Jedno pitanje. Prije koju godinu se u Jajcu prosvjedovalo protiv tzv. dvije škole pod jednim krovom u čemu su sudjelovali i neki učenici Hrvati, a to su s oduševljenjem dočekali bošnjački mediji i političari. Zanima me jeli taj projekt nastavljen u Jajcu?
Jedno pitanje. Prije koju godinu se u Jajcu prosvjedovalo protiv tzv. dvije škole pod jednim krovom u čemu su sudjelovali i neki učenici Hrvati, a to su s oduševljenjem dočekali bošnjački mediji i političari. Zanima me jeli taj projekt nastavljen u Jajcu?
naravno da nije. uspili su naći 2-3 učenika koju su za spajanje škola, pa su ih forsirali mediji. normalno da je 95% djece i roditelja bilo protiv toga
naravno da nije. uspili su naći 2-3 učenika koju su za spajanje škola, pa su ih forsirali mediji. normalno da je 95% djece i roditelja bilo protiv toga
Pa kako onda djeluju škole tamo, vjerujem da postoji hrvatski program?
naravno, hrvati u osnovne škole po HNP, muslimani po BNP. u srednjoj školi zajedno idu i dobijaju diplome sa grbom Hercegbosne
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Velocidad je napisao/la:
kukac je napisao/la:
naravno, hrvati u osnovne škole po HNP, muslimani po BNP. u srednjoj školi zajedno idu i dobijaju diplome sa grbom Hercegbosne
Kako u SBŽ diplome sa grbom HercegBosne? Zar ne ide grb SBŽ?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Lijepo.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
PREDSJEDNIK FBIH Marinko Čavara čestitao oslobađanje hrvatskog grada Jajca
"Taj zavjet vjerujem da svi osjećamo, taj zavjet je da čuvamo slobodu kojom smo krvlju stekli i zato svima obiteljima poginulim, invalidima domovinskog rata, bojovnicima, udrugama proisteklim iz domovinskog rata, časnicima i svim generalima, generalskom zboru Republike Hrvatske, čestitam dan oslobođenja hrvatskog grada Jajca", poručio je Čavara.
Jučer podignuta zastava države BiH i armije BiH na tvrđavi u Jajcu.
Nije podigunta, spuštena je niz tvrđavu. Vidiš kako smo mi dobri pa ne bacamo vašu zastavu. Da ne bi vaše vojske 92, nikad mi ne bi morali oslobađati Jajce, ono bi ostalo slobodno. A da ne bi nas, k moj bi i vi dizali te dvije krepotine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
meni je čak i dobro što im se dopustilo da sa strane vješaju te svoje krpe
i onda iznad njih ide zastava Herceg Bosne
baš ponižavajuće izgleda za ove krpe sa strane kada se iznad njih vije hrvatska zastava pod kojom je oslobođen hrvatski kraljevski grad Jajce i pod kojom će zauvijek ostati.
i da, za sljedeću godinu, mora ići pored zastave Herceg Bosne i zastava HVO-a sa tvrđave
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1186 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
Pitanje ko je kome dozvolio vješanje zastava u bosanskom Jajcu gdje je načelnik iz SDA i probosanske stranke čine vladu i preko 60% mandata u općinskom vijeću.
Ja sam ponosan na svoje Bošnjake u Jajcu što su toliko tolerantni prema Hrvatima i što ih puštaju da obilježavaju oslobođenje grada od četnika iako Hrvati u medjuvremenu čine manjinu u Jajcu.
Moram priznati da HVO nije tad oslobodio Jajce i da je ostao pod četnicima, danas u tom gradu nebi skoro nikako bilo ni Hrvata ni Bošnjaka kao i drugim općinama koji su oslobođeni od Hrvata i Bošnjaka u današnjem RS-u.
Jedino mi je besmislene današnja provokacija Cavare, čovjeka za američke crne liste, koji je nazvo Jajcom "hrvatskim" gradom, a i malo dijete zna da Jajce nema nikakve veze sa Hrvatskom i da je Jajce jedan od historijski temlja bosanske državnosti.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41486 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Isto tko je dopustio vješanje zastava u hercegovačkom Mostaru gdje je gradonačelnik iz HDZ-a i gdje prohercegovački vijećnici čine većinu. Vidiš i mi smo tolerantni kad muslimanima u Mostaru dopuštamo da vješaju zastave iako čine manjinu u Mostaru.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.