|
|
Stranica: 30/37.
|
[ 921 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 01 stu 2016, 18:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38993 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zastrašivanje manjine iskrivljenom poviješću Pogledajte ovu nindžu u lijevom kutu, to vam je baš prava sljednica srednovjekovnih Bošnjanica, ono baš sličan stil oblačenja U nedjelju 30. listopada 2016. je oveća skupina nenajavljenih posjetitelja s dvanaest razvijenih zastava srednjovjekovne dinastije Kotromanića (zastave s ljiljanima) prošetala dvorištem franjevačkog samostana u Kraljevoj Sutjesci te izazvala zbunjenost i zaprepaštenost kod vjernika katolika koji su se upravo skupljali na nedjeljnu sv. misu. Elementarni znak kulture i pristojnosti pretpostavlja najavu bilo kakve manifestacije u tuđem dvorištu. U konkretnom slučaju je manifestaciju trebalo prijaviti poglavaru Franjevačkog samostana i nadležnim općinskim policijskim strukturama. Budući da su franjevci nedjeljom prije podne svi zauzeti svećeničkim obvezama, nisu mogli skup ni primijetiti niti se o njemu informirati. Tek naknadno su saznali da se radi o pokretu AntiDayton koji se na svojoj službenoj stranici http://www.antidayton.com predstavljaju kao odlučni negator Daytonskog sporazuma. Na istoj stranici su i posve jasno predstavili cilj svoga pohoda: Hrvati u Bosni i Hercegovini nemaju nikakve poveznice sa srednjovjekovnim Bosanskim Kraljevstvom, ergo, nemaju što tražiti u Bosni i Hercegovini. Bez najave u dvorištu crkve
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 14:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38993 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
KRALJEVA SUTJESKA DOŽIVJELA PREKRASAN POSJET: Grupa Antin Dayton iz Sarajeva kraljicu umotala u ljiljane sv. Ante! Citat: Preostali, a nažalost i malobrojni, Hrvati u Kraljevoj Sutjesci, koji su iz tog mjesta protjerani od strane HVO-a i Tuđmanove politike, za što još nitko od HVO pripadnika nije optužen, ovih su dana bili oduševljeni, dolaskom veće skupine dobrih Bošnjana koja sebe naziva simpatičnim imenom “Antin Dayton” iliti Dayton Sv. Ante. Prepoznatljivi su po drevnim kršćanskim simbolima. Ljiljanima Sv. Ante koji su u Bosnu franjevačkim misionarstvom u doba jake bosanske državnosti doneseni iz Francuske. U to doba Bosna je bila jaka europska kraljevina. Padom pod Otomane pala je u 4 stoljeća medijskog mraka. Sve TV stanice su ugašene, protjeran je Visoki predstavnik, zabranjeno je višestranačje, krenula je tiranija, a o broju pobijenih i protjeranih, genocidu koji su Otomani proveli može se samo nagađati jer kako su mediji bili zabranjeni ništa se o tome ne zna. Profesori historije smatraju da je Katarinin narod u Bosni i Humu doživio veći genocid od Armenaca. Na žalost Bosna i Hercegovina još uvijek nije donijela rezoluciju o osudi otomanskog genocida nad Armencima iako je Armenija, nakon oslobađanja balkanskih zemalja od Turaka ostala kao jedina kršćanska zemlja u okviru Otomanskog carstva. Upravo Antin Dayton grupa radi na jačanju tog pozitivnog sjećanja na državnost Bosne i svaka im čast na tome. Radi se o dragim i simpatičnim izučavateljma predotomanske, srednjovjekovne kršćanske i krstjanske povijesti Bosne, građanima BIH koje ne vole Erodganu naklonjene političke elite u Sarajevu, skupini koja je hrabro u čast i slavu kraljice Katarine, posljednje bosanske kraljice, porijeklom Humljanke, Hercegovke, žene koja je doživjela tragičnu sudbinu nakon pada njenog carstva u ruke krvniku i čija je kruna ostavljena u Rimu, nakon otomanske okupacije a djeca joj prodana u ropstvo Otomanske imperije. Hrabra Antin Dayton grupa hodočastila je ovo svetište koje sve više postaje mjesto okupljanja svih građana BIH i htjeli su čak, iako nisu kršćani sudjelovati i na Svetoj misi. Šteta je što nisu. Drugi put trebaju. Samo zahvaljujući nesvjesnosti mještana Hrvata nije došlo do općih zagrljaja, a ovdašnji su Hrvati te svećenici u Franjevačkom samostanu oduševljeni ovim činom i pomalo tužni što prisutni nisu stali skupa s njima za iste klupe. Skupina nenajavljenih posjetitelja s desetak zastava s ljiljanima sv. Ante prošla je kroz kapiju Franjevačkog samostana i crkve sv. Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci te se primakla u samostansko dvorište i pred samu crkvu izazvavši oduševljenje kod vjernika katolika koji su se baš u tim trenucima okupljali i spremali za svetu misu. Katolici su pohitali prema njima misleći da se radi o pripadnicima Armije BIH koja je 90-ih spašavala narod Sutjeske od agresorskih HVO jedinica. Nitko od HVO pripadnika koji je iseljavao narod Sutjeske ponavljamo – još nije optužen, i smiješno je da se privodi Posavljake a da HVO iz ovog kraja nitko ne optužuje za stradanje Hrvata Sutjeske. Svećenici su tužni. Kažu: Mi smo vidjeli da oni žele biti s nama, i sudjelovati na toj svečanosti, ali se vidjelo da ih je malo sram. Drugi put neka slobodno sudjeluju na svetoj misi jer ovo je praznik svih nas. Svi smo mi djeca Katarinina i djeca sv. Ante. I drago nam je vidjeti da se Bošnjaci ne stide svojih korijena. Dobrodošli su a drugi put ćemo ih dočekati kolačima i sokićima https://www.facebook.com/AntiDaytonSite ... 430881357/Simpatična udruga Antin Dayton, svoj lijepi posjet je lijepo fotografirala i čak su to postavili na svoje službene internetske stranice na kojima su jasno predstavili ekumenske i multieničke ciljeve tog svog pohoda na crkvu i Franjevački samostan u Kraljevoj Sutjesci.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:06 |
|
|
Nego, trebalo je to sve lijepo pokrstiti, kad su već tu u crkvenom drvorištu i vratiti pradjedovskoj vjeri.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:27 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kako "pradjedovskoj vjeri" kada tvrdite da smo vecinom srpskog porekla?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:29 |
|
|
Sledeci put kad dodu, prekrstit cemo in sve u Trstionici.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:35 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Amiđa je napisao/la: Kako "pradjedovskoj vjeri" kada tvrdite da smo vecinom srpskog porekla? Bogu hvala, i od tebe jedna pametna. Serbian muslims.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:45 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Sledeci put kad dodu, prekrstit cemo in sve u Trstionici. Jado jadni, besposleni gastarbajter po Bavarskoj i jarce krsti. Nikada necete dobiti opcinu ni u Varesu ni u Kaknju. Pomirite se s time. I ako hocete opcinice tu Bosnjaci moraju dobiti isto, formiranjem opcina od bosnjackih dijelova Stoca, Capljine, Prozora i Zepca. Odzak grad-opcina ujedinjen s Vukosavljem. Bosnjackih prostora ima i u Vitezu, Kiseljaku, Kresevu, Busovaci i Novom Travniku. Bujrum!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 15:54 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kako "pradjedovskoj vjeri" kada tvrdite da smo vecinom srpskog porekla? Ima vas i Hrvata katolika.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:09 |
|
|
Gdje nade ovu ciganiju?
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:13 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Gdje nade ovu ciganiju? To ti o otrgnuću?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:14 |
|
|
Vidim, bili su jako privrzeni islamu... A i ne radi se o Bosnjacima tako da me zabole.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:16 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vidim, bili su jako privrzeni islamu... A i ne radi se o Bosnjacima tako da me zabole. Ma bitno je da su ljudi nakon toga sretni.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:21 |
|
|
Amiđa je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Sledeci put kad dodu, prekrstit cemo in sve u Trstionici. Jado jadni, besposleni gastarbajter po Bavarskoj i jarce krsti. Nikada necete dobiti opcinu ni u Varesu ni u Kaknju. Pomirite se s time. I ako hocete opcinice tu Bosnjaci moraju dobiti isto, formiranjem opcina od bosnjackih dijelova Stoca, Capljine, Prozora i Zepca. Odzak grad-opcina ujedinjen s Vukosavljem. Bosnjackih prostora ima i u Vitezu, Kiseljaku, Kresevu, Busovaci i Novom Travniku. Bujrum! I nisam i ne trazim opcinu. A do godine cemo vidit kakve ce vijesti se pisat u ovo vrijeme. Na bobovac idite radite sta ocete, isli ste i ove godine prije. ALI pred crkvu vas lijepo molim da ne dolazite jer stvarno ce te bit krsteni u Trstionici.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:22 |
|
|
Ko sam onda ja da im uskracujem prakiticiranje te srece kroz klanjanje/molitvu mrtvim ljudima i kipovima, kanibalizmu, vjerovanjem u cistiliste, nepogresivost pape i dignuca istog na nivo bozanstva, kao i stovanje Marije kao bozanstva. Sretno im u toj satanisticko-pedofilskoj sekti i daleka im kuca bila od moje.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:27 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Jado jadni, besposleni gastarbajter po Bavarskoj i jarce krsti. Nikada necete dobiti opcinu ni u Varesu ni u Kaknju. Pomirite se s time. I ako hocete opcinice tu Bosnjaci moraju dobiti isto, formiranjem opcina od bosnjackih dijelova Stoca, Capljine, Prozora i Zepca. Odzak grad-opcina ujedinjen s Vukosavljem. Bosnjackih prostora ima i u Vitezu, Kiseljaku, Kresevu, Busovaci i Novom Travniku. Bujrum! I nisam i ne trazim opcinu. A do godine cemo vidit kakve ce vijesti se pisat u ovo vrijeme. Na bobovac idite radite sta ocete, isli ste i ove godine prije. ALI pred crkvu vas lijepo molim da ne dolazite jer stvarno ce te bit krsteni u Trstionici. Svaki covjek ima pravo na slobodno kretanje. To je osnovna zapadnouljudbena europska civilizacijska tekovina s kojom se tako cesto i zestoko volite povezivati. Ja, kao i ti ljudi, imaju pravo otici pred crkvu bez da se nad njima vrsi bilo kakvo nasilje. Kada bi neko na mene ili na moje poceo vrsiti taj egzorcizam, slomio bi mu noge i lice bi mu reorganizirao do te mjere da ga ni rodena mati ne prepozna. Bujrum.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:29 |
|
|
Nego vi ovu sliku oblijepite naokolo, razježati će se, ko Brzi Gonzales.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:32 |
|
|
Amiđa je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: I nisam i ne trazim opcinu. A do godine cemo vidit kakve ce vijesti se pisat u ovo vrijeme. Na bobovac idite radite sta ocete, isli ste i ove godine prije. ALI pred crkvu vas lijepo molim da ne dolazite jer stvarno ce te bit krsteni u Trstionici. Svaki covjek ima pravo na slobodno kretanje. To je osnovna zapadnouljudbena europska civilizacijska tekovina s kojom se tako cesto i zestoko volite povezivati. Ja, kao i ti ljudi, imaju pravo otici pred crkvu bez da se nad njima vrsi bilo kakvo nasilje. Kada bi neko na mene ili na moje poceo vrsiti taj egzorcizam, slomio bi mu noge i lice bi mu reorganizirao do te mjere da ga ni rodena mati ne prepozna. Bujrum. Svako ima pravo kretanja, imam i ja pravo da udem tebi u stan jer je to moje pravo kretanja. Internet ratnik, prijeti, samo prijeti a ako ti je do akcije do godine u Kraljevoj Sutjesci, Bujrum.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:34 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Svaki covjek ima pravo na slobodno kretanje. To je osnovna zapadnouljudbena europska civilizacijska tekovina s kojom se tako cesto i zestoko volite povezivati. Ja, kao i ti ljudi, imaju pravo otici pred crkvu bez da se nad njima vrsi bilo kakvo nasilje. Kada bi neko na mene ili na moje poceo vrsiti taj egzorcizam, slomio bi mu noge i lice bi mu reorganizirao do te mjere da ga ni rodena mati ne prepozna. Bujrum.
Svako ima pravo kretanja, imam i ja pravo da udem tebi u stan jer je to moje pravo kretanja. Internet ratnik, prijeti, samo prijeti a ako ti je do akcije do godine u Kraljevoj Sutjesci, Bujrum. Gdje si ti vidio prijetnju internet bojovnice 217 minhensko-vrankvurtske? Samo sam rekao kakve bi bile poslijedice po onome ko se usudi mene "krstiti".
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:37 |
|
|
A tko ostane, znate što je činiti. novem je napisao/la: Nego vi ovu sliku oblijepite naokolo, razježati će se, ko Brzi Gonzales.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:38 |
|
|
Dobro ima onda i da Hrvati upadaju u džamijsku avliju pred namaz u vojnim odjelima i zastavama, sloboda kretanja.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:42 |
|
|
Amiđa je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: I nisam i ne trazim opcinu. A do godine cemo vidit kakve ce vijesti se pisat u ovo vrijeme. Na bobovac idite radite sta ocete, isli ste i ove godine prije. ALI pred crkvu vas lijepo molim da ne dolazite jer stvarno ce te bit krsteni u Trstionici. Svaki covjek ima pravo na slobodno kretanje. To je osnovna zapadnouljudbena europska civilizacijska tekovina s kojom se tako cesto i zestoko volite povezivati. Ja, kao i ti ljudi, imaju pravo otici pred crkvu bez da se nad njima vrsi bilo kakvo nasilje. Kada bi neko na mene ili na moje poceo vrsiti taj egzorcizam, slomio bi mu noge i lice bi mu reorganizirao do te mjere da ga ni rodena mati ne prepozna. Bujrum. To pravo mu također nalaže da poštuje privatne posjede, ograđeno dvorište jasno pokazuje da je iza ograde nečije vlasništvo, u ovom slučaju vlasništvo crkve, kao što ograda okolo džamije jasno pokazuje da je iza vlasništvo islamske zajednice. Nema nedozvoljenog ulaska na tuđi posjed.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:47 |
|
|
Citat: KRALJEVA SUTJESKA DOŽIVJELA PREKRASAN POSJET: Grupa Antin Dayton iz Sarajeva kraljicu umotala u ljiljane sv. Ante!
Preostali, a nažalost i malobrojni, Hrvati u Kraljevoj Sutjesci, koji su iz tog mjesta protjerani od strane HVO-a i Tuđmanove politike, za što još nitko od HVO pripadnika nije optužen, ovih su dana bili oduševljeni, dolaskom veće skupine dobrih Bošnjana koja sebe naziva simpatičnim imenom “Antin Dayton” iliti Dayton Sv. Ante. Prepoznatljivi su po drevnim kršćanskim simbolima. Ljiljanima Sv. Ante koji su u Bosnu franjevačkim misionarstvom u doba jake bosanske državnosti doneseni iz Francuske. U to doba Bosna je bila jaka europska kraljevina. Padom pod Otomane pala je u 4 stoljeća medijskog mraka.
Sve TV stanice su ugašene, protjeran je Visoki predstavnik, zabranjeno je višestranačje, krenula je tiranija, a o broju pobijenih i protjeranih, genocidu koji su Otomani proveli može se samo nagađati jer kako su mediji bili zabranjeni ništa se o tome ne zna. Profesori historije smatraju da je Katarinin narod u Bosni i Humu doživio veći genocid od Armenaca. Na žalost Bosna i Hercegovina još uvijek nije donijela rezoluciju o osudi otomanskog genocida nad Armencima iako je Armenija, nakon oslobađanja balkanskih zemalja od Turaka ostala kao jedina kršćanska zemlja u okviru Otomanskog carstva.
Upravo Antin Dayton grupa radi na jačanju tog pozitivnog sjećanja na državnost Bosne i svaka im čast na tome.
Radi se o dragim i simpatičnim izučavateljma predotomanske, srednjovjekovne kršćanske i krstjanske povijesti Bosne, građanima BIH koje ne vole Erodganu naklonjene političke elite u Sarajevu, skupini koja je hrabro u čast i slavu kraljice Katarine, posljednje bosanske kraljice, porijeklom Humljanke, Hercegovke, žene koja je doživjela tragičnu sudbinu nakon pada njenog carstva u ruke krvniku i čija je kruna ostavljena u Rimu, nakon otomanske okupacije a djeca joj prodana u ropstvo Otomanske imperije.
Hrabra Antin Dayton grupa hodočastila je ovo svetište koje sve više postaje mjesto okupljanja svih građana BIH i htjeli su čak, iako nisu kršćani sudjelovati i na Svetoj misi. Šteta je što nisu. Drugi put trebaju.
Samo zahvaljujući nesvjesnosti mještana Hrvata nije došlo do općih zagrljaja, a ovdašnji su Hrvati te svećenici u Franjevačkom samostanu oduševljeni ovim činom i pomalo tužni što prisutni nisu stali skupa s njima za iste klupe.
Skupina nenajavljenih posjetitelja s desetak zastava s ljiljanima sv. Ante prošla je kroz kapiju Franjevačkog samostana i crkve sv. Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci te se primakla u samostansko dvorište i pred samu crkvu izazvavši oduševljenje kod vjernika katolika koji su se baš u tim trenucima okupljali i spremali za svetu misu. Katolici su pohitali prema njima misleći da se radi o pripadnicima Armije BIH koja je 90-ih spašavala narod Sutjeske od agresorskih HVO jedinica. Nitko od HVO pripadnika koji je iseljavao narod Sutjeske ponavljamo – još nije optužen, i smiješno je da se privodi Posavljake a da HVO iz ovog kraja nitko ne optužuje za stradanje Hrvata Sutjeske.
Svećenici su tužni. Kažu: Mi smo vidjeli da oni žele biti s nama, i sudjelovati na toj svečanosti, ali se vidjelo da ih je malo sram. Drugi put neka slobodno sudjeluju na svetoj misi jer ovo je praznik svih nas. Svi smo mi djeca Katarinina i djeca sv. Ante. I drago nam je vidjeti da se Bošnjaci ne stide svojih korijena. Dobrodošli su a drugi put ćemo ih dočekati kolačima i sokićima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:48 |
|
|
Znaš ti dobro islamisto da je ovo zastrašivanje povratnika, dobro provjerena muslimanska metoda. Zato se nemoj čudiri kad Hrvatima jednom prekipi pa počnu zastrašivati bošnjačke povratnike pred džamijama i vraćati istom mjerom.
Dokipit će nekada i sotinistima koji te hrane protestantskim kruhom jednom tvoj smrad, sve ima granicu pa tako i nečije strpljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 02 stu 2016, 16:51 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Svaki covjek ima pravo na slobodno kretanje. To je osnovna zapadnouljudbena europska civilizacijska tekovina s kojom se tako cesto i zestoko volite povezivati. Ja, kao i ti ljudi, imaju pravo otici pred crkvu bez da se nad njima vrsi bilo kakvo nasilje. Kada bi neko na mene ili na moje poceo vrsiti taj egzorcizam, slomio bi mu noge i lice bi mu reorganizirao do te mjere da ga ni rodena mati ne prepozna. Bujrum.
To pravo mu također nalaže da poštuje privatne posjede, ograđeno dvorište jasno pokazuje da je iza ograde nečije vlasništvo, u ovom slučaju vlasništvo crkve, kao što ograda okolo džamije jasno pokazuje da je iza vlasništvo islamske zajednice. Nema nedozvoljenog ulaska na tuđi posjed. Aha, ako su ulazili u tudi posjed bez dozvole to treba svakako sankcionirati. Kao i judaiste sto bagerom preorise stare muslimanske mezare neki dan kod al-Aqsa dzamije u al-Qudsu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|