|
|
Stranica: 74/74.
|
[ 1835 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 17 ožu 2025, 18:21 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 18 ožu 2025, 15:15 |
|
|
Roko987 je napisao/la: U Jajcu kao da ne živi ni 1 Hrvat. Nigdje nema naših zastava, vidio sam samo 2 spomenika. Čuo sam da se mladi miješaju, glume neko bratstvo i jedinstvo. Nemoj širiti nebuloze, a onome koji te je njima poučio reci da ne sere. Miješanje nije pravilo, a ni kakvo bratstvo i jedinstvo. Nije više Jugoslavija, Hrvati su koliko te kako i svi ostali.
|
|
Vrh |
|
 |
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 18 ožu 2025, 15:16 |
|
|
Brane je napisao/la: Roko987 je napisao/la: U Jajcu je muzej 2. zasjedanja AVNOJ-a. Nekad se u Jajce išlo masovno na hodočašće tamo prije rata... mislim na Sv.Ivana dok JNA nije Crkvu minirala i srušila, al pretpostavljam da je izgrađena nova do sad. Prošle godine bilo nikad više vjernika(od rata barem) - čak 50 tisuća.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26961 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Slučajno nađem video o demonstracijama u Jajcu iz travnja 1992. godine, znači u sam osvit rata.
Koliko je taj muslimanski narod bio u iluzijama to je za nepovjerovati. Dok se plamen rata širi oni nose titove slike i pjevaju Jugoslavijo i Druže Tito mi ti se kunemo. Istine radi tu je vjerojatno bilo ponešto i nemuslimana ( vidim onog malog crnca sina od doktora Bena), ali jasno je da je gro naroda bio muslimanski.
Video je ilustrativan u smislu psiho-profila te etničke skupine.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 17:45 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 560 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Roko987 je napisao/la: U Jajcu kao da ne živi ni 1 Hrvat. Nigdje nema naših zastava, vidio sam samo 2 spomenika. Čuo sam da se mladi miješaju, glume neko bratstvo i jedinstvo. Nemoj širiti nebuloze, a onome koji te je njima poučio reci da ne sere. Miješanje nije pravilo, a ni kakvo bratstvo i jedinstvo. Nije više Jugoslavija, Hrvati su koliko te kako i svi ostali. Dosta ljudi kaže da svi idu u sve kafiće, svugdje u Bosni, ali je u Jajcu posebno izraženo. Dok je veća šansa da ćeš vidjeti vanzemaljca nego Hrvata u muslimanskom kafiću u Mostaru ili Stocu.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 17:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovih se dana jedva sjećam, izgleda mi nestvarno iz današnje perspektive. Ustvari ovako su se pojedini ponašali kad je bila misa za žrtve Blegurga, možda je to ta ista ekipa.
|
|
Vrh |
|
 |
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 17:48 |
|
|
Taj 06.04.1992. je dan kada se masa autobusa sa narodom sa svih strana slijevala ka Sarajevu. Svi su zaustavljani i vraćani od do zuba naoružanih mještana sela Čekrčići i Ljubinići između Visokog i Ilijaša(na iznanađenje i zaprepaštenje muslimana). Taj dan se zapucalo sa hotela Holidein u Sarajevu, oni snimci Hanke Paldum.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 20:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7749 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
[quote="Bobovac"]Slučajno nađem video o demonstracijama u Jajcu iz travnja 1992. godine, znači u sam osvit rata.
Koliko je taj muslimanski narod bio u iluzijama to je za nepovjerovati. Dok se plamen rata širi oni nose titove slike i pjevaju Jugoslavijo i Druže Tito mi ti se kunemo. Istine radi tu je vjerojatno bilo ponešto i nemuslimana ( vidim onog malog crnca sina od doktora Bena), ali jasno je da je gro naroda bio muslimanski.
Video je ilustrativan u smislu psiho-profila te etničke skupine.[quote]
Ovakvo je bilo ponašanje Muslimana i u Stocu (10.4 1992.) , a vjerujem i kod Muslimana u svim gradovima u BiH u koje dotada nisu bili upali Arkanovci i druge srpske paravojne formacije.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 21:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26961 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
i_jopet je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ovih se dana jedva sjećam, izgleda mi nestvarno iz današnje perspektive. Ustvari ovako su se pojedini ponašali kad je bila misa za žrtve Blegurga, možda je to ta ista ekipa.Ista scenografija. Mošnjaci su potpuni ljuđaci.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 03 lip 2025, 22:05 |
|
|
To je pandan današnjem narativu muslimana da je BiH država i uz to još isključivo njihova.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|