HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 19 tra 2024, 01:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 330 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 28 lis 2015, 18:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Plastičan i klasičan dokaz Dodikovoj tezi da su muslimani od pravosuđa napravili cirkus i sprdačinu.

I dokaz da su Bošnjaci puno veći radikali od Srba. Kod Srba se uvijek nađe bar jedna osoba koja otkrije mjesto grobnice. Kod Bošnjaka takva osoba ne postoji jednostavno.

Citat:
Masovnu grobnicu Hrvata opet traže na Rostovu
Objavljeno 28.10. - 7:09

Foto:rvi.tv
Na lokalitetu Rostova, na području općine Bugojno, jučer je počela još jedna ekshumacija. Na ovom lokalitetu traga se za žrtvama iz proteklog rata, stanovnicima Bugojna hrvatske nacionalnosti. Glasnogovornica Instituta za nestale osobe BiH Lejla Čengić kazala je Feni da je traganje za skupinom od dvadeset žrtava hrvatske nacionalnosti provođeno posljednji put u srpnju ove godine, također na lokalitetu Rostova, ali posmrtni ostaci nisu pronađeni.

Novi pokušaj

Po njenim riječima, lokalitet na kojem se jučer provodilo strojno pretraživanje nije ista lokacija na kojoj se kopalo u srpnju ove godine, ali se nalazi u blizini ovog lokaliteta. Ekshumacijom, po nalogu Suda BiH, rukovodi Tužiteljstvo BiH. Inače, sredinom srpnja provedena je zadnja bezuspješna potraga za ubijenim bugojanskim Hrvatima. Dvodnevnom ekshumacijom na Rostovu rukovodilo je Tužiteljstvo BiH, a na temelju iskaza svjedoka koji je tvrdio kako se tijela 19 bugojanskih Hrvata nalazi upravo na ovom području.

Lažne dojave

To je bila još jedna od nizu lažnih dojava tzv. svjedoka koji su nazočili navodnom ukopu tijela. U zadnjih 15 godina, podsjeća Večerenji list, bilo je oko 30 ekshumacija koje nisu rezultirale pronalaskom tijela nestalih.

Marko Jurišić, predsjedavajući Kolegija direktora Instituta za nestale osobe (INO) BiH tada je apelirao da se prekine s takvom praksom i da se osobe koje daju lažne informacije procesuiraju kao opomena svima da ne smiju obmanjivati javnost i time nanositi bol članovima obitelji nestalih. Istaknuo je kako je postojala velika nada da će na Rostovu, nakon 22 godine, konačno biti pronađeni posmrtnih ostaci 19 nestalih osoba.

– Sada se kod članova obitelji javlja ogromno razočarenje i bijes i očekuju da se taj zaštićeni svjedok detaljno ispita i procesuira radi davanja lažnih informacija. Tužiteljstvo BiH zna njegov identitet i treba provesti istragu – kazao je tada Jurišić, te je pozvao građane koji imaju točne podatke o masovnim grobnicama da o tome obavijeste nadležne institucije. Pojedini političari su tada predlagali kako treba uvesti kaznene sankcije za sve one koji već godinama lažno prijavljuju lokacije masovnih grobnica u BiH. Ipak, od toga još ništa bilo. Obitelji su poručile kako je nade sve manje da će ikada biti pronađeni posmrtni ostatci pobijenih bugojanskih Hrvata nad kojima je Armija BiH počinila zločin tijekom 1993. i 1994. godine./VLM/HMS/

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 08 stu 2015, 12:26 
Offline

Pridružen/a: 31 srp 2015, 21:39
Postovi: 1567
Citat:
Bugojno: Ne dopuštaju se imena ulica po Šopu, A. B. Šimiću, Maku Dizdaru...

« Prethodni članak | Sljedeći članak »Napisano 08.11.2015. 10:10
Ravnopravnost naroda u višenacionalnoj državnoj i društvenoj zajednici ogleda se i učvršćuje na više načina. Temelj je ustavno uređenje zemlje iz kojeg proistječu sve druge odrednice i rješenja koja se protežu od najviših do najnižih razina vlasti. Veoma važno mjesto u tom lancu ima ustroj i funkcioniranje općinske vlasti i njezino postavljanje u rješavanju različitih pitanja u općini. Jedno od tih pitanja je imenovanje gradskih ulica, odnosno određivanje naziva ulica prema imenima velikih i zaslužnih ljudi. Ako u tome nisu jednako i ravnomjerno zastupljeni narodi koji žive u nekoj općini, onda tu nema ravnopravnosti i skladnoga života. Posebice to teško pada pripadnicima naroda koji je u manjini.

Nažalost, takav slučaj je u Bugojnu. Općinsko vijeće Bugojna je 1996. godine donijelo odluku o promjeni naziva ulica i na temelju toga ukinuti su i promijenjeni oni nazivi koji su nastali po imenima znamenitih Hrvata. Tako su, primjerice, ukinuti nazivi ulica Tina Ujevića, Josipa Jurja Štrosmajera, Ive Andrića i drugih poznatih i zaslužnih Hrvata.

- Na razini Općinskog vijeća Bugojna, Skupštine SBŽ i Doma naroda Parlamenta FBiH, pokrenuli smo inicijative za promjenu takvog stanja i odnosa, no, nažalost, nismo uspjeli otkloniti tu protuustavnu anomaliju u općini Bugojno koja je svrstava u red rijetkih općina u BiH koje nemaju naziva ni jedne ulice vezane uz povijesnog, kulturnog, političkog ili nekog drugog predstavnika hrvatskog naroda. Nakon toga, pokrenuli smo postupak pred Ustavnim sudom Federacije BiH, ali još nismo dobili nikakvo očitovanje. Ipak, unatoč svemu tome, hrvatska politika i hrvatski političari u Bugojnu od toga neće odustati. Umjesto odgovora, dobivamo samo šutnju, kao što vlada šutnja kad je riječ o istraživanju ratnih zločina nad Hrvatima Bugojna - kaže za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba poznati bugojanski političar Zdenko Antunović koji je obavljao više dužnosti na razini općine, SBŽ, Federacije BiH, a sada je savjetnik ministra za prostorno uređenje Federacije BiH.

Hrvatska strana je predlagala bošnjačkoj strani kompromisno rješenje, međutim, ni ono nije prihvaćeno.

- Predložili smo da se neke ulice u Bugojnu nazovu po piscima i pjesnicima iz novije i starije hrvatske književnosti koji su rođeni u BiH. Primjerice po Nikoli Šopu iz Jajca, Ivi Andriću iz Travnika, Antunu Branku Šimiću iz Gruda, Veselku Tenžeri iz Rame, Maku Dizdaru iz Stoca i drugima. To su rješenja koja ne bi trebala smetati nikomu. Naglasili smo da Hrvati neće niti imaju pravo određivati drugom narodu po kome će oni određivati nazive ulica. Nažalost, prijedlog nije prihvaćen - kaže Zdenko Antunović.


http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... 18965.html

Ovi su stvarno nabrijani, neće ni Maka Dizdara =))

_________________
Giggity giggity goo!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 08 stu 2015, 13:55 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13476
Lokacija: ZG
Mehmedalija Dizdar je uistinu trn u oku :D

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 08 stu 2015, 15:55 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Mak Dizdar Hrvat. =))

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 08 stu 2015, 19:40 
Offline

Pridružen/a: 31 srp 2015, 21:39
Postovi: 1567
Da nije bio Bošnjak =))

_________________
Giggity giggity goo!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 08 stu 2015, 23:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:12
Postovi: 21532
Turšnjak =))


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 05 pro 2015, 23:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Bošnjacima daj apsolutnu vlastu u Bejha i istog trenutka bi svoju državu počeli uređivati po uzoru na ISIL. Odhebali pregovore sa EU i po svome. Moje osobno mišljenje je da se stvari više ne daju popraviti, nemoguće. Daleko je otišlo.

Citat:
Bugojno: Islamskoj zajednici smeta Božićni sajam
Objavljeno 05.12. - 11:52

Foto: VLM

Na adresu bugojanskoj ogranka Matice hrvatske ovih je dana stigao dopis Medžlisa Islamske zajednice Bugojno u kojemu se iznose tvrdnje kako muslimanske vjernike vrijeđa organiziranje Božićnog sajma u ovom gradu jer će se posjetiteljima ove manifestacije, uz ostalo, nuditi i alkoholna pića kao što je kuhano vino koje je neizostavan dio božićne ponude na ovakvim događajima, piše Večernji list.

“U okviru navedenog sajma vrši se pripremanje i prodaja vina i rakije čije je konzumiranje muslimanima vjerom zabranjeno na javnoj gradskoj površini, što je samo po sebi nespojivo s tradicionalnim vrijednostima modernog svijeta. Ono što vrijeđa vjernike, ali i zaposlenike Medžlisa IZ Bugojno je činjenica da se to radi na platou ispred Upravne zgrade Medžlisa”, stoji u dopisu u kojemu potpisnici Vahid efendija Arnaut, glavni imam, i Haris Mujić, predsjednik Izvršnog odbora Medžlisa IZ Bugojno, pozivaju organizatora, Maticu hrvatsku, da “u duhu međuvjerske suradnje i tolerancije ne dopuste pripremu i konzumaciju alkoholnih pića ili sajam izmjeste na drugo mjesto kako bi se izbjegle neugodnosti i mogući problemi”.

O ovom dopisu u Bugojnu se, zbog straha, javno ne govori. Hrvati i njihove udruge zabrinuti su i ne znaju što im je činiti. Probleme žele izbjeći, ali od božićne tradicije odustati ne žele, a dio tradicije je i prodaja kuhanog vina. Na kušanje vina nitko nije primoran niti je konzumiranje alkohola obvezno. Dobrodošli su svi ljudi dobre volje, a vino će piti oni koji to žele i kojima to njihovi vjerski običaju dopuštaju, razmišljanje je svih dobronamjernih.

Trg na kojem će se održati Božićni sajam je javno mjesto i na njemu se mogu okupljati svi, i oni koji piju, ali i oni koji ne piju alkohol. Uostalom, cijelu godinu na trgu rade kafići u kojima se konzumira alkohol na što predstavnici Islamske zajednice nisu reagirali. No, zasmetala im je prodaja vina na Božićnom sajmu, piše Večernji list.

U zgradi u kojoj je danas smješten Medžlis IZ Bugojnu i ispred koje se planira održati Božićni sajam, u ratu je pak bio jedan od najzloglasnijih logora za Hrvate, BH Banka. Logor BH Banka bio je posljednja stanica većini nasilno odvedenih hrvatskih zatočenika prije nestanka. U njemu su posljednji put viđeni i Jadranko Gvozden, Perica Kovačević te Nikica Miloš, zvani Krndelj.

Zanimljivo je da Islamskoj zajednici, koja se poziva na međuvjersku suradnju i toleranciju, nije zasmetala činjenica da djeluju u zgradi natopljenom krvlju pripadnika druge vjere i nacije, posljednjoj stanici većine nasilno odvedenih hrvatskih logoraša, mjestu na kojemu su mnogi od nestalih mučeni do smrti. S druge strane, zasmetalo im je vino na Božićnom sajmu koje ih nitko ne prisiljava kušati./VLM/HMS/

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 05 pro 2015, 23:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Što oni misle. Prijetiti sukobima i srati svašta pa da će ih Klislam i FTV pokriti da se to ne sazna ? Ne kužim kako razmišljaju.

slika

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 06 pro 2015, 09:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47
Postovi: 35951
Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Vrijeđa nacionalne osjećaje, zar je to moguće kod tolerantnih multikulti gradžana, ma ne.

A kod nas evo po Mostaru izbacuju spomen Božića, tako idem u jedan diskont i ono skupljaju pare za djecu, gnjavi cura, hajde da čovjek da nešto ubaci u kolica kad na njima natpis uljepšajte djeci novogodišnje praznike, kad sam vidio samo produžio.

Da ne spominjem ovo gadljivo po Konzumu za svetog Nikolu prodaju novogodišnje paketiće.

_________________
mostarski europski


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 10 pro 2015, 22:58 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
HMS u uobicajenom huskackom stilu. Nikome ne smeta manifestacija kao takva, sto je i jasno naznaceno u dopisu MIZ Bugojno. Ali brate zar je toliko tesko to odrzati pred crkvom ili u dvoristu crkve? Sta bi sada trebalo, izmjestiti dzamiju da bi se ovi mogli naroljati s rakijom? Gluposti.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 10 pro 2015, 23:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:12
Postovi: 21532
A džamija je cijeli centar?
Dakle, Hrvati nek se gone u šumu, a vi radite kaj vam paše u čaršiji ? :kava:


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 10 pro 2015, 23:50 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Ti se Zagrebački advokate u sve razumiješ, haj malo gledaj kako imigranti prelaze granaice i ruše tisućljetnu Hrvatsku , mani se Une i Save.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 01:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2011, 20:26
Postovi: 1431
Amidza je napisao/la:
HMS u uobicajenom huskackom stilu. Nikome ne smeta manifestacija kao takva, sto je i jasno naznaceno u dopisu MIZ Bugojno. Ali brate zar je toliko tesko to odrzati pred crkvom ili u dvoristu crkve? Sta bi sada trebalo, izmjestiti dzamiju da bi se ovi mogli naroljati s rakijom? Gluposti.


Da im opasno ne smeta, ne bi prijetili neprijatnostima, neredima i sukobima. Sve se vidi u dopisu.

Radi se o bozicnom sajmu, ne o pijanci.

_________________
The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.

Mises


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 01:38 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
protein je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
HMS u uobicajenom huskackom stilu. Nikome ne smeta manifestacija kao takva, sto je i jasno naznaceno u dopisu MIZ Bugojno. Ali brate zar je toliko tesko to odrzati pred crkvom ili u dvoristu crkve? Sta bi sada trebalo, izmjestiti dzamiju da bi se ovi mogli naroljati s rakijom? Gluposti.


Da im opasno ne smeta, ne bi prijetili neprijatnostima, neredima i sukobima. Sve se vidi u dopisu.

Radi se o bozicnom sajmu, ne o pijanci.



Gdje ti vidiš prijetnju? Nigdje u dopisu ne prijete već samo ukazuju na eventualne poslijedice zbog mogucih ispada i provokacija od strane učesnika. A sve su prilike da će dijelovi muškog auditorijuma napiti se i krenuti o "bahlijama" i eto frtutnje i belaja. Jbg, ljudi se zanesu i zaborave gdje su.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 02:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Evo i na forumu vidimo taj muslimanski šovinizam. Onda zamislite kako je tek tamo gdje su većina i osjećaju se slobodno.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 10:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:12
Postovi: 21532
korrisnik je napisao/la:
Ti se Zagrebački advokate u sve razumiješ, haj malo gledaj kako imigranti prelaze granaice i ruše tisućljetnu Hrvatsku , mani se Une i Save.

Kaj i ti bi malo sirijaca ? =))
Bolje pripazi da ne završiš kao jedan od njih.
U svakom slučaju, Srbi su dobro na njima zaradili. To što mi nismo je isključivo naš problem.
Amidza je napisao/la:
Gdje ti vidiš prijetnju? Nigdje u dopisu ne prijete već samo ukazuju na eventualne poslijedice zbog mogucih ispada i provokacija od strane učesnika. A sve su prilike da će dijelovi muškog auditorijuma napiti se i krenuti o "bahlijama" i eto frtutnje i belaja. Jbg, ljudi se zanesu i zaborave gdje su.

Ljudi se zanesu?
Provokacije manjine ?
BBC je napisao/la:
Evo i na forumu vidimo taj muslimanski šovinizam. Onda zamislite kako je tek tamo gdje su većina i osjećaju se slobodno.

Ako ovako nastave, neće ih biti.
Ali ozbiljno, nema bolje reklame za "multi-kulti" (ISIL) muslimana od ove dvojice.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 16:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Nemoj mi kajkat, dokle god vi budete kajkali bit će te majorizirni jer i sami to želite raditi ostalima, šta ima Ceha iz Hrvatske odlučivati o sudbini BIH, i onda se čude kad Bošnjaci ubcuju strance.
Nema dogovora ovdje ako se Srbija i Hrvatska petljaju.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:06 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
korrisnik je napisao/la:
Nemoj mi kajkat, dokle god vi budete kajkali bit će te majorizirni jer i sami to želite raditi ostalima, šta ima Ceha iz Hrvatske odlučivati o sudbini BIH, i onda se čude kad Bošnjaci ubcuju strance.
Nema dogovora ovdje ako se Srbija i Hrvatska petljaju.



Ma pusti ga, kartas-kompleksas iz Agrama.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Muslimani popizdili pred rat. Kamo Švica i Belgija, daleko svjetlosnim godinama. Dobro je to.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Muslimani su svoje odsaburali.Neće još dugo trpiti zuluma.
Znaš kako ide hronologija ništa ti ne trebam pričat.
"A zlostavljanje je gore od ubijanja! Oni će se neprestano boriti protiv vas da vas odvrate od vjere vaše, ako budu mogli.
A oni među vama koji od svoje vjere otpadnu i kao nevjernici umru – njihova djela biće poništena i na ovome i na onome svijetu, i oni će stanovnici Džehennema biti, u njemu će vječno ostati.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Samo vi, ja sam vaš prijatelj. Volim vas vidjeti kao velike nacionaliste, islamiste i što je moguće više zadrte. Haj.....huj..

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Добро је ба сусјед.
Ја би теби требао вјеровати да си ти мени приатељ.
Па нисам се ја сухе бунике најео.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ako sam solidaran sa vama i simpatiziram sa vašom željom da budete ludi i radikalni onda sam vam prijatelj. Bio bih vam neprijatelj da vam poželim da budete nešto što ne možete biti. Kao na primjer "Ostali" i "Bosanci i Hercegovci".

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Реци као нпр Хрвати знам да сваки циго своју живину хвали.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bugojno
PostPostano: 11 pro 2015, 18:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
BBC je napisao/la:
Što oni misle. Prijetiti sukobima i srati svašta pa da će ih Klislam i FTV pokriti da se to ne sazna ? Ne kužim kako razmišljaju.

slika


Da se vratimo na temu. Nije forum biro za zapošljavanje Bošnjaka.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 330 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO