|
|
Stranica: 18/28.
|
[ 694 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Melcher
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 15 vel 2013, 20:39 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
BBC je napisao/la: Melcher je napisao/la: Lijece se i zaradivaju kruh u mrskom mudzahedinskom Sarajevu, a kada dodu kuci istresu se onako chetnichki po tom istom Sarajevu. E moja srbadiya, ne ujeda se ruka koja vas hrani. Koga vi hranite ? Šugo jadna. Tata ti je Šuga.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 09:29 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: Koga vi hranite ? Šugo jadna.
Hranimo takve kao sto si ti! Mattema,jel ti to slika sa derneka na Romaniji? Jeste uzicko zaplesali ti i tvoji agresori?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 10:49 |
|
|
bura je napisao/la: Mattema,jel ti to slika sa derneka na Romaniji? Jeste uzicko zaplesali ti i tvoji agresori? Teferič na Sokocu Agresori... pobogu... pa to je sve autohtono bosanskohercegovačko stanovništvo, još otkad su nas Turci doveli da im obrađujemo njive i otkako smo iz vukojebina sišli u Sarajevo da budemo direktori... zamisli zajeb, Mujo te dovede da mu oreš njivu, a ti sutra budeš direktor njegovom djetetu ili unučetu Jebiga, kvalitet mora kad tad da ispliva, a nekvalitetu ni prilazak okupatoru ne pomogne ;)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 10:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 11:22 |
|
|
Metemma je napisao/la: bura je napisao/la: Mattema,jel ti to slika sa derneka na Romaniji? Jeste uzicko zaplesali ti i tvoji agresori? Teferič na Sokocu Agresori... pobogu... pa to je sve autohtono bosanskohercegovačko stanovništvo, još otkad su nas Turci doveli da im obrađujemo njive i otkako smo iz vukojebina sišli u Sarajevo da budemo direktori... zamisli zajeb, Mujo te dovede da mu oreš njivu, a ti sutra budeš direktor njegovom djetetu ili unučetu Jebiga, kvalitet mora kad tad da ispliva, a nekvalitetu ni prilazak okupatoru ne pomogne ;) A stas,seljandurija se uvijek dobro laktala. Ima tu blizu jedna avilija sa finim velikim vrtom,pa bujrum,obradjuj,nije ti strano...A ko zna,mozda postanes i direktor Mogu ti ja biti stela,nije bed,nacemo ti nesto za okopavat...Al ja ti nisam b.a.l.i.j.i.c.a pa neces postat direktor,tako da se ne nadas unaprjedjenju
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 11:33 |
|
|
Dogovoreno :) Nego, kako je to biti Muslimani usred Evrope 2013. godine, ne mislite li da vas je vrijeme malo pregazilo? Mislim, razumijem one koji su rođeni kao muslimani u Bosni naravno, ali moderne Muslimani... vi ste mi enigma
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2013, 11:36 |
|
|
Metemma je napisao/la: Dogovoreno :) Nego, kako je to biti Muslimani usred Evrope 2013. godine, ne mislite li da vas je vrijeme malo pregazilo? Mislim, razumijem one koji su rođeni kao muslimani u Bosni naravno, ali moderne Muslimani... vi ste mi enigma Na krivu adresu postavljas pitanje
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 17 vel 2013, 12:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: Opojni miris šuma, cvrkut ptica i žubor bistrih potoka se prelamaju u krošnjama drveća i dodiruju u vječitoj egzaltaciji u jednoj vanvremenskoj tački, koju poetski možemo povezati sa Borhesovim Alefom, čije isijavanja u prostorno-vremenski kontinuum može osjetit samo onaj ko razumije puninu harmonije sfera. Predivna romanijska razglednica, gospodine Metemma
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 17 vel 2013, 14:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Te bi mogli nazvati, da bude tehnički korektno, 49% patriJote.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 17 vel 2013, 15:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Metemma je napisao/la: Opojni miris šuma, cvrkut ptica i žubor bistrih potoka se prelamaju u krošnjama drveća i dodiruju u vječitoj egzaltaciji u jednoj vanvremenskoj tački, koju poetski možemo povezati sa Borhesovim Alefom, čije isijavanja u prostorno-vremenski kontinuum može osjetit samo onaj ko razumije puninu harmonije sfera. Predivna romanijska razglednica, gospodine Metemma Ovako o ovoj divnoj zemlji može govoriti samo neko ko je neizmjerno voli gospodine Agathonikos! I kad čovjek samo pomisli da se mi kao ljudi i narodi pored ove ljepote koju nam je dragi Allah dž. š. dao da u njoj ničim zasluženo uživamo, opet gložimo i svađamo :(
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 18 vel 2013, 00:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vratite se na temu o zapadnom i istočnom Sarajevu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 13:34 |
|
|
Citat: Istočno Sarajevo: Stariji muškarac seksualno općio sa psom na parkingu Policijskoj stanici u Istočnom Sarajevu prijavljen je slučaj seksualnog općenja sa životinjom.
Jedan građanin policiji je prijavio kako je, gledajući kroz prozor svoga stana u Spasovdanskoj ulici u Lukavici, uočio starijeg muškarca kako zadovoljava seksualne potrebe sa psom, saopćeno je iz CJB Istočno Sarajevo.
Policija preduzima potrebne mjere i radnje kako bi identifikovala ovog muškarca, kojeg se sumnjiči za krivično djelo mučenja životinja. Nema ženskih tamo?
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Citat: Istočno Sarajevo: Stariji muškarac seksualno općio sa psom na parkingu Policijskoj stanici u Istočnom Sarajevu prijavljen je slučaj seksualnog općenja sa životinjom.
Jedan građanin policiji je prijavio kako je, gledajući kroz prozor svoga stana u Spasovdanskoj ulici u Lukavici, uočio starijeg muškarca kako zadovoljava seksualne potrebe sa psom, saopćeno je iz CJB Istočno Sarajevo.
Policija preduzima potrebne mjere i radnje kako bi identifikovala ovog muškarca, kojeg se sumnjiči za krivično djelo mučenja životinja. Nema ženskih tamo? haha gde ga nadje , el ti to visis po sajtovima zoofilije? eee provalio sam te bosnjo
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:11 |
|
|
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:14 |
|
|
daxt je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nema ženskih tamo?
haha gde ga nadje , el ti to visis po sajtovima zoofilije? eee provalio sam te bosnjo Neki će reći još gore, na klix-u.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:38 |
|
|
Lebowski je napisao/la: daxt je napisao/la: haha gde ga nadje , el ti to visis po sajtovima zoofilije? eee provalio sam te bosnjo Neki će reći još gore, na klix-u. ma idi bre pogresio sam zbog tvojih naguzenih kerova, ovo su slike banja luke ,ne IS
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59932 Lokacija: DAZP HQ
|
daxt je napisao/la: mnogo lepo izgleda Istočna Banja Luka.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 16:28 |
|
|
Srpska propaganda. Jos da se ubace neke slike NBG blokova, neće smeti federalci da pređu entitetsku liniju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 16:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20802 Lokacija: među zvijezdama
|
VI ste jedino jaki jaganjac iz sumskih i planinskih vrleti teškom artiljerijom kad lupate.Prsa u prsa, obične tetke To svjedoči teritorija današnje velike Srbije, mislim u prilog toj činjenici Nego di je Matemma ?Pravo se brinem poslije ovog teksta od Leba :(
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 18:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: VI ste jedino jaki jaganjac iz sumskih i planinskih vrleti teškom artiljerijom kad lupate.Prsa u prsa, obične tetke To svjedoči teritorija današnje velike Srbije, mislim u prilog toj činjenici Aga se javlja iz BL, Met iz Sarajeva, ovih par članova iz Zvornika, Vlada iz Brčkog. Ti i Ljiljo iz Beča, Irma i Kovač iz ŠveCke, Melcher i Jack iz Amer'ke. Pa ti vidi...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 18:29 |
|
|
Pa eto, navedi makar jednu uspiješnu bitku u ratu devedesetih gdje ste VI Srbi izašli kao pobjednici.Naravno ne računajući početak, i bitke kad su vaše paravojne formacije skupa sa JNA klale i ubijale neduzno nesrpsko stanovništvo ... Jednu samo.Vi pobjednici sa makar priblizno naoruzanim neprijateljima (ABiH, HVO, HV dijelovi TO, lovačka društva, Kosovo itd)Do tad Poslušaj ovo odnosno pogledaj :)Dok se sjetiš !Mislim nemaš čega, se sjećati no eto http://m.youtube.com/#/watch?v=Gd6iNTKn ... nmVA&gl=DE
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 18:45 |
|
|
Pitaj oko Sarajeva...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 21 vel 2013, 18:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prsa u prsa, obične tetke Samo ti sex u glavi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zapadno i istočno Sarajevo Postano: 22 vel 2013, 00:15 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pitaj oko Sarajeva... Ako ćemo po tvojoj logici, pigledaj prijeratni popis i broj Srba, pa okativno ocijeni koliko ih sad ima.Ili ćemo sačekati popis Uglavnom, odgovorno tvrdim da se struktura stanovništva izmijenila u mojoj čaršiji. I ne, ne likujem..Nego te pisjećam na tvoj upis i moje, Irmino, Melcerovo, ljiljanovo mjesto boravka..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|