vise uduzinu)...A pogotov zimi...ovdje bude dana kad nevidis prst pred nosom.
Smjesna su mi pomalo prepucavanje te vrste ali podsjeti me ovo tvoje baljezganje o klimi..bio u Zagrebu i Sarajevu ljeti. Sta mislis gdje sam mislio da cu umrijeti od sparine, cisto sparine bez tracka nekog..makar povjetarca? da pogađam...u Zagrebu. ovi šoping centri sliče kao jaje jajetu, da me ubaci u ovaj koji je gore na slikama, ne bih ni znao da nisam u Zagrebu, a čak su i kina na istu foru i ovi pultovi gdje se prodaju kokice.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|