|
|
Stranica: 8/36.
|
[ 890 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 13:26 |
|
|
Pogledaj proračun NT Plaće i naknade troškova zaposlenih 2009 1.115.266 KMPlaće i naknade troškova zaposlenih 2010 1.660.740 KMPovećanje 1.49 putaNaknade troškova J. P. -komun. usluge 2009 155.000 KMNaknade troškova J. P. -komun. usluge 2010 155.000 KMNema povećanja Ukupni RASHODI 2009 4.339.172 KM Ukupni RASHODI 2010 4.641.010 KM Povećanje 1.07Pa ovi samo sebi pleće povećavaju ili su zaposlili dosta novih ljudi. A proračun vam je za veličinu općine premalen - Vitez ima za 2010 planirane rashode 7.836.000 KM, a broj ljudi je tu negdje. http://www.novi-travnik.com/vijesti/upl ... a2010..dochttp://www.opcinavitez.info/index.php?o ... &Itemid=55
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 13:41 |
|
|
Ljudima iz komunalnog se nema šta reći!!! Problem je što su ove gazde koji su izvlačili terase za kafiče zabetonirali odvode. U NT hrvati više nikad neče biti na vlasti, jel svako je se posvetio sebi.Napravili su se politički klanovi koji su podjelili hrvate i tu je problematika.A te iste političare ne zanima baš nešto posebno NT, a ne znam mogu o ovome pisati koliko god hočeš, ali ni ja više nevidim svrhu za što da se borimo.
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 13:42 |
|
|
Ljudima iz komunalnog se nema šta reći!!! Problem je što su ove gazde koji su izvlačili terase za kafiče zabetonirali odvode. U NT hrvati više nikad neče biti na vlasti, jel svako je se posvetio sebi.Napravili su se politički klanovi koji su podjelili hrvate i tu je problematika.A te iste političare ne zanima baš nešto posebno NT, a ne znam mogu o ovome pisati koliko god hočeš, ali ni ja više nevidim svrhu za što da se borimo.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 13:45 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Ljudima iz komunalnog se nema šta reći!!! Problem je što su ove gazde koji su izvlačili terase za kafiče zabetonirali odvode. U NT hrvati više nikad neče biti na vlasti, jel svako je se posvetio sebi.Napravili su se politički klanovi koji su podjelili hrvate i tu je problematika.A te iste političare ne zanima baš nešto posebno NT, a ne znam mogu o ovome pisati koliko god hočeš, ali ni ja više nevidim svrhu za što da se borimo. Ako imamo 10.000 Hrvata u NT kao da nas je milijun i da se tu naprave talovi, i to od onih političara koje ne zanima NT? Pa ima li itko koga zanima NT?
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 14:17 |
|
|
A zanimao je Marka Vidaka koji bi sigurno nešto napravio da je pobjedio, ali naši mu zabiše nož u leđe.Na kraju čovjek i umru od izdaje!!!
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 21:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
Evo za sve one koji žive u sranjima Novog Travnika i mazohistički uživaju u tom životu da malo vide kakav bi im grad mogao biti (ovo je samo jedan dio grada) slika ima još ali prvo par postova.. I naravno sve je do vas drove da i ona *** što plivaju a i ovo na vama je da izaberete.. BOG I HRVATI
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 21:21 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
Ultras teško je ti je shvatit Novi Travnik vjeruj mi
Zadnjih godina prirodom posla sam s njima, i to sa svima znaći prirodom posla pijem kave i dogovaram poslove sa svima, znaći od lokalnih gazda, političara, običnog osiromašenog svijeta, krim miljea jednostavno sa svima... i to što tamo ima nigdje nema..
Toliko potencijala, šanse, ljudi, prednosti, komplet urbana cijelina... a toliko jada i siromaštva, neuspjeha sve prouzročeno njihovom ljudskom glupošću i pohlepom tog nigdje nema, vjerujte mi.. a najviše me nerviraju to što im je za sve kriv svak osim njih sami... što iz svih tih trpljenja i poraza i srozavanja na najniži nivo nisu ništa naućili.. ama baš ništa samo više propadaju i ništa ne poduzimaju
u svima i svakom vide neprijatelje urotu svak je protiv njih a ne vide da su najviše sami protiv sebe...
u biti ne znam šta da napišem... kako da motiviram te ljude da se trgnu urade nešto za sebe.. jer to što imaju i što im propada to je katastrofa a nikom da prstom mrdne.. jednostavno svak čeka neke političare, neke komunalce, neko rješenje, bolju situaciju bolja vremena a vrijeme im prolazi u nepovrat.. a to ne kontaju
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 21:32 |
|
|
Slika ima još.. i još nešto sve je ovo Product by Novi Travnik(konstruktivnog dijela).. naravno najzaslužniji što se ovo neće realizirati če također biti novotravnićani(destruktivni dio)... i to je Novi Travnik ... ali kao što mi reće jedan stari dido iz jednog sela blizu novog travnika... kaže ne može se svoja sreća gradit na tuđoj nesreći.. ovi naši u gradu pravili oružje prodavali tamo da se ljudi ubijaju i uništavaju i htjeli da im bude dobro.. e ne može tako.. dođe vrag po svoje.. u prvi mah me ta teorija nasmijala ali sve je ozbiljnije shvaćam i razmišljam o njoj
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 23:00 |
|
|
Ti meni pišeš ono sve što ja znam i još mi se i rugaš... kako bi bilo kad bilo!!! Ti pričaš priče čovjeku koji je svjestan svega toga, ali ja sam obični šljaker koji živi od svoga rada.Ovdje se ljudi ne mogu promjeniti mada ja mislim da mogu, ali to su samo ideali malog čovjeka. Dobro si ovo opisao za tvornicu oružija, možda je vrag došao po svoje.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 23:38 |
|
|
Kakva je tvornica bila u Srebrenici?Vukovaru?Stotinu drugih mjesta?Ljudi čine zlo,ne stvari.
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 27 lip 2010, 23:50 |
|
|
drove1983 je napisao/la: Ti meni pišeš ono sve što ja znam i još mi se i rugaš... kako bi bilo kad bilo!!! Ti pričaš priče čovjeku koji je svjestan svega toga, ali ja sam obični šljaker koji živi od svoga rada.Ovdje se ljudi ne mogu promjeniti mada ja mislim da mogu, ali to su samo ideali malog čovjeka. Dobro si ovo opisao za tvornicu oružija, možda je vrag došao po svoje. Nije to ruganje nemam tu namjeru više je to neka ironija... čak ni tebi osobno nego novom travniku kakav je danas, pa možda i meni samom u tom novom travniku, jer ja sa ovom prićom idem i govorim svima a neki veliki pomaka nema ustvari ima al se ne vidi ja ti i doživim neki svoj poraz sa svakom novom rupom u asfaltu koja stoji a pored nje prolaze ljudi kao npr. Peva i drugi da ih ne prozivam sad, prolaze i ne primjete je samo da bi pljunili na nekog kao da to nije rupa u njihovom gradu... Teško mi je kad mladi ljudi kao ti ne cijene sebe ni svoj grad.. prvo ne cijeniš sebe jer kažeš da si običan šljaker... stari moj taj novi travnik nisu gradili filozofi i neki mislioci nego obični šljakeri.. ljudi koji su u znoju svom gradili grad i sve ono što imamo a imamo mnogo samo ne znamo i ne cijenimo... grad su i branili i obranili obični šljakeri... vjeruj mi sad ti ne uživaju nikakva prava ni mirovine.. ne vjeruj pričama o velikim facama HOS-oovcima, PPN-ovima i sl. oni su imali svoje zasluge ali grad nije moglo obranit 100 - 200 ljudi nije moglo i nije obranilo... grad su branile tisuče obični šljakera koji su trunili u rovovima vilenice, releja, zubića itd.. oni ne uživaju mirovine i povlastice nisu uzeli ni stanove ni išta drugo.. oni šljakaju danas i možda razmišljaju kao i ti da i ne vrijede puno i da su ništa... a nisu oni su snaga u koju treba vjerovat.. kao i ti vjeruj u sebe ali radi uključi se i razmišljaj o svom gradu.. predlaži govori podržaji svaku konstruktivnu i dobru ideju... poveži se... uključi i u politiku.. u biti bilo šta društveno... jer zapamti tamo gdje je najgore tamo pozitivac ima najviše prilike da se radi i dokaže... vjeruj mi moj cilj je samo to... BOG I HRVATI
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 03:59 |
|
|
Ovaj render je super stvar, o čemu se radi ? Hoće li se graditi i tko gradi?
Inače, Novi Travnik ima najviše Hrvata u urbanom središtu (gradu) od svih gradova u Središnjoj Bosni i to nije mala stvar.
Broj registriranih Hrvata po izborima 2008 u urbanim središtima (ukupan broj Hrvata u gradu 1991.)
Novi Travnik 4.295 (2.751) Kiseljak 3.967 (2.063) Jajce 3.792 (1.899) Vitez 3.544 (2.607) Bugojno 3.004 (6.846) Travnik 2.856 (6.043) Busovača 2.249 (1.760) Kreševo 1.245 (937) Fojnica 1.240 (1.563) Uskoplje 983 (1.805)
Napomena: ove plave brojke NISU procjena Hrvata, nego broj ukupno registriranih Hrvata prema izborima 2008 godine. Uzimane su samo izborne jedinice gradova. U zagradi je broj Hrvata u gradu 1991 godine.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 04:06 |
|
|
sioux111 je napisao/la: Evo da stavim gdje se ovo nalazi (lako je prepoznati). Projekt je za
Privitak/ci: |
Novi Travnik.jpg [ 182.17 KiB | Pogledano 6903 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 08:58 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Ovaj render je super stvar, o čemu se radi ? Hoće li se graditi i tko gradi?
Inače, Novi Travnik ima najviše Hrvata u urbanom središtu (gradu) od svih gradova u Središnjoj Bosni i to nije mala stvar.
Broj registriranih Hrvata po izborima 2008 u urbanim središtima (ukupan broj Hrvata u gradu 1991.)
Novi Travnik 4.295 (2.751) Kiseljak 3.967 (2.063) Jajce 3.792 (1.899) Vitez 3.544 (2.607) Bugojno 3.004 (6.846) Travnik 2.856 (6.043) Busovača 2.249 (1.760) Kreševo 1.245 (937) Fojnica 1.240 (1.563) Uskoplje 983 (1.805)
Napomena: ove plave brojke NISU procjena Hrvata, nego broj ukupno registriranih Hrvata prema izborima 2008 godine. Uzimane su samo izborne jedinice gradova. U zagradi je broj Hrvata u gradu 1991 godine. Novi Travnik je nakon Mostara jedina veće gradska urbana cijelina (možda još Livno) u kojoj dominiraju Hrvati, znaći grad sa svim aspektima Športska Dvorana, Hrvatski Dom, Bazen, i sva infrastruktura, pod našom kontrolom preko 3000 stanova (npr Vitez manje od 1000) jednostavno to je grad... Da nije zapuštenosti sve bi to bilo ljepota i velika prednost.. nažalost ljudski faktor i razlozi su da je Novi Travnik ostao gdje je ostao ostao i postao grad loš primjer Ima tu dobri stvari, projekata, ideja... ali tu se igra neki film gdje uvijek pobijede loši momci one dobre.. Ultras komplet vizualizaciju prostora a i nešto više o projektu ti pošaljem na PP ili mail neki.. trebalo bi mi malo privatno one tvoje statistike posebno broj registriranih biraća 2008 god da ne skupljam po postovima pa čujemo se mailom kasnije.... puno pozzz
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 12:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 12:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Citat: Najveći broj stanova, dakle njih 55, bit će ponuđen na tržištu, rekao nam je Ivica Augustinović, direktor poduzeća Građevinar, koje i izvodi radove. Poslovi na izgradnji zgrade već su stigli do drugog kata, a završetak je planiran u rujnu 2011. godine. Uz odobrene lokacije za gradnju novih stambenih i poslovnih zgrada koje imaju i svoje investitore, Novi Travnik bi u sljedeće dvije do tri godine trebao dobiti više od stotinu stanova, što je za druge općine u dolini rijeke Lašve samo "sanak pusti" Pa jebem mu miša znam da su ceste i trotoari stari i uharani, tako je i u Mostaru, ceste plivaju jer je dostrajala kanalizacija - tako je u 90% gradova u BiH. Jednostavno je 15 godina bez normalnog održavanja pomješano sa ratnom devastacijom ostavilo traga. Ali sada polako, nemate ni nešto velik proračun ali ako Bog da i on će polako rasti, pa će se moći i neki infrastrukturni projekti raditi. Ali Novi Travnik mi je pozitivno iznanađenje, evo kaže ovaj 100 stanova za tri godine, sioux posta render zabavnog parka kakvog mi u Mostaru nikada nećemo imati, i onda vi ne vidite perspektive ?! Ja je vidim
|
|
Vrh |
|
|
ivan99cro
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 13:59 |
|
|
Citat: Ali Novi Travnik mi je pozitivno iznanađenje, evo kaže ovaj 100 stanova za tri godine, sioux posta render zabavnog parka kakvog mi u Mostaru nikada nećemo imati, i onda vi ne vidite perspektive ?! Ja je vidim Ne postam previše, više volim čitati, međutim: Ultras- zar ne misliš da je počelo izborno ludilo što se tiče ove rečenice koje sam ti quotao ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 14:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Savez ORGANSKO FBIH organizuje 2. i 3. jula 4. međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma "Dani maline 2010." Novi Travnik, koji okuplja proizvođače organske proizvodnje i eko turizma sa šireg regiona.
Za ovogodišnju manifestaciju prijavilo se više od 100 izlagača iz BiH i susjednih zemalja, a samo za učešće u nagradnom takmičenju za izbor najveće maline prijavilo se 40 proizvođača.
U sklopu sajma Savez organizuje i Drugu regionalnu konferenciju organsko ekoloških proizvođača a o značaju i iskustvima ekološke poljoprivrede prezentacije će imati eksperti iz BiH, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Srbije.
Najveći hrvatski proizvođač eko hrane Željko Mavrović, poznat kao »šaka sa Srednjaka«, partner manifestacije „Dani maline“ prezentirat će svoj centar „Osobno iskustvo Eko centar Mavrović“
Manifestacija "Dani maline" doprinosi razvoju i unapređenju organske proizvodnje, koja je šansa i izvjesno radno mjesto za mnoge u BiH, izjavio je predsjednik Saveza ORGANSKO FBiH Sejad Herceg. Uz degustaciju i prezentaciju organskih proizvoda bit će zanimljivi i brojni edukativni sadržaji jer se samo uz praćenje savremenih tokova u proizvodnji može uspjeti na tržištu sve cjenjenijih eko proizvoda.
Generalni pokrovitelj sajma je Federalno ministarstvo okoliša i turizma, a pokrovitelji Općina Novi Travnik, Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Ministarstvo šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede Srednjebosanskog kantona. Organizatori najavljuju da će u okviru festivala Sedmica bosanskih kraljeva manifestaciju „Dani maline 2010.“ posjetiti i kralj, kraljica i njihova svita .Inače, ovaj festival se odvija u sklopu projekta Fondacije MOZAIK "Tragovima bosanskog kraljevstva", saopćeno je iz Saveza ORGANSKO FBiH
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 14:32 |
|
|
Ovaj projekt koji je postavio sioux111 je trebao biti pokrenut.Ja koliko sam čuo da bi sve to financirala Švedska vlada, ali negdje je stalo... zašto? ne zna niko.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 14:34 |
|
|
ivan99cro je napisao/la: Citat: Ali Novi Travnik mi je pozitivno iznanađenje, evo kaže ovaj 100 stanova za tri godine, sioux posta render zabavnog parka kakvog mi u Mostaru nikada nećemo imati, i onda vi ne vidite perspektive ?! Ja je vidim Ne postam previše, više volim čitati, međutim: Ultras- zar ne misliš da je počelo izborno ludilo što se tiče ove rečenice koje sam ti quotao ... To su privatni projekti,ne prave to stranke koliko vidim.
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 14:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ivan99cro je napisao/la: Ne postam previše, više volim čitati, međutim: Ultras- zar ne misliš da je počelo izborno ludilo što se tiče ove rečenice koje sam ti quotao ... To su privatni projekti,ne prave to stranke koliko vidim. Tu je sve živo privatizirano!!! Ono što se nije privatiziralo ne zanima nikog.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 14:45 |
|
|
ivan99cro je napisao/la: Citat: Ali Novi Travnik mi je pozitivno iznanađenje, evo kaže ovaj 100 stanova za tri godine, sioux posta render zabavnog parka kakvog mi u Mostaru nikada nećemo imati, i onda vi ne vidite perspektive ?! Ja je vidim Ne postam previše, više volim čitati, međutim: Ultras- zar ne misliš da je počelo izborno ludilo što se tiče ove rečenice koje sam ti quotao ... Ma izbori su svako dvije godine, tako da se stalno nešto "krpi" tj. radi. Ako i je to u pitanju ja ti na to gledam, ajde kad će više izbori da se nešto malo pokrene, a ne da pljujem "ta su sada počeli raditi što nisu do sada, ne trebaju ni sada raditi bla bla". Tko radi, a ovdje je riječ o privatnicima njega boli k... za izbore. Sve je to dobro, ta ne prave stranke i politika zgradu, nego privatnik. Uostalom u Vitezu i Novom se izgleda pokrenula stanogradnja nakon dosta vremena stopiranja, što je dobra stvar.
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 16:51 |
|
|
Ultras sve ti je do ljudi.. ne do stranaka (a i njih čine ljudi- u Novom Travniku čudni neki ljudi) najlakše je prebacit krivicu na druge... Napisao sam puno tog o Novom Travniku- naravno i lošeg ali realno lošeg... mislim da si skužio kakvi su ti novotravničani pljuju na sebe- to ti je čudna mješavina svega vjeruj mi... U biti oni koji su 1991 činili grad Novi Travnik njih više nema 80% su doseljenici iz najzabačenijih krajeva središnje bosne- tu su žive u gradu ali nisu građani nemaju onog gradskog duha... onog duha da su oni nešto iznad onih zadovoljavanja osnovni potreba (jest, pit, spavat) da se zajednički prostor grada mora uređivat i sređivat... da u svom gradu mogu imati park kakav je na renderu a strava je (zauzima previše prostora da stavim sve slike i animacije) nešto se ko načulo o tome i švedskoj vladi a u biti razmišljanja novotravničana su to tamo neko radi i garant če se neke pare oprat i šta se ja imam zanimat... a ono je nešto jedinstveno- osmišljeno i projektovano u Novom Travniku... Mogu vam pisati i još o masi dobri stvari i projekata... ali je problem što to ne neki koji se zovu novotravničani ne registriraju... bitno je da je u NT sve sranje i da možeš svog prvog komšiju pljunut i reć da je lopov a ne bi bilo loše ni da mu krava odapne.... seoska politika Kad se izmjeni jedna generacija i dođe ova mlađa koja ne pamti svoja sela možda bude od tih projekata šta... ado tad nek im je glavna tema kanalizacija koja pliva po gradu..
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 17:11 |
|
|
Novi Travnik me podsjeća na Mostar, zamisli kada igraš lopte ispred zgrade a pogode te prljave pelene bačene sa 11 kata. Ili kada ti susjed nabavi ćuku i drži ga ispred vrata stana prljavog i musavog, jer je bila kiša pa se ovaj po blatu valjao i normalno da ga neće pustiti u kuću jer mu ga je lijeno okupati (zapravo i ne zna da se to radi, u njega u selu ga nikada nisu kupali).
Ili primjerice prolazim pored jedne zgrade u školu i pade ispred mene do pola pojeden sendvič, pajdo se najeo i samo ga iz dnevnog iz trosjeda zavaljen bacio kroz prozor.
Iako mi je nekada žao deložacija, mogu reći da meni nije ništa loše donijelo - dapače, nema više takvih. Samo je problem što su neki u tome neredu uspjeli na parkiralištu od 20 parking mjesta napraviti kućice koje sada iznajmljuju po 500 KM za 50m2, i tako ima 10 godina a auta naravno po pločnicima jer nemaju gdje drugo.
Samo hvala Bogu pa se neke stvari mijenjaju, polako se ruše te nakarade, sporo ali ruše...
U nas u Mostaru najviše pljuju i pametuju oni koji najmanje rade i koji su najljeniji, ovi što rade i devre, studiraju ili slično su realniji iako i oni pod utjecajem većine znaju zaružiti. Onda samo pitanje: a šta ti radiš na tome? Odgovor je najčešće " šta ću ja ima tko to raditi", ali kada malo uđemo u tematiku složimo se da nije sve tako crno, kao što i nije. Tako je i sa Novim Travnikom, ta nije NT Las Vegas, stare su zgrade kako vidim pravo, a ljudi nemaju para da fasade obnove, vidim isto da su puni balkoni i ispred zgrada, drva za loženje - ja sam mislio da je to in samo u Donjem Vakufu, to negrđuje grad u globalu i to je ono što svatko može uraditi, ili ne ložiti ili ne dovoziti drva za dvije sezone nego kroz sezonu nekoliko puta dovesti da bar ne stoje ispred ulaza.
Ali jebi ga sad će netko reći da ljudi nemaju para, i vjerovatno je tako - dođemo do onoga šta je starije kokoš ili jaje. Znam samo da je u mene u dede na selu ljepše ispred kuće drvo posloženo nego ispred pojedinih zgrada u NT koje sam vidio na slikama, a tu nije kriva vlast nego ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
drove1983
|
Naslov: Re: Novi Travnik Postano: 28 lip 2010, 17:14 |
|
|
Brate moj ti to tako dobro opisivaš da niko ne bi bolje.Ja sam od tih 20% NT koji su ostali i sve ti je onda jasno zašto mi ne možemo ništa da napravimo.Ja bi dao ruku da si ti isto iz NT jer previše poznaš kako se šta kreče.ISTINA PRAVA JE DA SELJACI VODE NT I DA MI TU NIŠTA NE MOŽEMO!!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|