|
|
Stranica: 76/77.
|
[ 1916 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 16 kol 2025, 22:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43917 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Misle time prebaciti medijsku pažnju s isilovca Muse.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kristijan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 17 kol 2025, 00:48 |
|
|
|
Pokušava se napravit škandal iz ničega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 17 kol 2025, 13:41 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2256 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
Imaju pravo slaviti kako god hoće, Jajce je svoju slobodu platilo hrvatskom krvlju.
Besmislena je usporedba s onim talibanom koji je htio divljati po Širokom.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 17 kol 2025, 15:11 |
|
|
|
uredu je kad ubiju 10 hrvata povratnika u travniku , kaknju varešu , kad pljačkaju crkve nakon rata , stavljaju bombe pod auta u bugojnu osobno poznajem sina od čovjeka koji je zamalo poginia od autobombe 2004 u bugojnu . Okej je kad klanjaju na spomen obilježjima poginulim hrvatima . Okej je kad kidaju i skidaju zastave hrvatskog naroda kad prijete i pucaju po hrvatskim mjestima u 2025 , okej je kad klanjaju u 100 hrvatskom mjestu od 27 000 stanovnika . A nije okej kad hrvat u gradu koji je on krvlju oslobodia ide odat počast na minut svojim stričevima koji su poginili .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 18 kol 2025, 08:05 |
|
|
|
Jučer sam bio u Šipovu. Nekako je najbliže Jajcu, nisam našao posebnu temu. Priroda je super, al pusto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 18 kol 2025, 10:56 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3664 Lokacija: Dridska Župa
|
Machak je napisao/la: Jučer sam bio u Šipovu. Nekako je najbliže Jajcu, nisam našao posebnu temu. Priroda je super, al pusto. Šipovo je na temi o Krajini
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 18 kol 2025, 11:44 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Machak je napisao/la: Jučer sam bio u Šipovu. Nekako je najbliže Jajcu, nisam našao posebnu temu. Priroda je super, al pusto. Šipovo je na temi o Krajini Zahvaljujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 12:36 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 14:01 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 334 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
novem je napisao/la: Hodza prekinuo generala g. Soptu sa ezanom. Sve sam live gledao, iskreno cudi me kako nisu ljudi gadali dzamiju, pa sam se sjetio da smo Hrvati. 
_________________ Domovina kakva bila, rođenom je sinku mila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 14:02 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 818 Lokacija: USORA! HRHB
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: novem je napisao/la: Hodza prekinuo generala g. Soptu sa ezanom. Sve sam live gledao, iskreno cudi me kako nisu ljudi gadali dzamiju, pa sam se sjetio da smo Hrvati.  Kako reče Sopta Stat ću s govorim da naši partneri završe molitvu Jednostavno Hrvati
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 14:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27661 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
A i ovo naši organizatori. Znaju da je oko 13 sati podne namaz kad krme sa munare skiči, pa opet zakazali proslavu u 12:30. Možda su namjerno? :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 16:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27661 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
novem je napisao/la: 55:22 Plenković: - "Jajce je povijesni hrvatski kraljevski grad!"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 16:50 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 334 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Bobovac je napisao/la: novem je napisao/la: 55:22 Plenković: - "Jajce je povijesni hrvatski kraljevski grad!" Po meni, najbolja obljetnica do sada. Odlicno je bilo, iako mi se ne svidaju politicki akteri prisutni. No, pokazali su da imaju kraljeznicu nakon toliko godina. Barem je 100 puta ponovljena fraza- HRVATSKI KRALJEVSKI GRAD JAJCE.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 17:05 |
|
|
|
Nije bilo Zokija na obljetnici?
Glupo ako nije pozvan.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 17:25 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Nije bilo Zokija na obljetnici?
Glupo ako nije pozvan. Bio nije, sto je razlog- to ne znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kingsman
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 19:53 |
|
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
55:22 Plenković: - "Jajce je povijesni hrvatski kraljevski grad!"
Po meni, najbolja obljetnica do sada. Odlicno je bilo, iako mi se ne svidaju politicki akteri prisutni. No, pokazali su da imaju kraljeznicu nakon toliko godina. Barem je 100 puta ponovljena fraza- HRVATSKI KRALJEVSKI GRAD JAJCE. Koliko sam i ja uspio upratiti na portalima i po mrezama, ove godine je obljetnica na zavidnom nivou. Sve je dosta profesionalno i ozbiljno organizirano, pocinje liciti na drzavnu proslavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 22:52 |
|
|
|
Nešto se slabo oglašavaju mediji iz Sarajeva. Na prošlim obljetnicima bi uvijek istakli kako se spominjao hrvatski kraljevski grad. Ove godine skoro ništa ni o obljetnici.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 ruj 2025, 22:53 |
|
|
Avaz čak objavio kako je Štimac najavio Zrinjski-Posušje kao hrvatski derbi  Štico kralj 
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 08:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A i ovo naši organizatori. Znaju da je oko 13 sati podne namaz kad krme sa munare skiči, pa opet zakazali proslavu u 12:30. Možda su namjerno? :) General se sledio kad je cuo ezan. Izgubio avaz
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 08:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39202 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ali se dobro snašao.
Ja uvijek imam pitanje za Bošnje: Što je to što vam kod Hrvata i Hrvatske ne valja?
Mi smo se stvarno trudili da budemo dobri prema vama.
Bila je ta 6-mjesečna obostrana tarapana u kojoj ste vi htjeli nama nametnut islamsku država a mi ćopit dio BiH za Hrvatsku, ali kad je to prošlo, a ima od tad 31 godina, mi smo korektni prema Bošnjacima.
Pomogli smo im da se oslobode, formiraju kao narod, osudili zločine, odležali tko je treb'o i tko nije, izbjeglice vrate.
Zauzvrat smo dobili sve suprotno. Od ubijanja povratnika pa izbjegavanje osude za zločine. Rezultat te SDA politike jest da ste i danas na Hrvate nabrijani, dok istovremeno RS od privremene tvorevine, što sam i ja mislio, napravili su trajnu. Što je najbolje nije ni loša. Manje problema u njoj nego u Bošnjakistanu.
I sad opet SDA pokušava na vlast, gdje izaziva incidente i na koga kidišu? Na Hrvate.
Što to mi loše radimo? Tražimo hr člana predsjedništva. I to je sve. Baš smo zli.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 10:00 |
|
|
|
Junuze ne priznajemo kalifat islamsku vlast. To je haram ne pravi se naivan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 12:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ali se dobro snašao.
Ja uvijek imam pitanje za Bošnje: Što je to što vam kod Hrvata i Hrvatske ne valja?
Mi smo se stvarno trudili da budemo dobri prema vama.
Bila je ta 6-mjesečna obostrana tarapana u kojoj ste vi htjeli nama nametnut islamsku država a mi ćopit dio BiH za Hrvatsku, ali kad je to prošlo, a ima od tad 31 godina, mi smo korektni prema Bošnjacima.
Pomogli smo im da se oslobode, formiraju kao narod, osudili zločine, odležali tko je treb'o i tko nije, izbjeglice vrate.
Zauzvrat smo dobili sve suprotno. Od ubijanja povratnika pa izbjegavanje osude za zločine. Rezultat te SDA politike jest da ste i danas na Hrvate nabrijani, dok istovremeno RS od privremene tvorevine, što sam i ja mislio, napravili su trajnu. Što je najbolje nije ni loša. Manje problema u njoj nego u Bošnjakistanu.
I sad opet SDA pokušava na vlast, gdje izaziva incidente i na koga kidišu? Na Hrvate.
Što to mi loše radimo? Tražimo hr člana predsjedništva. I to je sve. Baš smo zli. Ne glumi mutavog muju, kad to nisi. ISLAM je izvor njihove podlosti, također mržnje prema nama. Citat: 98:6 إِنَّ ٱلَّذِينَ كَفَرُوا۟ مِنْ أَهْلِ ٱلْكِتَـٰبِ وَٱلْمُشْرِكِينَ فِى نَارِ جَهَنَّمَ خَـٰلِدِينَ فِيهَآ ۚ أُو۟لَـٰٓئِكَ هُمْ شَرُّ ٱلْبَرِيَّةِ ٦
Indeed, those who disbelieve from the People of the Book and the polytheists will be in the Fire of Hell, to stay there forever. They are the worst of ˹all˺ beings.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 19:08 |
|
|
|
Muslimani tviteraši totalno poludili nakon proslave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 19:11 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3664 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Ma Zulfikar, Drnišljija, Progresivni Bošnjak i Dino Drogenboss će izmolit hunitarnu preko tvitera, samo saburajte braćo Muslimani
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 ruj 2025, 19:30 |
|
|
|
Ovo je profesor na fakultetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|