|
|
Stranica: 4/63.
|
[ 1559 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pjosip
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 11:15 |
|
|
dudu je napisao/la: da pogađam...u Zagrebu. ovi šoping centri sliče kao jaje jajetu Baš. Poknaufano, pokrečeno, staklarima dano posla, popaljene one H žarulje i eto te u "New Yorku". Citat: da me ubaci u ovaj koji je gore na slikama, ne bih ni znao da nisam u Zagrebu, a čak su i kina na istu foru i ovi pultovi gdje se prodaju kokice. Mislim da im je i isti vlasnik.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 11:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59727 Lokacija: DAZP HQ
|
nije isti vlasnik, ali to i nije bitno. u Zagrebu svi centri imaju različitog vlasnika, uz to uz Cinestar postoji i Movieplex, pa opet nema neke realne razlike. navodno će biti u Areni centar od proljeća kad se otvara novi Cinestar, ali i Imax, prvi u krugu 1000 km. Imax ima 3-10 puta veće platno od običnog kina kakva su dosad bila kod nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 06 sij 2011, 13:05 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Lejla je napisao/la: Tu ima i Sarajevo City Center (koji se gradi) i BBI, ali vise od soping centara volim ovakve projekte: (valjda je ovo u skladu sa temom:)) Obnovljena ginekolosko-akuserska klinika na Jezeru Izgleda super...izguglao sam da su ulupali 22m kermi u obnovu, mašala. Mnogi od nas ovdje smo svoj prvi zrak udahnuli u ovoj bolnici
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 28 vel 2011, 18:11 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6333 Lokacija: Izvan sebe
|
Provaljeno u Katedralu Srca Isusova u Sarajevu u noci 23 na 24 02. 2011. Jesu li pocinioci pronadeni?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 02 ožu 2011, 00:25 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Provaljeno u Katedralu Srca Isusova u Sarajevu u noci 23 na 24 02. 2011. Jesu li pocinioci pronadeni? nisu,ali je intelektualno Sarajevo usplahireno lol
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 08 ruj 2011, 13:15 |
|
|
SARAJLIJE BEZ GREJANJA, PARE DATE ZA ODBRANU DIVJAKA
Sreda, 7. Septembar, 2011.| Autor: Novinske agencije
SARAJEVO - Sarajlije bi mogle ostati bez grejanja jer je od novca namenjenog za "Toplane" milion KM dato za garanciju za izlazak iz austrijskog zatvora generala Jovana Divjaka.
Naime, na početku ove godine iznos redovne tranše Kantona Sarajevo "Toplanama" je smanjen, a posle toga je , upravo sa te stavke, povučen milion maraka za Divjakovu garanciju, rekao je ministar prostornog uređenja i zaštite okoline Županije Sarajevo Abid Jusić, piše Oslobođenje.
Prema njegovim riječima, sada je potrebno da se vidi iz kojih izvora da se nadoknade te pare. On je dodao da su stigla i prva upozorenja iz kompanije BH - Gas u vezi sa pokrićem gubitaka. "To je problem vlade. Sporan će biti početak sezone grejanja", rekao je Jusić. Deficit u proračunu Kantona Sarajevo na kraju prošle godine iznosio je 10 miliona KM.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 08 ruj 2011, 13:20 |
|
|
Jes ti kad čito strip Alan Ford?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 08 ruj 2011, 13:23 |
|
|
Misliš čitala? Jesam, normalno. A što?
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 08 ruj 2011, 13:46 |
|
|
Tamo je sve rečeno
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 21 ruj 2011, 12:11 |
|
|
Udala se Aida Delić Citat: Poznato TV lice FTV-a Aida Delić danas je svoju četverogodišnju ljubavnu vezu krunisala brakom.
Njen izabranik je Adnan Mujan, inače instuktor tenisa. Svečani čin vjenčanja obavljen je ispred hotela
Austrija na Ilidiži u prisustvu oko 600 zvanica. Na večerašnjem svadbenom veselju pjevat će Semir
Cerić Koke.
http://ekskluziva.ba/vijest-243Ima prelijepih slika, pa koga zanima neka pogleda.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 21 ruj 2011, 12:29 |
|
|
emt je napisao/la: Udala se Aida Delić Citat: Poznato TV lice FTV-a Aida Delić danas je svoju četverogodišnju ljubavnu vezu krunisala brakom.
Njen izabranik je Adnan Mujan, inače instuktor tenisa. Svečani čin vjenčanja obavljen je ispred hotela
Austrija na Ilidiži u prisustvu oko 600 zvanica. Na večerašnjem svadbenom veselju pjevat će Semir
Cerić Koke.
http://ekskluziva.ba/vijest-243Ima prelijepih slika, pa koga zanima neka pogleda. Čestitam Aidi , jes da nemam pojma ko je ona , ali još svu sreću želim! Ali gledajući slike pa to je opšti nemoral zavladao po šeheru , sve gola ramena u žena , obučeni po kaurski , pije se alkohol,... Pa gde je Cerić i Mufty da spreče ovaj moralni pad Bošnjaka o Bošnjakinja?! Mislim da neko iz IZ mora baciti bar jednu malu fetvicu čisto da izbiju mahmurluk!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 21 ruj 2011, 12:35 |
|
|
Hahahaha Reis nam se depresirao Joe, dudoa mu kidnapovali i od tad jadnik nije nikako dobro. A Mufty (Zuki) bacio se u političare.Stalno labrnja tamo kod vas na B92 A jesi vidio Sarajki u Teheranu ? Ko vile
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 21 ruj 2011, 12:52 |
|
|
Ne sad ozbiljno , zaista mi je uvek drago kad vidim fina građanska venčanja i svabde bez onih verskih i nacional pizdarija ma sa koje strane dolazilo. Tako da svaka čast za ovo. Mada ja ne volim ni ove finoće i skockane svadbe i sijela , moji drugari kad su se ženili to su bile žurke bez imalo tradicionalnih gluposti. Ja sam bio jednom kum , mladoženja obučen u farmerice i majcu sa natpisom "The clash" , a mlada u venčanici i starkama na nogama! Lepe su Sarajke nema šta!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 17 lis 2011, 12:46 |
|
|
Ovo nisu baš novosti iz Sarajeva ali jesu o Sarajevu. Citat: Bono Clintonu za rođendan otpjevao Miss Sarajevo Na spektakularnoj proslavi 65. rođendana bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, kojom je ujedno obilježena 10. godišnjica Fondacije Clinton, nastupilii su i članovi grupe U2, Bono i The Edge. A ovo je otpjevao Rami poslije " napada " na Dodika
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 13:58 |
|
|
Citat: Đorđe Balašević u Sarajevu 18. i 19. studenog
Đorđe Balašević će održati koncert u Sarajevu 18. i 19. studenog, potvrdio je za Sarajevo-x Edin Muftić, menadžer agencije Energy Group koja organizira koncerte. Balašević će u Sarajevu gostovati nakon šest godina.
- Ja vam samo mogu potvrditi datume održavanja koncerata. Cijena ulaznica i sve ostalo će biti objavljeno službeno sljedećih. Također, Balašević nema službenu Facebook stranicu pa sve što se navodi kao takvo nije točno, rekao je Muftić.
Panonski mornar, i autor filma 'Kao rani mraz' se nakon velikih koncerata u regiji vratio malim, kazališnim nastupima pod nazivom 'Kalendar mog detinjstva', a sigurno je da će obožavatelje u Sarajevu, ma gdje se održi koncert, natjerati na traženje karte više. bitno.ba
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 15:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Đole, 1 sat dosadnih viceva, 1 sat pjevanja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 21:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25605 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nikad neću shvatit što neki vide u njemu. Tip jeste manje-više OK, ali tolika euforija??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 21:18 |
|
|
Ima dobre tekstove.
Ja ga volim poslušati, mada i to zavisno od raspoloženja.Trenutno mi recimo odgovara Maksim Mrvica, Đole ne :)
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 21:21 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Meni je OK, čak sam se spremo na njegov koncert kad ono ulaznica 40 €... reko, tolko opet ne vrijedi
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 21:25 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Meni je OK, čak sam se spremo na njegov koncert kad ono ulaznica 40 €... reko, tolko opet ne vrijedi Iskreno mislim da on "koketira" sa publikom.Precijenjuje se dobro i rijetko " kao " nastupa..Eto Sarajevo je očigledan primjer.Euforija vlada...Otimaju se za karte, doček je ravan nekom državniku i sl..
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 22:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9987 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Meni je OK, čak sam se spremo na njegov koncert kad ono ulaznica 40 €... reko, tolko opet ne vrijedi Iskreno mislim da on "koketira" sa publikom.Precijenjuje se dobro i rijetko " kao " nastupa..Eto Sarajevo je očigledan primjer.Euforija vlada...Otimaju se za karte, doček je ravan nekom državniku i sl.. Ostavite ga sebi, dzaba vam,,,fesic bi mu bas fino stajao Veliki kantautor i jos veci *upak .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 22:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 22:33 |
|
|
Obzirom da Hrvati večeras obilježavaju godišnjicu stradanja Vukovara, a da smo na hrvatskom portalu, zanemariću ove zadnje primjedbe od strane Srba.Vlasnik portala svakako bi pojedincima trebao naplaćivati psihijatrijske tretmane ovdje. Vi jednu običnu vijest, koja se tiče mog grada, niste u stanju pročitati bez pljuvanja.Liječite se oboje. A Đole bi ovo rekao Citat: Lajte kere varosanke, kera sam i sam, odlicno vas znam, ne dam za vas zute banke, lajte samo znajte da vas ne slusam
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 22:39 |
|
|
Zluradi ste. Bacili ste se na meneka
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novosti iz Sarajeva Postano: 18 stu 2011, 22:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9987 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: Obzirom da Hrvati večeras obilježavaju godišnjicu stradanja Vukovara, a da smo na hrvatskom portalu, zanemariću ove zadnje primjedbe od strane Srba.Vlasnik portala svakako bi pojedincima trebao naplaćivati psihijatrijske tretmane ovdje. Vi jednu običnu vijest, koja se tiče mog grada, niste u stanju pročitati bez pljuvanja.Liječite se oboje. A Đole bi ovo rekao Citat: Lajte kere varosanke, kera sam i sam, odlicno vas znam, ne dam za vas zute banke, lajte samo znajte da vas ne slusam Da,,,zao ti Vukovara...( uvjek zaboravim )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|