HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: sri svi 19, 2021 5:27 am.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]
Započni novu temu Odgovori  [ 1717 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: uto lip 26, 2018 6:59 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto tra 10, 2018 10:19 pm
Postovi: 2790
s one strane dinare je napisao/la:
serbi nema di nisu rušili
Citat:
U ožujku 1993. godine Srpska vojska do temelja je razorila svetište Svetog Ive u Podmilačju. To se dogodilo 1. ožujka u 6 sati navečer. Mještani svjedoče da se začula snažna eksplozija prilikom koje je srušena velika crkva Sv. Ive, a u njezinu sklopu i ona stara iz srednjeg vijeka. Sve što je tada spašeno bio je čudotvorni kip Svetoga Ivana Krstitelja.


šta je bilo sa hrvati i srbi braća po Hristu?

Kako je rekao novovrijeme, oni nisu nikakvi vjernici njima je to samo običaj, dakle križ ako je katolički apsolutno im ništa neznači, čak štoviše, vrijeđa ih, da nije tako nebi onolike crkve bile srušene diljem Hrvatske

_________________
Odnosi u Federaciji ukratko - Jaran vs Remzo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: uto lip 26, 2018 11:20 pm 
Offline

Pridružen/a: sri sij 04, 2012 12:08 am
Postovi: 4976
1986 je napisao/la:
s one strane dinare je napisao/la:
serbi nema di nisu rušili


šta je bilo sa hrvati i srbi braća po Hristu?

Kako je rekao novovrijeme, oni nisu nikakvi vjernici njima je to samo običaj, dakle križ ako je katolički apsolutno im ništa neznači, čak štoviše, vrijeđa ih, da nije tako nebi onolike crkve bile srušene diljem Hrvatske


nisu ništa bolji od muslimana


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: sri lip 27, 2018 3:16 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto tra 10, 2018 10:19 pm
Postovi: 2790
s one strane dinare je napisao/la:

nisu ništa bolji od muslimana

Apsolutno

_________________
Odnosi u Federaciji ukratko - Jaran vs Remzo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: pet ruj 07, 2018 3:14 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto kol 18, 2009 5:38 pm
Postovi: 1100
Hrvatima Jajca u čast 23. obljetnice oslobođenja grada

https://kamenjar.com/hrvatima-jajca-u-c ... nja-grada/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet pro 06, 2018 8:17 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto lis 05, 2010 12:48 pm
Postovi: 93177
Lokacija: White privilege
Upozorenja: 1
Citat:
HDZ BiH u dopisu jajačkom imamu: "Za vas povijest Bosne počinje dolaskom okupatorske osmanske sile"

pro 05, 2018

Pročitajte dopis Kluba vijećnika HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Jajca upućen gradskom imamu.

Poštovani,

povodom Vašeg dopisa od 22.11.2018. godine kojeg ste, između ostalih, poslali i predsjedatelju Općinskog vijeća Jajce gosp. Ivi Šimunoviću, Klub vijećnika HDZ BiH u Općinskom vijeću Jajce izražava duboku zabrinutost zbog Vašeg očitog pokušaja da iskrivljivanjem činjenica i iznošenjem netočnih navoda narušite međuljudske i međunacionalne odnose u Jajcu, te da stvaranjem pritiska pokušate utjecati na javno mnijenje i vijećnike u Općinskom vijeću Jajce kako bi se legalizirali neki vaši dosadašnji postupci.

Općinski odbor HDZ-a Jajce bio je i bit će snažno opredijeljen za jačanje suživota među svim građanima našeg kraljevskog grada Jajca i nikakvi spinovi neće nas pokolebati u tome. A da nam je stalo do suživota s našim sugrađanima Bošnjacima muslimanima dokazali smo još 1998. godine kada smo podržali odluku tadašnjeg načelnika općine (iz reda HDZ-a) da se vjernicima islamske vjeroispovijesti dodijeli tzv. Pavelićeva džamija koju su komunističke vlasti bile pretvorile u skladište tzv. gvožđare, a sve kako bi naši susjedi islamske vjeroispovijesti imali dostojanstveno mjesto za molitvu.

Neupućeni čitatelj će steći dojam da je povod Vašeg dopisa Crkva sv. Marije (pretvorena u Fethija odnosno sultan Sulejmanovu džamiju 1528.) i posljednji događaj obilježen na tom mjestu povodom 557. obljetnice krunidbe posljednjeg bosanskog kralja Stjepana Tomaševića, ali znamo i Vi i mi da je to samo pokušaj pritiska da se ozakone neke aktivnosti koje ste u posljednje vrijeme nelegalno provodili. I znamo da Vi nećete stati na tome, jer kad se ozakoni jedna aktivnost vi ćete poduzeti još pet sličnih očekujući postupanje vlasti po istom modelu.

Ako Vam doista smeta što je u subotu 17. studenog ispred Crkve sv. Marije (da ne ponavljamo stalno da je svojedobno od strane okupatora pretvorena u džamiju, jer to je svima poznato) obilježena obljetnica krunidbe posljednjeg bosanskog kralja, onda niste patriote kakvima se predstavljate. Riječ je o jednom od najvažnijih događaja u povijesti naše zajedničke Domovine i mi ćemo ga obilježavati bez obzira smetalo to nekome ili ne. Ako vi pak smatrate da to nije vrijedan događaj da biste ga slavili skupa s nama, jer bili ste pozvani a niste došli, onda to trebate javno reći i objasniti našim građanima da za Vas povijest Bosne (i Hercegovine) započinje s dolaskom okupatorske osmanske sile.

Nitko Vas nije javno prozvao kada ste prije pola godine, uz medijsku potporu bošnjačkih medija, u Crkvi sv. Marije ugostili najviše muslimanske vjerske vođe i vršili muslimanske vjerske obrede hodajući po kostima katolika koji su u toj crkvi sahranjeni. Je li to bila poruka suživota i vjerske tolerancije? Jeste li se zapitali vrijeđaju li takvi postupci osjećaje katolika u Jajcu ili Vam to nije važno? Uzimate li možda sebi za pravo da određujete drugim narodima i vjernicima drugih konfesija kako će odavati počast svojim mrtvim precima ili biste taj dio povijesti jednostavno izbrisali? U jednom od Vaših javnih istupa ni jednom riječju niste spomenuli katolike kada ste govorili o Crkvi sv. Marije, tako da bi neupućeni čitatelj iz tog vašeg teksta mogao zaključiti da su na području Jajca (i tadašnje Kraljevine Bosne) bili neki sljedbenici tzv. crkve bosanske, a onda su došli Turci i s njima Islam koji su ti sljedbenici tzv. crkve bosanske oduševljeno prihvatili. Učen čovjek poput Vas morao bi znati neke osnovne detalje iz povijesti svoje Domovine; da je Crkva sv. Marije bila krunidbena crkva, da je kralj Stjepan krunjen krunom poslanom od Pape Pia II čime je Bosna prvi put priznata kao neovisna država, da je njegova supruga Jelena u Jajcu u toj crkvi s pravoslavlja prešla na katoličanstvo, da je Crkva sv. Marije po buli Pape Pia II oprosna crkva (još uvijek!!!) za sve katoličke vjernike koji je posjete za marijanske blagdane… No, Vi svjesno pokušavate krivotvoriti povijest ili je barem malo dotjerati po svojoj mjeri iako biste trebali znati da je to nečastan i nezahvalan posao.

Stoga Vas ljubazno molimo da ostavite Crkvu sv. Marije na miru, jer ona vjerojatno više nikada neće biti ni džamija ni crkva, ali može biti kamen spoticanja među nama ukoliko se s njome budemo služili u dnevnopolitičke svrhe. Umjesto toga, dogovorimo se kako da je spasimo od daljeg propadanja i da je očuvamo kao jedan od najvažnijih nacionalnih spomenika naše države. Mjesto na kojem je okrunjen naš posljednji kralj!

Uporno se pozivate na pravo islamske zajednice da vrati onu imovinu koju su joj komunisti oduzeli poslije II svjetskog rata, a istodobno čvrsto branite svoje pravo da zadržite ono što ste vi (muslimani) oduzeli Katoličkoj crkvi. U narodu postoji izreka: „Oteto – prokleto!“, a Vi dobro promislite vrijedi li to samo za jednu stranu.

S obzirom da se služite taktikom „drž'te lopova“, želimo Vas i javnost podsjetiti na neke postupke kojima ste se izravno miješali u rad Općinskog načelnika i Općinskog vijeća Jajce, samovoljno gradeći i dograđujući vjerske objekte bez valjane dokumentacije, vršeći neovlaštene radove na zaštićenim nacionalnim spomenicima, zauzimajući javne površine i postavljajući rampe ponašajući se kao da je još uvijek „turski vakat“.

Ponašali ste se i kao moralni arbitar ne dopustivši da se na javnoj površini u gradu postavi skulptura jajačkog kipara Dragana Ljubezakoja simbolizira mir, ljubav i prijateljstvo, jer je „nemoralna i protivi se islamskim načelima“. Sigurno bi više od 50% naših građana bilo za postavljanje te skulpture u Jajcu, ali Vi ste odlučili u ime svih građana Jajca premda se to ne protivi načelima većine. Čemu onda trošimo proračunske novce za izbore i biramo svoje predstavnike koji će donositi odluke u ime svih nas, kada imamo Vas koji ćete odlučivati što je dobro za nas a što nije. I da Vas podsjetimo da u islamska načela spada i uvažavanje drugih, poštivanje zakona…

Spominjete u svome dopisu i spomenik poginulim braniteljima i pripadnicima HVO-a u Jajcu, među kojima je i veliki broj Bošnjaka, a koji, za neupućenu javnost, ima sve potrebne dozvole, ističući da je sagrađen bespravno i na privatnoj zemlji. Želite li time sebi dati alibi za gradnju spomen obilježja poginulim pripadnicima Armije BiH, koji ste počeli graditi u obuhvatu nacionalnog spomenika (graditeljska cjelina – Čaršijska džamija (Esme Sultanije) u Jajcu) bez pribavljenog odobrenja Federalnog ministarstva prostornog uređenja. Mi nemamo ništa protiv gradnje toga spomen obilježja i smatramo da je jako lijepo urađeno i držimo da svaka žrtva zaslužuje pijetet i dužno poštovanje. Međutim, ne slažemo se s dvostrukim mjerilima koje Vi potencirate i ne slažemo se s ignoriranjem propisa države u koju se upravo Vi najviše kunete.

Pokušali ste izigrati propise i kada je u pitanju groblje u Varošnicama u Jajcu demonstrirajući silu i nedodirljivost iako ste morali biti upoznati da je to područje (mjesto grobljanske cjeline Varošnice – k.č. 1146/1, 1148, 1150 odnosno k.č. 536/1, 537/1 i 546 – stari premjer, k.o. Jajce) pod zaštitom države i da se na njemu ne smije rušiti, popravljati, doziđivati ili restaurirati, kao ni vršiti kakvu gradnju ili promjenu oblika neposrednog terena bez prethodne suglasnosti nadležnih institucija. Ili ćete i na to reći da je to bila i bit će vakufska imovina? Svi mi znamo da je to nekad bilo tursko, okupirano, ali od toga je prošlo puno godina, puno novih okupatora i novih gospodara i samo ne znamo tko je odredio vremensku granicu do kad ćemo se vratiti u prošlost da vidimo što kome pripada i što kome treba biti vraćeno.

U naselju Volijak bespravno ste sagradili vjerski objekt i sada pokušavate naći način kako to staviti u okvire zakona. Ne radi se to tako uvaženi efendija, ako poštuješ institucije zemlje u kojoj živiš. Nama ne smeta još jedna džamija u Jajcu. Čak ćemo dati i svoj prilog gradnji tamo gdje je potrebna vjernicima, ali nam smeta bahato ponašanje kada se netko stavi iznad zakona a onda želi da svi udovoljimo njegovim željama. Nije dovoljno donijeti torbu novca od arapskih donatora već se moraju poštivati i procedure koje je propisala ova naša država. U protivnom, šaljemo jako lošu poruku našim građanima od kojih se očekuje da se pridržavaju zakona ove države.

Prije toga ste, također bez potrebnih dozvola, pokrenuli izgradnju vjerskog objekta u selu Vrbica čija je gradnja obustavljena i sada ta nedovršena građevina podsjeća prolaznike na jedan drzak i nedobronamjeran pokušaj od strane institucije koja bi trebala biti primjer svima nama.

Mislimo da ste već postali smiješni stalnim prizivanjem nekih duhova prošlosti, optuživanjem Hrvata u Jajcu da rade na realizaciji ideje Herceg-Bosne, plašenjem Bošnjaka što bi im njihovi susjedi Hrvati mogli prirediti u budućnosti i sl. Svi mi jako dobro znamo što je tko činio u prošlosti, dalekoj i onoj bližoj, ali smatramo da to nije put za bolju budućnosti nas i naših budućih naraštaja.

Licemjerno je s Vaše strane optuživati bilo koga za nepoštivanje svojih susjeda/komšija, za nekakve skrivene namjere kada su upravo Vaši posljednji postupci jasno pokazali što mislite o nama Hrvatima i o našim pravima zajamčenim Ustavom ove zemlje. Bošnjaci su, i uz Vašu pomoć i preporuke, izabrali Hrvatima člana Predsjedništva BiH dajući nam time do znanja koliko drže do nas i kakvu budućnost Hrvati mogu očekivati dok se takva politika prema njima vodi. A mi ćemo Vas još jednom podsjetiti da je ovo i naša Domovina, da su naši preci ginuli za nju stoljećima i da nas nikakva sila nije uspjela maknuti s naših ognjišta i da će tako ostati dok je vijeka i svijeta. Nećemo nikome dopustiti da nas omalovažava, već ćemo biti pokretač, kao što smo to bili i ranije, pozitivnih promjena koje će donijeti bolji život svim našim sugrađanima.

Na kraju ćemo poručiti da se politika u našem gradu neće diktirati i voditi s mimbera i oltara već u klupama legalno i legitimno izabranih vijećnika, a Vama toplo preporučujemo da se više posvetite svome vjerskom pozivu a da politiku ostavite onima koji su za to izabrani i plaćeni, stoji u priopćenju Kluba vijećnika HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Jajca.

Dnevnik.ba

_________________
Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995.
Svi sa turskim i arapskim imenima moraju seliti iz Bosne.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: pon sij 13, 2020 4:22 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pon lis 21, 2013 9:36 am
Postovi: 783
Stanje u Jajcu je na sramotu Hrvata Jajca, hadeze kamarile u Mostaru i države Hrvatske. Tim redom.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet lip 25, 2020 3:23 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto tra 10, 2018 10:19 pm
Postovi: 2790


Može li mi netko ovo objasniti? Na snimci iz 1969. Muslimani hodočaste sv. Ivi, prisustvuju misi, ljube kip sv. Ive itd.

Razlikuju se od Hrvata po fesovima i dimijama.

_________________
Odnosi u Federaciji ukratko - Jaran vs Remzo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet lip 25, 2020 7:02 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet ruj 24, 2009 11:09 am
Postovi: 17702
Lokacija: Heartbreak Hotel
1986 je napisao/la:


Može li mi netko ovo objasniti? Na snimci iz 1969. Muslimani hodočaste sv. Ivi, prisustvuju misi, ljube kip sv. Ive itd.

Razlikuju se od Hrvata po fesovima i dimijama.Te stvari su bile sasvim uobičajene po Bosni, tj dolazili su muslimani na katoličke svetkovine.

Netko bi rekao da je to zato jer su im pra-pradjedovi bili katolici pa im ostala tradicija da štuju svetišta svojih predaka, ali ja mislim da je glavni razlog muslimansko tradicijsko praznovjerje. Muslimani su od sva tri naroda u BiH daleko najpraznovjerniji i ne libe se vjerovati u svakakve besmislice, osobito kada su u nevolji. Recimo, znam jednu muslimanku koja je bila opsjednuta živim božićnim jaslicama i vjerovala u magičnu moć sijena sa tih jaslica. Uzela je rukohvat i držala kod sebe uvijek par vlati kako bi bila zaštićena od zla.

_________________
U prošlom ratu Hrvati su pobijedili Srbe, Srbi su pobijedili muslimane, a muslimani su pobijedili Hrvate.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet lip 25, 2020 12:14 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto tra 10, 2018 10:19 pm
Postovi: 2790
Bobovac je napisao/la:
1986 je napisao/la:


Može li mi netko ovo objasniti? Na snimci iz 1969. Muslimani hodočaste sv. Ivi, prisustvuju misi, ljube kip sv. Ive itd.

Razlikuju se od Hrvata po fesovima i dimijama.Te stvari su bile sasvim uobičajene po Bosni, tj dolazili su muslimani na katoličke svetkovine.

Netko bi rekao da je to zato jer su im pra-pradjedovi bili katolici pa im ostala tradicija da štuju svetišta svojih predaka, ali ja mislim da je glavni razlog muslimansko tradicijsko praznovjerje. Muslimani su od sva tri naroda u BiH daleko najpraznovjerniji i ne libe se vjerovati u svakakve besmislice, osobito kada su u nevolji. Recimo, znam jednu muslimanku koja je bila opsjednuta živim božićnim jaslicama i vjerovala u magičnu moć sijena sa tih jaslica. Uzela je rukohvat i držala kod sebe uvijek par vlati kako bi bila zaštićena od zla.

Ne bih vjerovo da nisam vidio.

Hvala

_________________
Odnosi u Federaciji ukratko - Jaran vs Remzo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet lip 25, 2020 3:21 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sri ožu 13, 2019 10:34 pm
Postovi: 4113
Lokacija: Wien
1986 je napisao/la:


Može li mi netko ovo objasniti? Na snimci iz 1969. Muslimani hodočaste sv. Ivi, prisustvuju misi, ljube kip sv. Ive itd.

Razlikuju se od Hrvata po fesovima i dimijama.


Dolazili su i pravoslavci.

_________________
Bunjevačko-šokačkog podrijetla
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bunjevci
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0okci


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: čet lip 25, 2020 10:05 pm 
Offline

Pridružen/a: sub lip 13, 2020 11:10 pm
Postovi: 2
DrMag je napisao/la:
1986 je napisao/la:


Može li mi netko ovo objasniti? Na snimci iz 1969. Muslimani hodočaste sv. Ivi, prisustvuju misi, ljube kip sv. Ive itd.

Razlikuju se od Hrvata po fesovima i dimijama.


Dolazili su i pravoslavci.Dolazili su i u Kraljevu Sutjesku koja je takođe župa sv. I.Krstitelja. Mahom bolesni,očajnici. Postojali su mitovi o čudesnim izliječenjima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: ned lis 04, 2020 12:08 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto lis 05, 2010 12:48 pm
Postovi: 93177
Lokacija: White privilege
Upozorenja: 1
Jebeš što su Šizošnjaci gladni. SDA uvijek ima nešto da ih zabavi da zaborave glad i depresiju.

Citat:
Vijećnicima SDA smetaju kamere RTV Herceg-Bosne
VIJESTI
lis 04, 2020
Facebook Twitter Gmail Facebook Messenger WhatsApp Viber
Foto: RTV Herceg-Bosne

Iz RTV Herceg-Bosne su poručili kako će i dalje pratiti sjednice Općinskog vijeća Jajca i rad lokalnih vlasti. Možda i više nego je to bio slučaj dosad.

Općinsko vijeće Jajca pokušalo je zasjedati još jednom. Nije im uspjelo. Kao i prethodnih nekoliko puta, načelnik općine Edin Hozan nije došao na sjednicu kako bi vijećnicima i javnosti pojasnio gdje i kako troši proračunski novac. A govorimo o izvještaju za 2019. godinu.

I dok Hozan skriva podatke, vijećnicima SDA je zasmetalo nešto drugo. A to su kamere RTV Herceg-Bosne. Očito nepoznavajući temu o kojoj govore, pitali su tko je kamerama RTV Herceg Bosne dopustio da budu na sjednici. I naravno, odbili su dati izjave za ovu televiziju.

Izgleda kako im je to veći problem od pitanja gdje su milijuni iz općinskog proračuna.

Iz RTV Herceg-Bosne su poručili kako će i dalje pratiti sjednice Općinskog vijeća Jajca i rad lokalnih vlasti. Možda i više nego je to bio slučaj dosad.

_________________
Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995.
Svi sa turskim i arapskim imenima moraju seliti iz Bosne.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: sub pro 05, 2020 3:43 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet svi 28, 2020 2:28 am
Postovi: 2775
Lokacija: Sebešić
Jajce sa Dobretićima po naseljima 1971.

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: sub pro 05, 2020 3:50 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet svi 08, 2009 1:12 pm
Postovi: 13192
Točno se vidi kako su maknuli Dobretiće, kako su Majdan i Liskovica odsječeni.
Granica općine je trebala biti na ovom potoku preko puta Ugra


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: sub pro 05, 2020 3:56 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet svi 28, 2020 2:28 am
Postovi: 2775
Lokacija: Sebešić
Kruščica, Lendići i Bučići su po novome prepušteni EPBiH, treba ih otfikariti skupa sa ostatkom juga.

Ovo ostalo spojiti sa Dobretićima.

I mijenjati Vlasinje za Liskovicu sa Srbima.


Mada sve je to naše i čekamo Rafale i Haubice.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: ned pro 20, 2020 1:09 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet stu 26, 2020 4:23 pm
Postovi: 2824
Glazbenik je napisao/la:
Podizanje zastava u Jajcu u lipnju 1992.


1. zastava Republike Bosne i Hercegovine (bijela s ljiljanima) od 0:16

2. zastava Hrvata (crveno-bijelo-plava trobojnica s grbom s prvim bijelim poljem) od 0:58

3. zastava Muslimana (zeleno-bijelo-zelena trobojnica s bijelim polumjesecom) od 1:30

Pozdrav zastavama: Za dom! Spremni! 1:59-2:17

***

Vojna policija HVO-a 1992. naređuje stavljanje hrvatske zastave na zarobljeni oklopni transporter OT M-60 od 0:55


***

Jajce u obrani 1992.


Jako zanimljivo.

_________________
O judi, puntari! Vrli vi muži ervacki ma stanimo se, sprazi svoji,
spram barbari, spram barbari! Spram barbari od istoči...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Jajce
PostPostano: ned pro 20, 2020 8:09 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet svi 08, 2009 1:12 pm
Postovi: 13192
Planina je napisao/la:
Kruščica, Lendići i Bučići su po novome prepušteni EPBiH, treba ih otfikariti skupa sa ostatkom juga.

Ovo ostalo spojiti sa Dobretićima.

I mijenjati Vlasinje za Liskovicu sa Srbima.


Mada sve je to naše i čekamo Rafale i Haubice.

:palacgore1


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1717 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO